|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti?
16.5.2009 11:11:33   
_Dzana_
Ma nista  desi se   to svima nama nekad : )
Eh dobro si me napomenula zaboravila sam spomenuti   sta se moze koristiti za intimno pranje umjesto onih tecnih sapuna ..so   jer so  ubija bakterije i malkice  sode bikarbone ona ubija odur.

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 726
16.5.2009 15:57:03   
marinela
E bas ti hvala...ma ja sma neki koristila iz Avona neki bez mirisa i icega bio mi dobar al sta ja znam ipak cu odustati il cistom vodom il to sto ti kazes....

(odgovor članu _Dzana_)
Neposredna veza do poruke: 727
17.5.2009 19:47:19   
garica87
cao cao evo mene opet... trebala sam dobiti u petak, a nisam... do danas nista, pravila sam jedan test u subotu - neg. onda kupim jos jedan danas- isto neg. user posted image user posted image user posted image user posted image  malo sam razocarana, jer mi nikad nije ovoliko kasnila user posted image  pa mi je drago bilo, rekoh mozda je ovaj mjesec uspijelo, ali ta dva negativna testa me malo bacaju u brigu... jel ima koja od vas iskustva sa tim, ili slicnim??? pomoziteeeeeeeeeeeee user posted image

Ko ceka, taj doceka...

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 728
17.5.2009 19:50:14   
silly
Pozdrav svima!
Evo i ja vas odavno pratim, pa sam odlucila da vam se pridruzim. U braku smo skoro 3 godine, a nekih 7 mjeseci pokusavamo zatrudniti i jos nista. Inace imamo 27 i 28 godina, jos smo mladi i nadam se da ce sve biti uredu. pozdrav, puno srece svima...

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 729
17.5.2009 19:51:33   
merima85
cao garice, pa sacekaj malo   pa  vidjet ces??

ja sam dosad  radila 1000x test   stalno  negativan  nadam se user posted image   uskoro

moze  ti kasniti ako se  nervias.  Sacekaj 7 dana pa  ponovo uradi  test

(odgovor članu garica87)
Neposredna veza do poruke: 730
17.5.2009 19:53:39   
merima85
cao  silly i dobro  nam dosla,  a i ja vec 11 mjeseci pokusajem ali jos  nista.  Ako Bgd ovaj mjesec  trebam dobiti u cetvrtak....pa vidjet cemo  

(odgovor članu merima85)
Neposredna veza do poruke: 731
17.5.2009 19:55:53   
garica87
pa i ja tako isto, kad god uradim test, isti dan i dobijem user posted image ... al eto ovaj put nisam... inace pila sam ovaj mjesec neki caj za zatrudnjivanje, moze biti i da zbog toga mi kasni... neznam Boga mi, skroz me ovo razocaralo... al eto sta cu... samo mogu cekati hoceli mi doci user posted image  ili ce mozda neko cudo se desiti pa i budem user posted image .... sve najbolje tebi, ako Bog da bice user posted image

Ko ceka, taj doceka...

(odgovor članu merima85)
Neposredna veza do poruke: 732
17.5.2009 19:57:17   
medolino
garice sačekaj još malo jer je mnogim bio -- a tek poslije nekoliko dana dođe +++++
budi malo strpljiva i ako Bog da biće user posted image user posted image user posted image user posted image

što ti iskreno želim od srca i da bude mala user posted image user posted image user posted image user posted image

Mozda smo bili jedno drugom zaista sudjeni
al' sreca kofere spakova
od nas se odseli
sakricu suze za kraj
da mi ne pokvare sjaj
za jos koji tren dok ti nocas pripadam

(odgovor članu merima85)
Neposredna veza do poruke: 733
17.5.2009 20:00:42   
garica87
hvala hvala medolino...user posted image
samo me malo cudi, zato sto mi nikad u zivotu nije kasnila, uvijek mi je ciklus bio od 28 do 30 dana - a sad vec 2 dana preko.. al eto inace sam malo nestrpljiva, i imam jos uvijek neku nadu..

Ko ceka, taj doceka...

(odgovor članu medolino)
Neposredna veza do poruke: 734
17.5.2009 20:08:40   
medolino
ja se nadam da je user posted image user posted image user posted image user posted image u pitanju
jer je moguće da je O bila poslije pa će biti user posted image user posted image user posted image
ja se nadam možda nam već sutra javiš samo se strpi i biće sv OK

Mozda smo bili jedno drugom zaista sudjeni
al' sreca kofere spakova
od nas se odseli
sakricu suze za kraj
da mi ne pokvare sjaj
za jos koji tren dok ti nocas pripadam

(odgovor članu garica87)
Neposredna veza do poruke: 735
17.5.2009 20:12:25   
garica87
i ja se nadam jos uvijek da je user posted image .. javljam vam cim i ja znadnem hehe... sve najbolje svima vama od mene user posted image user posted image

Ko ceka, taj doceka...

(odgovor članu medolino)
Neposredna veza do poruke: 736
17.5.2009 20:32:05   
zumbul
Polako, samo polako zene moje.
Nema potrebe za zabrinutost, znate i same da ne treba brinuti i paniciti, prije nego prodju dvije godine braka.
Jer tek tada se brak moze smatrati neplodnim i poceti preduzimati neke mjere.
Inace ne lijezite u krevet sa mislju, " e mozda veceras", jer to je veliki pritisak na psihu i ona to odbija.
Opustite se i mislte, kao cete provesti lijepe momente sa svojim dragim i ucinite da vam tako i bude, ne mislite na "misiju" koju treba da obavite.
Mnogo, mnogo, srece za sve vas.

(odgovor članu garica87)
Neposredna veza do poruke: 737
17.5.2009 21:34:16   
vjestica
mala ispravka
neplodnost je nakon godinu dana redovnih odnosa bez zaštite, a ne nakon 2 godine (to je bilo ranije2 g, po novom je 1 g)
a za žene nakon 35 g, već nakon pola godine treba početi sa pretragama

(odgovor članu zumbul)
Neposredna veza do poruke: 738
17.5.2009 22:49:59   
zumbul
Pa ok i ako je tako i garica i merima, imaju jos vremena.
Jedna pokusava tek 7 mjeseci a druga 11.
Mada vjeruj mi ovdje je jos uvijek, 2 god.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 739
17.5.2009 23:03:32   
merima85
Ma bit ce kad bude sudjeno ,  a nama  preostaje  da se nadamo  i .....  a ako Bog da bit ce  ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veliki  pozdrav za  sve  trudilice 

(odgovor članu zumbul)
Neposredna veza do poruke: 740
18.5.2009 4:12:36   
ninic
Cao devojke,ja vec 9 god. pokusavam da user posted image !Ali nedam se,bice valjda.Htela sam da vas pitam da li neko od vas zna da li je moguce zatrudneti prirodnim putem sa zacepljenim jajovodima?Inace sam imala vec 2 operacije ali nistauser posted image .Zadnju men. sam imala 12.05. normalnu i redovnu ali mi se vec par dana cesto vrti i povracam tako odjednom iznenada.Nisam od onih sto tripuju zbog prevelike zelje.A rekli su mi da mi je zavaljena materica pa sam nedavno bila kod jednog coveka koji i to radi tj. namesta.Pa neznam sta da mislim,dali neko moze bar malo da mi pomogne???????user posted image

(odgovor članu _Dzana_)
Neposredna veza do poruke: 741
18.5.2009 7:44:17   
garica87
dosla mi je danas user posted image  (tri dana kasnije nego inace) sto mi je dalo nade da ce mozda ovaj mjesec biti user posted image .. al eto nazalost opet smo izgubili igru user posted image user posted image

Ko ceka, taj doceka...

(odgovor članu ninic)
Neposredna veza do poruke: 742
18.5.2009 8:03:24   
bjaca
POZNAJEM ZENU KOJA JE NAKON OPERACIJA I IZVADJENIM 1 JAJNIKOM NEDANO OSTALA U DRUGOM STANJU PA TREBAMO BITI OPTIMISTI U SVAKOM SLUCAJU

(odgovor članu garica87)
Neposredna veza do poruke: 743
18.5.2009 9:24:03   
Anoniman
Hej drage moje prijateljice bila sam juče odsutna pa se nisam javljala.
Za Džanu; ne mora značiti da baš toliko higijena utiče na preoblem s trudnoćom,moja zaova 2 kutije dnevno  
                troši cigareta,a ne vidim vala baš posebnu higijenu kod nje,troši sve kupke i šampone kao i mi  
                svi,a prije 2 mjeseca je rodila treću bebu koju je i htjela i nije htjela,ali eto rodila je.

Za garicau87; draga moja bila si me obradovala kad sam pročitala da nisi dobila,a baš si me razočarala sa
                      ovim najnovijom visti,ako možeš nemoj brinuti,a znam da ne možeš kao i ja sama,valjda ćemo
                      se i mi nekad obradovati,ja pijem čaj koji mi je preporučila Lavita pa ćemo vidjeti.Čuvaj se 
                      Pusica do neba i dalje.

Za silly; moj muž je juče napunio 28god,a ja ću za 22 dana isto toliko,u braku smo 3god i 9 mjeseci,od prvog
            dana pokušavamo ali ništa,možeš samo zamisliti koje opterećenje ja nosim,a tek žene koje ne mogu
            više od mene,prema tome ne brini ima i gorih slučajeva,ali ja ti želim da ti se što prije desi trudnoća
            kao i svim Ringerajicama.Pozdrav

Za ninic; Draga moja ja ti se divim 9god to je stvarno previše,pogledaće Bog tebe ne brini.

Volim Vas puno,jer Vi ste te koje me razimiju,a i ja Vas
Ljubim sve Ringerajice i želim da ako Bog da sve se javite sa viješću user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pusicaaaaaaaaaaaaaaaa
Ćao

(odgovor članu bjaca)
  Neposredna veza do poruke: 744
18.5.2009 11:06:52   
marinela
Crnogorka slazem se u potpunosti sa tobom...mislim da to nista,bit ce onako kako bog da.....a mi samo nadjemo gluposto kojima se opteretimo i onda jos vise nece,mislim da je to nesto veliko za psihu kad moras svaki trenutak mislit ovako,onako....necu dezodorans nego sodu i sta ja znamuser posted image user posted image Ja sam samo odlucila se prepustit i bit ce sta bude sudjeno.....Ja imam prijateljicu koja je pusila u dvije trudnoce(mada to totalno ne odobravam)a eno joj djeca ko zvrk....hvala boguuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 745
18.5.2009 11:12:26   
marinela
Ovime ne prebacujem tebi Dzana nista...mada covjrk u zivotu treba malo i zrtve ali eto ja cu se  zrtvovati tako sto cu baciti cigare.mislim da mi nece biti nista gore,radije bi koristila sve te sode i ulja nego to ali eto znam da to zaista steti....

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 746
18.5.2009 11:14:51   
marinela
Mislila sam Neutjesna a rekla Crnogorkauser posted image user posted image user posted image ......Totalno sam zbunjola ovi dana,nadam se da sam trudna pa je to razloguser posted image user posted image

(odgovor članu marinela)
Neposredna veza do poruke: 747
18.5.2009 11:16:47   
zumbul

IZVORNA PORUKA: ninic

Cao devojke,ja vec 9 god. pokusavam da user posted image !Ali nedam se,bice valjda.Htela sam da vas pitam da li neko od vas zna da li je moguce zatrudneti prirodnim putem sa zacepljenim jajovodima?Inace sam imala vec 2 operacije ali nistauser posted image .Zadnju men. sam imala 12.05. normalnu i redovnu ali mi se vec par dana cesto vrti i povracam tako odjednom iznenada.Nisam od onih sto tripuju zbog prevelike zelje.A rekli su mi da mi je zavaljena materica pa sam nedavno bila kod jednog coveka koji i to radi tj. namesta.Pa neznam sta da mislim,dali neko moze bar malo da mi pomogne???????user posted image

Teoretski se ne moze zatrudniti sa OBA zaceplena jajovoda, sa jednim postoje sanse.
A za zaveljenu matericu, vec je neko rekao sta treba uraditi posle odnosa. Medjutim ako su ti stavrno zapuseni jajovodi, ja ti to ne bih preporucila, jer je veliki rizik od van matericnog zaceca.
A posljedice toga, vec svi znamo. Moje misljenje je da bi trebala prvo da otklonis taj prvi i glavni problem, a za ovo drugo je lakse.
9 godina nije malo, divim ti se i zelim sve naj bolje, imam drugaricu koja je rodila trojke nakon 16 godina, ako je Bogom dato bit ce, vjeruj u to.

(odgovor članu ninic)
Neposredna veza do poruke: 748
18.5.2009 11:43:49   
ena0002
IZVORNA PORUKA: ninic

Inace sam imala vec 2 operacije ali nistauser posted image .

Ninic i ostale cure dobro dosle user posted image .
Ninic a kakve si operacije imala, je li HSG ili laparoskopiju? Svakako bi trebalo da su jajovodi, ili bar jedan prohodni.
A ko zna mozda se bas ovaj mj obradujes user posted image

(odgovor članu ninic)
Neposredna veza do poruke: 749
18.5.2009 12:14:38   
delfin
Ninic, meni je neki dan žena pričala da je prije rata išla na pregled gdje su joj ustanovili začepljene jajovode, ali ona nije htjela na operaciju. Pila je čaj od žarinih žila i macine travu, i nakon skoro godinu zatrudnila. Sad ima dvoje djece. Ko zna možda su i moji zapušeni user posted image  

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *