Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 26.7.2015 23:11:19
rose
IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: ziel
E Pcelice tu se slazemo oko LTM Zaboravih ja pitati vas jel neka od vas isla na 4D od 20-24.nedjelje? Ja se narucila za srijedu, bice mi 23 nedjelje +5 dana... kaze sestra nisam zakasnila kao radi se do.24. Pa sta se posebno gleda na tom pregledu?
nista samo ti uzmu vise para ja nikad nisam radila taj 4D
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 26.7.2015 23:48:34
ziel
E Pcelice tu se slazemo oko LTM Zaboravih ja pitati vas jel neka od vas isla na 4D od 20-24.nedjelje? Ja se narucila za srijedu, bice mi 23 nedjelje +5 dana... kaze sestra nisam zakasnila kao radi se do.24. Pa sta se posebno gleda na tom pregledu?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 1:09:26
ninuska
memsi, anita . Cestitke mame,,da vam bebice budu zive i zdrave punooooo godina . . A, vama, drage moje, brz oporavak. maka curice neka je beba kuci sa svojim roditeljima, a ostalo da bude sve ok i da prodje bez opreracije aBd. Uzivsjte i mazite se .
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 5:56:46
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
IZVORNA PORUKA: LieToMe
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
Cijeli dan pokusavala uci na forum, ne moze. Tek upadoh
Vidim raznih novosti
Mala curice, neka si nam se javila Mala je med medeni, bit ce to sve uredu. Te rupice ce se zatvoriti same, vidjet ces. Ne sekiraj se, uzivaj u svojoj princezi koliko god mozes. Kontrole te su samo radi predostroznosti. Uglavnom ona je secer slatki
memsi, cestitam od srca Kako tvoja rana Boli li ? Princezica je dobro vidim, uzivajte
anita, ti kao da si zubaru otisla, zacas to u tebe nesto da ste mi zive i zdrave dugo godina, i uvijek nasmijane i vesele
Bogme, zene, dolazite vi iz osmog mjeseca polako na red joj kad krenete jedna za drugom aBd jedva cekam
ja sam po terminu vec u 9tom, po sedmicama sutra ravno 36 punih, 37u gazim. u utorak idem na ctg i kod Puzica na konsultacije ako se ne javim cijeli dan, onda sam ili ostala ili se porodila
Ma ti kakva si ako odtanes mi cemo imati uzivo prenos poroda. Neces ti imati vremena da se samo porodis. Morat ces nas drzati update
tako je tekao prvi porod, mm i ja se dopisivali, on cekao da ga uvedu na porod a ja lezim na boku u sobi. zadnja poruka poslana u 9:52 a L se rodila u 10:10 zadnjih 5 dana sve pjevusim onu pjesmicu od ludih crnogoraca NEMAM TI KAD posto imam osjecaj da necu imad kad za live prenos
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 6:02:38
LieToMe RR
Jutro drage moje, jeste se naspavale? Ja vala onako, ko koka na raznju, okreni vamo, okreni tamo...na kraju ustanem...
Gledam ovaj spisak, ostala jos anonimna. A kad krene august, bice mrtva trka, sve u par dana razmaka Danas odmaram (bar mi se cini) trebala bih jedino masinu bijelog pustiti, i da samo neke stvari iz ostave nabacam u kutiju... Lijepo je zahladilo, moglo bi se sa malenom malo u skitnju, taman da noge protegnemo, mozda trknemo do dm-a, taman da vidim i one gacice i jos neke djidje
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 8:28:47
aidana
jao sta je divnih vijesti
memsi i anita cestitam, da vam bebice budu zive i zdrave a vama brz oporavak
mala curice drago mi je sto je bebica dosla kuci i sto je bolje. Uzivajte skupa.
pcelice i tebi vjerujem da ce ti tata biti dobro
Meni je juce dan proletio samo tako, moji decki su ustali tek u 10. Bas im je bio lazy sunday. Pa dok smo u ribarnicu, na pijacu, pa kupili tepih...dodjem kuci oko rucka i onda odemo malac i ja na djecji rodjendan. Lijepo nam je bilo, poslije dosao mm po nas i odemo do scc-a da pogledamo hlace na snizenju u granoffu. Snizene na 36 sa 139 km . I eto kupio hlace ja u waikikiu trudnicke helanke i kuci. Vrijeme mi djeluje ok za setnje, sad cemo i mi doruckovati i vani.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 8:45:07
*nur*
Moja dr.od pocetka koristi 2d...nema cini mi se 3d a pogotovo ni 4d pa ce mi ovoo biti bas interesantno..a sto se tice cijene, 150KM plava poliklinika
Ziel ja sam baš čitala kao idealno vrijeme 24 sedmica za 4D, pa i ja planiram aBd ići iduće sedmice kada budem 24,možda i jeste bacanje para ali sve žene koje su bile kažu da je prekrasno iskustvo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 8:54:35
*nur*
IZVORNA PORUKA: *nur*
Jutro drage moje
Moje čestitke idu za sve porodilje da ih sada ne nabrajam i sve najbolje
Jutro Nur Saznadel' ti spol bebe?
Nisam još kaže guzom okrenuto naprijed ali ću ići aBd sljedeće sedmice na 4D pa možda saznam . Kako ti sada sa pokretima, jesu li ti postali snažniji. Kod mene da i ja uživam
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 8:58:09
ziel
Jutro drage moje
Nisam još kaže guzom okrenuto naprijed ali ću ići aBd sljedeće sedmice na 4D pa možda saznam . Kako ti sada sa pokretima, jesu li ti postali snažniji. Kod mene da i ja uživam
Heheh, najvjerovatnije da hoces na 4D vidjeti, a citam na nekoj str. da se prije pregleda treba ispiskiti kao beba se malo na taj nacin prodrma, pa vjerovatno ce se vise i mrdati pa da pokaze mami pisu Kod mene pokreti malo jaci, ali nisu previse, i jos uvijek su ispod pupka... Jedva cekam na 4D da idem da vidim kako beba napreduje
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 9:01:59
*nur*
I meni su ispod pupka, cak sam na poceku osjetila samo na jednoj strani sada po na obije. Juce kada sam cak mogla vidjeti kako se stomak mice sa vanjske strane. Pa u kojem je tebi položaju kada takođe osjetiš ispod pupka pokrete.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 9:04:21
ziel
I meni su ispod pupka, cak sam na poceku osjetila samo na jednoj strani sada po na obije. Juce kada sam cak mogla vidjeti kako se stomak mice sa vanjske strane. Pa u kojem je tebi položaju kada takođe osjetiš ispod pupka pokrete.
Zadnje 2 kontrole glavica je dole, mozda rukice digne pored glave pa boksa Ja jos nisam vidjela da se stomak mice , haman imam puno sala od prije pa se slabo primjeti
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 9:07:53
*nur*
hahhaha dobra si, mene udara nogicam, pa vjerovatno zbog toga, vjerovatno su udarci jaći. A tvoj možda tebe udara nogicama prema unutra a ne prema vani prema stomaku pa zato ne osjetiš u gornjem djelu.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 9:08:46
*nur*
Jutro drage moje
Heheh, najvjerovatnije da hoces na 4D vidjeti, a citam na nekoj str. da se prije pregleda treba ispiskiti kao beba se malo na taj nacin prodrma, pa vjerovatno ce se vise i mrdati pa da pokaze mami pisu Kod mene pokreti malo jaci, ali nisu previse, i jos uvijek su ispod pupka... Jedva cekam na 4D da idem da vidim kako beba napreduje
Obavezno javi iskustva sa 4D kažu da je to prelijepo iskustvo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 9:11:41
ziel
hahhaha dobra si, mene udara nogicam, pa vjerovatno zbog toga, vjerovatno su udarci jaći. A tvoj možda tebe udara nogicama prema unutra a ne prema vani prema stomaku pa zato ne osjetiš u gornjem djelu.
Ne znam, cime god udara, za sad ne smeta a javim iskustva sa 4D U srijedu idem u 13:00
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 9:17:10
*nur*
Ne znam, cime god udara, za sad ne smeta a javim iskustva sa 4D U srijedu idem u 13:00
ma ja i ja tako nagađam, i meni gode ti mali udarci, bas ih volim
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 10:04:18
rose
Moja dr.od pocetka koristi 2d...nema cini mi se 3d a pogotovo ni 4d pa ce mi ovoo biti bas interesantno..a sto se tice cijene, 150KM plava poliklinika
ja opet ne znam kakav je 2 D elem kod vas ta plava poliklinika pravi monopol drzi..ali dobro je pa imate opcije...da vidite i da se informisete...nek si se narucila kad je tako...jer kod nas npr privatno kontrole kostaju 60 KM a sam UZ je 50 KM...a na 3D se sve lijepo vidi
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 10:07:43
rose
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
Cijeli dan pokusavala uci na forum, ne moze. Tek upadoh
Vidim raznih novosti
Mala curice, neka si nam se javila Mala je med medeni, bit ce to sve uredu. Te rupice ce se zatvoriti same, vidjet ces. Ne sekiraj se, uzivaj u svojoj princezi koliko god mozes. Kontrole te su samo radi predostroznosti. Uglavnom ona je secer slatki
memsi, cestitam od srca Kako tvoja rana Boli li ? Princezica je dobro vidim, uzivajte
anita, ti kao da si zubaru otisla, zacas to u tebe nesto da ste mi zive i zdrave dugo godina, i uvijek nasmijane i vesele
Bogme, zene, dolazite vi iz osmog mjeseca polako na red joj kad krenete jedna za drugom aBd jedva cekam
ja sam po terminu vec u 9tom, po sedmicama sutra ravno 36 punih, 37u gazim. u utorak idem na ctg i kod Puzica na konsultacije ako se ne javim cijeli dan, onda sam ili ostala ili se porodila
Ma ti kakva si ako odtanes mi cemo imati uzivo prenos poroda. Neces ti imati vremena da se samo porodis. Morat ces nas drzati update
tako je tekao prvi porod, mm i ja se dopisivali, on cekao da ga uvedu na porod a ja lezim na boku u sobi. zadnja poruka poslana u 9:52 a L se rodila u 10:10 zadnjih 5 dana sve pjevusim onu pjesmicu od ludih crnogoraca NEMAM TI KAD posto imam osjecaj da necu imad kad za live prenos
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 10:09:00
rose
Jutro drage moje, jeste se naspavale? Ja vala onako, ko koka na raznju, okreni vamo, okreni tamo...na kraju ustanem...
Gledam ovaj spisak, ostala jos anonimna. A kad krene august, bice mrtva trka, sve u par dana razmaka Danas odmaram (bar mi se cini) trebala bih jedino masinu bijelog pustiti, i da samo neke stvari iz ostave nabacam u kutiju... Lijepo je zahladilo, moglo bi se sa malenom malo u skitnju, taman da noge protegnemo, mozda trknemo do dm-a, taman da vidim i one gacice i jos neke djidje
a ja gledam kad carobno preuzme spisak izbrise juli...ja druga na spisku
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 10:13:33
rose
pozz zene...evo jos jedna sedmica na poslu...tacnije 4 dana jer planiram petak uzet slobodan dan radi kontrole i CTG-a u 13.00 onda mi vrtic radi jos prvu sedmicu augusta pa cu iskoristiti za jos neke obaveze , preglede, kontrole, uputnice...trebala bih kod interniste
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 27.7.2015 10:20:50
M.A.M.
Jutro zene,ja sad sa Jezera,ono je luda kuca na uz,pola doktora na godisnjem,pola na nekim sastancima,a one zenice sa pupama jadne cekaju satima ko i ja Iduci ponedjeljak na ctg i na uz opet,beba 2,850 valjda cemo se jos malo udebljati,rece mi dr da se bukvalno moram ubijati secerom jer je prenizak,kontam u sebi ubijam se ja i bez nalaza ,uglavnom hvala Bogu sve super,cula sam malo i srce,protok super