|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
22.8.2015 21:35:46   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

ja se javljam iz udobnosti svog ugla u dnevnom boravku user posted image
malena zaspala, ostavili smo je kod sveki da noci jer mi moramo ujutru ponovo u bolnicu pa da ne bi tamo-vamo...
elem sad ja pricam sa mm, tako ja monolog o incidentu sa Nakasem kad se on smije pa kaze lijepo si se ti njemu nagovorila jer je ljut izasao a meni ona sestra rekla da sama skupim nalaze user posted image
i onda je ona otrcala za njim user posted image
a ja se ispratila sama user posted image

odosmo gledat neki film, ubiti vrijeme do pucanja vodenjaka user posted image

Mozda mu zena nocas nije dala pa je zato nervozan. Jos ti dosla da te pregleda.Provokacija cista user posted image user posted image
Napravila sam lokume po tvom receptu. Kontam hocu li one sto si ti stavljala recept ili ninuskune. I odlucim se za tvoje jer se ne ceka da narastu. Ubila sam se jeduci ih onako vruce. I u po frke skontam nisam tijesto posolila user posted image Eto kuharice user posted image

Sta pocini user posted image . I meni se jedu..jos malo suhog mesa, sudzuke, slanog sira i pavlake user posted image

tacno se vratimo na staro: sex, hrana i koga sta boli user posted image user posted image
ja pojela 2 kukuruza user posted image tacno sam pretjerala ali reko ako krene da budem bar sita, lakse cu se punog stomaka svadjati sa Nakasem user posted image

Haha...sto? Kad si gladna nisi svoja user posted image . Mog'o bi Nakas nagrabusiti i to dobro user posted image .
Ja bila u Mrvici i jela cheesecake sa malinama..uh, sto je dobar. Blizu ti je..probaj..neces se pokajati

znam gdje je Mrvica ali cheesecake uuuhhhhh ne volem
ja sam ti zena za sve vrste cokolada user posted image

a imam i dva snikersa u tasni, za slucaj da mi padne scer pa ne budem svoja user posted image
odoh gledati film, again... vjerovatno cu i zaspati u medjuvremenu. javim vam se ujutru sa statusom user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1851
23.8.2015 6:58:39   
ziel
LTM opet neka ti je sretno, pa ako te ostave obavijesti nas user posted image

Ja ispratila mm na posao pa se razbudih, smazala jedan sendvic mali
i evo gledam seriju MONK pa cu se opet zavuci u spavacu user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1852
23.8.2015 7:28:52   
LieToMe RR
hvala ziel user posted image
ja evo istu rutinu ko i juceuser posted image
ustala 2u1, raskrcila po kuci i odoh prvo da doruckujem za svaki slucaj pa onda sve laganini...
tamo cemo negdje pola 10-10 u bolnicu pa cemo vidjeti sta dalje. ako ne bude nikakvih promjena odosmo malo prohodati pa kod sveki na rucak... javim se uglavnom user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1853
23.8.2015 8:44:40   
Carobno jutro

ustala 2u1, raskrcila po kuci i odoh prvo da doruckujem za svaki slucaj pa onda sve laganini...
tamo cemo negdje pola 10-10 u bolnicu pa cemo vidjeti sta dalje. ako ne bude nikakvih promjena odosmo malo prohodati pa kod sveki na rucak... javim se uglavnom user posted image

hajde sretno, user posted image

Neposredna veza do poruke: 1854
23.8.2015 8:49:49   
Carobno jutro

Rose, kako si sada? Je li jezik bolje? Sta si dobila u zamjenu za taj lijek koji si pila?

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1855
23.8.2015 9:20:46   
ninuska
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Sretno user posted image .
ziel odmaraj dok mozes...
Kako li je rose?
carobno kako ti deveras user posted image . Je li otices? Men8 pocele noge tj stopala i zglobovi user posted image

Ja maloprije ustala. Spavala sa malom pa me slomila. Vrti se, brate mili user posted image . Odoh kasnije do tiffany-a da vidim ima li kakva jaknica i do konzuma carapice ako bude. Pa nek je spremno. Da ne mislim o tome kad rodim aBd.
Mama ce mi pizzu napraviti za dorucak user posted image ..

< Poruku je uredio ninuska -- 23.8.2015 9:25:41 >

Neposredna veza do poruke: 1856
23.8.2015 9:37:53   
Carobno jutro

Kako li je rose?
carobno kako ti deveras user posted image . Je li otices? Men8 pocele noge tj stopala i zglobovi user posted image

Ja maloprije ustala. Spavala sa malom pa me slomila. Vrti se, brate mili user posted image . Odoh kasnije do tiffany-a da vidim ima li kakva jaknica i do konzuma carapice ako bude. Pa nek je spremno. Da ne mislim o tome kad rodim aBd.

ej ja stvarno ne oticem nikako, hvala Bogu. Neki dan na kontroli dr gleda noge, kaze nema otoka nikako. Bebi mi je glavicom nalegla na mokracni mjehur. Ne moram ni popiti ni kap vode, ja mogu u wc. Znaci non stop sam u wc-u. E sad da li to ima veze jer fakat ne zadrzavam vodu u sebi, veze nemam. Dr nesto spomenu kad je gledao bebu i vidio to da je na mjehuru, kao zato i nema otoka

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1857
23.8.2015 9:42:16   
ninuska

Kako li je rose?

ej ja stvarno ne oticem nikako, hvala Bogu. Neki dan na kontroli dr gleda noge, kaze nema otoka nikako. Bebi mi je glavicom nalegla na mokracni mjehur. Ne moram ni popiti ni kap vode, ja mogu u wc. Znaci non stop sam u wc-u. E sad da li to ima veze jer fakat ne zadrzavam vodu u sebi, veze nemam. Dr nesto spomenu kad je gledao bebu i vidio to da je na mjehuru, kao zato i nema otoka

E, super. Ma nije ni kod mene strasno. Ali kako imam inace bas usku nogu vidim da se prosirila. I po baletankama. E,,idem i ja u wc. Sinoc sam ustajala tri puta. Mozda je onda od debljine user posted image

Neposredna veza do poruke: 1858
23.8.2015 9:56:58   
ninuska
Evo nam sunca user posted image . Taman za hodanja user posted image .

Gdje ste, zene user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1859
23.8.2015 10:11:27   
Carobno jutro

Kako li je rose?

E, super. Ma nije ni kod mene strasno. Ali kako imam inace bas usku nogu vidim da se prosirila. I po baletankama. E,,idem i ja u wc. Sinoc sam ustajala tri puta. Mozda je onda od debljine user posted image

i meni se nona prosirila i to samo lijeva, desna nijeuser posted image . Vidjeh to po cipelama. Desnu ko s poslom obucem a lijeva jedva stane u cipele. Bas se napatim. Ne kontam kako moze samo jednauser posted image Ja sam to pripisala debljiniuser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1860
23.8.2015 11:01:10   
*pcelica*
Dd Gdje ste zene
LTM sretno na pregledu
Rose kako si danas?
Ustala sam u sest ko vampir ne mogu da spavam po noci. A u toku dana me baci da ne znam za sebe. Probudila mm on odvukao svekrvu njenom bratu. Kad je dosao doruckovali. Napravila rucak. Pa cemo kasnije nakon rucka ako Bog da put pod noge. A sege dok sam pitu napravila. Kako sam nageta preko stola bebica se gura. Imam osjecaj da me laktom gura i ne mrda. Pa onda ja malo poguram njega malo on mene user posted image a svaki dan sve jace udara i gura ko da ih je deset a ne sam.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1861
23.8.2015 12:15:05   
LieToMe RR
evo mene, vratija se Sime user posted image user posted image user posted image
ja znam da je moj prvi porod bio komican ali ovo vise nije komedija ovo je tragikomedija user posted image
dosli mm i ja i hajd guzva, nacekala se skoro sat vremena da mi ctg urade. i usla ja u sobu, legla, ctg udara user posted image , Miseljic udje u sobu, za njim dvije sestre, jedna je ova sto je juce bila sto mi se kao eto nagovorila.
i sad ta sestra pokazuje drugoj kao da sam ja bila i juce, skontam ja u cemu je fazon. kad ce meni ova druga pred Miseljicem: vi ste uletili i sve nam poremetili user posted image
ja dignem glavu, lezim udara onaj ctg, kontam ako te sad opalim sakom pa da vidis ko je uletio i poremetio.
Miseljic stao i gleda u mene. a ja bas onako vidno nanervirana posto je i ctg poceo da udara reko vi stvarno mislite da ja bas nista pametnije u zivotu nemam za raditi nego zadnja 3 dana dolaziti na ctg stajati u redu, cekati i vracati se pa opet dolaziti. ova plava sestra od juce suti, ova se unezgodi. gleda kaze ko vam je rekao da dodjete juce i danas. ja bas onako nanervirana reko u petak me dr. Miseljic pregledao i rekao da dodjem sutra tj juce a juce mi je reko dr. Nakas napravio scenu ovdje i tako ljubazno rekao da dodjem danas jer je dr. Miseljic dezurni. gleda mene Miseljic ono blago se osmjehnu, kao da govori sve je ok ove dvije se poklopile i sute.
i reko vi mi nakon svega toga govorite ja vama nesto poremetila. ja imam gospodjo kuci dijete od 2,5 godine koje svaki put moram ostaviti nekome na cuvanje da bih dosla ovdje i ne govorite mi da sam ja vama nesto poremetila sto me vozaju na ctg svaki dan. ja bas onako oplela, kontam jebi se ti lagano, ti sad meni nesto pridikujes isto da ja dolazim svojom voljom. njih dvije sute nijedne ne progovaraju.

u principu, ja ko i juce bas bezveze dodjoh. uradili mi ctg. Miseljic pogledao svoj nalaz i ibretio se na Nakasevu skrabotinu... kaze on meni da sutra dodjem user posted image ja doslovno user posted image user posted image user posted image
mal ne rekoh jel me zajebavate user posted image onda i on skonta hajte kaze za 2 dana (u utorak) ukoliko ne pukne vodenjak ranije ja dodam ili se ne porodim kuci ili u autu. on mi onda rece kaze ukoliko osjetim ikakvu bitniju promjenu da dodjem vec danas pa eto vidjecemo.
mislim ok, bilo mi je smijesno prije 2 dana sad mi je bas dopizsilo svako malo tamo-vamo
kad sam izasla i muzu rekla takva ga je huja uhvatila mislim bas ono eto ja dosla da ih malo zajebajem, dosadno mi u mom zivotu.
mi smo onda lijepo na ciglane, sveki i L bile u skitnji, sjele s njima u bastu, popili kafu... njih troje otisli jos do pijace voca da uzmu ja sa svekrom kod njih.
popodne cemo prenjeti krevetic, malo cemo poraniti odavde, da usisemo i da krevetic montiramo i da jos masinu pustim user posted image

nazvala i mamu dok smo sjedili, ibreti se zena. meni vec pocelo ici blago na nerve. sto kaze muz porodis li mi se kuci ili u autu neko ce najebati user posted image
e da dok smo cekali tako prica trudnica, ona 3-4 prsta otvorena vec 10 dana, termin prosao... i saltaju je malo vamo malo tamo user posted image

< Poruku je uredio LieToMe -- 23.8.2015 12:17:25 >

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1862
23.8.2015 12:30:05   
ziel
Draga LTM zao mi je sto si se uznemirila i danas, bas sam mislila da ces danas bolje proci. Jel opet te nisu pregledali osim CTG-a, da vide koliko si otvorena? Na neku ruku razumijem i njih, sigurno im je guzva, znam po svom poslu, Zdravstvo, puno pacijenata, malo medicinskog osoblja a i onda ti se potrefi neki degen od doktora, kao sto ima i u mojoj firmi, koji misle da su iznad svih, iznad direktora, svakog ponizavaju, svoje kolege a kamoli pacijente. A s druge strane trudnice treba da imaju posebnu paznju jer ipak se radi o 2 zivota, pogotovo u tvom slucaju kad je vec dan pred termin, ako se ne varam. Ne razumijem kako tako olako da te vrate kuci, da ne pogledaju koliko si otvorena. Svaki dan se uzasavam kad cujem ovako nesto, kao sto se tebi desava i u meni raste bijes, svega mi. Ja i mm kako smo slicni po svom kratkom fitilju, napravili bi haos u cekaonici. user posted image Mislim opet ti znas bolje od mene kakav je osjecaj kad si pred termin i ima li bolova ili slicno. Znas kad je granica pa ne dozvoli da te dovedu u opasnost, ni tebe , ni bebu...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1863
23.8.2015 12:34:27   
Farah 00
LTM dobro te izvozase, ali sva sreca pa si ti tako hrabra i nisi panicar.... ali sto ti kazes kao da nemas pametnijeg posla nego njima svaki dan dolaziti. Evo ja od muza uzmem mob (moj me izbacuje sa rr) samo da vidim ima li kakvih vijesti, a ti jos uvijek 2u1. Inace volim bas tu nescafu 2u1 bez secera, pa se sjetim tebe user posted image user posted image

Pcelice meni bas bude milina kad bebi udara, neki dan kao da bebu nisam osjetila dva dana nikako, i na kraju drugog dana pocela plakat kontam na najgore, mm mislio sta mi bi, tek sutradan ujutri sam osjetila snaznijr pokrete. E da mi je neko rekao da cu biti ovakva, ne bi mu vjerovala.

Neposredna veza do poruke: 1864
23.8.2015 12:40:33   
ziel

IZVORNA PORUKA: Farah 00

LTM dobro te izvozase, ali sva sreca pa si ti tako hrabra i nisi panicar.... ali sto ti kazes kao da nemas pametnijeg posla nego njima svaki dan dolaziti. Evo ja od muza uzmem mob (moj me izbacuje sa rr) samo da vidim ima li kakvih vijesti, a ti jos uvijek 2u1. Inace volim bas tu nescafu 2u1 bez secera, pa se sjetim tebe user posted image user posted image

Pcelice meni bas bude milina kad bebi udara, neki dan kao da bebu nisam osjetila dva dana nikako, i na kraju drugog dana pocela plakat kontam na najgore, mm mislio sta mi bi, tek sutradan ujutri sam osjetila snaznijr pokrete. E da mi je neko rekao da cu biti ovakva, ne bi mu vjerovala.

I ja se upravo igram sa svojim user posted image Ja stavim ruku na jednu stranu stomaka i malo pritisnem a on udari jako, ne znam ni da li ima 1 kg a jako udara user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1865
23.8.2015 13:02:20   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: Farah 00

I ja se upravo igram sa svojim user posted image Ja stavim ruku na jednu stranu stomaka i malo pritisnem a on udari jako, ne znam ni da li ima 1 kg a jako udara user posted image

Mene zna jako udarit i bas se vidi kako stomak poskakuje, a zatim par dana samo lagani pokreti i kao udarci. Bar se tjesim da ce biti neka mirnica user posted image user posted image
Ja i ti smo tu negdje, ti si ispred mene 7 dana :-)

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1866
23.8.2015 13:04:13   
ninuska
E, svasta od njih ltm...bas sve poludilo..a, i cudi me takva guzva. user posted image pa sta je to user posted image . Nije tako bilo. Draga, ne nerviraj se. Znaces kad krene user posted image . Eto, bas to milo cekati svaki dan po sat vremena...mozes se zaliti na njihov rad ako zelis user posted image
pcelice je li to pita za puta user posted image . Lijepo se provedite i uskupajte. Lijepo je vrijeme user posted image .
ziel, farah user posted image
user posted image user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 23.8.2015 13:06:08 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1867
23.8.2015 13:08:30   
ninuska
I ja udjoh tek u kuci. Necete vjerovati, ali carapa sa motivima nema user posted image . Isla i u ovaj veliki konzum. E, svasta. Ak9 nista kupila sam rodjendansku svijecu i u tiffany-u nasla h&m trenerku za 8, 50 KM.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1868
23.8.2015 13:20:33   
LieToMe RR

E, svasta od njih ltm...bas sve poludilo..a, i cudi me takva guzva. user posted image pa sta je to user posted image . Nije tako bilo. Draga, ne nerviraj se. Znaces kad krene user posted image . Eto, bas to milo cekati svaki dan po sat vremena...mozes se zaliti na njihov rad ako zelis user posted image
pcelice je li to pita za puta user posted image . Lijepo se provedite i uskupajte. Lijepo je vrijeme user posted image .
ziel, farah user posted image
user posted image user posted image

ma guzva ninuska bila samo tako, bilo nas je sigurno 8-10 jer su 3 dosle poslije mene, 3 su cekale kad sam ja dosla a u medjuvremenu bilo trudnica koje su jos prije dosle pa izasle.
ma iskreno zaboli me ziel jel oni imaju posla ili sa guza na guz po cijeli dan...isto me zaboli jesam li ja njima sta poremetila, oni rade za platu isto ko i ja a ja nisam dosla sto nemam sta pametnije raditi. i nije me briga jel ima neko los dan ili je ustao raspolozen, sexao se sa zenom, muzem pa je nagodan. ja sam cijeli zivot u marketingu i pr-u i mog direktora ne zanima jesam se ja naspavala, imam bad hair day ili nesto 10to, ja radim za platu, ima da sam cakum pakum i nasmijana. kucne probleme ostavis kuci a poslovne na poslu

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1869
23.8.2015 13:36:31   
UmmuHamza2305
LTM neka si im se nagovorila.. Bezobrazluku nikad kraja.. Ti si kupovala u Amku stvari za bebu , zar ne? Ja uzela jedne gegice, piše na njima 0-3 M , nema brojeva ono 50-56-62.. jel' to to? Mislim jel' to veličina za novorođenče? Ja baš pojma nemam user posted image

Neposredna veza do poruke: 1870
23.8.2015 13:39:20   
LieToMe RR
e da fazon je sto ja imam takav grlic i siroka sam i otvaram se bez bolova tako da sam se prvi put otvorila 9 cm i dosla sa kezom na licu. sreca vodenjak pukao.
a porodim li se kuci ili u putu, jer sam 3-4 cm bila u petak otvorena, ptice znaju jesam li i koliko sam sad...tacno cu skandal napraviti i lijepo ih na sve vijesti i novine da im nece biti dobro.
jer se ja od petka osjecam ko skotna krava koju vozaju svaki dan tamo vamo. ni Miseljic mi ne bi danas jasan, u petak me pogledao konstatovao da sam otvorena danas mi govori dodji sutra user posted image
tacno isto da sam bila na odjelu neuropsihijatrije a ne ginekologije user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1871
23.8.2015 13:43:49   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

LTM neka si im se nagovorila.. Bezobrazluku nikad kraja.. Ti si kupovala u Amku stvari za bebu , zar ne? Ja uzela jedne gegice, piše na njima 0-3 M , nema brojeva ono 50-56-62.. jel' to to? Mislim jel' to veličina za novorođenče? Ja baš pojma nemam user posted image

ja sam uzimala u amku ali kad udjes pa skroz lijevo ima prodavnica. pcelica maja ima brojeve, najnormalnije. mada mozes i tako te brojeve...u principu svi oni imaju svoje brojeve. meni se pokazalo da lindex i pcelica maja imaju ponajvece mjere. znala sam nesto ljetno dobiti na poklon recimo broj 74-86 a malenoj na proljece bilo malo. bas sve zavisi od brojeva i proizvodjaca. h&m su mi nekako skroz sicusni.

(odgovor članu UmmuHamza2305)
Neposredna veza do poruke: 1872
23.8.2015 13:51:35   
UmmuHamza2305

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

ja sam uzimala u amku ali kad udjes pa skroz lijevo ima prodavnica. pcelica maja ima brojeve, najnormalnije. mada mozes i tako te brojeve...u principu svi oni imaju svoje brojeve. meni se pokazalo da lindex i pcelica maja imaju ponajvece mjere. znala sam nesto ljetno dobiti na poklon recimo broj 74-86 a malenoj na proljece bilo malo. bas sve zavisi od brojeva i proizvodjaca. h&m su mi nekako skroz sicusni.

Pa tu sam i uzela, ali neka marka ''minice'' .. Hajd valjda je to to , valjda mu neće biti veliko ..user posted image baš sam neiskusna

Neposredna veza do poruke: 1873
23.8.2015 15:48:09   
ziel

e da fazon je sto ja imam takav grlic i siroka sam i otvaram se bez bolova tako da sam se prvi put otvorila 9 cm i dosla sa kezom na licu. sreca vodenjak pukao.
a porodim li se kuci ili u putu, jer sam 3-4 cm bila u petak otvorena, ptice znaju jesam li i koliko sam sad...tacno cu skandal napraviti i lijepo ih na sve vijesti i novine da im nece biti dobro.
jer se ja od petka osjecam ko skotna krava koju vozaju svaki dan tamo vamo. ni Miseljic mi ne bi danas jasan, u petak me pogledao konstatovao da sam otvorena danas mi govori dodji sutra user posted image
tacno isto da sam bila na odjelu neuropsihijatrije a ne ginekologije user posted image

Podrzavam te potpuno, i ja ti kazem, da se meni desava tako neki bezobrazluk odmah bih reagovala, nije sitnica biti otvoren 4 prsta u petak jos, a danas nedjelja i ne pregledati te ponovo..... To nije ispravno.

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1874
23.8.2015 16:29:10   
rose

Rose, kako si sada? Je li jezik bolje? Sta si dobila u zamjenu za taj lijek koji si pila?

dobro sam, ne pijem nikakve lijekove, proslo 24 sata od jutros dojim svoju lavicu..a tokom 24 sata a izdojila 1l mlijeka..i prosula u saksiju...zuto ko puter nevjerovatno -...mashala da tako i ostane i da ga ima jos user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *