Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mog cika postara jos nema A i nije nesto poletan, a vala ni fin, ni ljubazan.
Ja ne dajem nista... Ima on za kafe. To mu je posao i ne radi ga za dzaba i ne dolazi maksuz. Tako ja na to gledam. Kad skontas da jadni penzioneri i ljudi od djecijeg doplatka otkidaju od usta njemu za kafe - on fino zaradi jos jednu platu.... Stoga.... A i 120KM je, nema sice.
Eh ja sada nista ne kontam U 3 opcine razliciti iznosi naknade...Kako to sada???? I ja jos nisam dobila naknadu (Saraj polje) Bas cu naruziti postara..Izgleda da mu se neda raditi subotom.Sipak mu na kafu markica
kako svi primaju 432???? MENI POŠTAR ISPORUČI 435, a 5 mu dam za kafu....Sarajevo, Centar...valjda je to To....
Jeli iko primio u CENTRU???
5 za kafu??? to je draga,kafa,sok i cokolada.....
nemojte se ljutiti,al ovaj nas narod pravi korumpirane ljude,mi naucili svugdje davati. sto cu mu davati,on ima posao ja ne, i to dobar,siguran posao....neka radi,sta mu fali.
ja se pravo obradovala ovih dana....:))) prvo mi u subotu dosla porodiljska a vec sam je bila otpisal. negdje na prethodnim stranicama objasnih kako sam ja porodiljsku pocela primat od jula ( Dz je rodjena u julu al sam porodiljsko otvorila u junu) ja kotam zeznuse me jer koga god pitam dobivali su od dana otvaranja porodiljskog. i kotam ja zavrsava mi porodiljska ispala sa 6.6. kad sam gotova sa porodiljskim kad ono dodje i za juni:)))) i jos ovaj dodak 260 od kantona danas dodje a ja uopste nisam mislil da meni to pripada??? jer sam zaposlena .....haj sa znaj .... valjda mi kasnije nece traziti natrag:))))
taman sam se nasekirala nesto na polsu pa da se razveselim i obradujem svog curetka necim....
jeste ...objasnio mi postar.... ja bas pitam otkud meni sad to nisamo cekivala ....on kaze narod se bunio sto je samo jedna i samo za neke pa su kao sad poceli djeliti svima samo bez ikakvog reda...hvala im pa se mene sjetise:)))) jeste jedna na zalost al eto ni nju nisam ocekivala pa se stvarno obradovah... otprilike kad znaci sve primis onda ocekujes jos +1
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Ginekolog Malenaaa...
Dali neko zna kako se radi pregled za neplodnost?Mislim dali je vec neko to radio i dali je to toliko strasno?Iskreno malo me hvata panika od te ideje a primorana sam na to.
Odgovor (98%)
Odgovor (2%)
Broj svih glasova: 45
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!