|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar
14.11.2015 16:51:12   
Travelove
Ne znam Leptirice za mrezu, ako saznas javi!
Ja sam danas komirana, zapravo od sinoc, samo spavam, ako nije od ovih tableta za pritisak, a pritisak isti pa isti, a i ja ga mjerim svako malo...Al sam se naspavalaaaaa, bas fino.
Noge su mi presmjesne, zapravo stopala, carape svoje vise ne mogu, sad od muza uzimam user posted image , beba aktivna danas, samo talasa sa jedne na drugu stranu, pa se mazimo i igramo...

Ova maglustina se spustila, pa nigdje ne odosmo, al gledati cu da napravimo kruzic, makar oko zgrade, al mi se najmrze obuci... Ljubim vas

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 926
14.11.2015 17:11:22   
ziel

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Jedna dr. mi je prosli put dala termin 25. juni, a druga mi je dala 12. juni. Cak do 16. juna nisam imala bas nikakve znakove za porod, tako da mislim da je ova prva bila tacnija.
Kod ove prve idem i sad, I opet termin 25. ali maj. Prosli put zadnja m 5. sept. a ovaj put 5. aug.

Imas na netu izracunavanje termina poroda pa ukucaj datum zadnje menstruacije i pokazace ti...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 927
14.11.2015 17:18:45   
ziel

IZVORNA PORUKA: Leptirica87

Joj drage moje terminuse mene nesto poce malkice fatati trema,haman radi sutrasnjeg termina 😊.Cak sam od nervoze u stomaku dobila i stolicu...mada nesto i ne vjerujem da sam se jos vise otvorila od utorka jer nikakvih naznaka nema.
Usput da pitam ove moje tuzlanke imal otvorena mreza za net gore na gradini.

Nema draga neta gore, ali ako si na BhMobile nadji na njihovoj str.kod za aktivaciju neta na 24 sata, dodje taman da koristis fb ,viber i manje stranice, da ne otvaras video klipove da ne bi brzo potrosila megabajte user posted image imam ja kod ako hoces da ti posaljem u pp i objasnim sta jos na mob trebas uklj da bi koristila

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 928
14.11.2015 18:29:39   
Isha
Daliyah, je li to oni tamo ne insistiraju na ponovnom carskom?

Ovdje bi sigurno bio cr, izuzev da se zena prije porodi , da samo krene.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 929
14.11.2015 19:14:36   
Leptirica87

IZVORNA PORUKA: ziel

Joj drage moje terminuse mene nesto poce malkice fatati trema,haman radi sutrasnjeg termina 😊.Cak sam od nervoze u stomaku dobila i stolicu...mada nesto i ne vjerujem da sam se jos vise otvorila od utorka jer nikakvih naznaka nema.
Usput da pitam ove moje tuzlanke imal otvorena mreza za net gore na gradini.

Nema draga neta gore, ali ako si na BhMobile nadji na njihovoj str.kod za aktivaciju neta na 24 sata, dodje taman da koristis fb ,viber i manje stranice, da ne otvaras video klipove da ne bi brzo potrosila megabajte user posted image imam ja kod ako hoces da ti posaljem u pp i objasnim sta jos na mob trebas uklj da bi koristila

Pa ako nema kod na njihovoj stranici mozes mi poslati ako ti nije frka,a za ostalo cu se snaci,mm ce nastimati i napuniti boba heheh
Blue moon sa srecom ako odes i da sto prije zavrsis posao😊
Sto se tice tih termina poroda,meni od dana zadnje menstruacije sutra pada tacno punih 40sedmica,a oni moze ici jos plus 1 pa da bude 41.jel tako ide.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 930
14.11.2015 19:34:40   
Travelove
Je li ti dodijalo vise iscekivanje? Ja danas udjoh u 39.sedmicu, i onda kazem sebi samo jos dva vikenda. Ja ne znam jestebli vi svjesne da ce uskoro bebi biti sa vama? Ja nekako nisamuser posted image
Sve nesto mislim porodim se i to je to...trudnicki mozak. Ni muz nije svjestan, al hajde on musko, pa ne cudi...

Neposredna veza do poruke: 931
14.11.2015 20:23:53   
ziel
Eto Leptirice poslala sam ti PP.

Travelove meni je dosadilo iscekivanje, u cetvrtak mi termin, dodje period u toku dana kad zaboravim da sam trudna haha aonda dodje kad se sjetimsad kad sam bila jedan dan gore sta sam vidjela i cula onda se brzo osvjestim i trema i pomalo strah me uhvati... samo za bebu, ne za sebe...

< Poruku je uredio ziel -- 14.11.2015 20:26:12 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Travelove)
Neposredna veza do poruke: 932
14.11.2015 20:55:56   
blue moon
Meni kontrakcije zadnjih sat vremena na 10 minuta, evo mislim se da li da idem večeras i kad da krenem...

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 933
14.11.2015 21:07:03   
ziel

IZVORNA PORUKA: blue moon

Meni kontrakcije zadnjih sat vremena na 10 minuta, evo mislim se da li da idem večeras i kad da krenem...

Ja bih krenula ne bi li se porodila do 00:00 da sutra idem kuci hehe...
Sretno draga buduca mamice ABd user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu blue moon)
Neposredna veza do poruke: 934
14.11.2015 22:33:08   
Leptirica87
Hvala Ziel sad cu pogledati.
Blue moon neka bude sa srecom i hajrom.
I mene iscekivanje nekako izludi a iskreno i kad mi dodje da ne mogu da funkcionisem kako treba jer me stomak sprijecava onda jedva cekam i da se kutarisem.Neznam jel mi gore se sageti,obuci carape,okupat se i obrijati il namjestiti kada lezim i spavam.
Ja vjerujem da sutra ako mi bude omeksan grlic da ce me ostaviti,jer moju su rodicu tako ostavili na dan termina iako ona nije nikako bila otvorena,al zbog njenog malo straha i treme (iako zavrsava medicinski fax),ctg pokazao ubrzaniji rad srca kod bebe.Vjerujem da tako bude kod vecine jer nije bas ni svejedno otici a prvi put ti neznas ni sta,kako...
Da nam dragi Bog bude svima na pomoci😊

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 935
14.11.2015 22:41:15   
Leena

Draga Blue Moon, sretnouser posted image
ziel u Sa se ostaje 24h, i to ako si prije 18h, ako
si iza 18h rodila, ostajes dvije noci, pa te ujutro otpuste, jer ne otpustaju iza sest. Barem je tako u Vojnoj.

Jaculi, ovaj put cekamo bracu aBd. Dobro sam, hB, samo imam kamen u zuci, pa me to boli ima 20 dana user posted image

< Poruku je uredio Leena -- 14.11.2015 22:42:36 >

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 936
14.11.2015 23:58:37   
Farah 00

Sretno draga, brzo ces ti aBd drzati svoju bebicu u rukama ☺ Javljaj nam se kad mognes 😊

Neposredna veza do poruke: 937
15.11.2015 0:02:04   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: Travelove

Je li ti dodijalo vise iscekivanje? Ja danas udjoh u 39.sedmicu, i onda kazem sebi samo jos dva vikenda. Ja ne znam jestebli vi svjesne da ce uskoro bebi biti sa vama? Ja nekako nisamuser posted image
Sve nesto mislim porodim se i to je to...trudnicki mozak. Ni muz nije svjestan, al hajde on musko, pa ne cudi...

I ja nekad tako razmisljam, odem porodim se i sta onda 😊😊😊😊

Neposredna veza do poruke: 938
15.11.2015 0:11:42   
Leptirica87
Zene mene probudi maloprije ki nesto puce kad ja osjeti vodu...puko vodenjak i sluzni cep predpostavljam kad sam se susila ko malkice niti krvi,odoh se spremat sad da idem neznam koliko smijem bit kod kuce nema jos bolova samo grci se stomak.eto cuvajte mi fige

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 939
15.11.2015 0:14:59   
Leena

Zene mene probudi maloprije ki nesto puce kad ja osjeti vodu...puko vodenjak i sluzni cep predpostavljam kad sam se susila ko malkice niti krvi,odoh se spremat sad da idem neznam koliko smijem bit kod kuce nema jos bolova samo grci se stomak.eto cuvajte mi fige

Sretnooouser posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 940
15.11.2015 1:29:06   
Farah 00

Sretno draga user posted image user posted image user posted image 💜

Mene strah ako mi se desi tako u noci dok spavam da pukne vodenjak da necu ni osjetit, obzirom da cvrsto spavam 😦😦😦 Zamisli da tek ujutro isjetim kad ustanem, sad me strah i zaspati 😨😨😨

Neposredna veza do poruke: 941
15.11.2015 6:06:43   
ziel
user posted image user posted image
Eeee kakve lijepe vijesti me docekase:-)
Neka vam je sa srecom Leptirice i Bluemoon

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 942
15.11.2015 6:11:39   
ziel

IZVORNA PORUKA: Leena

Draga Blue Moon, sretnouser posted image
ziel u Sa se ostaje 24h, i to ako si prije 18h, ako
si iza 18h rodila, ostajes dvije noci, pa te ujutro otpuste, jer ne otpustaju iza sest. Barem je tako u Vojnoj.

Jaculi, ovaj put cekamo bracu aBd. Dobro sam, hB, samo imam kamen u zuci, pa me to boli ima 20 dana user posted image

Bolje kod nas user posted image
Ako je porod prije 00:00 sutradan kuci ides nakon 14:00 msm ako je sve uredu...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 943
15.11.2015 7:27:25   
ninuska

user posted image user posted image . Sretnoooo. Mozda vec i drzis svoju bebicu.

leptirice sretno i tebi. Da se sto prije i lakse obje porodite user posted image

farah osjetices. I ja sam u prvoj trudnoci spavala kad mi je pukao vodenjak. Kod mene je bila bol tj ziganje kao kad te protjera u wc, pa mislis da neces stici user posted image

leena misa mu, kakav kamen? Od toga bol dolazi :(

< Poruku je uredio ninuska -- 15.11.2015 7:29:41 >

2011 ??
2015 ??

Neposredna veza do poruke: 944
15.11.2015 7:49:27   
Leptirica87
Zene ja se porodila prije sat vremena,evo lezim cekam da prodju ona dva sata,da mi je sta stavit usta hehe
Hvala Allahu dobro i brzo proslo,beba za sad ok,jos mi je nisu donijeli dok pregledaju,ja malo zasivena al dobro je...pisem vam opet kad mognem
Hvala na pozeljenoj sreci k pozdrav za sve od sveg srca od mene i moje pisuljice

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 945
15.11.2015 8:01:54   
Travelove
Oh Leptirice, cestitke od srca za tebe i tvoju pisuljicu,svaka cast,pa ti to expresnoooo. Odmori i uzivaj,a kada stignes detaljan izvjestaj. Cmoka za vas dvije

Neposredna veza do poruke: 946
15.11.2015 8:28:19   
cauchy
Leptirice, čestitam na bebici. Drago mi je da je sve prošlo uredu.

Blue moon, želim ti lak porod.

Neposredna veza do poruke: 947
15.11.2015 9:13:42   
ziel
Leptirice cestitke od srca, da se sto prije oporavite user posted image
Napisi nam nesto vise kad mognes, kako je proslo, sta su ti radili kad si tek stigla na prijem, koliko si bila otvorena, jesu li ti uklj. indukciju i kroz koliko su poceli bolovi... Koliko je beba bila teska , znas nas, sve nas interesuje user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 948
15.11.2015 9:36:46   
Logica
Leptirice ma sha Allah da bude hairli bebica a tebi brz oporavak zelim :)

Bloemoon sretnoooo :)

Danas cemo izgleda zaigrati duplo kolce :) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 949
15.11.2015 9:41:05   
Leena
Jutroooo!
Divne vijesti, cestitke Leptirice, pomirisi malenu pisuljicu i za nasuser posted image Tebi sto brzi i laksi oporavak.

Ninuska, jeste, odatle bol u 'ledjima', refleksija od zuci...

Farah, nasmija me, cuj neces skontatiuser posted image vjeruj mi ja takav san imam da me mm
Zeza da na meni mogu drva cijepati, da necu skontatiuser posted image ali kad pukne vodenjak je otprilike kao da te neko kantom
Vode zalije, ne mozes se ne probuditiuser posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *