|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
13.8.2015 11:23:07   
hexe

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: hexe

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Odjeca je slatka, a ja sam jedna od tih teta sto narucuje h&m odjecu na fb user posted image
Sad pauziram, tesko mi isporucivati.
Ja nisam kupila nista kratkih rukava a u deveti ulazim 26.08.

ja uzela par bodica kratkih rukava, kontam ako nista moze ispod necegauser posted image hajd sta faliuser posted image

Pa eto vjerovatno ce trebati. Imam par bodica bez rukava broj 56 sto mi je ostalo od A. Ali svi su plavi a sad djevojcica. Kontam ne vidi se ispod sta me briga

Ma trebace...ja sam najvise iskoristila kratki rukav..prakticniji su, a nije mi u kuci hladno pa da iblacim dugi rukav. Jedino kad idemo napolje.a najcesce sam dugi rukav pa preko majica kratki rukav

Bas mi je zao za te briseve..a ne znam sto te vaginalno pregledaju.bas nezgodno..mene nisu ni u prvoj trudnoci osim na pocetku jer sam krvarila i izgubila jednu bebu..

Ti prodajes robu? Aida tz?

Nisam Aida, Aida je bezobrazna sa cijenama plus ne odgovara na poruke. Kod mene je 5 km po proizvodu nebitno koliko kosta. Prvo sam samo koga poznajem pa su onda ljudi navalili hoce da saljem i u druge gradove a ja pored posla i djeteta nemam vremena da idem jos i u postu, u tome ostanem trudna pa mirovanje...tako da sam za sada deaktivirala profil.

Morat cu onda kupit sta roza kratkih rukava. Nije hladno u septembru a ako ostane karlicno valja mi na ugovoren carski prije termina.

Nista nije tako crno kao sto je nebo plavo.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1201
13.8.2015 11:24:18   
aidana

Da se pozalim...mogu li user posted image . Ko govno sam da izvinete. Ne mogu nicim. Oprah stazicu iz wc-a s malom...reko da se rashladimo..a, ostalo pojma nemam sta cu...mozda sto sam malo kasnije ustala user posted image .

Ma desi se svima da imaju los dan. Danas odmori pa sutra nastavi sa obavezamauser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1202
13.8.2015 11:28:27   
araj

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: araj

IZVORNA PORUKA: ziel

Rose gdje je izvjestaj sa kontrole?

stranicu prije a evo ima i nekih citata iznad user posted image

A i ja sad dok se snadjoh s vasim putokazima user posted image znaci nista do ponedjeljka, a pitanje je i ponedjeljak hoce li htjeti izaci user posted image
Kod mene godisnjica braka 21.nov. a termin po menst. 19.nov. hehe moze i da se poklopi user posted image

ma sveki mi je tu od sutra poslije podne pa beba kad krene...nemam brige da S ostavim user posted image

Beba te slusa od malih nogu user posted image

rose, kojem dr.te je Murtezic prosljedio? Ja danas idem gore aBd. Bas me neka nervoza uhvatila.
mene sva moja djecaslusaju, ja sam najstarija u kuci user posted image

Divanovicu u ponedjeljak...CTG da uradim u subotu bilo koji dr moze potpisati a u pondjeljak Divanovicu

Super. On je pravo fin. Da hoce i mene njemu prosljediti :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1203
13.8.2015 11:30:30   
ziel
IZVORNA PORUKA: aidana

Joj user posted image Ova moja dr. izgleda na odmoru, zovem od ponedjeljka da se narucim za kontrolu, al nema odgovora...
Valjda se vrati do 24.08. kad sam ja planirala na pregled....

A nesto ste pisale o vaginalnom pregledu, mene ova dr. na svakoj kontroli, znaci mjesecno pregleda i vaginalno i UZ. Pa valjda tako treba, moze da primjeti ako ima pojacan sekret ili nesto slicno. Zadnji put mi je i mjerila grlic, pa sta ja znam, smatram da je to ok

Mene je pregledao vaginalnim uz na pocetku i jos jednom na predzadnjoj kontroli ali zato sto sam se zalila na pojacan sekret i jer je isao na godisnji mjesec dana pa da budemo sigurni da je sve ok. Sad opet samo uz. I u prvoj trudnoci su me pregledali samo na pocetku i na kraju vaginalno. Obicno nema potrebe svaki mjesec cackati dole

I meni je na pocetku, do neke 14. ned. radila vag.UZ , onda presla na abd. ali bez obzira na UZ ona svaki mjesec od pocetka pregleda i vaginalno mislim s prstima ako se ne razumijemo user posted image , bar do sad... ne znam sta ce na ovoj kontroli biti sto trebam za 10-ak dana... al meni ne smeta, evo npr. vec nekoliko dana primjetim povecan sekret, ne znam jel to normalno, pa kad me pregleda i nista ne kaze , znaci ok je i ja mirna i ne razmisljam o tome user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 13.8.2015 11:36:44 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1204
13.8.2015 11:30:55   
aidana
Araj dok se ninuska ne javi da ti ja kazem gdje sam vidjela ove komplete. U Tiffany u Importaneu, a ima vjerovatno i u drugim. Samo sto ja nisam vidjela ovaj zeleni vec crno bijelu kombinaciju sa pandom, pink sa tufnicama i sa zvjezdicama. Cini mi se da su 18 km.

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1205
13.8.2015 11:33:12   
araj

IZVORNA PORUKA: aidana

Araj dok se ninuska ne javi da ti ja kazem gdje sam vidjela ove komplete. U Tiffany u Importaneu, a ima vjerovatno i u drugim. Samo sto ja nisam vidjela ovaj zeleni vec crno bijelu kombinaciju sa pandom, pink sa tufnicama i sa zvjezdicama. Cini mi se da su 18 km.

Hvala. Taman da danans svratim kad krenem na kontrolu :)

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1206
13.8.2015 11:38:27   
ziel
A kako ono bii za kontrole, kad trebaju biti cesce?
Ja sam to jednom citala, ali sad ne mogu da nadjem,
jel poslije 30. nedjelje svake 2 nedjelje se ide na kontrole ili ?

Eh evo ha nasla sam user posted image malo sam skratila
Obavezni pregledi po tjednima trudnoće:
1. pregled (8. tjedan)
2. pregled (12. tjedan)
RR, TT, urin alb, genitalni pregled
3. pregled (16. − 18. tjedan)
Drugi UZV pregled
4. pregled (20. tjedan)
5. pregled (24. tjedan)
6. pregled (28. tjedan)
7. pregled (31. tjedan)
Treći UZV pregled
8. pregled (34. tjedan)
9. pregled (36. tjedan)
10. pregled (38. tjedan)
CTG
11. pregled (39. tjedan)
Amnioskopija
12. pregled (40. tjedan)

< Poruku je uredio ziel -- 13.8.2015 11:43:51 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1207
13.8.2015 12:29:25   
ninuska

user posted image

Evo naseg kompletica za izlazak iz bolnice aBduser posted image . Ako bude hladnije imam dzemperak u ovoj boji ili navucem plisani skafandercic.
Evo ovakav

user posted image

Ninuska, jesi li ovo porucila preko FB od Amre sto prodaje H&M? Koliko je kostao? Bas je slatko.

Nisam..donijela mi prijateljuca od sestre iz svedske, 20 KM. A, vidjela sam mislim i.kod Amre..super mi je crno bijeli na pruge :). A, evo rece ti aidana da ima u tiffaniju..pa pogledaj..moze se naci i kod njih samo moras naletiti u dobar cas da bi nasla velicinu i boju obzirom da nemaju puno komada.
A, skafander mi je odprije...njega nisam.sad uzimala

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1208
13.8.2015 12:32:50   
ninuska

Odjeca je slatka, a ja sam jedna od tih teta sto narucuje h&m odjecu na fb user posted image

ja uzela par bodica kratkih rukava, kontam ako nista moze ispod necegauser posted image hajd sta faliuser posted image

Pa eto vjerovatno ce trebati. Imam par bodica bez rukava broj 56 sto mi je ostalo od A. Ali svi su plavi a sad djevojcica. Kontam ne vidi se ispod sta me briga

Ma trebace...ja sam najvise iskoristila kratki rukav..prakticniji su, a nije mi u kuci hladno pa da iblacim dugi rukav. Jedino kad idemo napolje.a najcesce sam dugi rukav pa preko majica kratki rukav

Bas mi je zao za te briseve..a ne znam sto te vaginalno pregledaju.bas nezgodno..mene nisu ni u prvoj trudnoci osim na pocetku jer sam krvarila i izgubila jednu bebu..

Nisam Aida, Aida je bezobrazna sa cijenama plus ne odgovara na poruke. Kod mene je 5 km po proizvodu nebitno koliko kosta. Prvo sam samo koga poznajem pa su onda ljudi navalili hoce da saljem i u druge gradove a ja pored posla i djeteta nemam vremena da idem jos i u postu, u tome ostanem trudna pa mirovanje...tako da sam za sada deaktivirala profil.

Morat cu onda kupit sta roza kratkih rukava. Nije hladno u septembru a ako ostane karlicno valja mi na ugovoren carski prije termina.

Svidja mi se to 5 KM...korektno user posted image . Mozda bih uspjela naci semu da mi preuzme u tz user posted image . A, vidjela sam da je dosta raje like-ovalo njenu stranicu.a i meni se ucini skupa obzirom da znam cijene.

ABd da se bebica okrene :)

(odgovor članu hexe)
Neposredna veza do poruke: 1209
13.8.2015 12:37:33   
ninuska

A kako ono bii za kontrole, kad trebaju biti cesce?
Ja sam to jednom citala, ali sad ne mogu da nadjem,
jel poslije 30. nedjelje svake 2 nedjelje se ide na kontrole ili ?

Eh evo ha nasla sam user posted image malo sam skratila
Obavezni pregledi po tjednima trudnoće:
1. pregled (8. tjedan)
2. pregled (12. tjedan)
3. pregled (16. − 18. tjedan)
Drugi UZV pregled
4. pregled (20. tjedan)
5. pregled (24. tjedan)
6. pregled (28. tjedan)
7. pregled (31. tjedan)
Treći UZV pregled
8. pregled (34. tjedan)
9. pregled (36. tjedan)
10. pregled (38. tjedan)
CTG
11. pregled (39. tjedan)
Amnioskopija
12. pregled (40. tjedan)

Ja sam 35 sedmica i isla sam do sada svako 3 sedmice.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1210
13.8.2015 13:03:52   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

http://tinypic.com/view.php?pic=149xm40&s=8#.VcxFcK0qJPY

Nadam se da sam uspjela,moraju me i tete sa rr vidjeti user posted image

Masallah bebice ko med je user posted image user posted image user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1211
13.8.2015 13:17:42   
hexe

Svidja mi se to 5 KM...korektno user posted image . Mozda bih uspjela naci semu da mi preuzme u tz user posted image . A, vidjela sam da je dosta raje like-ovalo njenu stranicu.a i meni se ucini skupa obzirom da znam cijene.

ABd da se bebica okrene :)

Da mi dobijemo svoje bebice pa cemo se dogovoriti. user posted image
Boli me stomak evo sat vremena. Nosila sam jutros malog i evo sad opet sam jer je pao i rasplaka se skroz. Svi vi koji imate svekrve, mame, bilo koga ko hoce pomoci cijenite to.

Nista nije tako crno kao sto je nebo plavo.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1212
13.8.2015 13:35:24   
Leptiri
Evo i meneuser posted image

MAM pricezica je masala ko medic, obrazi mali slatki user posted image .

Mi smo jutros isli vaditi nalaze, uskoro bi trebali biti i gotovi nekad kroz dva sata mozda, taman kad mm sa posla da pokupi.
Citam vi pisete o odjelima za izaci iz porodilista i kontam, uh...mi tek na pola puta, a rado bih i ja zarovila se u djecije stvari. Sto se tice H&Ma oni su bas kvalitetni ali i pristupacni, naravno ko ima priliku tamo da ode, mislim u EU. Dok sam bila stara trudilica obisla sam sve to uzduz i poprijeko user posted image i mastala da cu jednog dana doci po te stvari za svoju bebicu...al sipak...sad kad skontam da mi treba 12h do Minhena ni ne ide mi se user posted image user posted image user posted image . Al mm ce ici pa cu ja poslijati sta mi se svidja, mada sve je to meni jos rano.

LTM kako slusa ovcica, cini mi se sad kad god ovcu vidim ti mi naumpadnes user posted image user posted image user posted image
Mi smo danas pinih 19 sedmica, zato sad idem da se slikam da vidim koliko smo narasli od prosli put user posted image , kaze mi mm da sam se prosirila, ne znam u sta on gleda al ja i dalje nosim S velicnu user posted image user posted image user posted image , al hajd eto mozda i jesamuser posted image

"Na uho ću ti šaptati tajne, a kada ih prepoznaš,
ti samo glavom kimni i ostani u tišini. " Rumi

(odgovor članu hexe)
Neposredna veza do poruke: 1213
13.8.2015 15:06:02   
maksi
Jeli se javljala LTM danas da nije rodila

Rose znaci nece cura jos pa ljepo joj kod mame u pupi.

Ja sam za izlazak pripremila bodi kratkih rukava i hlacice,obukla mu sestra samo bodi i carapice bilo bas vruce

Ostale user posted image imate veliko mahanje

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu Leptiri)
Neposredna veza do poruke: 1214
13.8.2015 15:46:56   
ninuska
Jeste jutros...ne vjerujem da se porodila..mislim da je otisla u skitnju i malu odvela kod svojih

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1215
13.8.2015 16:32:51   
rose
ja prebacih stvari u kofer user posted image lakse nosat tamo vamo...naspricala kupatilo da perem i zadala se malo u radove user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu hexe)
Neposredna veza do poruke: 1216
13.8.2015 16:35:55   
araj
isla sam u Tiffany u Importane. Nestalo im je kompletica sa pandicom imaju neki drugi u bez varijanti al vel.80. Al nadjem fine bodice 6 kom. 24,50 KM i vrecu za spavanje 17 KM. Imaju snjizenje od 30%
Rose, mene je Murtezic prebacio dr. Nikulinu. Trebam se javiti aBd 19.08. jer ce mi Nikulin biti svakako na komisiji za CR. Pitala ga za vag.briseve, kaze rano je jos? JEsi li ti vadila? Gore je tolika guzva da je to nevkjerovatno. Sve zene cekaju Murtezica.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1217
13.8.2015 16:49:59   
rose

isla sam u Tiffany u Importane. Nestalo im je kompletica sa pandicom imaju neki drugi u bez varijanti al vel.80. Al nadjem fine bodice 6 kom. 24,50 KM i vrecu za spavanje 17 KM. Imaju snjizenje od 30%
Rose, mene je Murtezic prebacio dr. Nikulinu. Trebam se javiti aBd 19.08. jer ce mi Nikulin biti svakako na komisiji za CR. Pitala ga za vag.briseve, kaze rano je jos? JEsi li ti vadila? Gore je tolika guzva da je to nevkjerovatno. Sve zene cekaju Murtezica.

da sve cekaju nega....ja sam briseve uradila ima mjesec dok sam jos kod svoje dr bila...da imam, niko mi na gak nije trazio

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1218
13.8.2015 16:52:22   
araj

da sve cekaju nega....ja sam briseve uradila ima mjesec dok sam jos kod svoje dr bila...da imam, niko mi na gak nije trazio

Tako cu i ja. Otici privatno i neka mi urade. Za svaki slucaj.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1219
13.8.2015 17:20:36   
LieToMe RR
Evo i mene, vidim prepale ste se da se nisam porodila user posted image
ja rekoh da ce biti prijenos uzivo user posted image jos sam 2u1 i nemam namjeru bar do iza vikenda, sve sam lijepo isplanirala user posted image

Dosao svekar po nas jutros, otisli kod mojih, ostavili L kod bake i dede, baka sa puta donijela svega i igracaka i garderobe...ona pozelila i dedu...ma nema razletila se nije znala gdje ce prije. Ja popila kafu sa mojima i lagano mm i ja pjehe krenemo i skroz sa alipasina na socijalno user posted image
Svrati vamo, svrati tamo, do DM-a na otoci pa konzum, nagib, vindija user posted image dovukli se kuci oko 1. Rucali malo odpajkim i kad je on krenuo na posao krenem i ja s njim do moje raje na poslu, popijem sa sefom i kolegom kafu, i tamo se zadrzim pofino. Onda u povratku konzum i cm i evo dosla kuci.
Kontam kasnije mozda opet na neku kafu ali mrsko mi se po 3ci put presvlaciti user posted image

Vidim svasta ste nesto pisale, ima stranica i stranica za citati. Preletih letimicno. Vidim rose je jos tu user posted image
Ja sam zvala drzavnu bolnicu, Puzic je poceo raditi pa odoh ujutru aBd sa mm na ctg i da ga uhvatim da ove nalaze pogleda, briseve i sve...pa cemo do grada, pa kod sveki na rucak... eto imam nekih planova. u to sve cu da uklopim i peglanje i standardne kucne aktivnosti.

Neko je pitao za briseve, ja sam prije 10 dana radila briseve, 4.8. kad sam bila kod Divketa, uzeo mi bris vagine i odnijela u laboratoriju nalaz u sopingu (najbliza mi) i tamo mi uzmu i bris grla i nosa i sve skupa me doslo 55 KM (dok bih ja uputnice pa na carsiju ili ilidzu, nije mi se dalo peglati)
Meni je puzic na pregledu prije ovog kod divketa trazio da uradim briseve a sad u ponedjeljak ja napomenula dr. Spahovicu da imam nalaze briseva, on pogledao i rekao mi da se dr puzic vraca u cetvrtak-petak pa da se njemu javim jer me on vodi. Uglavnom nije da se ne traze user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1220
13.8.2015 18:10:21   
ziel
Jesam nikakva.... Danas sam ranije dosla s posla, nisam nikako dobro, nije da me nesto boli nego mi se samo suti. Neka me depresija spopala.
A ignorisanje se nastavlja. user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 13.8.2015 18:11:30 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1221
13.8.2015 18:23:41   
LieToMe RR

Jesam nikakva.... Danas sam ranije dosla s posla, nisam nikako dobro, nije da me nesto boli nego mi se samo suti. Neka me depresija spopala.

pusti sebi neku muzikicu, malo plesi, okupaj se, zapali si mirisne svijece...posveti se sebi. eksperimentisi sa sminkom, uradi piling...
sve sto osjecas osjeca i beba. nemoj sebi to bezveze da radis.
ja sam ovisnik o muzici... nista mi ne popravi raspolozenje kao brzi ritmovi muzike user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1222
13.8.2015 19:02:11   
ziel

IZVORNA PORUKA: LieToMe

pusti sebi neku muzikicu, malo plesi, okupaj se, zapali si mirisne svijece...posveti se sebi. eksperimentisi sa sminkom, uradi piling...
sve sto osjecas osjeca i beba. nemoj sebi to bezveze da radis.
ja sam ovisnik o muzici... nista mi ne popravi raspolozenje kao brzi ritmovi muzike user posted image

Okupala se dvaput kako sam dosla s posla, evo maloprije opet, odem pod tus i 5 min. se samo hladim vodom po citavom tijelu jer mi je i prevruce pored svega... a odoh makar licu da se posvetim, mozda si upravu, da mi malo odvuce misli...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1223
13.8.2015 19:06:38   
ziel
Pisala sam s kolegicom s porodilista, ona je med.sestra-babica, pitam ja nju u vezi doktora, koga bi mi ona prpeorucila da angazujem za porod , kaze mi da mi nije toliko bitan doktor koliko je babica, kao doktor gotovo nikad nije tu, dodje samo na kraju, svoje zadatke prenese specijalizantu, a babica je glavna, pa mi kaze da je bolje da angazujem iskusnu babicu pa i ako ona ne bude na smjeni kad budem trebala da se porodim, ona prenese kolegici /ama i opet cu dobiti tu neku uslugu...

A i ja kad sam se kasnije skontala, pa mozda je i upravu... Sta vi mislite?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1224
13.8.2015 19:12:48   
LieToMe RR
doktor bude tu i pedijatar (bar je tako meni bilo) a da babica odradi sve odradi. to je oduvijek tako. doktor je tu da nedaj boze nesto krene po zlu a i dezurni je 24 sata.
ja se vala ne opterecujem puno, ko mi bude bude...nije da mogu uganjati kad porod krene koga bih ja.
sa L mi je slucajno bilo da mi je Nakas vodio trudnocu i to jutro kad je meni pukao vodenjak on tek dosao u dezuru. to je sve lutrija

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *