|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2008
22.5.2009 9:52:04   
new mama
Veliki pozz i od nas dvije,e pa zamislite napisem veliku poruku i da postavim i nece neka greska aj kako sam se naljutilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,e pa sad da mi se nebi to desilo kratko cu,Ajna je dobro hB,bile smo na kontroli,sve je ok,ima malo osipa iza vrata,a dr kaze da je to od vrucine i da to bude kod dosta djece,nema vise nikakve terapije hBuser posted image user posted image ,inace nas dvije skitamo,koristimo lijepo vrijemeuser posted image
Veliki pozz od nas dvije pa cu vam se javiti,veliki poljubac za sve bebe i pozz za mameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1176
22.5.2009 9:59:55   
bebbe RR
Nita, bravo za Kanitu! Masala, napredni smo! Ema ce u utorak na pregled, pa cemo i njene mjere saznati:). Nego, zaboravila sam koliko je Kanita bila teska kada se je rodila?! A, sto se tice vakcine - ako zelis, mogu je ja kupiti od svog pedijatra i poslati ti je. Nije strasno skupa, to znam, jer sam je Emi morala placati, zato sto je prvu dozu dobila u Damasku, po rodjenju, a u Sloveniji su po nacionalnom programu na redu tek pred prvi razred. Sto se tice sjedenja, nekada je to zabranjivano, kao i da oslanjas bebu na noge, ali po novim metodama, kazu da ih mozes i uciti da sjede, i oslanjati na none, i da to nije nikakav problem. Ma, u svakom ce slucaju nauciti da sjede - ko je ikada vidio zdravog covjeka da ne zna da sjedi?! Emu ponekad stavim u onaj jastuk za dojenje da sjedi, ali rijetko se sjetim. D3 je isto meni pedijatar rekao da ne prestajem davati do prvog rodjendana. Ali, misljenja su podjeljena. Neki kazu ljeti im ne trebaju. Pojma nemam. Mene to da im ljeti ne trebaju tjesi ako mi se desi dan da zaboravim dati;)
A mi prokulice jos nismo probali. Juce smo probali spinat iz vrta, medjutim, nije joj se dopao. Ma, juce i nije imala neki jesni dan. Probacu danas kako ce ici. Za dorucak smo jeli HIPPovu kasicu "Voce i zitarice", i prilicno  lijepo je pojela. Sada gleda crtani, da ja malo odahnem od baste:)
Pusa!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1177
22.5.2009 10:01:55   
bebbe RR
New mama, bas sam sretna da nam je Ajna dobro! Pusa za obje!

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1178
22.5.2009 10:28:06   
Ilhana RR
Jutro hanumice i bebice, evo mi danas podobro odspavali... Lamija se probudila tek u 9 al se igrala u krevetcu sa lutkom po 9:45 tako da sam ja mogla jos malo odspavati hihi... izgleda da mi je upalilo sinoc sto sam probala da napravim hapu sa mlijekom umjesto sa vodom i vjerujte da je sinoc spavala od 22 (zaspala je malo kasnije jer mi je uz igru zaspala sama oko 18 sati) do 5:30 jutros... sigurno joj hapa nije dovoljno jaka a ja joj prije dva dana kupila istu da ponesem u Bosnu samnom, moram otici u prodavnicu da promjenim ako mi budu htijeli da uzmem onu od pola godine...

I jutros kad se probudila na puno boljem razpolozenju je nego inace, ja joj usla u sobu upalila svijetlo i dala joj jos jednu lutkicu i flasicu od lutkice i njoj jednu soljicu i igrala se ko velika, daje bebi da ruca hehe...

Danas neznam stacemo raditi, evo kisovito je pa cemo vjerovatno otici do mojih da uzmemo kofere da fino sve slozimo sto nosimo za bosnu i otici naravno da promjenim hapu ako mognem... valjda ce moci jer nije naceta ova...

Moram joj noktice sjeci i jos malo izjednaciti ono sisanje od neki dan jer sam joj to dok se kupala sisala hiihi...

Inace sta vi imate na planu sa vasim pilicima?

Nisam bas u toku, jel to neko ima problema sa hranjenjem bebe? Mislim sa kasicama i tome...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1179
22.5.2009 15:39:48   
manuela RR
Samo da se javim da ne mislite da sam vas zaboravila,danas sam toliko lijena da mi se ama baš ništa ne da,samo sjedim ispred kompijutera i tipkam,vidjeću možda predveče prošetam sa Emirom.

Šaljemo vam poljubce za mame i bebane...

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1180
22.5.2009 21:20:01   
dinciii
cao drage moje,evo i ja da se malo javim.Rejhana i ja smo cijeli dan skitale usle u 6 u kucu i malo se mm igrao sa malom i eto vec 8 spremanje za spavanje.

nadam se da su sve bebice dobro i da slusaju svoje mamice user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 1181
22.5.2009 22:28:20   
enna
Evo drage moje da vamse i mi javimo.Mi smo ok hB bile smo u skitanju danas poslijepodne ali su paklene vrucin pocele pa tako da se bas necemo ni skitati ko prije odmatar cemo kod kuce.Ena je malo nervozna izbija joj kutnjak pa slabije i spava a jede slabo od juce dali radi toga ili od vrucine nemam pojima,uglavnom nadam se da ce sve ubrzo biti ok.Pusica mamama i bebicama!!!user posted image

23.04.2008-stigla mamina sreca poslije 9 godina!!!!

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1182
22.5.2009 23:25:19   
nita
Bebbe, puuuuuno ti hvala za ponudu da nam pošalješ vakcinu user posted image . MM radi u Zavodu javnog zdravstva, a oni prvi dobiju vakcine i dalje ih šalju, i kaže da će tokom sljedeće sedmice, aBd, doći i ta vakcina. Zato nema potrebe da nam šalješ. Hvala!
A Kanita je rođena kao prilično debeljuškasta beba. Bila je teška 3 950 g, a duga 52 cm. Evo, sa 6 mjeseci nije uduplala svoju težinu, a doktorica kaže da nije ni morala, jer je bila krupna beba.

A to za oslanjanje bebe na nogice mi je potpuno nepoznato!user posted image Mislila sam da su svi ljekari kategorični po tom pitanju. Sve više mislim da su dosljednije u svojim stavovima moja mama i svekrva nego ovi doktori. One bar ne pričaju jedan mjesec jedno, a sljedeći mjesec potpuno suprotno.
Poljubi mi Emicu!

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1183
23.5.2009 8:11:14   
tweety
Drage moje cure dobro vam jutro.Moja beba spava ali mi se zato sin probudio ranije i žalio se da ga boli uho user posted image Trenutno i on opet spava.
Kašalj je onako,mislim da je manje.Dajem joj Prospan sirup i kapi Bisolex(Bisolvon) Nadam se da neće još dugo trajati.
Bebbe i nita ne sekirajte se za sjedenje jer beba obično počne sjediti od 6mj a tek sa 8mj bi trebala sama stabilno da sjedi.Znači bez žurbe,sve je to normalno.Moja Rania kad sjedi sama ide naprijed,ali ne pada nego se drži rukama ono ispred sebe.Pokušava se vratiti pa joj nekad uspije a nekad padne na stranu.Sve je to normalno.Što se tiče oslanjanja na noge,pošto je moja cura imala displaziju kukova,ortoped nam je rekao da sve što ona radi sama je dozvoljeno.Ona sad kad je uzmem cupka meni u krilu a kad se nosi onda se "penje" po meni user posted image Rekao nam je da dođemo na kontrolu u julu pa kaže i da prohoda do tad nema veze,samo bez forsiranja.

Vrijeme nam je super,ugrijalo pravo.

Pusa bebama i njihovim mamama

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu nita)
Neposredna veza do poruke: 1184
23.5.2009 10:44:39   
manuela RR
Dobro jutro drage mojeuser posted image
Jutros Emir rano ustao u 7,ja nisam moga ni da se razaberem koliko mi se spavalouser posted image ,njega samo prenesem u drugu sobu i stavim u igraonu i ja odem spavati.
U početku se malo bunio,a poslije se toliko ušutio da sam mislila da je zaspao,a on se igrao dobrih 3 sata u igraoni.
Ja ustala u 10user posted image user posted image user posted image

Sad kad više nikako ne bi hto u nju,ona se meni isplatila samo za ovo danas,ne znam kako bi funkcionisala koliko mi se spavalo.

Eno ga sad jeo i opet se igra,ma duša je on od djeteta samo kad je naspavanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (izgleda da je na mene,jer ako sam nenaspavana nisam nizašta)

Bebbe ja gdje god da sam čitala zabranjeno je forsirati djete i na sjedenje i na stojenje,a već sam pisala kako je mani pedijatrica rekla da ga obavezno počnem stavljati da sjedi!
To je bilo prije mjesec dana i Emir sad sam sasvim lijepo sjedi,često se obori u pužeći položaj ali i sam se ponovo uspravi da sjedne.
Ja ga nisam pretjerano forsirala na sjedenje,jednostavno kad sam j agledala tv,stavim ga sebi u krilo,ili pored mene i tako.
Dobro je Nita ovo rekla:
A to za oslanjanje bebe na nogice mi je potpuno nepoznato! Mislila sam da su svi ljekari kategorični po tom pitanju. Sve više mislim da su dosljednije u svojim stavovima moja mama i svekrva nego ovi doktori. One bar ne pričaju jedan mjesec jedno, a sljedeći mjesec potpuno suprotno.
Slažem se 100%

Eto pozdravljamo vas i čekamo da vidimo šta su nam bebice radile juče-danasuser posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu tweety)
Neposredna veza do poruke: 1185
23.5.2009 12:15:16   
enna
Evo drage moje i mi da vas kratko pozdravimo idemo da rucamo pa cemo na spavanje pa kada zade sunce onda cemo u skitanje hehehhe vikend je pa se mora malo.Kod nas pakao kako je vruce vec sada je 32°C a sta ce da bude oko 15.00 necu ni da mislim.Ena je dobro malo je izgleda muci stomak nemoze da ide van danas nateze se ali nista pa smo pojeli kasicu od sljive pa cemo d vidimo reakcije.Nadam se da su mi bebice ok  za mame manje viseuser posted image  one su umorne znam sigurno ali proci ce ito aBd.Pusica vam i lijep i ugodan dan vam zelimo!!!

Neposredna veza do poruke: 1186
23.5.2009 22:24:10   
bebbe RR
Ja mislila samo se ja ulijenila danas, kad vidim nisam jedina. Cijeli dan smo skitali i sada sam bas umorna da jedva cekam da Ema zaspi, pa da joj se pridruzim u carstvu snova! Nadam se da ste svi dobro! Ljupci bebama!

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 1187
23.5.2009 22:35:03   
mamma mumi
Cao drage mame, evo da se i ja malo javim. I mi smo danas bili u skitnji kao vecina sa foruma, lijep dan ,a li je paklena vrucina. Vidim da ste pisale o sjedenju, stajanju. Moj Tarik je sa 5 mjeseci trazio da sjedi, dr mi je rekla samo da ja nista nefi stav, pa se malo brinem,neforsiram,a sve sto sam hoce nek radi. On nikada nije puzao, niti ima naznake da ce, samo se koluta, sada pomalo ko iguana se odupre na rukice, a nece ni da sjedi, samo se baci u lezeci stav. sada mu je 8,5 mjeseci i trebao bi samostalno sjediti ali nece , malo sjedi i haj lezi i valjaj se. Kakva su vasa iskustva?

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1188
23.5.2009 23:06:59   
enna
Moja Ena je pocela da sjedi sa 6 mjeseci mozda malo jce ali se pocela da dize jako rano mozda sa 4 i po mjseca kao ona hoce da sjedi ali nismo joj dali sa jastusima oko nje je sjedila a sa 8 mj. je vec uveliko samostalno sjedila.Puzati je pocela necete vjerovati kada je napunil godinu dana umjesto da pocne da hoda ona puze a kada ce da prohoda neznamo dize se sama uz stvari ali jos se ne pusta da hoda.Pedijatra nam je rekla da je pustimo kada osjeti potrebu prohodat ce da nista ne forsiramo i tako je heheheh pusica vam!!!

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 1189
24.5.2009 9:51:18   
new mama
Veliki pozz drage moje i od nas dvije,mi smo juce samo skitale tako da nisam ni sjedala za racunar,bile malo na vikendici  i onda predvece opet malo u setnju,sladoled,kafica,user posted image user posted image user posted image ali se Ajna u povratku rasplakala kao i obicno tako da smo je ja i mm nosali do kuceuser posted image user posted image user posted image a mm je nosi a ona gleda u kolica i smije se ko samo vi vozajte meni je ljepse ovako,namazano dijeteuser posted image user posted image user posted image e a sinoc smo i mi kupili u DM one gacice za kupanje,slatke su pravo,a kupili joj i kremu,prekljuce kad smo setale malo mi izgorila po rukicama i zato sad kad krenemo negdje prvo je namaltati dobro pa izaciuser posted image user posted image
 Manuela e dobra si kad Emir toliko hoce u igraonu,kod mene Ajna pola sata i gotovo,a dobro ti doslo mogla si se i naspavati,Tweety kako su djecica,e pa misa mu sta sad i sin bolestanuser posted image user posted image ,nadam se da su bolje,pusa za njih za ozdravljenje,Bebbe moram te opet pohvaliti za vrt,svaka cast,a cestitke i Anji za jezikeuser posted image user posted image user posted image ,a to kad krene,samo jedan za drugim ucis,ali kome ide ide,svaka cast u svakom slucaju,Ilhana ti nam znaci u junu stizes,hajde valjda ce biti kafica pa da se upoznamouser posted image user posted image ,a vidim da si iz Priboja,jel ili grijesim,moja je snaha isto,pa da se ne znate mozdauser posted image user posted image Nita sto se tice i sjedenja i stajanja,ja Ajnu nisam forsirala,za sjedenje jesmo mi je mi stavljali ali pomalo,a onda je ona sam pocela da ustaje i sad nece vise da lezi osim kad spavauser posted image ,a za stajanje ona je sam pocela da se dize u kreveticu i mislim da to sve spontano ide i da dijete ne treba siliti,a tako ce vjerovatno biti i kad pocne hodati,procitaj ima na forumu negdje motoricki razvoj djeteta do 1god,sve super objasnjenouser posted image user posted image user posted image
Kako su mi ostale bebice Uma,Rijad,Ambera,Rejhana,Alen vidim skita se,ma neka treba ovo vrijeme iskoristiti
Veliki pozz od nas dvije i ljubite bebaceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu enna)
Neposredna veza do poruke: 1190
24.5.2009 10:22:10   
žana o8
Evo da se i mi malo javimo na ovu temu jer nismo dugo. Prije svega lijep pozdrav bebicama i mamama. Mi noćas nismo spavali , jer je Žani začepljen nosić, pa niti može cucu, niti zna bez nje zaspati, pa smo dežurali čitavu noć. Al, eto, ona sad spava , a mama sa podočnjacima do koljena na RR-u. Inače, Žana puže , diže se uz namještaj i redovno upada, što na guzu , što na glavu. user posted image user posted image user posted image user posted image . Hajd na guzu što upada , al ovo na glavu me živu istravi, nimalo se ne pazi, neda da je držimo, a još uvijek nema ravnotežu da može sama stajati.Sve u svemu, dobro je, još kad bi nosić riješili bilo bi super. Neznam gdje se prehladi kad je napolju 30 stepeni. user posted image user posted image user posted image user posted image

nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1191
24.5.2009 10:40:58   
mali princ
Cao drage mame i bebe...
Evo da se i mi malo javimo nakon duge i teske..Ne znam kad sam zadnji put nesto pisala, mislim prije Hamzinog rodjenja a kasnije smo se malo pogubili hahahahah...Samo da prijavim da smo se mi hvala Bogu osunetili u petak i da je sve super proslo...malo smo plakali ali uglavnom je ok...sada polako se oporavljamo i vracamo u normalnu i svakodnevnu rutinu....
pusa svim mamama i bebama...

Ponovno iščekivanje........

(odgovor članu žana o8)
Neposredna veza do poruke: 1192
24.5.2009 10:53:26   
mynxlee
mene nema pa nema user posted image
ovdje je u cetvrtak bio praznik, pa je mm spojio s vikendom. svaki dan smo non-stop napolju. ivan uziva biti vani. jedino mi tu preko dana ono bas dospava. inace, muce ga i zubici, pa i ja muku mucim. ne moze mu se udovoljiti nikako. kupila sam biljne kuglice ''osanit''za ublazavanje bolova prilikom rasta zubica. trenutno je u nekoj fazi kada mu se mora pokloniti 100% paznja, bar dok je budan. sad spava pa da vam se brzinski javim.
sad ranije zaspi, pa mi se ujutro rano budi oko pola 7h, pa prica... prica... lijepo kaze mama user posted image user posted image user posted image user posted image (iako on to jos ne zna sta je), dede, nene, dada, baba. cini mi se da je jutros rekao i tata. ma nije ni cudo, jer samo kako ga ko uzme tako i govori mamino, dedino, tatino, babino... uslo mu u usi user posted image
kad lezi stalno se okrece na stranu. jos uvijek ne zna na stomak, ali malo mu fali. kad ga stavim na komodu za presvlacenje, moram ga stalno vracati, jer se prevrce user posted image poceo je da se hvata i za nozne prste. ma sad postaje bas zanimljivo. samo gledam ima li sta novo pa da mogu uslikati ili snimiti.
pocela sam mu i redovno davati vodu, mada ju on ne zna ni piti, nego zvace cucu. pa sam mu kupila od Aventa ''magic cup'', da se uci drzati i da odmah uci piti vodu iz toga da ga ne ucim na flasicu. valjda kako ga zubici svrbe on sve zvace sta gd stavi u usta.
napipala sam mu lijevu donju jedinicu da je oteknuta, pa se cini mi se nadati skorom izbijanju zubica.
toliko od mene na brzaka.
cmoka od nas dvoje :*

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu mali princ)
Neposredna veza do poruke: 1193
24.5.2009 11:07:12   
mynxlee
mali princ, cestitke za sunecenje user posted image

a sto se tice sjedenja i stavljanja na noge, ocito je da su ovi doktori na zapadu za to. oni kazu da se dijete treba navikavati i tako vjezbati. medjutim, ja nisam tog misljenja. necu sputavati ivana da nesto radi, a necu ga ni forsirati. kako on sam zeli i moze, ja cu mu udovoljiti. on sad zeli da sjedi u krilu, ne voli da lezi jer nista ne vidi user posted image . kada lezi sve se nateze naprijed kao da bi ustao i sjeo, pa jadnik stenje. podigne glavu i ramena, ali dalje od toga jos ne moze. kada ja sjednem u polulezeci polozaj dignem ga na sebe kao da stoji, a on se odmah pocne penjati uz moje tijelo.

kao sto smo do sad vec apsorvirali, nisu sve bebe iste. neke ranije pocnu sjediti, a neke kasnije, tako ni njihova anatomija nije ista pa ih ne treba forsirati, ako knjige ili bilo ko drugi kaze da imaju toliko vremena da bi mogli to da urade. zapetlja ja ovo nesto. skontale ste user posted image

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1194
24.5.2009 15:38:08   
Skvo RR
Pozdravcic svima!

Mi smo ovih dana malo u skitnji, pa nije mama imala vremena da piskara... Zvanicno smo uveli treci obrok, tako da imamo sada tri cvrsta obroka i 2 bocice...- To je novost...user posted image user posted image user posted image
Isla sam danas malo U Oviesse, bas sam Umi kupila dva fina sorca i lagane pantalonice....
Ah, da nasla sam tetu za cuvanje.....user posted image ... Pocinje akoBogda prvog septembra, tako da bude sa nama citav mjesec, kako bi ja mogla pocetkom oktobra da se vratim na posao... Odahnula sam dusom..To mi je bilo veliko opterecenje...

Inace, pripreme za more teku, idemo u iduci ponedeljak, i akoBogda ostajemo mjesec...Idem sutra da odradim kisobran kolica...Ova su mi nezgodna za mora...jer cemo ponekad ja i Umce biti dole same, pa moram imati laksa za nohanje...

Kako su mi mame i bebare?

Cmokaca za sve vas!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1195
24.5.2009 18:19:19   
manuela RR
Skvo i ja Emiru planiram kupiti kišobran kolica do mora,pa bi ti bila zahvalna ako primjetiš koja dobra a da nisu skuplja od 200 KM da mi javiš...user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1196
24.5.2009 18:28:43   
Romali
Mali princ, čestitke za novu ćunu user posted image user posted image Mi to još nismo obavili user posted image

Manuela, ja sam dugo gledala Hauck- kišobran kolica, zamalo da ih kupim, ali dobili za rođendan druga. Meni su se činila extra, ima ih uTurbo Limachu.Nisu preko 200KM, znam jer sam i ja bila sebi odredila tu granicuuser posted image

Inače, moj dječak već danima kašlje i nos mu curi, ali sazrelo je pa valjda je to kraj prehlade...Baš mi ga je žao, otkud mu prehlada na ovoj paklenoj vrućini.Zavidim vama u Bosni, jer barem noću možete normalno spavati. ovdje su noći užaaaaaaaaas, nema nam pravog sna do oktobra, čini mi se.

Maloprije sam poslala Omara s tatom svojim  u šetnju,a ja ću malo čistiti  po kući ( mislim, samo dok završim ovdje user posted image )

Pozdrav svima iz paklene Afrike user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

Neposredna veza do poruke: 1197
24.5.2009 21:42:58   
mamma mumi
i ja se pridruzujem cestitikama za sunet, nas to ceka aBd iduci vikend, vec me panika hvata.

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 1198
24.5.2009 21:55:54   
Ilhana RR
heeej cure, evo i mene danas da sjednem... uh sto sam se slomila ja citav dan prala tepihe nakon toga sto sam jutros od 6 na nogama na poslu...

Lamkic mi nesto nije uredu, sinoc nije nikako mogla da sastavi sat vremena da spava bez budjenja, mislim da su ponovo zubi... a i citav dan je nesto kenkala... inace je uvijek sretna kad je kod mojih jer oni joj ugadjaju maksimalno i plus ima tamo mali park sa ljuljama i tako tim stvarima, moj babo napravio da mu unucad imaju da se igraju... uvijek je znaci tamo extra razpolozenja ali danas je sve po malo nesto plakala...

mislim da su zubi, evo veceras je malo kasnila sa spavanjem ali zaspala je sama... bez ljuljanja... bude li veceras plakala moram joj namazati desne da vidim jel radi toga...

New Mama - jesam iz Priboja...kako ti se snaha prezivala?

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 1199
24.5.2009 22:10:59   
idana_85
evo i nas
nismo citali prijasnje postove,samo smo povrsno pogleda li i tako cestitamo drugarici Umi na tri cvrsta obroka i nasem drugu Hamzi cestitke na novoj cuni....user posted image

Rijad je skitao, petak citav dan muhao se po gradu sa svojim drugom Bilalom, konacno su bili skupa po prvi put nakon izlaska iz pupe,a vikend je proveo kod nane i dede,bolje reci dajdze i citav dan, pa i veceras kad smo se vratili govori dajđa ili dajda....i brm,brm. Skontala sam da mu je brm brm da ide vani.....a mama...mrtva umorna skacuci za njim i os 3 kg i opet je na svojoj staroj tezini...

ljubimo vas sviju puno puno, nedostajali ste nam

R, 08.10.2008....
A, 25.02.2014.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *