Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 17.12.2016 12:47:22
anandi
manuela kod mene ima grah od prekucer ne mislim nista pravit...on mi je cak puno ukusniji nakon par dana. Sto se tice nove godine ja i mm sami u stanu. Dogovorili smo se ciji je dvosjed a ciji trosjed, s tim da je ugao zajednicki A sta cu gdje ici kad ne mogu plesat a ni popit, tako da cemo mi sebi napravit neku atmosferu i gledat novogodisnji program
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 17.12.2016 13:01:53
Zelimo_bebu
Dan zene moje. Ja ustadoh u 8 muz dosao iz nocne...doruckovala i ponovno zaspala evo maloprije ustadoh tako da tek pijem kafu...rucku nista pravila nisam ne znam sta cu eto... Vanja drago mi je da si tu...nadam se da ces i ostati.. Novoj trudnici zelim dobrodoslicu i cestitke na trudnoci Neko upita na Novu Godinu...muzek radi nocnu a ja cu mojima nekad kao dijete...sto je nekad bilo najodvratnije biti sa mamom i tatom sad jedva cekam tako da eto rasporedili smo se...
Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...? 06.11.test pozitivan 07.11.beta 111,78 Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa... 13.07.2017.stigao nas princ
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 17.12.2016 14:59:27
manuela RR
Zelimo bebu potpuno te razumijem prije Nova sa roditeljima a sad I sama razmisljam da ih sebi dovedem .
Joj mene sad mali toliko izbacio iz takta da sebi ne mogu doci... Pravo sam se naljutila cak sam ga i udarila a to nikad ne radim.I dijete se sokiralo... Joj izgleda da pucam po savovima.
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 17.12.2016 16:17:46
bejbibi
Hello zene ,evo i mene :) napravila rucak i sjela .danas sam se umorila malo sam detaljnije usisavala pa sam crkla kontala i prozore prati al mi mm nije dao a njemu se nije dalo prati haha ...pa cu za koji dan i to
Citav dan u kuci mi.gledali film neki super ..al je mm zaspao ja sama odgledala do kraja ..
Ugl nista posebno ..necemo nigdje vec je kasno ..a nesto mi dosadno 😒
Mi novu ne slavimo nista posebno ...M ce u vrticu dobit paketic ..mi svakako to ne praktikujemo :) ugl meni je super to vece biti u kuci i gledati filmove Svakako ja i mm nismo od onih sto izlazimo navecer :)
< Poruku je uredio bejbibi -- 17.12.2016 16:19:52 >
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 17.12.2016 19:21:00
orhideja2505
Zene moje, ja juce isla na ultrazvuk prvi, i kad tamo dvije bebe :)) e sad nisam se previse radovala jer kazu da moze otici.Pa cemo vidjeti sta Bog da.Za 15 dana idem ponovo.Doktorova preporuka bolovanje :( ljubim vas
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 18.12.2016 1:43:48
bejbibi
IZVORNA PORUKA: orhideja2505
Zene moje, ja juce isla na ultrazvuk prvi, i kad tamo dvije bebe :)) e sad nisam se previse radovala jer kazu da moze otici.Pa cemo vidjeti sta Bog da.Za 15 dana idem ponovo.Doktorova preporuka bolovanje :( ljubim vas
Mashallah samo opusteno ..bice dobro aBd :) javi nam
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 18.12.2016 7:33:59
Midnight_489
Jutro žene Evo mene nakon još jedne neprospavane noći Nos mi je toliko začepljen,da je to nevjerovatno Kakve ste mi vi?
Bubamaro dobrodošla draga orhideja mashAllah čestitam nadam se da će sve biti uredu bejbibi kako si ti,ženo?
Što se tiče Nove godine,ja i MM smo je često dočekivali u Sarajevu na otvorenom ali ove godine ćemo u kući,kupit ćemo ukrase,malo okititi...nekih grickalica i sokova pošto ni ja ni on ne volimo piti
Eto idem sad malo ustat,pa kafica,pa doručak... Imate puse.
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 18.12.2016 9:20:44
bejbibi
Jutro zene ..ja tek ustala .kasno zaspala,pa se djeca probudila i tako dok oko njih bla bla ..mislim da sam oko 3 tek zaspala.. Evo odo sta jest pa piti kafu
MIDNIGHT i ja sam bolesna i nos zacepljen pa ja mavecwr stavljam operil p za djecu fakat ne mogu tako spavati :( grlo me bolucka i onako duboko kasljem pa me zabole pluca i grlo ...moram malo saprati zalfijom,inhalirati se itd .... Majko mila pa sve ukupno nisam 2dana bila skroz zdrava meni se kasalj nije nikad smirio haman a sad opet nos zeza i grlo ...ma fuj vise ...odo popit i paracetamol valjda olaksa malo
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 18.12.2016 11:20:54
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Bubamara92
Bejbibi probaj sa medom i kiselim pekmezom ojacat imunitet...to je najbolje za ove zimske dane..a i pomaze kad boli grlo...
Jedemo mi neki ljekoviti med koji je dobar za imunitet i krvnu sliku ..prisli put djeca nikako se nisu razbolila od toga a evo sad valjda dok se uhodaju sta znam ...ne piju ga dugo jer nam je bio nestao pa uzeli drugi ... A koji pekmez. .od jabuke sam cula da je najbolji al ne znam gdje da nabavim domaci morat cu vidjeti ovdje u trznici gdje ..
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 18.12.2016 11:22:39
bejbibi
ORHIDEJA kad jw tebi termin da te uvrstimo u spisak
Ja evo popila i kafu i lezim..bas mi se nista ne da ... Sad pricamo sa mm da nabavimo macu a M nece ..inace ih voli al ne znam sta ga spopalo kontam bilo bi dobro za djecu pogotovo M da se uci odgovornosti ... Inace nije ok za trudnice al ako je vakcinisano nema frke
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 18.12.2016 11:31:48
Midnight_489
bejbibi jao kad si već spomenula,ja sam MM uspjela nagovoriti da nabavi jedno mače,pa sutra ide po njega jedva čekam Inače sam negdje čitala da kad mačke predu da to pozitivno i smirujuće djeluje...
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 18.12.2016 12:39:20
manuela RR
Jutric zene... Ja cim ustanem ujutro uzmem kasikicu meda a poslije nekad u toku dana i kasikicu pekmeza domaceg od jabuka. Zbog krvne slike i imuniteta...
Jutros sam bas bezveze raspolozena... Place mi se i sve mi smeta... Valjda hormoni pa blizu mi I 9 nekako mi sve realnije sad me i strah kako cu to sve izgurati... Dugo nisam oko beba a imam i velikog djecaka... Uh
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 18.12.2016 12:50:30
manuela RR
IZVORNA PORUKA: bejbibi
ORHIDEJA kad jw tebi termin da te uvrstimo u spisak
Ja evo popila i kafu i lezim..bas mi se nista ne da ... Sad pricamo sa mm da nabavimo macu a M nece ..inace ih voli al ne znam sta ga spopalo kontam bilo bi dobro za djecu pogotovo M da se uci odgovornosti ... Inace nije ok za trudnice al ako je vakcinisano nema frke
Bejbibi Svaka cast 2 djece I beba i ti bi jos i macu... Svaka ti cast... Pitam se odkud ti tolika energija
RE: Razgovori u očekivanju beba-DECEMBAR 18.12.2016 13:01:42
Bubamara92
Kazu da je od jabuke najbolji sigorno ima na pijaci ja dobila kao poklon. Manuela znam kako ti je,moja djevojcica se nikad nije odvajala od mene neznam kako je ostavit i otici u bolnicu..kako se januar blizi sve vise razmisljam.