Leena
|
Nur, mazes li kozu necim? ltm, pa imas li blizanaca u porodici? To bi bilo veselo Ma sve to zavisi od djeteta do djeteta. E je po svemu trebala biti ljubomorna, jer je bila prva sa obje strane i sama skoro 4 godine, svi su je nosali na glavi ako treba A nije, jedva je docekala i L i rođaka (od brata mog sina) i ona je toliko zeljela jos brata da me crtala trudnu non stop od kad sam L rodila. A L je opet cudna skroz, ona je eto godinu mlađa od tvoje L, a skroz je samostalna, osim pelena, to bi ona mozda i mogla, ali meni se ne da, jer je najcesci pokazatelj ljubomore vracanje na pelene, a ne da mi se patiti uzalud Ona i prica isto kao i E, osim sto tepa malo, sve zna reci, sama jede, ako je supa ili corbasto nesto, isprosipa, ali ne da da je hranimo, jer samo gleda E i ona bi da je velika. Sama se obuva, i do sad nije fulila desnu i lijevu nikad, dok E jos uvijek naopako obuje cizme Ali brate E je nekako maza, s njom je sve lako... A ova je ljubomorna i cim joj nesto nije pravo udara, grebe, uzas... Esma je znala hodati izgrebana k'o da macku imamo. Bas se bojim kako ce izgledati to sada kada beba dode aBd. Da je Esma ovakva bila, tesko bih se odlucila i za drugo
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|