Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
1. Visnja 2 i 3 (RR mama, RR beba ) 2. neki 2 i 3 x 2 bez nicka 3. Ivona 1(x2)+2+3 bez nicka (na kartici RR mama,a na jastucicima RR beba,a sa druge strane Selena) 4. Romali ( bez nicka ) 2, 3 ( kartica RR mama, bedž RR beba ) 5. gvendolina 3 6. tweety 2 i 3 (bez nick-a,jedno može biti a jedno ) 7. Okarica 2 i 3 8. remzy tri jastuka ( ) i jedna kartica 9.sahara 2 bez nika ( onaj mamin zadnji prijedlog) i 1 s jedne strane rr mama a sa druge rr tata 10. hanady 1 i 3 11. Adana 1+2+3 12. bloom 1+ 2 *2 *2 bez nick-a 13, Hanabana 1 + 2 + 3 bez nicka 14. tea lana 1 + 2 RR mama i RR beba 15. Mya_81 - 1 jastučić i 1 kartica 16. lejlaze 1 ( Daris) 17. bloom 1 + 2 x 2 18. mila81 1 + 3 19. bebana27 2 3 bez nicka 20. juni 1 + 3 22. aazra 2 23. ElmaB RR koji broj" 24. enisa_sara 2 bez nicka 25. Lulu_ 1,2,3 26. idana_85 1 + 2 27. skorpija 2 + 3 bez nicka 28 skvo 2 + 3 ( RR mama) 29 mamina princeza 1 + 2 + 3 30. new mama 1 + 2 bez nick-a a RR beba,a kartica RR mama 30. mamine oci 1 + 2 bez nicka 31. mama alma 3 (RR mama alma) 2 (mama alma) 2 (Lajla Djozo) 32. nedi 1 + 2 (RR beba) 33. breskva- 2 jastučića (RR mama i RR beba ) 34. Nunichi- 2 jastučića (RR mama i RR beba ) 35. Sonja - 1 jastucic i 1 Kartica 36. Žana o8- 1 jastučić bez nicka samo neka piše RR mama i beba 37. jupajdi 1 ( RR mama ) 2 ( RR beba ) 3 ( RR beba ) bez nicka 38. nita 2+3 , bez nicka 39.dinciii 2 bez nicka 40. malena_t kartica za mamu i jastucic plavi za bebu 41. rabi 1+2+3 Bez nica 42. malena privjesak bez nicka, i da ne pise RR mama, jer jos uvijek nisam 43.nermina_ 2 44.Chuchi - Jastucic RR Beba i kartica za mene - ovo je bila ispravka 45.lely-2 jastucica (RR mama i RR Beba ) evo da i ja ispravim sebe 46. Ilhana - 2 jastucica (RRMama+RRBeba) 2 Privjeska(RRMama+RRBeba) 2 kartice (RRMama+RRBeba) nek je sareno i da dobije prva jer leti iduce sedmice .. 47. tajra 1 i 2 [/quote]
Ok slažem se sa prijedlogom, koji si predložila Mama1...samo trebaš sad napravit spisak ko je za da znaš koliko praviti a žene nema narudžbi znači svima isto rr mama (kartica) rr beba (jastuče). Samo dodajte ili .
Mama 1bas smo te pravo u poslile i napravile zbrku gdje stanujes nudim se da ti pomognem,ja sam za to svima isto i da nezuris da se zamaras jer naravno imas i drugih obaveza ako treba pomoc od srca cu da ti pomognem sta god da treba bravo za tebe
Žene drage, nisam se ja ništa posbdno dogovorila, pa elma je na početku teme kada je pokazala kako će to izgledati rekla da je svojoj curici pravila to za vrtić, ja je pitala može li, ona rekla može. Ne znam samo što sam ja izdvojena na ovom spisku, kad sam i ja rekla da hoću jastučić na kojem će pisati RR mama i karticu sa RR mama, fakat ne kontam.