|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
9.7.2009 15:42:10   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: škorpija

hej gvendolina te se vakcine fol bez reakcije zovu acelularne, ali moj ajdin je ipak ima temeraturu 38 od njih, ali dala sam mu samo jednom paracetamol sirup, za koi nam je recept dala pedijatrica i sve je bilo o.k. znači ipak ima reakcije kod neke djece. kako tvoj ajdin sluša li, i ovaj moj po danu skroz slabospava, hoće samo da buba sa sikom u ustima pa tako i radim. zato evo kucam jednom rukom i to lijevom pa ne ni velikih slova a ni svih znakova interpunkcijeuser posted image

haha a zato vi stignete i rr,bebu na siku i kucajuser posted image user posted image user posted image

Ajdin masala slusa,samo sto ne mogu nista uraditi moram ga zabavljati.Moze neko reci da se na to izvlacim al stvarno beba nece samauser posted image
Ne voli puno ni da g adrzim dosadi mu a i vruce sad.Najvise legimo i smijemo se i gugcemouser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 676
9.7.2009 15:47:32   
Anoniman
Breskva, ja onomad rekoh da si opasna, pa daj pokazi joj nokte, da ne kazem zubeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 677
9.7.2009 15:48:21   
škorpija
ja bogami ne izmišljam izgovore, ništa po kući ne radim, ručak napravim svako drugi treći dan, baš me briga, bebac brzo raste i volim ovu godinu maksimalno njemu posvetiti

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 678
9.7.2009 16:02:31   
HannaS
Vidim da sve kukate na to rezanje noktica..ja svom Dini to radim kada zaspi i sve bude 5 user posted image S tim nemamo problema.A sto se tice spavanja,Dino zaspi oko 21 navece i budi se pred jutro,oko 4-5.I onda svaka dva sata ustaje jede i opet zaspi.Al zato belajsemo po danuser posted image nece da mi spava nikako,zaspi na pola sata i probudi se.Ne mogu nista uradit od njegauser posted image a meni opet to tesko padauser posted image user posted image user posted image Evo ga sad zaspo,al samo cekam da se probudi.

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 679
9.7.2009 16:13:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Sahara jel ti  imaš osjećaj da nas neko zeza ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Neka te dadada 

ma ne zezam jauser posted image user posted image ...ja cu to svom sinu svakako kupiti kada bude usao u pubertet...mislim da ta knjiga svakome trebauser posted image user posted image user posted image

a on ce meni ovuuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 680
9.7.2009 23:01:07   
Anoniman
Naš user posted image  je danas bio jako nervozan... user posted image  spavao je par puta po 15 min. a onda su pred mrak počeli i grčevi... pile malo. Eno ga sad pajki već 1h. A mi još imali i goste. Kako je kod vas bilo, mi drage žene od prvog dana imamo skoro svaku noć goste.... Od kako se rodio možda da 5 noći ukupno nismo imali nekoga, ostalo..... isto hotel promaha user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 681
9.7.2009 23:16:09   
Anoniman
uhhhhhhh, ovo je za gosteuser posted image , ma meni jos nisu ni dosli svi koji su htjeli, dolazili nam samo roditelji i par frendica na pocetku, a nedavno i neke zene s posla, ali bice toga jos, kud su navalili,cccccc

mali mis znaci ima grceve, pa  pije li sta za to...

vruce bona pa i djeca nervozna, eto ljubim vas i zelim vam lijepu noc i snove

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 682
9.7.2009 23:26:06   
Anoniman
Pijemo Espumisan L i mislim da ih on malo ublaži .... mada mu ja dajem samo kad ga zaboli, možda bih trebala preventive radi i prije, a user posted image
A što se vrućine tiče, mi smo u prizemlju kuće pa i nije vruće čak šta više ugodno je. Bude čitav dan u tankim pamučnim pantolicama i bodi kratkih rukava a kad ide pajkiti skinemo pantolice.
Hvala ti i mi vama isto želimo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 683
10.7.2009 0:14:09   
malena_t
user posted image dragim mamama i bebarama.
user posted image user posted image user posted image za Ajnu i Ajdina. Moj Benjamin spava od 21 do 6 otkako je navrsio mjesec dana i spava samo na stomaku. Prvih par noci ja ko luda Mara svako malo ustajala da ga obidjem, a sad - ma divotauser posted image
Ovo za goste je bas uh. Doduse mi smo svoje "narucivali" kad je mm kuci i uglavnom u vecernjim satima, malo prije bebeceg uspavljivanja. Hvala Bogu pa su se svi izredaliuser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 684
10.7.2009 10:30:40   
seljo
kao prvo pozdrav svima a posebno sahari kako user posted image  moja princeza je super sve je za 5 pusauser posted image

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 685
10.7.2009 12:48:12   
Anoniman
ja jucer nahvali Ajnu kako spava, a ona sinoc malo zeza, mislim spavala je ali drugacijim tempom, ma nema veze, bice da joj je setnja falilauser posted image

seljo, ma evo super smo hB, od srijede se tako raspricala, mislim prije je to bilo malo gugutanje,a sad tako cesto i dugo guguce, ma site se napricamouser posted image user posted image user posted image ,ljubi principesu

enisa pa ja sam davala uvijek prije dojenja, bez obzira boli li ga,ono odlucis ujuto i navecer ili koliko vec puta hoces, a kupi mi Nurse Harvey's sirup protiv grceva, on se smije piti kad beba napuni mjesec

ljubim sve bebe 2009. i mamama saljem veliki user posted image

(odgovor članu seljo)
  Neposredna veza do poruke: 686
10.7.2009 12:56:38   
Pretty mamma
Hej mame i bebice, ja sam tako rijetko ovdje, i kad jesam onda sam na temama oko dojenja.
Ali evo da se i mi prijavimo, rodjeni smo 14.06. i nemamo ni puni mjesec dana.
Probleme sa dojenjem polako rješavamo, ima još posla ali ne odustajemo :)
Hvala svima na podršci, posebno Sahari.
Da vas pitam, kad ste prvi put izveli bebice van?
Meni kaze babica da slobodno idemo vec, kaze ljetna je beba, a ja jos ne bi...

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 687
10.7.2009 15:23:54   
škorpija
mi smo prvi put izašli van kad smo išli na prvu vakcinu, pa smo poslije nekoliko dana išli i u kupovinu s bebom jer je nismo imali kome ostaviti. prije toga smo stalno visii u dvorištu jer imamo kuću. Smatram da ne treba čekati 40- esnicu ali svakako treba izgbjegavati gradsku sredinu, najbolje park, dvorište sa puno zelenila ili negdje drugo u prirodu.

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 688
10.7.2009 17:23:12   
babymia
mi smo prvi put izveli nasu bebicu 25.dan...rodjena je u martu,bilo malo hladno,pa smo cekali prvi suncan dan i odmah je izveli....a da se kojim slucajem sad rodila,odmah bih je izvela....ja mislim da bebe mogu odmah vani bez problema,samo je bitno kako se mama osjeca i moze li ona....

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 689
10.7.2009 17:33:24   
Anoniman
evo da se pohvalimo i vama počinju nam nicati zubići- dva donja u isti momenat izbila, a ja sve kontam to treba prvo jedan, pa kad on naraste drugi...

(odgovor članu babymia)
  Neposredna veza do poruke: 690
10.7.2009 17:51:12   
Anoniman
breskvice, cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image , to znaci da ce dobiti 2 poklona odmahuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 691
10.7.2009 17:53:32   
Anoniman
Pretty mamma, ma ako se ti dobro osjecas slobodno idi u setnju, sunce ce joj goditi i da izvuce to zutilo, naravno ne direktno da przi njoj u lice ali pomoci ce joj,, ali opet ti najbolje mozes procijeniti jeste li spremne

pussaa

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 692
10.7.2009 18:24:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

breskvice, cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image , to znaci da ce dobiti 2 poklona odmahuser posted image

Hvala...dobio je već hranilicu, a za drugi ćemo još skontat

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 693
11.7.2009 0:02:33   
Anoniman
Mi smo 25-ti dan išli kod mojih roditelja, onda smo par dana iza toga šetali po Vilsonovom a danas poslijepodne išli kod roditelja mm-a. user posted image  Sutra ćemo, aBd, opet u Vilsonovo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 694
11.7.2009 0:03:46   
Anoniman

evo da se pohvalimo i vama počinju nam nicati zubići- dva donja u isti momenat izbila, a ja sve kontam to treba prvo jedan, pa kad on naraste drugi...

Čestitamo user posted image user posted image  Duša draga, odmah 2 zubića user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 695
11.7.2009 13:15:27   
Anoniman

BRAVO ZA ZEKUuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 696
11.7.2009 14:10:57   
Sonja
user posted image user posted image user posted image user posted image za dva zubica
pa zato je on sunce slatko bio cesto nervozan...jel mu sad lakse?

adin se smirio...proslo djelovanje vakcineuser posted image
u ponedjeljak ga vodim na usno a u utorak na skrining sluha...nadam se da ce biti miran pa da to brzo zavrsimo

pozzz za bebe i mame

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 697
11.7.2009 15:14:59   
HannaS
Hej Sonja javi kako je proslo na skriningu sluha i ima li guzve.mi cemo u cetvrtak isto to sve radit u Tz pa me zanima sta je to ustvar.Nadam se da to brzo ideuser posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 698
11.7.2009 15:57:55   
Anoniman
hvala žene, dadada dobićeš javnu opomenu zbog pisanja velikim slovimuser posted image user posted image user posted image ...
Sonja jesil dobila uputnicu za skrining sluha, kako to ide...

(odgovor članu HannaS)
  Neposredna veza do poruke: 699
11.7.2009 18:57:11   
Anoniman

hvala žene, dadada dobićeš javnu opomenu zbog pisanja velikim slovimuser posted image user posted image user posted image ...
Sonja jesil dobila uputnicu za skrining sluha, kako to ide...

uuuuuu Fidish

I'm sorryuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *