Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 26.8.2014 13:05:48
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jasmin
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
I ja sam isto ovo rekla,
nemrem bilivet...majketi jesil to rekla
bjež ba...
opšutajte se malo jest pred školu al hajd preživjet ćemo
Ja kad tebe vidim na temi, namah mi naumpadne Damir sa svojim 'ženo ne paniči' [sm=jezicek.gif].
onako slučjano ja naglas kažem iduće godine kreće F u školu...kaže mm '' o ne pet će biti padnja u nesvjet , anemije, sikiracije...kod majke joj''
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 26.8.2014 13:13:27
bebacha
I ja sam isto ovo rekla,
nemrem bilivet...majketi jesil to rekla
bjež ba...
opšutajte se malo jest pred školu al hajd preživjet ćemo
Ja kad tebe vidim na temi, namah mi naumpadne Damir sa svojim 'ženo ne paniči' [sm=jezicek.gif].
onako slučjano ja naglas kažem iduće godine kreće F u školu...kaže mm '' o ne pet će biti padnja u nesvjet , anemije, sikiracije...kod majke joj''
kazem ja mm sad "izgleda nastave se odgadja za 7 dana" kaze on "super,taman dok ti zavrsis s poslom" a ja histerija "pa meni je to stres,ja moram znati ko joj je uciteljica,s kim ide u razred,koja je smjena" samo me istjerao iz kancelarije
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 9.6.2015 8:39:01
Visnja RR
rspitaj se...nasa skola pripada kao i maticna opstini Centar i dobili smo dobre ruksake...dosta djece su citavu godinu nosila ... dobili ruksk i pernica + skolski pribor... asja joj uvjek korisiti tu pernicu...
evo pogledaj ovaj ljubicasti.... cvrst kao i targetov
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 9.6.2015 9:19:16
salmy
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
rspitaj se...nasa skola pripada kao i maticna opstini Centar i dobili smo dobre ruksake...dosta djece su citavu godinu nosila ... dobili ruksk i pernica + skolski pribor... asja joj uvjek korisiti tu pernicu...
evo pogledaj ovaj ljubicasti.... cvrst kao i targetov
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 9.6.2015 9:41:20
dambolina
ja mislim da ce oni od opcine dobiti ruksake...Koldzo vodi racuna o tome
nama su u skoli grbavica 1 vec rekli da ce od opcine dobiti ruksake i pribor, cak su nam i pokazali ruksak koji su dobili prosle godine. Super targetov ruksak za djevojcice, mislim da ce nam odgovarati. Ako i ne bude, kupicemo drugi.
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 10.6.2015 18:22:06
škorpija
Ne znam, dječaci tako brzo mijenjaju omiljene likove da je to rizik kupiti preskupe stvati onda on za tri mjeseca plač, dreka, neće da nosi jer je to zaboga za bebe
RE: Koju školsku torbu kupiti za prvi razred?! 11.6.2015 0:25:55
veeseelaa
mislim da nećemo kupovati torbu ima svakako 4-5 ruksaka koji nisu iskorišteni maximalno a ona je i rekla koji će od njih sa njom u školu tako da...mislim da nećemo kupovati