tačkicaa
|
Hoće l' to hanume? Vidim raspisale se ko prave Ja evo sad muku mučim s krajnicima. Upalili se haman NE može čovjek više ni gologuz sa otvorenim prozorima deverat' vrućine Aman, a mene kad krajnici spopadnu, to bez pencilina ne prolazi 'bem ti belaj Lejla Joj ja sam nekad baš puno čitala, i kako se na faxu i na poslu nuždom poče družit' s muškarčetinama, sva sam se promuškobarila Evo za rezultat', psujem k'o kočijaš, patim za pivom u ljetnim baštama i gledam utakmice i filmove(što bi moja mama rekla pune nasilja , a knjige niđe ) Jašta bona, sa kravama nas nena uporedi, ja se bila izgubila, da li da se ljutim ili da se smijem Al' šta 'š, ko će staroj neni hatorit' Eh bilo je na Modracu lijepih koncertića, motorijada, doduše ima i sad, ali ja sad nisam ni za šta, kako se vidi iz priloženog Joj Midnight ja se sva raznježim kad čitam ove tvoje kratke postove, ostavljaš utisak fine, nježne ženice Leptirice sretno na kontroli, držim fige Nudzejma Eto vidiš šta se meni desilo, pa ti spavaj gologuza A nisam baš sa tvog kraje, mada jesam s kantona Ali, kako sam mogla vidjet' do sad, mnogo su fini ljudi u tvom rodnom kraju Bambi Čestitam Ema Je l' to već počela razmišljat' u čemu ćeš bbebaća iznijet'? Zar je vrijeme za to Nari Ja sam kontala u julu aBg na more, bar na par dana, mada nije sigurno.... Em se mm nešto koleba zbog posla, em što ću ja biti sa povelikim trblom aBd, pa vidjećemo A o čika-Ziki nisam ni pomislila dok ti ne pomenu, ja se samo o glupostima brinem Winki Hoće l' kod tebe ženo? Tebe zamišljam k'o neku pčelicu-vrednicu, samo zuji i radi, a već rekoh da me podsjećaš na mm po priči
|