Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 11:49:10
škorpija
IZVORNA PORUKA: ladyblue RR
ja sam počela gledati ruksake iako znam da je rano. čisto da vidim razliku među ruksacima iako nisam baš sigurna na šta da obratim pažnju
koja ste općina, u većini djeca dobiju ruksake i pribor u prvom razredu, mi smo dobili od N. Sarajevo, ektra lagan i kvaliteta, mislim marka Connect, dječak ga nosi i u drugom razredu. Dobili smo izvikani Targetov ruksak, koji sam od seme ima brat bratu tri kile, ne znam je li ga jednom nosio. Znači najbitnije je da je ruksak ili torba lagan
< Poruku je uredio škorpija -- 23.2.2017 11:56:08 >
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 11:52:19
salmy
IZVORNA PORUKA: škorpija
ja sam počela gledati ruksake iako znam da je rano. čisto da vidim razliku među ruksacima iako nisam baš sigurna na šta da obratim pažnju
koja ste općina, u većini djeca dobiju ruksake i pribor u prvom razredu, mi smo dobili od N. Sarajevo, ektra lagan i kvaliteta, mislim marka Connest, dječak ga nosi i u drugom razredu. Dobili smo izvikani Targetov ruksak, koji sam od seme ima brat bratu tri kile, ne znam je li ga jednom nosio. Znači najbitnije je da je ruksak ili torba lagan
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 11:53:49
ladyblue RR
koja ste općina, u većini djeca dobiju ruksake i pribor u prvom razredu, mi smo dobili od N. Sarajevo, ektra lagan i kvaliteta, mislim marka Connest, dječak ga nosi i u drugom razredu. Dobili smo izvikani Targetov ruksak, koji sam od seme ima brat bratu tri kile, ne znam je li ga jednom nosio. Znači najbitnije je da je ruksak ili torba lagan
sve su općine dobile dobre ruksake prošle godine jer je bila izborna godina ne uzdam se ja u te džabne varijante
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 11:58:25
škorpija
vidjela sam ja divan Lego, težak svega 750 gr, prelijep ali ne znam je li vrijedan tog novca?!
ako se curi sviđa i ako neće za pola godine zavoljeti neke nove likove, vidis kako se ovo zacas mijenja, sa Frozen, na Violetu itd , onda se isplati dati pare
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 11:58:50
salmy
vidjela sam ja divan Lego, težak svega 750 gr, prelijep ali ne znam je li vrijedan tog novca?!
Lako je kupit ksd krene u skolu..uvijek mozes promjenit A je dobio id tetke ruksak predivan Moschino..naravno nije ovdje kupljen...nosi ga po nekad..zso mi oni to bacaju gdje stignu ...Ja fa uzmem kad idemo na klizanje
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 12:01:54
ladyblue RR
ako se curi sviđa i ako neće za pola godine zavoljeti neke nove likove, vidis kako se ovo zacas mijenja, sa Frozen, na Violetu itd , onda se isplati dati pare
ovaj je ona best friends kolekcija...oni su mi nekako klasika.
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 12:21:33
Visnja RR
mi već treću godinu nosimo isti ruksak ...target...a dobili smo ga polovnog od kćerke moje prijateljice.... ko nov jos uvijek.... lagan... a imamo targetov nov novcat nikad ga nije nosila ...i jos jedan polovan koji nosi kad je izlet jer je manji... a imamo i taj sto je dobila od Općine Centar ...jos uvijek odličan....nosili smo dvije godine u njemu opremu za karate ... uopšte ne vidim razliku u kvalitetu iz među njega i target
ne kontam zasto se svake godine kupuje novi ako se uzme (dobije) kvalitetan...asjin je ona mrska H Kitty al baš me briga
lb ne znam kakvi su Lego ...pitaj pocy , jer R ima ...ali ako je kavlitetan ne žali pare...potrajaće ti...
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 12:58:12
pocahontas
kakav je model, daj sliku?
bitno je da ima unutra dovoljno prostora za sve knjige, sveske i pribor, da ga ona lako moze otvarati i zatvarati.. plus racunaj da ce nositi torbicu za tjelesni i to se dobije uz lego ruksak? nama je odlican, dobili smo i torbu za tjelesni uz njega koja se posebno nakaci i skida kad nema tjelesni, extra stvar, ne mora posebno nositi po rukama tu torbicu...kad ga stavi na ramena, bas je lagan i od te neke pvc free materijala je pravljen, anatomski, ovo ono, nesto oblikovan mi smo ga dobili na poklon od mog brata, i ima da ga nosi dok se boje ne rastope
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 13:03:10
pocahontas
on nju baca, haba, ali ona se i dalje drži, knjige mu se ne guzvaju i tako... ima onih nekakvih dzepova za uzinu, vodu, maramice, pribor.. za prvih par godina je dobra, kansije je mislim odlican onaj najobicniji ruksak tipa adidas ili nike
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 13:05:36
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas
kakav je model, daj sliku?
bitno je da ima unutra dovoljno prostora za sve knjige, sveske i pribor, da ga ona lako moze otvarati i zatvarati.. plus racunaj da ce nositi torbicu za tjelesni i to se dobije uz lego ruksak? nama je odlican, dobili smo i torbu za tjelesni uz njega koja se posebno nakaci i skida kad nema tjelesni, extra stvar, ne mora posebno nositi po rukama tu torbicu...kad ga stavi na ramena, bas je lagan i od te neke pvc free materijala je pravljen, anatomski, ovo ono, nesto oblikovan mi smo ga dobili na poklon od mog brata, i ima da ga nosi dok se boje ne rastope
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 13:08:47
pocahontas
e ovaj drugi je isti model kao nas da, lagan je, samo kad natrpa dvjesta knjiga, tesko je to svejedno meni je bitniji oblik bio i ta anatomska ledja ruksaka koji god da uzmes nece se poderati kod ovog prvog torbica za tjelesni se nosi odvojeno i to mi se ne svidja kod drugog se torba zakaci i sve fino stanje u nju, tene, sorc, majica bez da se poguzva
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 13:15:23
salmy
Ksd smo kod ruksaka...gdje ima kuputi onu torbicu za tjelesni...imamo bjelu i zutu to se prlja ubi Boze... Nije namjenski za tjelesni ali moze posluziti
nije ovaj najskuplji. ima onaj sa nekakvih 6 dodataka...torba jedna još dođe u njemu, pa ona za fizičko, pa flaša, pa ona posuda za sendvič, pernica....
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 13:16:31
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: salmy
Ksd smo kod ruksaka...gdje ima kuputi onu torbicu za tjelesni...imamo bjelu i zutu to se prlja ubi Boze... Nije namjenski za tjelesni ali moze posluziti
ma imaš to u svim prodavnicama sportske opreme
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 13:17:02
pocahontas
IZVORNA PORUKA: salmy
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 23.2.2017 13:22:06
salmy
Nisam gledala u pridavnicama sportske opreme...jad smo kimono trazili niko nema..samo u bbi i to poskup..jad smo kupili Intersport ih ima jos snizeni .. Jedva mu skoro nasla onu plasticnu ko aktovku za likovno..obisla sve knjizare... Pocy moze ako vam je viska...hvala