|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2008
9.5.2009 23:24:43   
mynxlee
remzy, cestitamo amberi na hrabrosti da piski i kaki u tutu.

mi smo danas cijeli dan bili van kuce. isli smo s prijateljima u kineski restoran, tu se naklopali, onda setali, dosli kod nas i ivan mi zaspao oko 21h. primjetila sam da mu u zadnjih par dana hoce spavati odmah iza 20h. kad tako zaspi probudi se u toku noci jos jednom, ali ne smeta mi. nahranim ga i on nastavi.

danas smo super.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 1026
10.5.2009 7:02:08   
bebbe RR
Dobro jutro, mamice i bebice! Mi smo juce imali naporan dan - MM bio rodjendan, pa gnjavaza tutnjaza kroz kucu. I danas ce se taj tempo nastaviti, ali neka. Volimo se druziti,  iako nije uvijek jednostavno sve pripremiti, pogotovo s malom bebom, kao sto sve znate.
Nita, nedostajaces mi!
Dinciiii, vas dvije se bas naspavale! Neka, tako treba! Meni je Ema sinoc kasno zaspala, pa vjerujem da ni ona nece nikako prije devet sati.
Mynxlee, Ivan uhvatio super ritam za spavanje! Bravo! I Ema se budi jednom da siki, ali nocas nije nijednom. Prvi put u pola sedam jutros. Zato sam se ja budila, jer me je vec navikla. Hehehehe
Tweety, drago mi je da se stanje sa spavanjem popravlja. Ima li za kupiti "Babys First Milk Pap", od Hippa?! To je probioticna kasica od rize i kukuruza i mogla bi rijesiti problem grceva. Samo,mislim da je ne mozes dodati u mlijeko, jer vec sadrzava mlijeko, tj. pravi se s vodom. Mozda mozes napraviti rijedji vecernji obrok za u flasicu?! I ova ideja od Skvo mi se cini smislena. Cestitam, Rania! Punih sest mjeseci!
Anushka, ja se pocesljala:)))) Sto se tice mesa - ja kupim junetinu, nemasnu, i zamolim da mi je samelju. Tako da kuham mljeveni komadic mesa s povrcem i dobro iskuham. Izmiksam kasnije stapnim mikserom, i kasica mi bude potpuno glatka.
Manuela, da, ja imam stariju kcerku kojoj je 14 godina i zove se Anja. Kako nam je Emir?!
Remzy, bravo za Amberu! Ja o tuti ni ne razmisljam. Kada bude spremna, skontacu.
Idana, bravo za Rijada! Pravi veliki djecak. A sto se tice soka, ja se potpuno slazem s tvojom doktoricom. Ja sam ga Emi pokusavala dati dobro razrijedjenog, mada nije bila ni tako zainteresovana.
Skvo, vas dvije prave skitnice:)  Ne voli Uma vodu, pa nema veze, ali sve drugo pije...
New mama, nadam se da ti je Ajna danas dozvolila da se naspavas.
Pusa i lijep dan svim mamama i bebama!

< Poruku je uredio bebbe -- 10.5.2009 7:06:21 >

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1027
10.5.2009 11:30:53   
Skvo RR
Drage moje..pozdravcic od nas....
Mi smo juce malo setale...nista specijalno novo kod nas!!! Treba li bi sutra izvaditi pasos Umi...ja skroz zaboravilauser posted image ...i polako poceti sa pripremama...Idemo mjesec na more 1.juna...pa bi trebala se malo uozbiljiti i bar napraviti spiskic...ovde sam veci ja problem...moram da obnovim kompletnu ljetnu garderobu......sveeeee....NIsta ne mogu iskoristiti od prije trudnoce....nevjerovatno..majice...kratke..., pantalone....vratila sam se na staru kilazu...ali sam sada "drugacije gradjena"....ni jedne,,,,ama bas nijedne mi neodgovaraju.....tako da cu ove sedmice malo u obilazak sa Umom....Meni je ovde smor kupovati, jer sam ranije kupovala vani garderobu, ciljano odem u soping na dva dana i sve zavrsim.....Javit cu vam impresije..user posted image user posted image user posted image

Ljubnite bebare!!!!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1028
10.5.2009 13:13:17   
mynxlee
Ivan je sinoc lijepo spavao. oko 2h se poceo meskoljiti u kreveticu pa sam ga nahranila, onda oko 9h probudi se i donesem ga kod sebe u krevet, pa je spavao do 12h danas, a mama do pola 12 user posted image
za danas imamo planiranu skitnju. tacnije od kuma kcerka ima prvu pricest pa smo pozvani na proslavu. mora se treeeba i danas napucati. mogla bi neku suknjicu nakon tooooliko vremena.

elem, iako ovo nije mjesto za to i nadam se da se moderatori nece ljutiti jer se radi o iznimci, sinoc su mi se preko facebooka javile polusestre koje ja i ne poznajem. po prvi put sam vidjela sliku od jedne. i mogu vam reci da mi je drago zbog toga. eto, da i to podijelim sa svojim drugaricama user posted image

ljubnem vas sve i vase slatke male djavolke sto mamama ne daju da spavaju user posted image

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1029
10.5.2009 19:06:37   
dinciii
mynxlee stavi na slike da vidimo kako si se skockala  user posted image drago mi je da si uspostavila kontakt sa svojim polusestrama,to je jako lijepo.a i tvoj ivan ko moja Rejhana spava do 12 user posted image user posted image user posted image user posted image prave su spavalice user posted image user posted image user posted image ev mi bili u setnji sad evo dosli pa sam odmah potrcala da vidim imal sta ovde user posted image

kako su mi bebare i mamice,ljubimo ih puno user posted image

http://neckodina.weddingannouncer.com/

Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 1030
11.5.2009 6:47:38   
bebbe RR
Dobro jutro!
Opwt moja kafica i ja poranile:) Nama je vikend bio OK, malo naguzvano, ali uzivali smo. Ema je, takodje, OK. Spava. Juce nije najbolje jela ovu hranu koju joj dodajem, ali, ne sekiram se, sve su ovo tek treninzi, dok je nama sike. Kada bude znala sama sjediti, tada ce mi biti vazno da je zamjenski obrok cio.
Eto, samo da pozdravim sve bebironceke i da vam zazelim lijep dan!

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1031
11.5.2009 8:57:22   
Skvo RR
Pozdravcic svima..!

Kod nas standardica.....:).....Idemo malo kasnije do grada u setnjicu....Ja sam sad u dumanu, da li Umi da ukljucim treci obrok....ima dva mjeseca da je na dva obroka...user posted image ...E sad, ona pije uz ta dva obroka 3 flasice mlijeka, i znam da bebe do godinu bi trebale piti 500 ml mlijeka....ali bas mi bezze ona flasica oko 14:00h....Ma skontat cu nesto....

Ljubnite bebice!!!!

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1032
11.5.2009 9:26:28   
tweety
Drage žene evo da vam se i ja javim.Moja cura je sinoć malo slabije spavala,nije bila gladna nego je nosić mučio ali eto nije bilo toliko loše,uspavala bi se brzo.A noć prije je spavala super.Od 22:30-07:30 bez buđenja,što je za mene bio pravi šok jer sam non stop gledala na sat i isčekivala kad će se probuditi user posted image user posted image Napravim joj dozu Bebimila i stavim Lino mljevenog keksa,kako mi je skvo pisala.
Bebbe ovdje u DM-u imaju te Hippove kašice,imaju i one sa voćem,svaka je probiotik.Jednom sam joj davno kupila,imala je 4mj i nije joj se svidjelo,ali ću probati opet jer je sad ipak starija i jede obično sve što joj se ponudi.Ima i ona Noćna kašica od Hipp-a samo ona ne jede količinski puno kašikom,ali ću joj kupiti i to čim pojača količinu obroka.Mada mi se čini da ovo sa Bebimil-om i keksom funkcioniše dobro.

Hvala svima na savjetima,ljubim sve bebe mile.

Prince `05
Princess `08

Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1033
11.5.2009 9:42:55   
new mama
Pozz i od nas,kako ste mi mameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo se pravo nahodale ova dva dana pravo iskoristile lijepo vrijeme,ali nam je i dohakalouser posted image Ajna sinoc temperaturu imala 38user posted image user posted image i dam joj kasikicu paracetamola i nije joj se vise nocas nikako vracala,a jutros joj izmjerim opet malo topla,ali eto opet je dan pa mi lakse,a ko da joj je malo i nosic zacepljen,ma samo da se tura ne vraca,sta mislite vi jel najbolje da joj dam paracetamola prvo pa kasnije masiranje ako bi veca bila,a ona dusica vesela kao da nema,smjeska se,fino spavala,jede fino e jedino da je ne iscrpi user posted image user posted image user posted image
E pored ovoga imamo ljepsu vijest,od juce Ajna govogi da-da,ba-ba,user posted image user posted image user posted image ali bas tecno,prije je nesto ko fol pricala,ali mislim da su ovo sad bas kao prve rijeci,pa reko da podijelim sa vamauser posted image user posted image user posted image user posted image ma nema raspricala se pravo,ali nece kad joj mi govorimo,nego ona sama igra se i onda pocne pricati,to tako slatko izgleda,jutros mene probudila,prica li prica,dusa mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako su mi ostale bebice,nadam se da su sve dobro,puno pzdrava i poljubaca od nas dvijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1034
11.5.2009 13:28:55   
dinciii
drage moje evo i nas,i moja Rejhana je pravo dobro spavala zaspala u pola 9 ja kad sam krenula spavat u 1 dam joj 90 ml i jutros se u pola 7 probudila user posted image popila mlijeko malo se igrala i opet zaspala do 11 user posted image i evo sad je opet zaspala.haman da je na mamu voli da spava user posted image

Bebbe ti mi napisa na drugoj temi da imas knjigu za bebe sa receptima gdje si je uzela jer ovde imas samo ove svabske i one mi se ne svidjaju.

tweety drago mi je da ti je mala fino spavala user posted image

Bravo za Ajnu i njene prve tecne rijeci  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1035
11.5.2009 15:39:42   
manuela RR
Pozdrav i od nas.
Mi smo se ovih dana aktivirali i samo hodamo.
Šta ćemo u kući kad nas ovo vrijeme mami napoljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
juče su mi stigle pamučne pelene i odmah smo ih danas isprobali,baš mi je sladak u njima,obukla sam mu pamučnu majicu kratkih rukava i njih ma ko medić (ala ja nahvali svoje dijeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Mogu misliti kako je Ajna sad  tek interesantnauser posted image duša slatkauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -za malu pričalicu...

skvo ja mislim da ti već možeš uvesti i 3 obrok meni je to pedijatrica još davno savjetovala(njeno objašnjenje je da se Emir pužeći puno više troši i da mu je potrebna jača ishrana upravo iz tog razloga)premda sam ja još uvijek na 2 obrokauser posted image al mislim da ću mu uvesti i treći uskoro,jer vidim da bi non stop jeo i nikad mu nije malo,što ti negdje napisa,ljudske porcije jedeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Rejhana je baš na mamu,to je super kad tako lijepo spava.
Emir već neko vrijeme se preko noći ne budi,zaspi u 22:00 i probudi se oko 8,nekad prije 8 a nekad kasnije.

Šaljemo vam poljubce.

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1036
11.5.2009 20:23:33   
Anushka
i mi da se javimo, nismo dva dana! isto kao i svi, napolju non stop, i za sada je OK samo ja ko da sam na kondicionom, samo hodam, radim, nosam, guram... podsjetim se nekad na onu epizodu nadrealista i takmicenja domacica, pa me kum zeza "dijete, dijete" jos ga nisam negdje greskom tutnulauser posted image  danas prva i jedina kafa bila u 12 i to sa djetetom u rukama, a lutak moj je pravi, jede fino kasice sto mama smiksa, jedemo i keksolino jer plazmu nece, i opet sam kupila nestle riza kukuruz, skontala da lijepo mirise jer ima vanilije! inace mi se cini malo da jede samo voce, tj pojede on al ubrzo ogladni pa ja smiskam neku kasicu mlijecnu i dodam voce, i suuper je, i dugo ga drzi. Jedino nece mrkvu ni pod razno, sve je ubacim da je sakrijem  ali nece, danas probala i sok jabuka mrkva, ma kakvi.. sutra mi je mm rodjendan, pa smo jutros opet radili pa hodali pa kuci pravili havanu kad je bas vruce bilo, pa onda otisli kupiti poklon, pa obisli dede i bake i sad napokon kuci.. zaboravili spavati pa je sad nervozan i eno ga mm smiruje.. zenicanke, kako su vam bebe podnijele jucerasnje nevrijeme, moj je samo jednom glavicu pomjerio i sve prespavao, a iza zgrade lupio grom, pa mi nije jasno kako se probudi na skripu parketa ili steke a grom ga ne probudi!?!?!?!?
dinciii i manuela blago vama pa se naspavate!
new mama, bas mi je zao za temperaturu.. sretno u skidanju i da Bog da se ne vratila tura! a dok je ajnica tako dobra proci ce to bezbolno, i bravo za pricalicuuser posted image user posted image user posted image  meni se ucinilo da je alen danas rekao "ajde" dok smo se igrali, ali jos nema pravih slogova, jedva cekam! 
skvo, ja kad sam napolju lakse mi flasicu dati, pa su cvrsti obroci ujutro prije polja, tad oko 2-3 kad dodjemo sa prve ture, i nekad uvece, vidi kako vam objema odgovara..samo morat ce onda jos vise tecnosti uzimati..a zar ne mogu bebice sa rodnim listom i roditeljskim pasosima? zbuni me bas..mene je obradovalo sto mi vecina haljinica od prije moze i super stoji.. samo sam tanka sa grudnjacimauser posted image
bebbe mene sutra ocekuje rodjendan mm-a i slicno, samo kod mene je i onako tutnjaza, bas svaki dan neko dodje, makar na kratko, a i mi vani, neki dan bas prala prozore sto si spominjala bas iz istih razloga! i jos se nisam pocesljala! nisam imala kad, a sada nemam snage ni zasta osim da tipkamuser posted image user posted image  vidim da crveno meso dobro reaguje na kuhanje pa miksanje, ne znam da li da mu to dam jos.. probam pa vam javim!

mynxlee bas lijepo sto si taj FB koristila i za tako fine namjene! drago mi je za tebe i cestitam na hrabrosti, sigurno nije bilo lako!

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 1037
12.5.2009 7:26:35   
bebbe RR
Dobro jutro, mile mamice i bebice! Kako ste mi danas?! Sve OK s bebironcicima?! Super je da se je puno vani. I kod nas je isto, juce smo satima bili napolju, u kuci se zaustavili samo da jedemo, i onda opet u skitnju. I danas cemo ponoviti plan:) Nema razloga za sjedenje kod kuce, kada je vrijeme ovako lijepo.
Zelimo vam lijep dan svima! Pusa od mene i Eme!
P.S. Dinciii, Knjiga koju ja imam je na slovenackom, ali originalno je iz Velike Britanije i zove se "Healthy Eating for Babies and Toddlers", a autorice su strukovanjakinje za prehranu Ann Sheasby & Jill Scott. Eto, nadam se da ces je naci na nekom od jezika kojima se sluzis, jer je stvarno dobra, puna zanimljivih ideja. 

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1038
12.5.2009 8:30:34   
Okarica
Drage mamice, nije me dugo bilo pa ne mogu sve da pohvatam. Mi danas planiramo probati žumance, nadam se da će sve biti ok. Puno vas pozdravljam!

Mamin najljepši cvijet
IRIS, 01.09.2008

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 1039
12.5.2009 8:42:42   
manuela RR
Drage mame,ja sam ustala iznervirana,katastrofa.
Jutros uzela vruće kifle da doručkujem,i nisam kako treba ni progutala zalogaj,pukne mi zubuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako sam iznervirana, mm kaže da se ponašam ko dijete jer plačem zbog zuba, ko da je to šta popraviš zub i gotovo,lako je njemu govoriti neće se on mučiti na onoj stoliciuser posted image
Stvarno ne volim ići zubaru,premda idem redovno,al svaki put imam osjećaj da umrem i oživimuser posted image user posted image user posted image user posted image
Premda je moj dragi upravu kad kaže ako sam dobro podnijela onakav porod  onda je zubar za meme mačiji kašaljuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Emir je dobro,premda se jutros probudio rano u pola 5,ali je u pola 6 opet zaspao,eno ga i sad spava.

Nadam se da ostale bebe slušaju i da će šetati danas,mi nećemo jer ja ovakva sa pola zuba neću na ulicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da prepadam svijetuser posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 1040
12.5.2009 8:49:29   
Skvo RR
Dobar jutar i od nas.....
Da se pridruzimo i mi skitnicama...user posted image ...I mi smo juce talahale...malo po gradu, prije spavanja po kvartu...ma sve 5!
Umce slusa...kuc kuc...voli da se skita....Juce smo bili u haljinki, ali je imala stramplice, mislim da cemo ih skinuti..Vidjela sam dosta beba bosih...ali nisam toliko radikalna, mogu male carapice, ali mi bas jos pretjerano da je svu skinem...ma ne znam...mozda sam previse brizna....user posted image user posted image
Spavala je ok...ali sam primjetila da kada god izadjemo malo duze, da navece nesto drobi i vrpolji se u snu..garant puna utisaka...pa sanja...Mi smo sada u fazi pomjeranja spavanja na 21:00h...Pa sve kontam da joj je rano kako je naucila da ide na spavanja, ipak ce sada ljeto, pa moze malcice kasnije na spavanac...
P.S. Za mame iz Sarajeva - Da li ste nasle i gdje finih bodija kratkih rukava?

Ljubnite bebice!

(odgovor članu Okarica)
Neposredna veza do poruke: 1041
12.5.2009 9:43:24   
new mama
Drage mame ja cu samo kratko da vas pozdravim ,moram Ajnu voditi doktoru bolesna ima temperaturuuser posted image user posted image user posted image od preksinoc,juce preko dana nije joj nesto bila visoka,a sinoc oko 38,5 cak jednom blizu 39,skinemo joj turu i onda zaspala kad nocas oko 3 opet oko 38,user posted image ,dala joj malo paracetamola,ali nece ne svidja joj se ,zatvori usta ma nema sanse da joj dam,odmah manje i jede,pa se bojim da joj nije grlo,odosmo da vidimo sta kazu doktoriuser posted image
Pusa za sve bebe i mame,pa cu vam se javiti kad se vratimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1042
12.5.2009 9:48:33   
manuela RR
Duša slatka,jest mi je žao.user posted image
Javi šta je bilo kod doktora,nadam se da je samo mala prehlada i da će nam naša mala pričalica brzo biti bolje.

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1043
12.5.2009 9:50:14   
Skvo RR
Ljubni bebaru...javi nam se poslije doktora...!

Neposredna veza do poruke: 1044
12.5.2009 10:03:10   
Anushka
dobro jutro svima, mi smo opet uranili i zoru prevarili pa zaspali u 6 i digli se prije pola sata!!!doduse 2puta smo jeli u medjuvremenu i mazili se i valjali i bas smo se odmorili. sad lagano spremanje za hodanje!new mama, bas mi je zao sretno ajnici!javi kako je proslo kod doktora.. manuela, ja prepadam ljude slomljenim zubima vec odavno, zubaru ne smijem jer mi prosli put nije djelovala anestezija tj ni jedna od 4 anestezijeuser posted image skvo, ne znam za Sa al meni najbolje na pijaci, dzaba i turbo limać, i vrtuljak, najljepse su mi na pijaci, samo ih odkuham i to je to, bas sam mu neki dan kupila nekoliko bodija i majica, a jos nosimo carapice i izbjegavamo najjace sunce od 12 do 4. bebbe, dobar vam plan!  okarice sretno sa zumancetom!ovih dana mi imamo problema sa stolicom, tj vrti se i place i izvija, a jutros mi se i boja nije svidjela. redovna je i tecna je i samo obavljanje je bez problema, ali se bojim da ipak reaguje na kravlje mlijeko pa danas pauziramo. puno pozdrava mamama i bebama, idemo klopati pa napolje!

Neposredna veza do poruke: 1045
12.5.2009 10:53:03   
manuela RR
Draga moja Anushka,u potpunosti razumijem tvoj strah od zubara i ja bi tako rado da ne idem zubaru,ali šta da radim kad moram, sutra stomatolog čeka samo na mene i moje zubalo user posted image user posted image user posted image
Dobro je pa se sad to desilo jer uskoro idem na svadbu pa ću do tada taman to i srediti,a da se desilo kasnije ja definitivno ne bi išla na slavlje!user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1046
12.5.2009 11:02:48   
dinciii
Dobro Jutro drage moje,evo Rejhana i ja smo ustale,naspavale se user posted image prvi put se budila u pola 7 jela  opet nastavila do pola 10.

Bebbe hvala ti bas cu pogledati imal takva ovde,kako mi je Ema,jel slusa user posted image

new mama
nadam se da je Ajna vec bolje i da nema vise temperature.

Manuela zao mi je radi zuba,uh znam kako ti je ,meni je nocna mora zubar user posted image user posted image user posted image

Anushka vas dvoje bas se cesto setate,ja sam htjela sa Rejhanom isto danas da setam,al mi vrijeme nekakvo tmurno pa se bojim da nas nece uhvatit kisa.

Okarice sretno sa zumancem

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 1047
12.5.2009 13:03:29   
new mama
Drage moje evo da se javim bili smo kod dr. Ajni ubaljeno grlo bas,bas i zacepljen nosicuser posted image user posted image ,a pluca su cista hB,dr. rekla da joj dajemo sirup paracetamol i dobili smo jos jedan za grlo i kad ga popijemo opet na kontrolu posto joj je grlo puno upaljeno,dobili smo i neke kapi za nosic,e dusica sto mi je uhvatilo,ali eto ona vesela kao da nije bolesna,smije se,prica,kaze i dr.pazite je jer moze vas zavarati tako jer kaze kao da nije bolesna,morate joj non stop pratiti temperaturuuser posted image user posted image user posted image
Evo sad smo popili sirupe i ko fol malo zaspala,a ja reko da vam se javim
Velika pusa svima i hvala sto mislite na nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dinciii)
Neposredna veza do poruke: 1048
12.5.2009 14:55:47   
manuela RR
Ništa ti ne brini i Emir je skoro imao upalu grla i začepljen nosić,nije ništa strašno,njemu sam redovno davala sirup i ukapavala kapi i za sedmicu sve ko rukom odnešenouser posted image nigdje upale grla a ni začepljenog nosićauser posted image tako će i Ajna brzo se oporaviti.

samo ne znam da li zbog upale grla slabije jede?
Emir je jeo ko inače.

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1049
12.5.2009 14:59:07   
new mama
Ma jede malo slabije,valjda joj smeta da gutauser posted image user posted image user posted image ,ma  samo da grlo bude bolje odmah ce temp. smanjivati,ali evo sad opet ima 38,3user posted image

Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

tRUDNOCA
amaniamanic

DRAGE MOJE: AKO STE IMALE OPERACIJU COKOLADNIH CISTI...POSLIJE KOLIKO STE ZATRUDNILE NAKON OPERACIJE...MOLIM ODGOVORE....HVALA VAM...

ODMAH (52%)

PAR MJESECI (0%)

2 MJESECA (3%)

6 MJESECI (9%)

1 GODINU (3%)

JOS NISAM (33%)

Broj svih glasova: 33

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *