|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli
28.7.2015 15:03:22   
ninuska

IZVORNA PORUKA: maksi

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

A ko je ovaj dr Spahovic? Sta mu je onaj stari doktor Spahovic sto je nekad radio?

Nije mislim da mu je ovo sin mladji je ja sam prosli put bila kod njega da pogleda ctg

Jeste..to mu je sin.jako fin

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 2076
28.7.2015 15:06:22   
ninuska
Evo i ja se dogegah do kuce..mamine..pa cu pricekati muza da idemo kuci.
sve ok hB. Bebac ima 2,1 kg i picimo sedmicu naprijed po dimenzijama user posted image . Nisam cekala, ali dok sam otisla do alte da vidim sta ima, pa do azela i s malom malo u parkicu.
i, da, pritisak mi 120/80..kaze ti ko beba user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2077
28.7.2015 15:08:10   
ninuska

Vecinom su dezurni,Miseljic,Puzic,Spahovic i Beciragic

Ja molim samo boga da mi ne zapadne Beciragic a kakve sam srece hoce,on mi se nikako ne svidja

Isto razmisljamo. On mi je user posted image user posted image . Tacno bih se pobila ako mi sta kaze user posted image . Zar ti nece aida doci?

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 2078
28.7.2015 15:30:29   
maksi
Ma hoce nego reko ako ne stigne nedo bog da se on bude.
IZVORNA PORUKA: ninuska

Ja molim samo boga da mi ne zapadne Beciragic a kakve sam srece hoce,on mi se nikako ne svidja

Isto razmisljamo. On mi je user posted image user posted image . Tacno bih se pobila ako mi sta kaze user posted image . Zar ti nece aida doci?

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2079
28.7.2015 15:32:52   
*pcelica*
Meni je Miseljic obje trudnoce vodio. Sad mi bas neobicno ali eto nemam jos puno, jos tri cetiri i onda cu njemu user posted image
Maloprije me mama zove 1100KM je dala za bolnicke troskove. Bem ti zivot ko da je u Hiltonovom hotelu bio user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 2080
28.7.2015 15:36:59   
*pcelica*

A sto vam je Beciragic odbojan. Dosta trudnica bjezi od njega. Prema meni je uvijek bio ljubazan i korektan. Doduse ja sam kod njega isla kad je MIseljic odsutan i znao je da sam njegova pacijentica a oni su bas dobri prijatelji. Kad sam lezala na ginekologiji Miseljic ga je zvao da me obidje i da vidi sta je sa mnom i kad ce me poroditi i on me je i htjeo poroditi ali beba nije htijela da saradjuje. Cekala Masica user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2081
28.7.2015 16:01:46   
LieToMe RR

Evo i ja se dogegah do kuce..mamine..pa cu pricekati muza da idemo kuci.
sve ok hB. Bebac ima 2,1 kg i picimo sedmicu naprijed po dimenzijama user posted image . Nisam cekala, ali dok sam otisla do alte da vidim sta ima, pa do azela i s malom malo u parkicu.
i, da, pritisak mi 120/80..kaze ti ko beba user posted image

user posted image user posted image
suuppperrrrrrr
danas sve lijepe vijesti po pitanju pritiska user posted image naravno I kontrola user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2082
28.7.2015 16:05:21   
LieToMe RR

A sto vam je Beciragic odbojan. Dosta trudnica bjezi od njega. Prema meni je uvijek bio ljubazan i korektan. Doduse ja sam kod njega isla kad je MIseljic odsutan i znao je da sam njegova pacijentica a oni su bas dobri prijatelji. Kad sam lezala na ginekologiji Miseljic ga je zvao da me obidje i da vidi sta je sa mnom i kad ce me poroditi i on me je i htjeo poroditi ali beba nije htijela da saradjuje. Cekala Masica user posted image

ja ne znam nikog sem Nakasa i Puzica (znala sam Masica) a vala I plaho mi svejedno, ne mogu uticati na to ko ce biti kad se budem poradjala. Kazu i za Puzica teske ruke, on mene pregladao kad me otpustao, stvarno se ne sjecam da me nesto bolilo.
Ja koliko sam upucena kazu da su svi jako strucni, meni to bitno.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 2083
28.7.2015 16:06:19   
LieToMe RR

Meni je Miseljic obje trudnoce vodio. Sad mi bas neobicno ali eto nemam jos puno, jos tri cetiri i onda cu njemu user posted image
Maloprije me mama zove 1100KM je dala za bolnicke troskove. Bem ti zivot ko da je u Hiltonovom hotelu bio user posted image

pa jel ti tata imao zdravstvenu...mislim zasto toliko user posted image
uzas stvarno.

Neposredna veza do poruke: 2084
28.7.2015 16:11:50   
LieToMe RR
ja sam malo odspavala, cini mi se da sam jos gora nego sto sam bila user posted image sad me glava boli i vruce mi je uzasno user posted image
malenu probudila, jela, evo je skace. cekamo mm da dodje sa hranom user posted image da se beba i ja pocastimo user posted image

sutra idemo kod mog tate na cijeli dan, on sam, mama na putu, pa mu dovodim malo unuku da se igra s njim, a mm I brat ce s posla pravo kod tate tako da cemo imati mini parti sutra user posted image valjda nece ugrijati puno da sa malenom malo izadjem i do parka na alipasinom. tamo su mi super parkovi i ima dosta hladovine.
u petak bi trebali kod tetke od mm, na pizzu (tetak mu pravi odlicnu pizzu) a subotu bi malena trebala kod sveki na konak pa mozda mm i ja uspijemo malo i stuhati za vikend.

Neposredna veza do poruke: 2085
28.7.2015 16:11:55   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

uzas stvarno.

zdravstvena ne vrijedi ako si u drugom kantonu...onda placas uslugu...

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 2086
28.7.2015 16:18:16   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

uzas stvarno.

a joj ne upratih da se radilo o drugom kantonu
piiihhhhh ma meni jeinace circus ovo zdravstveno. ali eto

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2087
28.7.2015 16:41:40   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: rose

uzas stvarno.

Drugi kanton. Za nekakve inekcije su dali 600 KM. Nije dr opste prakse juce smjela da izda recept za njih. Onda bi nas doslo jeftinije ali eto nema veze nek je njemu bolje. Sutra ce ga prebaciti u Sarajevo. Zale se doktori na njega kao nece da lezi hoda po sobi. Kontam za te pare treba da ga nosate user posted image Njega nista ne boli. Dobro se osjeca i odmah se digao da hoda. Gori je od malog djeteta

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2088
28.7.2015 16:56:32   
ninuska

Meni se nije svidio njegov odnos prema pacijentu tj. Meni. Prva trudnoca mi je bila jako rizicna. Jaku puno sam krvarila da bi na kraju rezultiralo gubitkom jedne bebe. Dosla sam u bolnicu u pola jedan navece i cekala ga jedno pola sata da dodje, a sestra mi u medjuvremenu rekla da se skinem sto sam i uradila. Kad se napokon pojavio cudio se sto sam.se skinula i komentar na moje stanje je bio ako je kvalitetan plod istace ako nije nema nista od te bebe. Sve to stoji, ali nacin na koji je rekao i njegov pristup je blago receno bezobrazan. Ja onako uplakana, prestrasena nisam bila u stanju nista da mu odgovorim. Ma nista vise nije rekao ili komentarisao...

Neposredna veza do poruke: 2089
28.7.2015 17:03:32   
*pcelica*
Ne branim ja njega. Dosta zena se zali da je nekako drven i grub. Prema meni stvarno nikad nije bio ali dosta sam zena slusala da bjeze od njega ko djavo od krsta user posted image I da mole Boga da im on ne bude u smjeni

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2090
28.7.2015 21:09:54   
ninuska
Ma znam, pcelice..ima zena koje su zadovoljne, ali su u manjini. Kako god, nek me zaobidje user posted image .

Gdje ste zene? Nigdje nijedne. Ja se evo topim. Dosli kuci tek oko pola 7. Isli u SCC na rucak, a mala usput u igraonu. Sad je tjeram da spava, ali izmislja hiljadu i jedan razlog user posted image

Neposredna veza do poruke: 2091
29.7.2015 1:25:22   
*JJ*
cao drage user posted image ,

evo mene na trudnickim temamauser posted image cekala sam 3 god. dok ugledamo user posted image i upalilo je, a na zadnjem pregledu smo bili 20+1 a nasa malena nam je bila teska 340 grama user posted image , a moj pritisak je bio 90/50 al to je kod mene normalno user posted image i na pocetku trudnoce sam bila 60,1 kg, a na zadnjem pregledu 60,2 kg user posted image .

Sada smo 21+6 a malena je jaaako aktivna cak i tata moze da vidi pokrete po stomaku al onda kada bas udari user posted image user posted image

I da termin nam je 03.12.2015 user posted image user posted image

Zelim vam svima laku noc user posted image

< Poruku je uredio *JJ* -- 29.7.2015 1:27:15 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2092
29.7.2015 6:40:31   
LieToMe RR
JJ dobro nam dosla!!!
user posted image za user posted image , cestitam od srca! zelim ti sto ljepse druzenje na ovoj temi sa ovim divnim trudnicama.

Dobro jutro vam zelim. Ja ko vjestica, again. Kontala peglat, taman se nakanila, ali moj divni muz uskoci sa recenicom: pusti peglanje, imas i sutra dana user posted image
Mislim divno je to samo sto cu sutra imati i novu masinu vesa za pranje user posted image
Pristavila si kaficu, digla malo noge...da ocejfim ovih pola sata i onda da se razbacam po kuci.
Napravicu malenoj i uzinu i rucak i ponijeti kod tate da se tamo ne patim sa kuhanjem. Onda cu nju nadici oko 8 na dorucak i planiram vec do 9 da budemo kod mog tate pa da mozemo i malo u park.

Valjda ce jos koja od vas naleti da prozborimo koju do mog lansiranja user posted image

(odgovor članu *JJ*)
Neposredna veza do poruke: 2093
29.7.2015 7:43:00   
LieToMe RR
Aaaaaaaaa nigdje nikog user posted image
Ja malenoj spremila i supicu i vocni obrok (u medjuvremenu sredila sve ove djidje po dnevnom i kuhinji), spakovala nas djelimicno... Odoh sad sebe uljuditi na brzinu pa nju buditi da doruckuje i da idemo kod dede user posted image

maksi da ne bih zaboravila u toku dana: SRETAN RODJENDAN MALCU!!! user posted image user posted image user posted image
Od srca mu zelim sve najljepse, nek vam je ziv i zdrav. Lijepo se provedite i uzivajte i nek se bebica strpi jos dan-dva user posted image

Ostale uzivajte, cuvajte se i ako koja ide na pregled nek joj je sretno a cucemo se u toku dana. Pusa vam

(odgovor članu *JJ*)
Neposredna veza do poruke: 2094
29.7.2015 7:55:44   
ninuska
Bas je tiho...sinoc i ja cekaj, cekaj, a nigdje nijedne user posted image .

jj user posted image za trudnocu. Da trudnoca bude skolska sto bi se reklo user posted image .
maksi sretan rodjendan djecaku user posted image user posted image . Da mu se u zivotu samo lijepe stvari desavaju

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 2095
29.7.2015 8:29:36   
M.A.M.
Jutro user posted image

JJ dobro nam dosla,zelim ti skolsku trudnocu i da uzivas ovdje s nama do kraja user posted image

Zene ja sam pocela spavati ko top,ustajem samo jednom da piskim,al brate mili kad se treba okrenuti patnje zive,skripim ko kakav stari krevet,a pocela pomalo i krsta boluckati

Maksi sretan rodjendan ljepotanu,da vam bude ziv i zdrav dugo dugo user posted image user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 2096
29.7.2015 8:45:20   
rose
Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image

JULI

18.07. amelaaaa user posted image porodila se 17.07 user posted image
20.07. Lala88 user posted image porodila se 08.07. user posted image
22.07. Adano user posted image porodila se 20.07. user posted image
22.07. Memsi user posted image porodila se 24.07. user posted image
30.07. Anitaa user posted image porodila se 26.07. user posted image
31.07. anonimna♥

AUGUST

06.08. Maksi user posted image
14.08. Rose user posted image
15.08. Pandica user posted image
18.08. Putujuca user posted image
24.08. LieToMe user posted image
28.08. MAM user posted image
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime user posted image
12.09. Araj user posted image
20.09. Carobno Jutro user posted image
23.09. Ninuska user posted image
23.09. hexe user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur*
26.11. Farah 00 user posted image

DECEMBAR

03.12. *JJ* user posted image
07.12 Elastigirl
14.12. Leena user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2097
29.7.2015 8:46:41   
ninuska
Naspavaj se...jos malo pa ce biti budjenja user posted image . Zato iskoristi...
tako sam ja u prvoj trudnoci spavala sto sam vise mogla. Sve govorila neka me imacu kad da budem budna. Pa me muz zezao da unaprijed hocu da se naspavam i da sam nadoknadila san za par godina user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 2098
29.7.2015 8:53:15   
rose
zene kako se meni spava, da ne pominjem kako sam sinioc jedva digla nogu za nogom da samo istusiram stopala...emotecena ko tudja em me bole kosti user posted image ...tjesim se da jos sutra moram na posao...gotovi mi nalazi briseva nosa i grla sve ok...taman u petak da podignem...jutros nesto ubacila u kesu uloske i papuce..pa meni bi samo ona vreca crna za smece bila taman user posted image imam neki dm-ov plasticni ceker pa cemo u to user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2099
29.7.2015 9:03:02   
ninuska
I meni se spava. Kasno legnem, a rano ustanem. Mislim da je i do vremena. A, bas sam u frci ovih dana, premorena user posted image . I kosti me bole..pogotovo ove dole..
sta fali cekeru user posted image . I ja sam nosila u kesi. Svakako ne treba puno stvari
user posted image za uredne briseve.

< Poruku je uredio ninuska -- 29.7.2015 9:09:39 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *