|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u očekivanju beba - NOVEMBAR
11.11.2016 20:33:23   
Bebica11
Ženice Ja počela s hurmamauser posted image

Malo bocka pod stomom. Inače sve ok.

Gdje nam je Amelaaa? Vjerovatno se žena porodila user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 276
12.11.2016 8:12:54   
Midnight_489
Jutro ženice user posted image
Šta ovo nikog nema odjutra user posted image
Ja sam danas sva teška nekakva,sinoć sam se često budila,a nisam ni mogla spavati zbog
začepljenog nosa user posted image ufff,valja predeverat čitav dan user posted image
Kako ste mi sve ostale?
bejbibi kakvo je kod tebe stanje?
Gdje nam je amelaa možda je i njoj došla njena bebica user posted image

Ostale imate 💋

Hana - mamina princeza 03.01.2017 :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 277
12.11.2016 8:55:18   
bejbibi
Jutro drage ..mi cemo danas vjerovatno u slo pa se sutra aBd vracamo.meni se ne ide po ovoj kidi al mm valjda pizelio svojeuser posted image a ne mogu mu reci da mi se ne ide jer odmah dize nos .uh bas je osjetljiv na svoje..

MIDNIGHT ...MI SMO KO malo bolje mada nista ne pijem ,osim onog meda ...mah..deverati ovako al sreca nos je ok...inace ja to ne mogu trpiti..ja sam bome koristila operil p za bebe navecer pred spavanje ,bar rahat da soavam.i to sam bas dugooo koristila ..mjesec i nesto.ne valja al et ...onds sam kupila herbafit gel i to sam mazala ispod nosnica i unutra malo i ko da je olaksalo ..i inhalirala se stim.to mozes slobodno.mentol je ...

Odo vidjet s muzekom planiral putovanje 😥
Imate mahanje sve

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Midnight_489)
Neposredna veza do poruke: 278
12.11.2016 9:33:51   
Bebica11
Jutric hanume

Evo i mene. Pomalo me steže od jutros sve doleuser posted image Sinoc sam fino spavala. Juče sam i mini generalku opucala. Kupatilo naročito osjetljiva sam ako se malo zaprlja. Danas imam jos jednu sobu i veša. Mm ima nešto da radi sa svekrom. Kaze da ne kuham narucicemo. Haj bar to. Da veš rahat stignem završiti.
Kaze mi sinoc drugarica brzo ces ti uhvatilo te gnijezdenjeuser posted image I danas mi stiže krevetić za bebicu bio kod seke.. Njen mali se proslo ljeto rodiouser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 279
12.11.2016 9:36:04   
Bebica11
Bejbibi sretan putuser posted image Moj jutros nazvao javila mu se mati pita hocenol dociuser posted image kaže on njoj nećemo mi al zovemo da vi user posted image Kasnije čujem reče svekru nećemo mi sad dolaziti dok se ja ne porodim user posted image

Midnight brzo ozdravljenje user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 280
12.11.2016 9:57:29   
manuela RR
Jutric zenice jeste vi poranile...
Bebice usitnilo pravo user posted image I hurme su znaci aktivne....a jesil pocela sa masazom medice?
Probaj i to nece naskoditi.

Bejbibi sretan put....Potpuno te razumijem meni se isto nigdje ne ide... Muz hoce da 25 idemo u Bec al ja nesto nikako nisam za to...

Ja juce citav Dan u Bingo CC
Be znam jestel upucene al eto i u Tuzli konacno neki veci centar ima izbora za djecu i bebice... Jedva cekam par dana da prodje I da guzva malo manja bude pa da se bacim u shopping.user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 281
12.11.2016 12:54:43   
Bebica11
Manuela nisam mogla naći to famozno uljeuser posted image obišla i po čaršiji neki dan. Sad sam skontala s maslinovim cu aBd samo dok i to kupim domaće user posted image

Evo sve sam ispeglala,posložila...imam još u kuhinji poraditi aBd...umorila sam se pa malo evo prilegla...

Stvarno Amele nema žene drage... Porodila se garantuser posted image

Neposredna veza do poruke: 282
12.11.2016 17:44:50   
lejla80
Evo i mene, javljam se na raport. Danas sam se vazda gegala sa sekom i djecurlijom. Baš smo ocejfile a ja sam iskreno iznenađena koliko sam izdržala.
Išle smo i na onaj djeciji sajam. Ima stvarčica za bebe i još neke popuste daju pa nije loše iskoristiti kome šta treba. Vidim da raja kupuju pelene, ima Violeta i Helen Harper koliko sam mogla snimiti.
Vidim ameli se još uvijek ne javlja. Nadam se iskreno da je sve dobro prošlo i da ćemo je uskoro čuti.

2011.
2016.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 283
12.11.2016 19:06:24   
bejbibi
Zene imate mahanje iz slo user posted image user posted image user posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 284
13.11.2016 9:12:54   
lejla80
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 285
13.11.2016 10:07:22   
Bebica11
Jutric zeneee

Evo i ja pijuckam kahvicu. Jucer sam samo nes ujutro i dan trka frka zaboravila sam piti... Navečer mi naumpalo al bilo mi kasno ne bih fino spavala.

Danas ne znam sta cu rucku. Doruckovala sam crnu kahvu i pitu od jabuke prahnula mi jucer pa sam pravila user posted image

Uglavnom danas masaAllah 37+3...ako i ovo izadje na 38+1 to bi bio petakuser posted image A možda i do termina izguramo. Sva stezanja i sve me prestalouser posted image user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 286
13.11.2016 13:05:39   
manuela RR
Jutric i od mene zene.user posted image
Ja danas kuham grah I to u zemljenom loncu... Jedva cekam mljac....
Bebice jos malo....
S kim cu se tipkati kad mi se vi sve porodite...
Zahvaljujuci vama ja sam skontala da ta sitna ziganja nisu opasna i da su normalna inace bi doktoru jurila odmah....user posted image

Nadam se da ce mi ovaj put krenuti sve prirodno samo od sebe...

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 287
13.11.2016 13:23:23   
Lina85
Dan zenice
Bebice Lejla vama se bas Bliz user posted image user posted image na Hajir aBd.
Bejbi Lep Provod draga u slovenijiuser posted image
Mene bole prepone pogotovo Leva i nekako me stomaka boli Onako Tupo Skroz nisko nadam se da je od Sirenja i rasta user posted image
Amela nam se jos Nije javila nadam se da uziva sa svojim pilicimauser posted image

Ostale zeniceuser posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

Neposredna veza do poruke: 288
13.11.2016 13:56:32   
Bebica11
Bejbibi uzivajuser posted image kupi sta fino :)

Manuela i u mene je domaći grah i sirnica danas...prava sam bosanska mlads. Doci se svekar na ručak pa moram osvjetliti obrazuser posted image pomaže nesto mužu i jučer je...jučer smo naručili ja samo kolač pravila a danas rekoh da popravim utisakuser posted image

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 289
13.11.2016 14:00:16   
lejla80
Žene evo i mene, upravo sa pijace. Jedino sam tamo prispila u tenama i trenerciuser posted image Tene su jedino toplo od obuće što mi može. Malo sam zraknula da vidim ima li kakvih steznjaka. Voljela bi onaj što ide samo oko struka al da nije ono previše cvrst, čisto da pridruži stomak i organe dok se ne vrate na svoje mjesto. Jučer mi pade na pamet kako ono seta u utrobi nakon poroda hehe
U po frke me stade nešto pritiskati dole ajjj, pretpostavljam da je beba nalegla na mjehur pa ono neugodno skroz ko da će sad izletit. Uglavnom evo sam pružila sve četiri haha, preventivno mada ništa ne boli.

Kod mene na meniju danas musaka i supica. Kontala sam sarmu, čak sam uzela i suhog mesa malo da zamiriše al mrsko mi danas zavijati pa ću sutra aBd.

2011.
2016.

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 290
13.11.2016 14:11:23   
lejla80
A i grah mi se jede haha.... jutros za doručak bila pura, sad mi se sve sviđa user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 291
13.11.2016 14:17:02   
Bebica11
user posted image Lejla

A ja evo krenula guglati neki fin receptic za kiflice slatke ili gurabije. Sveki mi poslala nekog domaćeg putera...pa da iskoristim...

Nesto mi naumpade možda ovih suhih kolaca napraviti pa u kakve kutije da imam za iza porodauser posted image user posted image

Steznjak je meni mama svoj dala...Nekad bi me previše stezao pa sam ja znala neku maramu malo protegnuti.. Fol je da Steznjak ide ako se ustane da maternica "ne šeta" a ako ćete mirovati to je najbolje da se sve vrati na svoje mjesto user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 292
13.11.2016 15:04:38   
lejla80
Mmmm i ja volim te suhe kolačiće.... a mogle bi i one sa pekmezom mmmmm user posted image user posted image

2011.
2016.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 293
13.11.2016 15:05:14   
manuela RR
Kad poceti sa steznjakom odmah poslije poroda ili malo sacekati. Kolko se sjecam prvi put poslije 10 tak Dana.Strah me ugrusaka me daj Boze....
Ja imam name cicak steznjak koji se koristi poslije operacija kao neki medicinski...a imam I onaj sto se oblaci ko helanke iz women secreta
Pa kombinovacu.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 294
13.11.2016 20:57:14   
bejbibi
Hello zene .ev nas kuci ..nema ljepse hehe

Djeca povracala u putu,ne znam jwl od puta il taj virus.vidjet cu vecwras kakvi ce biti ...

Vala nista nisa. Kupila..krenuli u soping kad ono do 3 rade nedeljom.bas bezze..tak da nista .
Ev lezimo pa spavanjac jos malo

Joj meni se vec dva dana jede kolac od jabuka pa cu sutra pravit aBd...sa prhkim tijestom.a i grah bih mogla .uh bas mi se jede sad .. a i kestenje mi se jedeuser posted image e svasta .. odo spavati bolje mi je
Laku noc

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 295
13.11.2016 20:58:46   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: manuela

Kad poceti sa steznjakom odmah poslije poroda ili malo sacekati. Kolko se sjecam prvi put poslije 10 tak Dana.Strah me ugrusaka me daj Boze....
Ja imam name cicak steznjak koji se koristi poslije operacija kao neki medicinski...a imam I onaj sto se oblaci ko helanke iz women secreta
Pa kombinovacu.

I mene zanima kad steznjak

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 296
13.11.2016 21:00:22   
bejbibi
Joj zene menw svrbi dole dva dana .eno saf mazala nistatin user posted image zasad nije smirilo pa se nadam da hoce..smijel se jos koja takva krwmica koristit ...

I jos nesto sam htjwl pitati al zaboravih ....odo sad

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 297
13.11.2016 21:15:01   
manuela RR

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Joj zene menw svrbi dole dva dana .eno saf mazala nistatin user posted image zasad nije smirilo pa se nadam da hoce..

Mene kad svrbi ja perem kamilicom napravim u solju 2 filtera I jedan stavim kad operem onako ko tampon 5-10 min I za dan dva prodje...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 298
13.11.2016 22:41:08   
lejla80
Eh žene moje, pojma vam nemam kad idu steznjaci. Baš se mišljenja o tome razilaze. Ja znam da poslije carskog dosta njih preporučuje odmah, čak u bolnici u nekim zemljama a nekad je bolje njih pratit nego ove naše.

Bejbibi pa šta bi te moglo svrbit, možda da se ipak posavjetujes sa ginekologom ili da uzmeš kakve vaginalete koje si već ranije uzimala. Ja nisam u ovoj trudnoći uzimala ništa od toga pa ne znam iskreno.

A ima i ovih narodskih tipa kamilica ili soda bikarbona mada treba bit pažljiv sa sodom. Nedavno je moja prijateljica sebi opekotine napravila dole, valjda stavila previše.

Evo i ja nadgledam svog A. Jutros se malo oprzio na peglu, ni manje ni više nego po licu. Srećom nije bila uključena, malo se hladnula a danas došao sa bazena neki osip ima po stomaku i rukama. Na rukama je baš ružan pa evo kontam šta bi moglo bit, ili je nešto u vodi ili je kontaktno, valja mi upratiti.

2011.
2016.

Neposredna veza do poruke: 299
13.11.2016 23:23:01   
Bebica11
Evo i mene da mahnem pred spavanje

Od mraka me malo stezuka opet naprijed nazad opet nepravilno i nije jakouser posted image čitam pun mj obično tad budu pune porodjajne saleuser posted image user posted image

Sutra ću zvati za prvi ctg da se dog sa druser posted image
Bas vrijeme letiii

Bejbibi nasmigah ja vama svasta...Kad sam kući kuham puno,volim kuhatiuser posted image
To za svrbekanje ipak se posavjetuj sa dr. Ako misliš da je gljivicna smanji slatko pij brusnicu,limun,smanji pecivo...suši se poslije pranja. Takodje pomaže hodanje u suknji bez veša. Ja sam u prošloj trudnoci to deverala haos

Ma ja sam se stezala u prve dvije al ono po osjećaju malo stezem malo ne...kako mi nadodje. Imam šire kukove tj kruska konstrukcija pa mi stomak nije visio iza poroda hBuser posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *