Anushka
|
i mi da se javimo, nismo dva dana! isto kao i svi, napolju non stop, i za sada je OK samo ja ko da sam na kondicionom, samo hodam, radim, nosam, guram... podsjetim se nekad na onu epizodu nadrealista i takmicenja domacica, pa me kum zeza "dijete, dijete" jos ga nisam negdje greskom tutnula danas prva i jedina kafa bila u 12 i to sa djetetom u rukama, a lutak moj je pravi, jede fino kasice sto mama smiksa, jedemo i keksolino jer plazmu nece, i opet sam kupila nestle riza kukuruz, skontala da lijepo mirise jer ima vanilije! inace mi se cini malo da jede samo voce, tj pojede on al ubrzo ogladni pa ja smiskam neku kasicu mlijecnu i dodam voce, i suuper je, i dugo ga drzi. Jedino nece mrkvu ni pod razno, sve je ubacim da je sakrijem ali nece, danas probala i sok jabuka mrkva, ma kakvi.. sutra mi je mm rodjendan, pa smo jutros opet radili pa hodali pa kuci pravili havanu kad je bas vruce bilo, pa onda otisli kupiti poklon, pa obisli dede i bake i sad napokon kuci.. zaboravili spavati pa je sad nervozan i eno ga mm smiruje.. zenicanke, kako su vam bebe podnijele jucerasnje nevrijeme, moj je samo jednom glavicu pomjerio i sve prespavao, a iza zgrade lupio grom, pa mi nije jasno kako se probudi na skripu parketa ili steke a grom ga ne probudi!?!?!?!? dinciii i manuela blago vama pa se naspavate! new mama, bas mi je zao za temperaturu.. sretno u skidanju i da Bog da se ne vratila tura! a dok je ajnica tako dobra proci ce to bezbolno, i bravo za pricalicu meni se ucinilo da je alen danas rekao "ajde" dok smo se igrali, ali jos nema pravih slogova, jedva cekam! skvo, ja kad sam napolju lakse mi flasicu dati, pa su cvrsti obroci ujutro prije polja, tad oko 2-3 kad dodjemo sa prve ture, i nekad uvece, vidi kako vam objema odgovara..samo morat ce onda jos vise tecnosti uzimati..a zar ne mogu bebice sa rodnim listom i roditeljskim pasosima? zbuni me bas..mene je obradovalo sto mi vecina haljinica od prije moze i super stoji.. samo sam tanka sa grudnjacima bebbe mene sutra ocekuje rodjendan mm-a i slicno, samo kod mene je i onako tutnjaza, bas svaki dan neko dodje, makar na kratko, a i mi vani, neki dan bas prala prozore sto si spominjala bas iz istih razloga! i jos se nisam pocesljala! nisam imala kad, a sada nemam snage ni zasta osim da tipkam vidim da crveno meso dobro reaguje na kuhanje pa miksanje, ne znam da li da mu to dam jos.. probam pa vam javim! mynxlee bas lijepo sto si taj FB koristila i za tako fine namjene! drago mi je za tebe i cestitam na hrabrosti, sigurno nije bilo lako!
|