|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
8.7.2009 16:30:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Rekla sam mu dođe li još jedna kazna bolje ti je bježi dok te ja nisam "oduzela" user posted image user posted image  Ja vozim 7 god. i nikad nisam napravila prekršaj user posted image user posted image  a on..... uzas!!

Nego žene, gdje su nam Nunichi i Zarica? Nema ih danima..... možda su otišle malo južnije user posted image

Evo i ja nesto kontam nema Hinuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 651
8.7.2009 22:15:32   
Nunichi

IZVORNA PORUKA: dadada

Rekla sam mu dođe li još jedna kazna bolje ti je bježi dok te ja nisam "oduzela" user posted image user posted image  Ja vozim 7 god. i nikad nisam napravila prekršaj user posted image user posted image  a on..... uzas!!

Nego žene, gdje su nam Nunichi i Zarica? Nema ih danima..... možda su otišle malo južnije user posted image

Evo hin... user posted image user posted image
Ja sam vam zene moje jutros napisala tako veeeliku poruku na ovu temu da mi je sesija istekla. user posted image
Nakon toga sam bila iznevirana da pisem opet...
A sve sam bila tako lijepo napisala gdje smo,sta smo...ispitala se za zdravlje... user posted image I et,nista od moje poruke.
Uglavnom tu smo...citamo mi vas,ali manje pisemo nemam slobodnih ruku. user posted image user posted image
Sve je ok,bocu primili,kukove opet kontrolisali i sve je hB ok...
Manje spavamo,vise pjevamo,prevrcemo se s ledja na stomak,hvatamo zvecke i grizemo sve sto nam se primakne ustima. user posted image
Da mi opet sesija ne istekne ovdje cu stati.... user posted image
Puse velike za generaciju,a posebne mojoj Ireni i Enisi...

Ljubite djecicu od nas dvije...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 652
8.7.2009 22:47:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: dadada

Evo hin... user posted image user posted image
Ja sam vam zene moje jutros napisala tako veeeliku poruku na ovu temu da mi je sesija istekla. user posted image
Nakon toga sam bila iznevirana da pisem opet...
A sve sam bila tako lijepo napisala gdje smo,sta smo...ispitala se za zdravlje... user posted image I et,nista od moje poruke.
Uglavnom tu smo...citamo mi vas,ali manje pisemo nemam slobodnih ruku. user posted image user posted image
Sve je ok,bocu primili,kukove opet kontrolisali i sve je hB ok...
Manje spavamo,vise pjevamo,prevrcemo se s ledja na stomak,hvatamo zvecke i grizemo sve sto nam se primakne ustima. user posted image
Da mi opet sesija ne istekne ovdje cu stati.... user posted image
Puse velike za generaciju,a posebne mojoj Ireni i Enisi...

Ljubite djecicu od nas dvije...

user posted image i mi ljubimo tebe i Zaruuser posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 653
8.7.2009 23:29:58   
Anoniman

A tu ste znači user posted image user posted image

Evo user posted image user posted image od Benjamina za Zaricu user posted image user posted image a jedan od mene za tebe user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 654
9.7.2009 12:45:25   
Anoniman
Jutrica!!!!!!

Kako su mi bebice male i velike?Moram ovo podijeliti s vama, evo dvije noci Ajna doji oko 21 sat i spava do 5 ujuto, pa onda opet doji i spava do 8, a onda nastavlj da dojii svaka 2 sata, pa ja se pravo obradovala, kontam da je to uredu, mislim da je gladna plakala bi, daj Boze da nastavi tako sto se tice nocnog dojenja, a jos da i danju ima vece razmakeuser posted image , jesam neka - das mi prst ja bih odmah rukuuser posted image user posted image

ljubaccccc

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 655
9.7.2009 13:00:21   
Babyy
moj bebac je primio 4.vakcinu i to u nonu jooj zamalo sam zaplakala bas mi ga zaooo...s 4mj ima 7100g i 69dug...ljub ga mama

ANDINO 03.03.2009 DuSa MoJe DuSe

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 656
9.7.2009 13:07:55   
Anoniman
user posted image user posted image  za Ajnu. Pa to je divno!! Mašala, da nam se princeza ne urekne user posted image  Ljepota. Ej ne zezaj, makar imaš skoro noć "u komadu" user posted image user posted image  Kod nas još uvijek niti jedan dan nije isti.

Babyy i mi smo prvu bocu primili u nonu user posted image  i strašno smo user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 657
9.7.2009 13:11:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Jutrica!!!!!!

Kako su mi bebice male i velike?Moram ovo podijeliti s vama, evo dvije noci Ajna doji oko 21 sat i spava do 5 ujuto, pa onda opet doji i spava do 8, a onda nastavlj da dojii svaka 2 sata, pa ja se pravo obradovala, kontam da je to uredu, mislim da je gladna plakala bi, daj Boze da nastavi tako sto se tice nocnog dojenja, a jos da i danju ima vece razmakeuser posted image , jesam neka - das mi prst ja bih odmah rukuuser posted image user posted image

ljubaccccc

Blagooooooooooo tebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 658
9.7.2009 13:12:26   
Anoniman

user posted image user posted image  za Ajnu. Pa to je divno!! Mašala, da nam se princeza ne urekne user posted image  Ljepota. Ej ne zezaj, makar imaš skoro noć "u komadu" user posted image user posted image  Kod nas još uvijek niti jedan dan nije isti.

Babyy i mi smo prvu bocu primili u nonu user posted image  i strašno smo user posted image user posted image

Isti smo takiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 659
9.7.2009 13:15:19   
Anoniman
ma znam enisa, ali ko ce znati mozda joj samo malo doslo, ma nema veze ljube je mama i tatauser posted image

Babyy, ti br nemas jos puno boca, mi aBd u utorak idemo na trecu, to su one 2, odvratno, kad je vjestice izboduuser posted image user posted image user posted image user posted image , sorry svim medicinskim sestrama ali kad moram nekog okrivitiuser posted image

Benjo je jos mali da ima neki ritam,a i kao sto se vidi iz kg voli da njupauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 660
9.7.2009 13:16:37   
Anoniman
dadada, hajde ne zezaj, Andrej je bas miranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 661
9.7.2009 13:19:10   
Anoniman
moram saopciti i ovaj uzas koji sam jutros napravila, rezem ja Ajni noktice i nazalos kako se vrtila ja malo dublje odrezem i malo prokrvari, mala maca nije ni plakala, a ja bih samu sebe samaralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , i eno stavila sam joj zavoj(vise folaradi) i slikala da moze da vidi kad poraste kakvu je majku imala,ccccc

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 662
9.7.2009 13:31:18   
gvendolina
pozdrav mamice i bebiceuser posted image
Moj mali bebonja je spavao cijelu noc od 10h do pola 7 ujutru.Ima samo 2 mjeseca i 8 dana,nisam znala da male bebonje ovako dugo spavaju.Kad sam se probudila ne mogu da skontam jesam li ga hranila u toku nociuser posted image Sinoc smo isli setati,pa mu je verovatno to godilo.Nadam se da ce nastaviti ovako spavati.Dojenje napreduje hB.Do sada sam mu morala nakon svakog dojenja dati i flasicu,ali sad ga samo jednom ili 2 puta dohranim.

Pusa svima cujemo se

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 663
9.7.2009 13:35:44   
gvendolina

moram saopciti i ovaj uzas koji sam jutros napravila, rezem ja Ajni noktice i nazalos kako se vrtila ja malo dublje odrezem i malo prokrvari, mala maca nije ni plakala, a ja bih samu sebe samaralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , i eno stavila sam joj zavoj(vise folaradi) i slikala da moze da vidi kad poraste kakvu je majku imala,ccccc

mene je pravo strah rezati noktice nisam mu jos ni jednom odrezala,zato su i beba i mama svuda izgrebaniuser posted image jos uvijek mu otpadaju sami pa cemo sacekati da mamica ne odsijece prsticuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 664
9.7.2009 13:43:41   
Anoniman
Hej gvendolina, pa gdje ste vi?
Mozda je setnja i kod nas urodila spavanjem cijelu noc,hahahahaha, a sta cu, moram joj rezati, pravo brzo rastu.
Pravo mi je drago da si uspjela sa dojenjem, naravno nije da je to najbitnije ali znam da si se trudilauser posted image

Pozdrav

(odgovor članu gvendolina)
  Neposredna veza do poruke: 665
9.7.2009 13:51:10   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ps. ispisala saam se ja jos koliko hoces al' mi sesia isteklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 666
9.7.2009 14:12:45   
Anoniman
Rezanje noktića je za mene noćna mora, jedva ja to izvedem još kad mi neko da primjedbuuser posted image user posted image user posted image . Kod mog malog se guli kožica oko noktića i kažu kao ja sam to recnula-hej pa ne mogu baš biti toliko nesposobna da na svakom noktiću zahvatim i kožice.
Al danas sam bila nesposobna u stavljanju lanca sa pipom, da ga zakačim na siperčić i on nekako gurne svoj prstić te ga štipnemuser posted image user posted image user posted image , plakao je ali više iz razloga što sam ga prepala sa svojim vriskom kad sam vidjela šta uradi.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 667
9.7.2009 14:16:35   
Babyy
enisa sara moj mis je ovaj mj primio jednu u a prosli dve joj tad je bila opsta katastrofa

ANDINO 03.03.2009 DuSa MoJe DuSe

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 668
9.7.2009 14:29:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Rezanje noktića je za mene noćna mora, jedva ja to izvedem još kad mi neko da primjedbuuser posted image user posted image user posted image . Kod mog malog se guli kožica oko noktića i kažu kao ja sam to recnula-hej pa ne mogu baš biti toliko nesposobna da na svakom noktiću zahvatim i kožice.
Al danas sam bila nesposobna u stavljanju lanca sa pipom, da ga zakačim na siperčić i on nekako gurne svoj prstić te ga štipnemuser posted image user posted image user posted image , plakao je ali više iz razloga što sam ga prepala sa svojim vriskom kad sam vidjela šta uradi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sve znam, ali prezivjece oni sa nama aBduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 669
9.7.2009 14:51:43   
mustafica
Eh imamo i mi nanu ali je daleko pa nam dodje ponekad na par dana. Tako da sam vam ja uglavnom sama s muzem oko djeteta...naravno on radi pa mi drugi dio dana pomaze. Vec smo se sad malo i navikli, setamo redovno, slusa dosta dobro u nosaljki, kolica sama ne mogu da teglim.

A vidim vi se oko te vakcine raspricali te trece...(jedna je odmah u porodilistu, druga je bez reakcija) koja kako kazu moze imati reakciju. Treba dosta biti oprezan s vakcinama, ja sam cula da imaju neke 'zive' koje kao nisu dovoljno dobre i od njih dijete ima reakciju, a imaju neke 'mrtve ' koje su odlicne i koje se mogu kupiti u apoteci za nekih 100KM...ja razmisljam da provjerim koje daju u domu zdravlja pa ako mi budu sumljive kupila bi te sigurne koje nemaju nikakvu rekaciju...eto drage mamice pa javim vam kako je proslo jer cu i ja uskoro na tu vakcinu s malim...

Do sljedeceg posta...
lijep pozdrav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 670
9.7.2009 15:26:30   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: mustafica

A vidim vi se oko te vakcine raspricali te trece...(jedna je odmah u porodilistu, druga je bez reakcija) koja kako kazu moze imati reakciju. Treba dosta biti oprezan s vakcinama, ja sam cula da imaju neke 'zive' koje kao nisu dovoljno dobre i od njih dijete ima reakciju, a imaju neke 'mrtve ' koje su odlicne i koje se mogu kupiti u apoteci za nekih 100KM...ja razmisljam da provjerim koje daju u domu zdravlja pa ako mi budu sumljive kupila bi te sigurne koje nemaju nikakvu rekaciju...eto drage mamice pa javim vam kako je proslo jer cu i ja uskoro na tu vakcinu s malim...

Do sljedeceg posta...
lijep pozdrav

hej mustafice i ja sam takodje cula za te vakcine i pitala sam sestru u ambulanti za to.Rekli su mi da su sada i kod njih te vakcine od kojih nem areakcije.E sad je li to tacno ili me je samo htjela skinuti,ne znamuser posted image i mi uskoro trebamo na trecu vakcinu pa se brinemo,nadamo se da ce dobro proci aBd.

Hej gvendolina, pa gdje ste vi?
Mozda je setnja i kod nas urodila spavanjem cijelu noc,hahahahaha, a sta cu, moram joj rezati, pravo brzo rastu.
Pravo mi je drago da si uspjela sa dojenjem, naravno nije da je to najbitnije ali znam da si se trudila

Pozdrav

hvala ti na podrsci,ljubimo vasuser posted image

malac sve vise budan danju i hoce da ga zabavljam,pa ne mogu da stignem nista da napisemuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu mustafica)
Neposredna veza do poruke: 671
9.7.2009 15:28:43   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sve znam, ali prezivjece oni sa nama aBduser posted image

Ima dobra knjigauser posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 672
9.7.2009 15:30:39   
Anoniman
cccccc, pa daj zeno ne sluti, ja sam bas super mama, kad bolje razmislim izbrisacu onu sliku od jurosuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 673
9.7.2009 15:31:13   
Anoniman
Sahara jel ti  imaš osjećaj da nas neko zeza ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Neka te dadada 

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 674
9.7.2009 15:34:15   
škorpija
hej gvendolina te se vakcine fol bez reakcije zovu acelularne, ali moj ajdin je ipak ima temeraturu 38 od njih, ali dala sam mu samo jednom paracetamol sirup, za koi nam je recept dala pedijatrica i sve je bilo o.k. znači ipak ima reakcije kod neke djece. kako tvoj ajdin sluša li, i ovaj moj po danu skroz slabospava, hoće samo da buba sa sikom u ustima pa tako i radim. zato evo kucam jednom rukom i to lijevom pa ne ni velikih slova a ni svih znakova interpunkcijeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *