*andjela*
|
Beba_bu ...meni moja doktorica sve pise i koja sam sedmica i svaki mjesec i vaginalni pregled i uzv,mjerenje ,vaganje i to dzabe idem u dom zdravlja,prvu sam trudnocu krenula privatno i ovu mi doktoricu peporucili i prebacim se kod nje,stvarno je super,i meni je prosli uzv rekla d aje curica,al to je tek spomenula,ja idem iduce sedmice opet pa ako potvrdi jos jednom onda ce biti rozo kad ti trebas na UZV,ja mislim da su nam termini tu negdje,ja krajem februara ti pocetkom marta... Mi smo tako u prvoj trudnoci,vise mm nego ja ,necemo nista do se beba ne rodi kupovati ,unositi u kucu ,bla,bla...al tamo pred kraj ja sve pripremila ,krevetac nov dobili od njegove sestre,njoj vise ne treba,stvari zadnji mesec dva sve poprala i opeglala. a kupili smo mu bjelo -plavi kompletic jer znali smo da je djecak,od 4 mjeseca mi je svaki put ponavljala ,tako da sam bila ubjedjena d anemoze biti kontra ,u sta gleda onda Kod mene moze sve osim da djecaku obucem bas rozo,sad imam dosta plavih stvarcica,od djecaka ,bodica al mislim da to moze i curia obuci,neke sam odvojila,mada kazem sama sebi pored rozih bas cu joj oblaciti plavo Po meni su zuta,narandzasta,bjela,zelena neutralne sta god bude