Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 11.8.2015 10:25:29
ziel
IZVORNA PORUKA: *nur*
Jutro, drage moje
Cestitke MAM od srca, da ste zivi i zdravi i veseli puno puno godina
Ziel i ja sam kontala od iduće sedmice na te vježbice aBd
Negdje procitah da je najbolje poslije 30. nedjelje ici na vjezbe pa se ovo taman poklopilo s mojim nedjeljama jer preko ljeta nema vjezbi usto se Doma Zdravlja tice, ima privatno... Eto bas kad budes isla, ispricaj nam utiske
Kod mene se pocela pojavljivati linija preko stomaka, ali skroz je tanka , mm primjetio prvi... nezz hoce li se sta prosiriti ili obojiti u tamnije...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 11.8.2015 10:29:21
ninuska
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
MAM cestitam od srca. Ti si zacas to sve odradila. Jedva cekam da detaljno napises.
Ja evo Na hematologiji, guzva da Bog sacuva. Bog sami zna lad cu zavrsiti. Naravno trudnice niko ne benda.
Uzela sam nalaze da transfuziologije, makar su oni dobri
Idem dalje haha
. Nek je nalaz ok hB. A, mogu misliti guzve . Kad sam isla na dip angiologu..bio je haos, stotinu ljudi. Sreca pa sam imala "nekoga" te me odmah prozvase. Tuzno..zao mi bilo onih ljudi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 11.8.2015 10:42:03
ziel
Ja narucila ovaj krevetic samo u svijetlo-plavoj boji i moze se spustati jedna strana ovih reset_ki https://youtu.be/K6qkez4zH6s Sta kazete?
Mislim nisam platila unaprijed, mogu ga i otkazati ali se i mm i ja zainteresovali jer se ljulja, i kona mi jedna taj ima, kaze da je zadovoljna i da koristi to ljuljanje, nije samo bacanje para, a i nisu neke pare 185 KM u Fisu, bez posteljine i duseka, pa cu to naknadno uzeti...
Mislim nisam platila unaprijed, mogu ga i otkazati ali se i mm i ja zainteresovali jer se ljulja, i kona mi jedna taj ima, kaze da je zadovoljna i da koristi to ljuljanje, nije samo bacanje para, a i nisu neke pare 185 KM u Fisu, bez posteljine i duseka, samo krevetic...
fin je samo to svijetlo plavi...ja bih radije bijeli ili boja drveta jel bebac ima svoju sobu ili ga uklapas u svoju? i ovo mi ljuljanje djeluje prebrzo davno nekad procitah da bebe zapravo i nije dobro ljuljati...nesto s nervnimm sistemom pa sad ne znam
< Poruku je uredio rose -- 11.8.2015 10:44:38 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 11.8.2015 10:45:58
Leptiri
Jutro zenice Nema me dan i odmah docekam lijepe vijesti, iskrene cestitke MAM ljubi svoj smotuljak mirisni. Ja sam se ovih dana nahodala, trci tamo trci ovamo...danas je vrijeme da se malo odmori. Imam i nekog vesa, pa taman da i to rijesim.
Zenice koje vade nalaze, mnogo dobrih referentnih vrijednosti zelim
Ja svoje vadim u cetvrtak i vec mi je frka.
Idem kaficu da napravim, pa da detaljno citam, uspjeh samo zapamtitit da se neka ovcica spominje kod LieToMe
Mislim nisam platila unaprijed, mogu ga i otkazati ali se i mm i ja zainteresovali jer se ljulja, i kona mi jedna taj ima, kaze da je zadovoljna i da koristi to ljuljanje, nije samo bacanje para, a i nisu neke pare 185 KM u Fisu, bez posteljine i duseka, samo krevetic...
fin je samo to svijetlo plavi...ja bih radije bijeli ili boja drveta jel bebac ima svoju sobu ili ga uklapas u svoju? i ovo mi ljuljanje djeluje prebrzo davno nekad procitah da bebe zapravo i nije dobro ljuljati...nesto s nervnimm sistemom pa sad ne znam
Za sad ce s nama u spavacoj biti, a kasnije cemo mu opremati njegovu sobicu koja mi sad sluzi kao svastara a da ti kazem da se i meni cini da je ovaj brz, a kad smo uzivo ja i mm gledali nije mi se bas ovoliko ljuljao, vidjecemo kad stigne u radnju...
Zar nisi vec uzela onaj sto se ladice mogu skinuti, pa se dobije veci krevet Lijep je i ovaj. Samo da potpisem rose..i ja bih radije u boji drveta ili bijeli
Zar nisi vec uzela onaj sto se ladice mogu skinuti, pa se dobije veci krevet Lijep je i ovaj. Samo da potpisem rose..i ja bih radije u boji drveta ili bijeli
Mm me zeznuo, navuko me na ovaj svoj izbor, onaj mu se nije svidjao, kaze prevelik i ruzan i ja se ohladila bilo je i bijelih , ali je nesto razlika 50 KM nemam pojma za sto...plavi jeftiniji od bijelog. a boja drveta mi se ne svidja iskreno , volim vesele boje
Kod mene je dnevni boravak u bojama bijelo, bezz i smeđe ali za djeciju sobu cu birati neke otvorene boje, kod mene je bila soba bijelo-roze dok se nisam udala
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 11.8.2015 11:33:24
UmmuHamza2305
Kako ste zgodnice Ja nikad deblje.. Svaki put kad uđem u Amko i vidim neku trudnicu u onoj prodavnici za bebe razmišljam da li je neka s RR .. Mislila sam da ću kada uđem pročitati da su se Rose i LTM porodile, ali čini mi se da se samo dječacima žuri Nur ja planirala danas da krenem na vježbe.. prošli put kada sam bila na UZ ova sestra što vodi vježbe mi rekla da mi je vrijeme, da ona preporučuje od 25. sedmice.. Odakle si ti ? Gdje ćeš ići?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 11.8.2015 11:37:14
rose
IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305
Kako ste zgodnice Ja nikad deblje.. Svaki put kad uđem u Amko i vidim neku trudnicu u onoj prodavnici za bebe razmišljam da li je neka s RR .. Mislila sam da ću kada uđem pročitati da su se Rose i LTM porodile, ali čini mi se da se samo dječacima žuri Nur ja planirala danas da krenem na vježbe.. prošli put kada sam bila na UZ ova sestra što vodi vježbe mi rekla da mi je vrijeme, da ona preporučuje od 25. sedmice.. Odakle si ti ? Gdje ćeš ići?
ove oko nas se uspanicile da cemo ih ostaviti pa pohitile
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 11.8.2015 11:42:21
ziel
Suti nisi jedina, jutros se vagam, pokazuje 87, a pocela sa 79,3 a tek 26 nedjelja
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 11.8.2015 11:49:25
UmmuHamza2305
Ja počela s 60, evo sad 71,5 27. sedmica .. Ali malo mi je apetit došao u normalu.. Najgore mi je bilo od 20. do 25. Kad se pojave prve strije? Kako izgledaju na početku? Ja vidim neke promjene oko pupka, ali nije modro, već smeđe.. ne znam kako bih opisala...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 11.8.2015 12:01:17
ziel
Ja počela s 60, evo sad 71,5 27. sedmica .. Ali malo mi je apetit došao u normalu.. Najgore mi je bilo od 20. do 25. Kad se pojave prve strije? Kako izgledaju na početku? Ja vidim neke promjene oko pupka, ali nije modro, već smeđe.. ne znam kako bih opisala...
Ti vec dobila 11,5 kila ja sam planirala 12 ukupno do termina haha ali od planova nista nema I ja sam se to pitala oko strija, kod mene se jos hvala Bogu nista ne pojavljuje, osim crne linije, koja je za sad tanka jedva primjetna...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 11.8.2015 12:12:22
UmmuHamza2305
11,5, ni manje ni više Nekad me pravo uhvati panika Na početku sam planirala da dobijem koliko je minimalno moguće,kako je trudnoća odmicala, pomirila sam se s tim da ću se udebljati koliko se prosječna trudnica udeblja,a sada se nadam samo da neću preći maksimalno moguće
Amin da ih ne dobijem A jel' se odmah naprave kao neke brazdice ili? Jesi li se ti Rose mazala nečim?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-August 11.8.2015 12:36:30
ziel
11,5, ni manje ni više Nekad me pravo uhvati panika Na početku sam planirala da dobijem koliko je minimalno moguće,kako je trudnoća odmicala, pomirila sam se s tim da ću se udebljati koliko se prosječna trudnica udeblja,a sada se nadam samo da neću preći maksimalno moguće
Amin da ih ne dobijem A jel'' se odmah naprave kao neke brazdice ili? Jesi li se ti Rose mazala nečim?
Ja se uplasim kad shvatim koliko sam dobila, ali kad cujem da je neko vise dobio onda se malo smirim a dr. mi kaze izricito da se ne smijem debljati vise od 1kg mjesecno...al kako Boze... kako