BubaDara
|
good morning drage moje slatke trblice Ma šta kažeš lejla80 dečko još jedan mashAllah??? Znala sam za nalaz, jupiiiiiiiiiiii Nadam se da će svekar sad smatrati da si usvojila lekciju dojenja, pa te ovaj put poštedi savjetovanja Svašta da čujem ema08 sve ćemo ih namlatiti!!! Savjeti dolaze sa svih strana, pitanja mali milion i prijedloga za ime, šta mi sve treba ili ne treba itd ... Sreća Bog nam dao po dva uha pa prođe fino i odeeeee Bravo za samo 4 kilice prava mačkica midnight bježi samo u debeli lad i zapjevaj "oj debeli lade zašto ljudi rade?!" nudzejma dobro si me napomenula, lejla je meni predlagala da idem na kupanje na Modrac hehe a ja u brigama oko vena zaboravih joj napisati to da nema tamo kupanja odaaaavno. Ima Panonsko u Tz ali ne da se to meni, a ne bi mi plaho ni pomoglo znam. Nek piješ dosta vode, to i treba tako tačkice "prvotelko" valja ti svakako u nabavku novih gaća, nemaš valjda toliku zalihu da i dalje mjenjaš svaki sat, pa kupi sad veće Pusti ba lejlu da je to tako teško ne bi ona sigurno i drugo Mene samo zanima kako ljudi misle to "naspavaj se sad dok možeš!" Je li sad još ova dva mjeseca što su mi preostala da spavam zimski san pa kad rodim da ne moram nikako da spavam jer imam zalihe Da li je to ikome uspjelo Valja mi svratiti kod Kineza, oni svakakvih budalaština prodaju pa možda imaju i kakav preparat za to, da utonem u snove čim čim prije, tim tim bolje Eeee nisam znala da si se udala na Modrac Sad znam još nešto o tebi Mi smo imali svadbu u Robinzonovom svadbenom salonu jer to drži rođak od mm, da i ti znaš nešto o meni Svijet je mali Nudzejma i ti si znači iz te mahale aferim Fakat bi mogle biti prije, neće mi kći daleko onda otići hahahaaha agatha za urednu kontrolicu, raste mala žabica mashAllah jubav mala Šta ste se to sve uznojile? Smrdi do ovdje Mi u stanu imamo klimu i u dnevnom i u spavaćoj ali meni smeta sinusima pa je baš izbjegavam maksimalno. Špricam se vodom vazda kad dođem s posla, ili uključim klimu u spavaćoj da malo padne temperatura pa ugasim i onda legnem. A nešto ko luda, ne znam leći kad dođem kući, vazda nešto radim, pa tako da rijetko prije ponoći i legnem. winky_sam za kontrolicu i tebi, samo rastite i rastite, tako trebamo hihihihi a bolje da te zaobiđu komentari, vjeruj nije nimalo prijatno NARI i ti si nam bila na kontrolici Drago mi je da je sve ok Biće znači novogodišnje bebče aBd hehehe Ja neću na more, ali i nema smisla, poslije ramazana ulazim u 8.mjesec pa neka me mirne glave kući bambi1 za test, i čestitam za dečka Krenuli su sad dečki u raji hehehe leptirice sretno na kontroli javi se s lijepim opisom radi kad ti se bude radilo, ja tako, jest da se nagomila al šta ću, trudna sam hahahaha Emice evo link za kolijevku https://www.facebook.com/babyemy2016/photos/a.1475845509411461.1073741828.1454238051572207/1562716057391072/?type=3&theater Možeš ogradicu poručiit u bilo kojoj boji, a i ako hoćeš neku drugu možeš uzeti sve odvojeno. Valja li ova za moju baby girl? Imaš ovdje i te nosiljke pa pogledaj po albumima, mada sam lijepe vidjela i u bući bu što si mi rekla. Ovdje imaju prelijepi ti jastuci za iznođenje pa ću da kupim bijeli s mašnom, nije to skupo 28-29 KM čini mi se a prelijepo je meni bar i super posluži Ako šta zaboravih, oprostit ćete, dugo već sjedim, noge su se probudile otečene pa odoh da ih malo prošetam po firmi Sve svoje ženice grlim i samo da se zna kod mene na poslu kafica u 12 pa ja te vaše rane preskačem