|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
18.8.2015 13:27:02   
škorpija

IZVORNA PORUKA: megi

Prijavih se samo da posaljem zagrljaj skorpiji user posted image user posted image user posted image
da sve prodje skolski user posted image

Hvala draga :*

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 1451
18.8.2015 13:41:05   
Visnja RR
Škorpijo user posted image user posted image

evo liste

http://www.ringeraja.ba/forum/Trudni%C4%8Dka_lista_2016_%26lt%3B3/m_2607505/tm.htm

izvinjavamo se trudnjačiama zbog naše neazurnosti

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1452
18.8.2015 13:52:07   
Carobno jutro

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image

AUGUST

06.08. Maksi user posted image porodila se 29.07. user posted image
14.08. Rose user posted image
15.08. Pandica user posted image porodila se 10.08.user posted image
18.08. Putujuca user posted image porodila se 01.08.user posted image
24.08. LieToMeuser posted image
28.08. MAM user posted image porodila se 10.08.user posted image
28.08. Airyfairy
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime user posted image
12.09. Araj user posted image
20.09. Carobno Jutrouser posted image
23.09. Ninuska user posted image
23.09. hexe user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image
09.10. mojbebac user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image

DECEMBAR

03.12. *JJ* user posted image
07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image

MART 2016.

04.03. škorpija

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1453
18.8.2015 13:54:58   
Carobno jutro

evo ga škorpija, na spisku siuser posted image dobro došlai zelim ti od srca mirnu i finu trudnocuuser posted image user posted image

pcelice, trebala si potraziti, bila sam ja gore do uza 4. user posted image Ko kad jedan doktor radi pa je guzva uzas

rose, ako ne krene 20. ti se onda naljuti i nemoj nikakouser posted image hajde mozdadanas vec bude promijena ko znauser posted image

a super bi bilo da zajedno i ti i LTM isti dan, joj to je ludilo user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1454
18.8.2015 14:09:05   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: škorpija

hvala :), pa eto da se prijavim i neka me čarobno jutro doda na spisak , termin je aBd 4.3. 2016. spol još nepoznati :)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1455
18.8.2015 14:15:34   
palachinken

IZVORNA PORUKA: pocahontas

hvala :), pa eto da se prijavim i neka me čarobno jutro doda na spisak , termin je aBd 4.3. 2016. spol još nepoznati :)

Škorpija, čestitam!
Pocy, prekide me! user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1456
18.8.2015 14:18:11   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Škorpija, čestitam!
Pocy, prekide me! user posted image

vakat nam je moja ti, pa ti pričaj šta hoš user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1457
18.8.2015 14:22:07   
palachinken
Pa neće nam se zakačiti od trolanja teme kojoj ne pripadamo.user posted image
Igleda da cemo se morat' i poseksat user posted image

Ne medjusobno. user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1458
18.8.2015 14:35:02   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

evo ga škorpija, na spisku siuser posted image dobro došlai zelim ti od srca mirnu i finu trudnocuuser posted image user posted image

pcelice, trebala si potraziti, bila sam ja gore do uza 4. user posted image Ko kad jedan doktor radi pa je guzva uzas

rose, ako ne krene 20. ti se onda naljuti i nemoj nikakouser posted image hajde mozdadanas vec bude promijena ko znauser posted image

a super bi bilo da zajedno i ti i LTM isti dan, joj to je ludilo user posted image user posted image

Da sam znal bas bih te potrazila. Da i s tobom koju suplju bacim. Jos bila u onom novom bloku. Babo mi lezao na sestom spratu u centru za srce. Bila kod njega do pola cetiri Od sad kad god odem na kosevo prvo cu da obidjem dipza svaki slucaj. Dva puta smo gore u isto vrijeme bile red je da se sretnemo user posted image

Skorpija cestitam na trudnoci. Ugodnu i skolsku trudnocu ti zelim. Dobro nam dosla user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1459
18.8.2015 15:58:22   
LieToMe RR
dobrodoslica skorpiji user posted image , zelim joj od srca lijepo druzenje sa ovim divnim trudnicama, i laganu i lijepu trudnocu i porod!
ja samo da se prijavim da sam popila kafu sa kumom, rucale, nahodale se i evo vratila se kuci still 2u1 user posted image
medjutim, rose mi se javila, ostaje u bolnici, 4-5 prstiju je otvorena pa cu vas dalje obavjestavati kako se budu stvari odvijale user posted image , uglavnom bicete blagovremeno obavjesteni. a ja eto imam fore do sutra ujutru Nakasa da uganjam pa da nas dvije ovo simultano odradimo kako treba user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1460
18.8.2015 16:03:18   
ninuska
IZVORNA PORUKA: LieToMe

dobrodoslica skorpiji user posted image , zelim joj od srca lijepo druzenje sa ovim divnim trudnicama, i laganu i lijepu trudnocu i porod!
ja samo da se prijavim da sam popila kafu sa kumom, rucale, nahodale se i evo vratila se kuci still 2u1 user posted image
medjutim, rose mi se javila, ostaje u bolnici, 4-5 prstiju je otvorena pa cu vas dalje obavjestavati kako se budu stvari odvijale user posted image , uglavnom bicete blagovremeno obavjesteni. a ja eto imam fore do sutra ujutru Nakasa da uganjam pa da nas dvije ovo simultano odradimo kako treba user posted image

user posted image user posted image kako lijepe vijesti user posted image .user posted image . Da sto lakse na svijet donese svoju curicu. Ima li bolove?

Kako si napisala::samo da prijavim..reko'''' ti se porodila se haha..

skorpija dobrodosla user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 18.8.2015 16:07:05 >

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1461
18.8.2015 16:05:30   
*pcelica*

Kako me nekakva pozitivna trema uhvati. Zelimo joj lagan porod i da sto prije vuzme u narucje svoju princezu. user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1462
18.8.2015 16:17:07   
Leptirica87
I ja zelim lagan porod ako bog da i da sve prodje s hajrom....i ja zelim dobrodoslicu skorpiji...i ja sam skorpica u novembru a i beba ce biti ako bog da po terminu dva dana poslije mame user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1463
18.8.2015 16:19:52   
LieToMe RR
user posted image a i mene trema opicila zbog nje, kako smo se nas dvije stalno zezale koja ce prije user posted image
nije rekla za bolove nista, rose je to user posted image doslovno sam vam citirala sta je napisala u poruci user posted image mislim da ce mi se sljedeci put javiti da kaze da se porodila user posted image

i ja joj od srca zelim brzi i laksi porod nego prvi, rekla sam joj da cu vas sviju obavijestiti i zazelila joj srecu u ime sviju user posted image

mm ode da se obrije i osisa i kafu da popije i ja ga zovem da se javim da sam se vratila kuci kaze on jel to pocelo, da se vracam user posted image a reko nije, sve je ok, ali rose su ostavili u bolnici user posted image
ja evo pocistila stolove, oprala sudje i sporet, ves skoro suh (ima nesto malo za popeglat) odoh da provjerim kofer pa mogu i ja lagano za njom user posted image user posted image

< Poruku je uredio LieToMe -- 18.8.2015 16:21:40 >

Neposredna veza do poruke: 1464
18.8.2015 16:45:34   
Elastigirl
Lagan porod zelim nasoj Rose...jedva cekam da cujem novosti aBd :)

Neposredna veza do poruke: 1465
18.8.2015 16:51:49   
maksi
Nasoj dragoj rose brz i lagan porod zelim eto njoj njene cure brzo ipak je ona drugorotka porodice se za cas vidjecete. Samo da sve prodje dobro.
LTM moglo bi i kod tebe uskoro samo da brzo i lagano prodje. Jeli tebe iko gledo da li si otvorena

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1466
18.8.2015 16:55:53   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: maksi

Nasoj dragoj rose brz i lagan porod zelim eto njoj njene cure brzo ipak je ona drugorotka porodice se za cas vidjecete. Samo da sve prodje dobro.
LTM moglo bi i kod tebe uskoro samo da brzo i lagano prodje. Jeli tebe iko gledo da li si otvorena

jok user posted image ja sam vjerovatno jedna od rijetkih trudnica koju niko ne barkce. tako sam i u prvoj trudnoci prosla bez ikakvih pregleda i cirkusa. samo dosla da se porodim 9 prstiju otvorena user posted image
ako me sutra ne budu pregledali ja sebi predvidjam ko i prvi porod, pukao vodenjak, ja trceci u bolnicu, otvorena boga pitaj koliko user posted image user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1467
18.8.2015 17:11:41   
maksi
Doduse i ja vjesto izbjegavam te pregleda jer se ne volim cackatiuser posted image user posted image pa vjerujem da ce te sutra mozda pogledati a ako ne sigurno ti predstoji scenario kao i kod prvog poroda,samo da bude brzo i da sve bude u redu

jok user posted image ja sam vjerovatno jedna od rijetkih trudnica koju niko ne barkce. tako sam i u prvoj trudnoci prosla bez ikakvih pregleda i cirkusa. samo dosla da se porodim 9 prstiju otvorena user posted image
ako me sutra ne budu pregledali ja sebi predvidjam ko i prvi porod, pukao vodenjak, ja trceci u bolnicu, otvorena boga pitaj koliko user posted image user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1468
18.8.2015 17:21:42   
LieToMe RR

Doduse i ja vjesto izbjegavam te pregleda jer se ne volim cackatiuser posted image user posted image pa vjerujem da ce te sutra mozda pogledati a ako ne sigurno ti predstoji scenario kao i kod prvog poroda,samo da bude brzo i da sve bude u redu

e hvala draga puno! vidjecemo sutra ujutru sta ce biti. ipak sam 39+2.
jesu li decki bolji? kako deveras?

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1469
18.8.2015 18:29:33   
ninuska
Gdje ste, zene? Ja po kuci se vrtim u krug. Sad ce nam prijatelji sa curicom doci. Taman nek se igraju drugarice :)

Neposredna veza do poruke: 1470
18.8.2015 18:48:13   
LieToMe RR
ja sam tu, vrtim se isto po kuci. pravila neku reorganizaciju u kuhinji, usput oprala prozore u spavacoj user posted image
mm se jos svrcka, kasnije nam moj brat dolazi...trebala bih ovaj ves ispeglati nekad kasnije user posted image sve se osusilo.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1471
18.8.2015 19:32:52   
*pcelica*
Ubi me kiselina. Za dorucak sam se domacinski najela i presjelo mi. Od tad se mucim s kiselinom i mucninom. Izgleda da sam dosla u fazu kad se vise ne mogu najesti user posted image S curicama mi je to bilo u devetom a sad sve poranilo pa i kiselina user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1472
18.8.2015 20:28:21   
Carobno jutro

Uh vauuuuuuser posted image sretnoooooo, evo i mene trema uhvati

Neposredna veza do poruke: 1473
18.8.2015 20:30:50   
aidana
rose zelim lagan porod, da sve prodje sto brze i lakseuser posted image

skorpija cestitam i dobrodoslauser posted image

LTM koliko tvoj stan ima prozora?user posted image user posted image user posted image dokle vise user posted image

Ja evo pravim crnu coko kraljicu, najavili nam se opet gosti sutra a mama mi nesto nije dobro. Mi smo rezervisali jos 5 dana mora sljedece sedmice. Ne znam koliko mi je to pametno obzirom da cu biti 34 sedmica, ali dr mi je na posljednjoj kontroli dao zeleno svijetlo.

Jedno pitanje, ima li neko preporuku za deo sa skroz blagim mirisom? Mislim da je dove koji koristim previse za bebu kad krene dojenje, bas je intenzivan miris.

Neposredna veza do poruke: 1474
18.8.2015 21:22:01   
mojbebac
Jeste se raspisale dok sam sve procitala,zaboravila sta sam htjela reci...
rose zelim brz porod...
Meni ipak fali sunce,smara me ovo vrijeme i nemam sta obuci....
U petak idemo na kontrolu...ima li negdje svjez spisak sta je potrebno za prve dane,skroz sam zaboravila.... davno bijese

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *