new mama
|
Drage moje pozdrav i od nas dvije,kako ste mi danas,evo Ajna se nesto uspavala cijeli dan ,valjda je vrijeme osamutilo ,a bila je sinoc i na rodjendanu,toliko se igrala,a bila i malecka od rodjaka,starija od nje dva mjececa,pa se i sa njom igrala,ma haos je sa njom,tako je nemirna vec,da neznam sta ce biti kad prohoda,ganjat cu je po kuci Nita znaci nista od trudnoce,misterija rijesena,a znaci i Kanita se voli kupati,kao i Ajna,ma ljepota makar s tim nije problem Anuska,znaci Alen tako sa zubicem,dusica slatka,gricka sta stigne,stvarno mogao bi njemu brzo i drudgi jer obicno odmah ide tako, Manuela,cestitke za vakcinu Emir veliki djecak,nadam se da nece biti ture,a cestitke i za 6 mjeseci,mali rodjendan Skvo,kako Uma danas,dusica mala ,znaci ona tako ima svoj ritual,a i kod mene Ajna je jako zahtjevna,nece sama sekunde,a po pet minuta joj nesto interesantno i onda pocne da se dere, a znaci kod vas nista od vikendice,a mi cemo isto na vikendicu,mada je meni isto briga radi vremena . Ako nista Uma makar dobro rucka pa se nemoras makar oko toga brinuti Bebbe znaci bilo je super na kupanju,Ema voli,super da ste uzivali Munxlee Ivan je med medeni,gledala sam slike,ma svi ste super,tebi je komplet extra,cestitke na krstenju Dincili kako je Kanita danas,gdje nam je Remzy,kako li je Fatih Veliki pozdrav od nas dvije,pusa velika bebama i lijep provod svima za Prvi maj i da nas vrijeme posluzi