new mama
|
Veliki pozz drage moje i od nas dvije,mi smo juce samo skitale tako da nisam ni sjedala za racunar,bile malo na vikendici i onda predvece opet malo u setnju,sladoled,kafica, ali se Ajna u povratku rasplakala kao i obicno tako da smo je ja i mm nosali do kuce a mm je nosi a ona gleda u kolica i smije se ko samo vi vozajte meni je ljepse ovako,namazano dijete e a sinoc smo i mi kupili u DM one gacice za kupanje,slatke su pravo,a kupili joj i kremu,prekljuce kad smo setale malo mi izgorila po rukicama i zato sad kad krenemo negdje prvo je namaltati dobro pa izaci Manuela e dobra si kad Emir toliko hoce u igraonu,kod mene Ajna pola sata i gotovo,a dobro ti doslo mogla si se i naspavati,Tweety kako su djecica,e pa misa mu sta sad i sin bolestan ,nadam se da su bolje,pusa za njih za ozdravljenje,Bebbe moram te opet pohvaliti za vrt,svaka cast,a cestitke i Anji za jezike ,a to kad krene,samo jedan za drugim ucis,ali kome ide ide,svaka cast u svakom slucaju,Ilhana ti nam znaci u junu stizes,hajde valjda ce biti kafica pa da se upoznamo ,a vidim da si iz Priboja,jel ili grijesim,moja je snaha isto,pa da se ne znate mozda Nita sto se tice i sjedenja i stajanja,ja Ajnu nisam forsirala,za sjedenje jesmo mi je mi stavljali ali pomalo,a onda je ona sam pocela da ustaje i sad nece vise da lezi osim kad spava ,a za stajanje ona je sam pocela da se dize u kreveticu i mislim da to sve spontano ide i da dijete ne treba siliti,a tako ce vjerovatno biti i kad pocne hodati,procitaj ima na forumu negdje motoricki razvoj djeteta do 1god,sve super objasnjeno Kako su mi ostale bebice Uma,Rijad,Ambera,Rejhana,Alen vidim skita se,ma neka treba ovo vrijeme iskoristiti Veliki pozz od nas dvije i ljubite bebace