Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 15:06:22
ninuska
Evo i ja se dogegah do kuce..mamine..pa cu pricekati muza da idemo kuci. sve ok hB. Bebac ima 2,1 kg i picimo sedmicu naprijed po dimenzijama . Nisam cekala, ali dok sam otisla do alte da vidim sta ima, pa do azela i s malom malo u parkicu. i, da, pritisak mi 120/80..kaze ti ko beba
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 15:30:29
maksi
Ma hoce nego reko ako ne stigne nedo bog da se on bude.
IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: maksi
Vecinom su dezurni,Miseljic,Puzic,Spahovic i Beciragic
Ja molim samo boga da mi ne zapadne Beciragic a kakve sam srece hoce,on mi se nikako ne svidja
Isto razmisljamo. On mi je . Tacno bih se pobila ako mi sta kaze . Zar ti nece aida doci?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 15:32:52
*pcelica*
Meni je Miseljic obje trudnoce vodio. Sad mi bas neobicno ali eto nemam jos puno, jos tri cetiri i onda cu njemu Maloprije me mama zove 1100KM je dala za bolnicke troskove. Bem ti zivot ko da je u Hiltonovom hotelu bio
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 15:36:59
*pcelica*
Ja molim samo boga da mi ne zapadne Beciragic a kakve sam srece hoce,on mi se nikako ne svidja
Isto razmisljamo. On mi je . Tacno bih se pobila ako mi sta kaze . Zar ti nece aida doci?
A sto vam je Beciragic odbojan. Dosta trudnica bjezi od njega. Prema meni je uvijek bio ljubazan i korektan. Doduse ja sam kod njega isla kad je MIseljic odsutan i znao je da sam njegova pacijentica a oni su bas dobri prijatelji. Kad sam lezala na ginekologiji Miseljic ga je zvao da me obidje i da vidi sta je sa mnom i kad ce me poroditi i on me je i htjeo poroditi ali beba nije htijela da saradjuje. Cekala Masica
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 16:01:46
LieToMe RR
Evo i ja se dogegah do kuce..mamine..pa cu pricekati muza da idemo kuci. sve ok hB. Bebac ima 2,1 kg i picimo sedmicu naprijed po dimenzijama . Nisam cekala, ali dok sam otisla do alte da vidim sta ima, pa do azela i s malom malo u parkicu. i, da, pritisak mi 120/80..kaze ti ko beba
suuppperrrrrrr danas sve lijepe vijesti po pitanju pritiska naravno I kontrola
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 16:05:21
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
A sto vam je Beciragic odbojan. Dosta trudnica bjezi od njega. Prema meni je uvijek bio ljubazan i korektan. Doduse ja sam kod njega isla kad je MIseljic odsutan i znao je da sam njegova pacijentica a oni su bas dobri prijatelji. Kad sam lezala na ginekologiji Miseljic ga je zvao da me obidje i da vidi sta je sa mnom i kad ce me poroditi i on me je i htjeo poroditi ali beba nije htijela da saradjuje. Cekala Masica
ja ne znam nikog sem Nakasa i Puzica (znala sam Masica) a vala I plaho mi svejedno, ne mogu uticati na to ko ce biti kad se budem poradjala. Kazu i za Puzica teske ruke, on mene pregladao kad me otpustao, stvarno se ne sjecam da me nesto bolilo. Ja koliko sam upucena kazu da su svi jako strucni, meni to bitno.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 16:06:19
LieToMe RR
Meni je Miseljic obje trudnoce vodio. Sad mi bas neobicno ali eto nemam jos puno, jos tri cetiri i onda cu njemu Maloprije me mama zove 1100KM je dala za bolnicke troskove. Bem ti zivot ko da je u Hiltonovom hotelu bio
pa jel ti tata imao zdravstvenu...mislim zasto toliko uzas stvarno.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 16:11:50
LieToMe RR
ja sam malo odspavala, cini mi se da sam jos gora nego sto sam bila sad me glava boli i vruce mi je uzasno malenu probudila, jela, evo je skace. cekamo mm da dodje sa hranom da se beba i ja pocastimo
sutra idemo kod mog tate na cijeli dan, on sam, mama na putu, pa mu dovodim malo unuku da se igra s njim, a mm I brat ce s posla pravo kod tate tako da cemo imati mini parti sutra valjda nece ugrijati puno da sa malenom malo izadjem i do parka na alipasinom. tamo su mi super parkovi i ima dosta hladovine. u petak bi trebali kod tetke od mm, na pizzu (tetak mu pravi odlicnu pizzu) a subotu bi malena trebala kod sveki na konak pa mozda mm i ja uspijemo malo i stuhati za vikend.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 16:11:55
rose
IZVORNA PORUKA: LieToMe
zdravstvena ne vrijedi ako si u drugom kantonu...onda placas uslugu...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 16:18:16
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: rose
a joj ne upratih da se radilo o drugom kantonu piiihhhhh ma meni jeinace circus ovo zdravstveno. ali eto
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 16:41:40
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: rose
Drugi kanton. Za nekakve inekcije su dali 600 KM. Nije dr opste prakse juce smjela da izda recept za njih. Onda bi nas doslo jeftinije ali eto nema veze nek je njemu bolje. Sutra ce ga prebaciti u Sarajevo. Zale se doktori na njega kao nece da lezi hoda po sobi. Kontam za te pare treba da ga nosate Njega nista ne boli. Dobro se osjeca i odmah se digao da hoda. Gori je od malog djeteta
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 16:56:32
ninuska
Meni se nije svidio njegov odnos prema pacijentu tj. Meni. Prva trudnoca mi je bila jako rizicna. Jaku puno sam krvarila da bi na kraju rezultiralo gubitkom jedne bebe. Dosla sam u bolnicu u pola jedan navece i cekala ga jedno pola sata da dodje, a sestra mi u medjuvremenu rekla da se skinem sto sam i uradila. Kad se napokon pojavio cudio se sto sam.se skinula i komentar na moje stanje je bio ako je kvalitetan plod istace ako nije nema nista od te bebe. Sve to stoji, ali nacin na koji je rekao i njegov pristup je blago receno bezobrazan. Ja onako uplakana, prestrasena nisam bila u stanju nista da mu odgovorim. Ma nista vise nije rekao ili komentarisao...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 17:03:32
*pcelica*
Ne branim ja njega. Dosta zena se zali da je nekako drven i grub. Prema meni stvarno nikad nije bio ali dosta sam zena slusala da bjeze od njega ko djavo od krsta I da mole Boga da im on ne bude u smjeni
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 28.7.2015 21:09:54
ninuska
Ma znam, pcelice..ima zena koje su zadovoljne, ali su u manjini. Kako god, nek me zaobidje .
Gdje ste zene? Nigdje nijedne. Ja se evo topim. Dosli kuci tek oko pola 7. Isli u SCC na rucak, a mala usput u igraonu. Sad je tjeram da spava, ali izmislja hiljadu i jedan razlog
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 29.7.2015 1:25:22
*JJ*
cao drage ,
evo mene na trudnickim temama cekala sam 3 god. dok ugledamo i upalilo je, a na zadnjem pregledu smo bili 20+1 a nasa malena nam je bila teska 340 grama , a moj pritisak je bio 90/50 al to je kod mene normalno i na pocetku trudnoce sam bila 60,1 kg, a na zadnjem pregledu 60,2 kg .
Sada smo 21+6 a malena je jaaako aktivna cak i tata moze da vidi pokrete po stomaku al onda kada bas udari
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 29.7.2015 6:40:31
LieToMe RR
JJ dobro nam dosla!!! za , cestitam od srca! zelim ti sto ljepse druzenje na ovoj temi sa ovim divnim trudnicama.
Dobro jutro vam zelim. Ja ko vjestica, again. Kontala peglat, taman se nakanila, ali moj divni muz uskoci sa recenicom: pusti peglanje, imas i sutra dana Mislim divno je to samo sto cu sutra imati i novu masinu vesa za pranje Pristavila si kaficu, digla malo noge...da ocejfim ovih pola sata i onda da se razbacam po kuci. Napravicu malenoj i uzinu i rucak i ponijeti kod tate da se tamo ne patim sa kuhanjem. Onda cu nju nadici oko 8 na dorucak i planiram vec do 9 da budemo kod mog tate pa da mozemo i malo u park.
Valjda ce jos koja od vas naleti da prozborimo koju do mog lansiranja
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 29.7.2015 7:43:00
LieToMe RR
Aaaaaaaaa nigdje nikog Ja malenoj spremila i supicu i vocni obrok (u medjuvremenu sredila sve ove djidje po dnevnom i kuhinji), spakovala nas djelimicno... Odoh sad sebe uljuditi na brzinu pa nju buditi da doruckuje i da idemo kod dede
maksi da ne bih zaboravila u toku dana: SRETAN RODJENDAN MALCU!!! Od srca mu zelim sve najljepse, nek vam je ziv i zdrav. Lijepo se provedite i uzivajte i nek se bebica strpi jos dan-dva
Ostale uzivajte, cuvajte se i ako koja ide na pregled nek joj je sretno a cucemo se u toku dana. Pusa vam
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 29.7.2015 8:29:36
M.A.M.
Jutro
JJ dobro nam dosla,zelim ti skolsku trudnocu i da uzivas ovdje s nama do kraja
Zene ja sam pocela spavati ko top,ustajem samo jednom da piskim,al brate mili kad se treba okrenuti patnje zive,skripim ko kakav stari krevet,a pocela pomalo i krsta boluckati
Maksi sretan rodjendan ljepotanu,da vam bude ziv i zdrav dugo dugo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 29.7.2015 8:46:41
ninuska
Naspavaj se...jos malo pa ce biti budjenja . Zato iskoristi... tako sam ja u prvoj trudnoci spavala sto sam vise mogla. Sve govorila neka me imacu kad da budem budna. Pa me muz zezao da unaprijed hocu da se naspavam i da sam nadoknadila san za par godina
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 29.7.2015 8:53:15
rose
zene kako se meni spava, da ne pominjem kako sam sinioc jedva digla nogu za nogom da samo istusiram stopala...emotecena ko tudja em me bole kosti ...tjesim se da jos sutra moram na posao...gotovi mi nalazi briseva nosa i grla sve ok...taman u petak da podignem...jutros nesto ubacila u kesu uloske i papuce..pa meni bi samo ona vreca crna za smece bila taman imam neki dm-ov plasticni ceker pa cemo u to
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 29.7.2015 9:03:02
ninuska
I meni se spava. Kasno legnem, a rano ustanem. Mislim da je i do vremena. A, bas sam u frci ovih dana, premorena . I kosti me bole..pogotovo ove dole.. sta fali cekeru . I ja sam nosila u kesi. Svakako ne treba puno stvari za uredne briseve.