|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar
16.10.2015 11:37:59   
Leena

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ja bih sa svojim sljedecim mogla ovako user posted image user posted image user posted image user posted image
mozda sa nekog sijela, mozda iz skitnje...drugo sam sa izmedju peglanja i pranja sudja user posted image user posted image user posted image

uletih samo da vas pozdravim, da vidim kako deverate, odbrojavate li...vidim depilacija tema user posted image
ja sa curama sama. juce mi bili mama, tata, i brat s posla naletio...sinoc goste imali. ne sjedoh sinoc do pola dva.

Pa sta cekas onda?user posted image user posted image user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 751
16.10.2015 11:40:03   
Leena

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Jasta je jos mi se i stomak poprilicno spustio. To sam tek jutros primijetila. Ne ide vise kobalon od rebara vec nekako od pola stomaka. Bas sega user posted image A ja bih voljela ako moram ranije da to bude u ovih par dana. Dosli mi dajdza i dajdzinica a janjihmnogoooo volim.Volila bih da se sad porodim pa da oni ostanu malo duze user posted image I da budu tu kad beba dodje kuci.Koja sam ja sifra user posted image Sta cu pucaju me emocije. user posted image

Pa moglo biuser posted image Sutra ulazis u deveti?
Meni se nikad nije stomak spustio dok vodenjak ne pukne user posted image Vazda mi pod bradom user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 752
16.10.2015 11:41:08   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: mom2B

IZVORNA PORUKA: Leena

Mozda bi vama egipatska depilacija prijala, ali ako nadete nekoga ko stvarno zna sta radi... Meni je to super, puuuno manje boli od voska, a nema urastanja, ne ostecuje kožu, nista

Ja sam do prije mjesec dana koristila afroditinu sensitive depilacijsku kremu ali nisam sigurna da li bih je smjela vise koristiti jer je to cista hemija.O egipatskoj iskreno ne znam nista, moram se raspitati sto je to. A do tada bujrum ko imam preporucenu kozmeticarku koja to radi neka se izjasni user posted image user posted image

Ne bih ni ja kremom u trudnoci. Pogledaj na fb Egipatska depilacija Indy. Super je cura, na Alipasinom je, radi u stanu i radi trudnice, ja sam joj proslu cijelu trunoci isla. To ti je depilacija koja lici na vosak, ali je secerna pasta neka... Cupa se u smijeru rasta dlacica, pa nema urastanja, ne oštećuje kožu, ne lijepi se bas kao vosak, a i puno duze traje efekatuser posted image Ja sam samo lijena sada za otici joj, jer mi je A.polje daleko, a ne vozim...

Heeej za Indy sam cula, ali nisam se nikad puno raspitivala. Hvala Leena srce si user posted image
Meni je A.polje bas blizu pa mogu vidjeti da to probam.

Dogovorit cemo se da zajedno odemo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 753
16.10.2015 11:42:55   
LieToMe RR

ja bih sa svojim sljedecim mogla ovako user posted image user posted image user posted image user posted image
mozda sa nekog sijela, mozda iz skitnje...drugo sam sa izmedju peglanja i pranja sudja user posted image user posted image user posted image

uletih samo da vas pozdravim, da vidim kako deverate, odbrojavate li...vidim depilacija tema user posted image
ja sa curama sama. juce mi bili mama, tata, i brat s posla naletio...sinoc goste imali. ne sjedoh sinoc do pola dva.

pa bona tek ovo drugo rodih user posted image nema ni 2 mjeseca user posted image user posted image
nekad za godinu-dvije aBd user posted image bude se zivo i zdravo. taman da ova starija bar moze oko sebe user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 754
16.10.2015 11:43:55   
*pcelica*

Jasta je jos mi se i stomak poprilicno spustio. To sam tek jutros primijetila. Ne ide vise kobalon od rebara vec nekako od pola stomaka. Bas sega user posted image A ja bih voljela ako moram ranije da to bude u ovih par dana. Dosli mi dajdza i dajdzinica a janjihmnogoooo volim.Volila bih da se sad porodim pa da oni ostanu malo duze user posted image I da budu tu kad beba dodje kuci.Koja sam ja sifra user posted image Sta cu pucaju me emocije. user posted image

Meni se nikad nije stomak spustio dok vodenjak ne pukne user posted image Vazda mi pod bradom user posted image

U ponedjeljak punih 38 sedmica. Ulazim u termin user posted image Po zadnjim mjesrenjima mije termin 2 11Nisam nikad poslije promijenila ticker user posted image Nije ni meni prije nikad. Uvijek kad odem u bolnicu stomak do grla. Sad se poceo spustati. Doduse ovaj put mi je sve drugacije pa me i ne iznenadjuje. Odoh ja sad sebi kupiti hurme za svaki slucaj. Ako krene da selakseotvorimuser posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 755
16.10.2015 11:46:02   
Leena

pa bona tek ovo drugo rodih user posted image nema ni 2 mjeseca user posted image user posted image
nekad za godinu-dvije aBd user posted image bude se zivo i zdravo. taman da ova starija bar moze oko sebe user posted image

Moja mama ostala user posted image sa bratom kad je meni bilo 4 mjeseca user posted image Slucajno, naravno user posted image user posted image Na trece se nakanila tek kad je nama bilo 13 i 12 godina user posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 756
16.10.2015 11:47:40   
Leena

U ponedjeljak punih 38 sedmica. Ulazim u termin user posted image Po zadnjim mjesrenjima mije termin 2 11Nisam nikad poslije promijenila ticker user posted image Nije ni meni prije nikad. Uvijek kad odem u bolnicu stomak do grla. Sad se poceo spustati. Doduse ovaj put mi je sve drugacije pa me i ne iznenadjuje. Odoh ja sad sebi kupiti hurme za svaki slucaj. Ako krene da selakseotvorimuser posted image

Vidi ima li caja od maline u apotekama, on je odlican za otvaranje, provjerenouser posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 757
16.10.2015 11:47:56   
Farah 00

Pcelici je termin ja mislim 02.11, znam da je prva u novembru😊 Tako da je usla u 9.

Sto se tice stomaka, meni nije nikad nije ni bio ispod grudi, ima skoro citava saka prostora ispod grudi, to je zato sto nisko nosim, sve se nadam da ce brze beba izaci kad dodje vrijeme porodauser posted image
user posted image 😁😄😁

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 758
16.10.2015 11:49:50   
LieToMe RR

Moja mama ostala user posted image sa bratom kad je meni bilo 4 mjeseca user posted image Slucajno, naravno user posted image user posted image Na trece se nakanila tek kad je nama bilo 13 i 12 godina user posted image

svaka cast mami user posted image ali ja vec imam dvije koje su u pelenama user posted image user posted image da se mm samo pita ja bih vec bila trudna user posted image
mislim navikavam ja se na tu opciju treceg ali ne dolazi u obzir bar jos 2 godine, prvo da ovu malu dignem na noge, pa onda da se vratim na posao bar godinu da me ne biste u jagomiru nasle user posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 759
16.10.2015 11:55:25   
Leena

svaka cast mami user posted image ali ja vec imam dvije koje su u pelenama user posted image user posted image da se mm samo pita ja bih vec bila trudna user posted image
mislim navikavam ja se na tu opciju treceg ali ne dolazi u obzir bar jos 2 godine, prvo da ovu malu dignem na noge, pa onda da se vratim na posao bar godinu da me ne biste u jagomiru nasle user posted image user posted image

Ih kad sam se ja za Jagomir prijavila user posted image user posted image user posted image
Meni je ova razlika između E i L super. E bila velika vec, svasta sam joj mogla objasniti. A nije bila ljubomorna. A L je toliko ljubomorna da mislim da nema te razlike koja bi bila dobra za njuuser posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 760
16.10.2015 11:58:20   
*nur*
Dan drage moje, kako ste mi?
Depilacijauser posted image uf i ja se jedva nekako obrijem sa ogledalcetom nakako user posted image e sda u kakvom to stanju bude i nism sigurna , vjerovatno negdje i ostane. A za vosak i egipatsku nisam nikada se usudila , posebno gđu. , jednoom sam samo voskom noge radila.
Farah ni meni nije tako visoko stomak nikada bio.

Žene da li ti osjecate zatezanje stomaka, mene kao da nekako koža boli, gdje god mi je bila lastika od veša i hlaca nakako me boli.

Neposredna veza do poruke: 761
16.10.2015 11:58:37   
LieToMe RR

Ih kad sam se ja za Jagomir prijavila user posted image user posted image user posted image
Meni je ova razlika između E i L super. E bila velika vec, svasta sam joj mogla objasniti. A nije bila ljubomorna. A L je toliko ljubomorna da mislim da nema te razlike koja bi bila dobra za njuuser posted image

meni je L super stvarno, mala je ona jos ali stvarno pomaze, razumije sve, mazi seku, smijem je samu ostaviti sa N, ne strepim da ce joj nauditi.
ali beba je ona jos, ne jede sama, jos je u pelenama (nije jos zrela za odvikavanja) tako da je o svemu ovisna o meni, a da ne kazem da hoce i da se poigra... tako da dosta mi je sad za sad njih dvije... evo sam se dovela u liniju ne smijem ni da se pohvalim user posted image
mene samo malo strah kad bude trece da ne budu blizinaci i da ne bude porod u kuci user posted image ostalo se da prezivjeti user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 762
16.10.2015 12:05:27   
ziel
Ja se sredila ,okupala, bic je radio, nekako sam opet sama , cini mi se da mi je lakse ujutro prije dorucka to obaviti nego kasnije... idem danas po nalaze od briseva pa onda svojoj dr.na kontrolu u 14:00... javim se poslije kontrole user posted image

A za razliku medju djecom, po mom misljenju je ok da ostanem trudna kad starije dijete bude imalo 2,5 ili 3 god.ali vidjecemo kako ce to biti

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 763
16.10.2015 12:25:47   
Leena
Nur, mazes li kozu necim?

ltm, pa imas li blizanaca u porodici? To bi bilo veselouser posted image Ma sve to zavisi od djeteta do djeteta. E je po svemu trebala biti ljubomorna, jer je bila prva sa obje strane i sama skoro 4 godine, svi su je nosali na glavi ako trebauser posted image A nije, jedva je docekala i L i rođaka (od brata mog sina) i ona je toliko zeljela jos brata da me crtala trudnu non stop od kad sam L rodila.
A L je opet cudna skroz, ona je eto godinu mlađa od tvoje L, a skroz je samostalna, osim pelena, to bi ona mozda i mogla, ali meni se ne da, jer je najcesci pokazatelj ljubomore vracanje na pelene, a ne da mi se patiti uzaluduser posted image Ona i prica isto kao i E, osim sto tepa malo, sve zna reci, sama jede, ako je supa ili corbasto nesto, isprosipa, ali ne da da je hranimo, jer samo gleda E i ona bi da je velika. Sama se obuva, i do sad nije fulila desnu i lijevu nikad, dok E jos uvijek naopako obuje cizmeuser posted image Ali brate E je nekako maza, s njom je sve lako... A ova je ljubomorna i cim joj nesto nije pravo udara, grebe, uzas... Esma je znala hodati izgrebana k'o da macku imamo. Bas se bojim kako ce izgledati to sada kada beba dode aBd. Da je Esma ovakva bila, tesko bih se odlucila i za drugouser posted image

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 764
16.10.2015 12:36:14   
ninuska

Dobar dan user posted image i mamice
Ja se razvaljanila danas. Oprala sam prozore. Kisa pada aja glsncam prozore user posted image Dokaz da sam pukla ko kokica
Danasnja tema depilacija user posted image Ja sam htjela ici na depilaciju da se ne patim s brijacem. Ali sam cula da ako nisi nikad prije treba izbjegavati u trudnoci, da ne bude prvi put tad. Ako me kontate sta sam htjela da kazem. A i blam me da mi zagleda gospodju user posted image Ne znam zasto ali me sramota da joj dodjem dlakava user posted image a drugacije ne moze tako da ja to jos uvijekbrijacem Valjda nekad i pregrmim pa odem
Nego da pitam ovesto imaju iskustva s ctg-om. Jeste li vi isle kod odredjenog doktora ili vam je svaki put bio drugi. Ne znam da li sad da ganjam kad je Nakas u kabinetu ili da idem u ponedjeljak kako mi je i receno user posted image

Kad ces u ponedjeljak? I ja cu taj dan na kontrolu. Danas se dogovorila:)

2011 ??
2015 ??

Neposredna veza do poruke: 765
16.10.2015 12:39:03   
ninuska

Ja se razvaljanila danas. Oprala sam prozore. Kisa pada aja glsncam prozore user posted image Dokaz da sam pukla ko kokica
Danasnja tema depilacija user posted image Ja sam htjela ici na depilaciju da se ne patim s brijacem. Ali sam cula da ako nisi nikad prije treba izbjegavati u trudnoci, da ne bude prvi put tad. Ako me kontate sta sam htjela da kazem. A i blam me da mi zagleda gospodju user posted image Ne znam zasto ali me sramota da joj dodjem dlakava user posted image a drugacije ne moze tako da ja to jos uvijekbrijacem Valjda nekad i pregrmim pa odem
Nego da pitam ovesto imaju iskustva s ctg-om. Jeste li vi isle kod odredjenog doktora ili vam je svaki put bio drugi. Ne znam da li sad da ganjam kad je Nakas u kabinetu ili da idem u ponedjeljak kako mi je i receno user posted image

Ja sam svaki put kod drugog dr. na CTG isla, ne mozes vala to uganjati da kod istog ides...
Ja sam na egipatsku prvi put otisla u trudnoci sa L, ali ne boli ni blizu kao vosak, na vosak ne bih preporucila nikome ko nije prije.
A vidim, tebe ono gnježđenje uhvatilo, pa si vrijedna user posted image Nadam se da mene nece jos, leđa me slomiše, još mi samo fali da budem vrijednauser posted image user posted image user posted image

Cula sam i ja za Indy. Bila je i nagrada na rr koliko se sjecam.
Ma, bona, isla ja u prvoj trudnoci deset dana prije poroda na depilaciju voskom. Nije strasno. Al ja nisam mjerilo user posted image .
A dugo ti ne rastu dlake. Ti si crna, pa me cudi da ti nisu jake

2011 ??
2015 ??

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 766
16.10.2015 12:44:46   
Leena

IZVORNA PORUKA: ninuska

Ja sam svaki put kod drugog dr. na CTG isla, ne mozes vala to uganjati da kod istog ides...
Ja sam na egipatsku prvi put otisla u trudnoci sa L, ali ne boli ni blizu kao vosak, na vosak ne bih preporucila nikome ko nije prije.
A vidim, tebe ono gnježđenje uhvatilo, pa si vrijedna user posted image Nadam se da mene nece jos, leđa me slomiše, još mi samo fali da budem vrijednauser posted image user posted image user posted image

Cula sam i ja za Indy. Bila je i nagrada na rr koliko se sjecam.
Ma, bona, isla ja u prvoj trudnoci deset dana prije poroda na depilaciju voskom. Nije strasno. Al ja nisam mjerilo user posted image .
A dugo ti ne rastu dlake. Ti si crna, pa me cudi da ti nisu jake

Isla sam i ja neki dan, ali boli brateuser posted image Nisu jake fakat, u trudnoci jos manje nego inace.. Ali se vec 5 godina ne brijem ziletom, nego idem ili na vosak ili na egipatsku

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 767
16.10.2015 12:58:37   
mom2B

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Dogovorit cemo se da zajedno odemo user posted image user posted image user posted image user posted image

Vazi draga... pa da se gospodje i gospogdjice druze user posted image user posted image user posted image

Ja pripremila sve sto treba za rucak i odoh do pijace da kupim ribe. Nego, da li neko zna gdje ima kupiti dagnji u SA? Nisam ih nikada pravila, ali MM ima merak da ih opet jede (mada ni meni nije mane). Ja cu otici do ribarnice na Grbavici da vidim ima li ih tamo, a ako ne onda cu za vikend do grada pa na Markalama provjeriti. Ako neko zna gdje ih ima kupiti i kolika im je cijena bicu jako zahvalna user posted image

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 768
16.10.2015 13:02:33   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: ninuska

Kad ces u ponedjeljak? I ja cu taj dan na kontrolu. Danas se dogovorila:)

Prosli put su mi rekli da se knjizice za ctg primaju do 10. Tako htjela ne htijela morm ranije. Jos ako bude ko prosli ponedjeljak bicu gore cijeli dan user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 769
16.10.2015 13:06:45   
mojbebac
Gdje ste zene....pa mislili se iko poradjati ;) ja i bebac super,danas 10-ti dan,on rucki i spava,rjesili smo problem sa grudima,sutra idem na kontrolu i da vadim konce pa cu i njega malo kod pedijatrice da ga pogleda.... uglavnom sve ok,izgubila sam 13 kg vec, imam jos 4 pa se vracam na svoje 64 kg.....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

Neposredna veza do poruke: 770
16.10.2015 13:11:23   
mom2B

Prosli put su mi rekli da se knjizice za ctg primaju do 10. Tako htjela ne htijela morm ranije. Jos ako bude ko prosli ponedjeljak bicu gore cijeli dan user posted image

Izgleda da mijenjaju nesto. Sad su napisali i da se narucivanje za pregled vrsi od 12-14h user posted image user posted image

mojbebac masala user posted image user posted image user posted image Drago mi je da ide sve polako naprijed, a i kile ce otici, nije ti puno ostalo user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 771
16.10.2015 13:18:54   
Leena
Mom2be, ima ih na Grbavici, ali ih ti ne smijes sada jestiuser posted image ne smiju se u trudnoci, na zalost

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 772
16.10.2015 13:34:04   
mom2B

Mom2be, ima ih na Grbavici, ali ih ti ne smijes sada jestiuser posted image ne smiju se u trudnoci, na zalost

A čuuuj, joj nisam to znala user posted image user posted image Hvala ti Leena, onda cu ih praviti nakon poroda user posted image user posted image

Ja do sada nisam pazila sta smijem jesti ili ne. Jela sam sve sto mi padne na pamet. Samo pazim na one iranske datule da me ne ponese user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mom2B -- 16.10.2015 13:35:29 >

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 773
16.10.2015 13:49:10   
*pcelica*

A čuuuj, joj nisam to znala user posted image user posted image Hvala ti Leena, onda cu ih praviti nakon poroda user posted image user posted image

Ja do sada nisam pazila sta smijem jesti ili ne. Jela sam sve sto mi padne na pamet. Samo pazim na one iranske datule da me ne ponese user posted image user posted image user posted image

Zasto se ne smiju iranske?

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 774
16.10.2015 13:49:32   
mom2B
Evo sad sam malo se informisala, ja koliko vidim, ne preporucuju se sirove skoljke, termicki obradjene, da. Doduse ja nisam ljubitelj sirove hrane user posted image user posted image

Uh po savjetima strucnjaka ja ne bih smjela jesti suho meso i suhomesnate proizvode... Kuku meni na sto ce ovo malo celjade ispasti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mom2B)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *