Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 18.8.2015 22:36:03
ninuska
IZVORNA PORUKA: LieToMe
ja sam tu, vrtim se isto po kuci. pravila neku reorganizaciju u kuhinji, usput oprala prozore u spavacoj mm se jos svrcka, kasnije nam moj brat dolazi...trebala bih ovaj ves ispeglati nekad kasnije sve se osusilo.
Samo ti radi . Zeno, odmori malo..a ko ti kaze...i ja cijeli dan nesto...morala izvaditi sve stvari iz trokrilnog ormara u prizemlju da bi ga pricvrstili. Nije ugradbeni pa se malo rasklimao. Evo oni otisli, a ja nenam snage. Trebala bih prvo prebrisati pa vratiti garderobu . Ima li vijesti od rose? Dokle li je? pcelice gadna ta kiselina. Mene bas rijetko strefi. aidana sto da ne ako je sve ok. A i dr se slaze. Vratit ces se prije ulaska u deveti Ostale, gdje ste? Nije petak
< Poruku je uredio ninuska -- 18.8.2015 22:38:19 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 19.8.2015 6:40:54
LieToMe RR
Jutrrrooo ja se lagano spremam. Odoh na ctg. Nadam se da me niko nece barkcati (sve se sjetim maksi i dala- nedala porodila se) Ako mi kazu da ne moram prije pon na pregled odosmo danas po malenu, pozelili smo je pravo , bas nam nedostaje. Eto, pozelite mi srecu pa se cujemo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 19.8.2015 7:08:57
Carobno jutro
Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image
AUGUST
06.08. Maksi porodila se 29.07. 14.08. Rose porodila se 18.08 15.08. Pandica porodila se 10.08. 18.08. Putujuca porodila se 01.08. 24.08. LieToMe 28.08. MAM porodila se 10.08. 28.08. Airyfairy 28.08. Bebac bucko
SEPTEMBAR
02.09. Novo Ime 12.09. Araj 20.09. Carobno Jutro 23.09. Ninuska 23.09. hexe
OKTOBAR
06.10. Aidana 09.10. mojbebac
NOVEMBAR
08.11. Blue moon 12.11. UmmuHamza2305 12.11. Pcelica 19.11. ziel 22.11. *nur* 26.11. Farah 00
DECEMBAR
03.12. *JJ* 07.12 Elastigirl 14.12. Leena
JANUAR 2016.
07.01. Leptiri
MART 2016.
04.03. škorpija
< Poruku je uredio Carobno jutro -- 19.8.2015 7:09:37 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 19.8.2015 7:11:47
Carobno jutro
Jutrrrooo ja se lagano spremam. Odoh na ctg. Nadam se da me niko nece barkcati (sve se sjetim maksi i dala- nedala porodila se) Ako mi kazu da ne moram prije pon na pregled odosmo danas po malenu, pozelili smo je pravo , bas nam nedostaje. Eto, pozelite mi srecu pa se cujemo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 19.8.2015 7:18:01
Leptirica87
I od mene cestitke za Rose da se brzo oporavi,i uziva sa svojim bebacem... Imam i ja jedno pitanje jel normalna pojava da se osjeti bol izmedju nogu ove kosti ili zile neznam ni ja vise s unutrasnje strane...to osjecam kad hodam pa se odma nekako prepadnem da se nisam sta pocela otvarat il sl pa da moram mirovat...a tek trebam za koji dan uci u 7mjesec
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 19.8.2015 7:34:55
ziel
Evo i mene zene, zapocela radne obaveze. Cekam dr. sad godisnji odmori, ne znam ni s kim danas radim... Sinoc me zaova ofarbala i napokon mogu reci da mi se svidja ova boja pa cu je zadrzati makar mjesec dana dok ne pocne izrastati... Neku sam boju dobila medastu svijetlo smedje do bež plavo, ne znam ni ja reci koja je ovo boja ali mi je ok, jos kupila novu peglu za kosu, pegla ko luda
Uh jesam gladna, ne sjecam se kad sam jela zadnji put, cini mi se jucer oko 4, uh kad je to bilo davnoooo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 19.8.2015 7:40:22
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
Stetnoooooooooo od srca, cekamo izvjestaj
Hvaaalaaaaaa evo mene vec u OBS-u, trudnica za primjer, prva u redu jedino da nam opet knjizice ne pomjesaju ko prosli put pa da bude ludnica. Ma idem ja kuci, necu ja dati da me barkcu hocu po malenu popodne jedino da mi kazu moram u petak doci.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 19.8.2015 7:43:57
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: ninuska
Samo da javim da se rose porodila!!! Nemam nikakvih drugih detalja, sem da je proslo lagano, da su mama i beba dobro i da se malena rodila prije 10.
Nem im je ziva i zdrava, zelim joj od srca sve najljepse!!! rose ce nam se javiti sa detaljima cim bude mogla
Volim kad mi ovako dan krene sa lijepim vijestima zacas ona to . Jedva cekam detalje i zelim sve najljepse od srca
Zeno, priblizavamo se ti i ja .
Mene panika vec hvata al sve se tjesim, ima sad LTM . Pa onda mi
. Razumijemo se Ma ltm ko da se vec porodila. Brzo ce ona to . Ja ti rekoh. Ocekujem oko 10-og ..
Ja i ne znam kad da ocekujem ko kad prvo dijete pa veze nemam. Doduse ako bude carski onda cu znati u dan . Idem sad u petak aBd na kontrolu pa cu vidjet sta ce mi reci a def cemo odliciti pocetkom septembra aBd. Ustvari dr ce odluciti sta cemo i kako cemo. Meni sve vrijeme ponavljaju da je bitno samo da udjemo u deveti, pa se onda mozemo i poradjati tako da evo jos koji dan i eto ga i taj deveti pa eto vidjet cemo. Ma samo da prodje kako treba i da beba bude dobro, to mi je osnova svega.
Leptirice, mene te kosti slomise mjesecima vec. Jos kako se beba okrenula glavicom dole, fakat boli. Dok ustane hoce mi nesto biti navece dok spavam osjetim tu bol, takodjer u dok se okrecem u snu. Elem vazda boli
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 19.8.2015 7:45:15
Carobno jutro
Hvaaalaaaaaa evo mene vec u OBS-u, trudnica za primjer, prva u redu jedino da nam opet knjizice ne pomjesaju ko prosli put pa da bude ludnica. Ma idem ja kuci, necu ja dati da me barkcu hocu po malenu popodne jedino da mi kazu moram u petak doci.
Znaci brzo ces na red. Hajde sta god kazu tako ce biti. Ha ja
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 19.8.2015 7:49:09
LieToMe RR
Znaci brzo ces na red. Hajde sta god kazu tako ce biti. Ha ja
Ma da u principu svejedno, sad ce to uskoro kako god.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 19.8.2015 8:07:14
Airyfairy
Kako divne vijesti uljepsase jutro
Nasoj hrabroj rose zelim brz oporavak, puuno divnih trenutaka sa malenom princezom zivot ispunjen srecom i zadovoljstvom
a mi cemo da cekamo ltm ovaj mjesec jos smo nas tri na spisku, brrrr da i mi to ovako nabrzaka rijesimo ima li te sa pregleda? sta kazu?
pcelice, kako ti je malena?
Leptirice, ja imam isto te bolove od sedmog mjeseca, helem nema polozaja u koje ne boli, kad boli nema mu pomoci... ali vremenom se priviknes na to. sve to ide sa trudnocom :)
ja juce nadjoh na netu neku koncanu haljinicu za djevojcice, bas me nesto povukla zelja da uzmem konac, da heklam nesto slicno. Haljinicu, papice i traku za kosu, bijelo sa ljubicastim. Poslije poroda prijateljice mi prave baby shower aBd, pa rekoh obukla bih bebi to, bas mi j posebno. Sta vi mislite? je li to vise zastarilo :(
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 19.8.2015 8:24:30
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: Airyfairy
Kako divne vijesti uljepsase jutro
Nasoj hrabroj rose zelim brz oporavak, puuno divnih trenutaka sa malenom princezom zivot ispunjen srecom i zadovoljstvom
a mi cemo da cekamo ltm ovaj mjesec jos smo nas tri na spisku, brrrr da i mi to ovako nabrzaka rijesimo ima li te sa pregleda? sta kazu?
pcelice, kako ti je malena?
Leptirice, ja imam isto te bolove od sedmog mjeseca, helem nema polozaja u koje ne boli, kad boli nema mu pomoci... ali vremenom se priviknes na to. sve to ide sa trudnocom :)
ja juce nadjoh na netu neku koncanu haljinicu za djevojcice, bas me nesto povukla zelja da uzmem konac, da heklam nesto slicno. Haljinicu, papice i traku za kosu, bijelo sa ljubicastim. Poslije poroda prijateljice mi prave baby shower aBd, pa rekoh obukla bih bebi to, bas mi j posebno. Sta vi mislite? je li to vise zastarilo :(
Ne znam za ostale ,al to koncano za bebare meni je preslatko,cak i pletene haljinice,kapice,papice,ja sam vec narucila par pletenih kapica,ma kako god okrenes bebicama sta god obuces izgledaju samo za pojesti
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 19.8.2015 8:47:44
LieToMe RR
ja da se prijavim, uradila ctg. usle nas dvije, ja prva, legnem...kad ctg krepao pocese me zezati da sam pokvarila ctg rekoh, ja bih volila kad bi ja tako djelovala na ljude i ctgove ali nije do mene ide sad sporo a guzva samo takva.
sad cekam da me prozovu i nadam se da ce samo biti konstatovanje stanja i da idem popodne po malenu, bas sam je pozelila
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 19.8.2015 8:52:30
Leptirica87
Dobro je onda ...da znam da je to propratna pojava ...da nije nista opasno,ja imam tek 28kontrolu pa mi dugo to cekat da pitam doktoricu...iako brze izadjem nego sto udjem u ordinaciju....kako to ona zbrza...al eto