*andjela*
|
jutro.... ja i moj V ustali u 7,kad je MM krenuo na posao,pa se izlezavali,evo sad pijem kafu Evo danas ulazimo u 7 mjesec,Leena tiker 92 ,hahha,ja na tvom mjestu vise ne bi ni odbrojavala,samo ocekivala svaki dan ,ja deveti mjesec i ne racunam,tako sam i u prvoj trudnoci,bojala se da se ne porodim cim udjem u deveti,da necu sve stici pripremiti,pa jos prosla termin 7 dana ja neznam kako ce biti kod mene sto se tice te ljubomore,bice razlike 2 god. i 2 mjeseca,kako ce V reagovati na seku,on inace voli bas djecu,sve ih grli i igra se sa svima,sad jedino zato sto je navikao na moju paznju,ja ne radim pa od kad se rodio stalno sam sa njim,ako ga pricuvaju bake dok negdje odem to je to...Tako neznam ni kako cemo se rastati kad se odem poroditi,vjerovatno ce njemu biti lakse nego meni,oko njega su svi ,babe ,tetke,dede,striko ,svi blizu Grozdje ma papa nalaz mi pokazao 3a, dva puta ,doktorca mi radila kolposkopiju sve bilo ok,krajem avgusta i kao verovatno od neke upalice,pa posto se ponovio isti papa hoce d apogleda jos neko za svaki slucaj, i brisevi dobri i sve,neznam sto je takav nalaz..ja njoj bas vjerujem ako je njoj to sve bilo ok,a jos pola godine pre trudnoce bio ok papa nalaz,pa m ise sad to i ne radi ,vec veca trudnoca ulazim u 7 mjesec ,dok me naruce mozda cu i u 8,ja bi sve da to izbjegnem farah srecno
< Poruku je uredio *andjela* -- 25.11.2015 10:05:04 >