Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moja Nika je od pampers pelena zaradila urinarni infekciju! Kada smo se vratili na papmers vratilo se i užasno crvenilo i ojed na guzi i iznad genitalija i urinarna infekcija!!! Ponovo smo se vratili na babylove i guza je kao nova!!! Mene su pamperske privukle mekoćom i mirisom, ali sada što se nas tiče s njima smo završili. Pampers
poceli smo sa pampersom,nije bilo nekih problema,malo osipa.Reko necemo mijenjati necu da bebicu iritiram kozu novim proizvodom,ako se na nesto navikla.Medjutim od kada smo uzeli novo pakovanje pampersa,meni beba stalno mokra.Moram ga cijelog presvlaciti i maltretirati po noci i sebe i njega.Ne znam je li do pelena ili do mene kontam da ih nisam doboro stavila,ali kako je do sad funkcionisalo??? plus se pojavio i osip
Mi od prosle sedmice predi na Pampers 4, jer nam je porasla guza. Nemamo nikakvih problema! Zao mi je kada cujem da bebe dobiju tako snazne reakcije na pelene.
Mi od početka koristimo Pampers peleni i vlažne maramice, obično Active baby, a kao rezervu ponesemo Lets go gačice, jer su zgodne za promjeniti kad ste vani. Sad koristimo 5 i nikad nismo imali nikavih promlema osip ili tako nešo. Osipi se mogu pojaviti u periodu kad djeci rastu zubići, jer se bakterije iz pljuvačke koje uzrokuju zubne stolice prenose i u mokraču, pa je u tom periodu potrebno češče mjenjati pelene i isključivo prati guzu.
gvendolina, probaj promjeniti marku pelena pa ćeš vidjeti kako funkcionira. Meni su ove babylove ok guza je suha, a pampers baš ima neki losion koji neke bebe(kao i moja) jednostavno ne podnose.
poceli smo sa pampersom,nije bilo nekih problema,malo osipa.Reko necemo mijenjati necu da bebicu iritiram kozu novim proizvodom,ako se na nesto navikla.Medjutim od kada smo uzeli novo pakovanje pampersa,meni beba stalno mokra.Moram ga cijelog presvlaciti i maltretirati po noci i sebe i njega.Ne znam je li do pelena ili do mene kontam da ih nisam doboro stavila,ali kako je do sad funkcionisalo??? plus se pojavio i osip
gvendolina-i ja sam imala isti problem,moj Anes je znao protopiti pelenu i morala sam ga presvlaciti i u toku noci,to je potrajalo do nekih godinu dana.Mjenjala sam pelene ali sa svakim je bilo isto,ako ne i gore.Meni je pomagalo to da mu malo vise stegnem pelenu kada ga stavim na spavanje,mada ni to nije uvijek palilo.Uvijek smo koristili Pampers,a probali smo i ostale i bas zbog tog protapanja nam nisu odgovarale,a sto se tice osipa nisam imala problema sa tim tako da ne znam .....
Omar je na Baby love 4+ ( ljubičasto pakovanje ). Svako malo kupim manje pakovanje Pampersa, ako mi je problem otići do DM, ali se isto tako pokajem. One su meni super izgledom, ali njegovoj guzi jednostavno ne odgovaraju. Mislim da mu smeta onaj gel u peleni. Dakle, nije do pelene nego male guze jednostavno ne podnose sadržaj pojedinih pelena. Zato ima alternativa hB.
Tako mi je drago da ih koristite Ja imam jos uvijek paket Babylove, kupljen u oktobru kad smo isli ne planirano na more br.4 i stavljam ih povremeno Timuru jer se ujutro zna probuditi sa mokrim gacama Malo ima ljubomore viska.
Koristila pampers do prije mjesec dana,a sad koristim babylove i baš sam oduševljena,pravo su udobne i mekane Emir koristi babylove MAXI kad spava stavim mu pamučne pelene
moja bebica koristi pampers al me zanimaju ove babylove, ko je proizvođač i cijena
Mamina cura reci mi da se salis da Timuru jos uvijek ponekad moras staviti pelenu.
Ne salim se na zalost. Odavno se on odvikao od pelena, sa 18mj ma sa pjesmom. Ali kako je ova mala spica dosla ponekad se ponasa kao beba i sve radi kao ona. Zato mislim da je samo faza u pitanju i ne pravim nikakvu dreku oko toga. Kad sam sila prve pelene za Henu morala sam i njemu Srecom pa je brzo skontao da mu platnene ipak ne trebaju
Koristila pampers do prije mjesec dana,a sad koristim babylove i baš sam oduševljena,pravo su udobne i mekane Emir koristi babylove MAXI kad spava stavim mu pamučne pelene
moja bebica koristi pampers al me zanimaju ove babylove, ko je proizvođač i cijena
veeseelaa, Babylove možeš kupiti samo u DM-u. Ne znam koje tebi trebaju. Mi plaćamo jumbo pack 33KM, a koristimo maxi plus.
Upravo tako,veeseelaa,DM je proizvođač babylove pelena,meni se lično više sviđaju od pampersa jer mi je pampers poprilično neugodno smrdio kad se Emir popiški. Ove su baš mekane i udobne a ne smrde...(bar meni) Ja svoje plaćam jumbo pakovanje 31 KM,mi koristimo MAXI od (7-18 kg)
< Poruku je uredio manuela -- 24.5.2009 23:13:51 >
U pravu ste zene za taj smrad pampers pelena,nevjerovatno...Mi koristimo one od 4-9kg,ovih dana cemo kupiti ono kartonsko pakovanje od 100kom. 33KM u DM-u