|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli
26.7.2015 19:01:48   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: mala curica

Drage moje trudnice user posted image user posted image user posted image user posted image
Upravo i mene pogodi ona tema....poslije toliko dana koliko nisam ulazila na rr kao da mi neko zabode noz u srce kada sam procitala za malenog andzela.

Moja cura je u petak dosla kuci...bolje je.....ali moram stalno s njom na kontrole.Uskoro je moram voditi na uz srca,nasli su joj dvije rupice na srcu,ako same se ne zatvore u 2 godini zivota morat ce na operaciju.
Bubrezi i pluca takodze stalne kontrole....sve u svemu ne damo se,borimo se i nadamo se najboljem.mogucem ishodu .....
Ona je hvala Bogu dragim dobrica,lijepo jede,place samo kada je gladna....vesela beba,razgleda,igra se rukicama i nogicama.......
Moje srce je puno sto mi je ona kuci.....mazimo se i pazimo,treba joj dosta mira i da odmara bez naroda i buke.
Hvala vam od sveg srca sto se brinete za moju ljubav najvecu.
Da vam dragi Bog podari sto lakse porode,zive i zdrave bebice.
Ljubimo vas Layla i ja ♡

user posted image user posted image Rasplaka me ovaj post. Drago mi je da ste konacno skupa. Bice ona dobro ako Bog da. Ima prelijepo ime

Memsi cestitam na prinovi. Tebi brz oporavak a bebici dug i sretan zivot user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1901
26.7.2015 19:06:53   
mala curica
user posted image url=http://www.Slikomat.com/slika/5880643.htm]user posted image [/url]

Hvala ti punoooooo.....zaista ste divne i velika podrska user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1902
26.7.2015 19:12:14   
anitaa
Drage moje
pospana sam, ali dusa puna, pa da i s vama podijelim srecu..
LTM svaka cast na intuiciji :-), jutros u 5 krenu vodu, dosli u bolnicu 2 prsta otvorena, u 8 sati 6 prstiju, jesu u tom periodu kontrakcije bile kao malo zahebaniji menstr. grcevi, ali sve se to zaboravilo kad su mi donijeli moju Elu, mirnu bebicu, crnokosu vjerujte bapskim pricama vezano za zgaravicu, hahaha, 3.800 teska, 54 cm duga...uglavnom me nwhvalise da sam bila ekstra, vjezbe od prije 4 godine pomogle, eto ukratko..ne upratih bas nqjbolje, ai od srca cestitke za Memsi i Rose,
puno vas pozdravljam...

Neposredna veza do poruke: 1903
26.7.2015 19:14:00   
anitaa
Mala curice i zbog tebe mi je neopisivo drqge da sve ulazi u normalu..

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1904
26.7.2015 19:30:47   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: anitaa

Drage moje
LTM svaka cast na intuiciji :-), jutros u 5 krenu vodu, dosli u bolnicu 2 prsta otvorena, u 8 sati 6 prstiju, jesu u tom periodu kontrakcije bile kao malo zahebaniji menstr. grcevi, ali sve se to zaboravilo kad su mi donijeli moju Elu, mirnu bebicu, crnokosu vjerujte bapskim pricama vezano za zgaravicu, hahaha, 3.800 teska, 54 cm duga...uglavnom me nwhvalise da sam bila ekstra, vjezbe od prije 4 godine pomogle, eto ukratko..ne upratih bas nqjbolje, ai od srca cestitke za Memsi i Rose,
puno vas pozdravljam...

ma nema ja ti dodjem ko vidovita Dzamila i one kasike user posted image mene moja intuicija rijetko kad prevari

user posted image za brz i lagan porod. Malenoj Eli od srca zelim dug i sretan zivot, puno zdravlja, srece i osmjeha a tebi draga Anita brz oporavak i da uzivas u svojim curama user posted image
Bas ste mi ti i mala curica uljepsale dan sa divnim vijestima!

Velika pusa tebi i bebici! Uzivaj sad :-*

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1905
26.7.2015 19:33:36   
Carobno jutro

Cijeli dan pokusavala uci na forum, ne moze. Tek upadohuser posted image

Vidim raznih novostiuser posted image user posted image

Mala curice, neka si nam se javilauser posted image Mala je med medeni, bit ce to sve uredu. Te rupice ce se zatvoriti same, vidjet ces. Ne sekiraj se, uzivaj u svojoj princezi koliko god mozes. Kontrole te su samo radi predostroznosti. Uglavnom ona je secer slatkiuser posted image user posted image

memsi, cestitam od srcauser posted image Kako tvoja ranauser posted image Boli li ? Princezica je dobro vidim, uzivajteuser posted image

anita, ti kao da si zubaru otisla, zacas to u tebe nestouser posted image da ste mi zive i zdrave dugo godina, i uvijek nasmijane i veseleuser posted image

Bogme, zene, dolazite vi iz osmog mjeseca polako na reduser posted image joj kad krenete jedna za drugomuser posted image aBd jedva cekamuser posted image

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1906
26.7.2015 19:34:32   
Carobno jutro

i da, zaboravih reci Ela i Layla, prekrasna imenauser posted image Ne upratih da li je memsi napisala ime svoje 'cezeuser posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1907
26.7.2015 19:46:31   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Mala curice, neka si nam se javilauser posted image Mala je med medeni, bit ce to sve uredu. Te rupice ce se zatvoriti same, vidjet ces. Ne sekiraj se, uzivaj u svojoj princezi koliko god mozes. Kontrole te su samo radi predostroznosti. Uglavnom ona je secer slatkiuser posted image user posted image

memsi, cestitam od srcauser posted image Kako tvoja ranauser posted image Boli li ? Princezica je dobro vidim, uzivajteuser posted image

anita, ti kao da si zubaru otisla, zacas to u tebe nestouser posted image da ste mi zive i zdrave dugo godina, i uvijek nasmijane i veseleuser posted image

Bogme, zene, dolazite vi iz osmog mjeseca polako na reduser posted image joj kad krenete jedna za drugomuser posted image aBd jedva cekamuser posted image

ja sam po terminu vec u 9tom, po sedmicama sutra ravno 36 punih, 37u gazim.
u utorak idem na ctg i kod Puzica na konsultacije user posted image
ako se ne javim cijeli dan, onda sam ili ostala ili se porodila user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1908
26.7.2015 19:53:11   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ako se ne javim cijeli dan, onda sam ili ostala ili se porodila user posted image user posted image user posted image

Eto mi sad da cekam da se javis. Sumnjam da cete ostaviti. Neka tebe sa rajom jos koju sedmicuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1909
26.7.2015 19:55:25   
anitaa
Hvala mile moje,
vezano za ime, mm- je favorit bilo Lorena, ali ono razdragan, pa mu sve divnokrasno, da mi S. ne pokvari posao, kaze : Mama, nas troje se trebamo dogovoriti, kad sam spmenula da se seka zove.Ela...stvarno sam cekala da je vidim, i bas je onakva kakvom sam je zamisljala, bas neobicno u svemu opozit od seke, mala glavica i stopala, jaca konstrukcija, jede sike non- stop i tako..mm je na moje da ima gustu crnu kosu odmah pitao : Je li kovrdzava? haha, ne odustaje, jos se nada mojoj replici...i jutos on se unervozio, a ja sam stvarno dinamicno provela ove.dane u Mostaru, pa sam valjda zato bila opustena, uhh hvala Bogu neka je sve dobro proslo, lako je sad pricati, jer mi je iznad glave visio i CR, ali eto pamtim samo danasnje pozitivne slike, pogled na bebicu sve tesko i lose gumicom izbrise...pozzzz

Neposredna veza do poruke: 1910
26.7.2015 20:09:41   
LieToMe RR

Eto mi sad da cekam da se javis. Sumnjam da cete ostaviti. Neka tebe sa rajom jos koju sedmicuuser posted image

Ma sto je najkomicnije ne znam u kakvom je stanju grlic. Kad sam ja prije 3 hefte bila kod Divketa. Mozda sam i otvorena a da to i ne znam user posted image
Nadam se da cu u utorak znati detaljnije pa vas svakako izvjestim

Neposredna veza do poruke: 1911
26.7.2015 20:15:21   
LieToMe RR

Hvala mile moje,
vezano za ime, mm- je favorit bilo Lorena, ali ono razdragan, pa mu sve divnokrasno, da mi S. ne pokvari posao, kaze : Mama, nas troje se trebamo dogovoriti, kad sam spmenula da se seka zove.Ela...stvarno sam cekala da je vidim, i bas je onakva kakvom sam je zamisljala, bas neobicno u svemu opozit od seke, mala glavica i stopala, jaca konstrukcija, jede sike non- stop i tako..mm je na moje da ima gustu crnu kosu odmah pitao : Je li kovrdzava? haha, ne odustaje, jos se nada mojoj replici...i jutos on se unervozio, a ja sam stvarno dinamicno provela ove.dane u Mostaru, pa sam valjda zato bila opustena, uhh hvala Bogu neka je sve dobro proslo, lako je sad pricati, jer mi je iznad glave visio i CR, ali eto pamtim samo danasnje pozitivne slike, pogled na bebicu sve tesko i lose gumicom izbrise...pozzzz

divno je ime, kratko user posted image
Nama je na spisku Lorena i Laura...ali posto imamo Leonu gledamo da ne bude sa L ali djaba user posted image
Sinoc smo se malo zadali oko imena, malo update spiska pravili, dodali jos neka...mm ne odustaje od ideje da je curica, udario po zenskim imenima user posted image

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1912
26.7.2015 21:00:07   
putujuca
pa diiiivne vijesti user posted image user posted image

memsi, anita...cestitam od srca nek su vam bebe zive i zdrave i da vam uvijek budu radost u zivotu user posted image

mala curice i tebi sve najljepse, dace dragi Bog da to sve bude dobro...sad se samo mazite i pazite user posted image

oooo na redu smo mi augustushe user posted image

Neposredna veza do poruke: 1913
26.7.2015 21:04:53   
ziel
Mala Curice bravo za dobre vijesti, nek si nam se javila user posted image
Anita i tebi cestitamooo user posted image tvoj porod tako lako prodje, za pozeljeti user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu putujuca)
Neposredna veza do poruke: 1914
26.7.2015 21:09:44   
*pcelica*
Anita iskrene cestitke user posted image Bas lagan i skolski porod. Bebici dug i sretan zivot. Danas sve lijepe vijesti na forumu
mala curice bebica je med medeni. Nek vam je ziva i zdrava puno godina

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1915
26.7.2015 21:45:22   
maksi
Zene citam vase postove i sva se jezim svjesna sam da sam ja sljedeca ako bog da.....

Memsi i Anita neka su vam bebice zive i zdrave da se vi ljepo oporavite i uzivate sa njima. Imena su im divna i masala fine bebice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grlim vas puno.

Mala curice drago mi je da si se javila i da je princeza kuci,sve ostalo cete polako rijesavati,masala ko med je pupupu ne urekla se.

Ltm mila ja cu znati vjesti u utorak ako ostanes vjerujem da cemo se sresti

Meni samo da je ako Bog da proslaviti rodjendan u srijedu mom prvencu pa se mogu i poroditi user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1916
26.7.2015 21:50:03   
araj
cestitam mamama user posted image mala curice, bas si me obradovala user posted image Nek su vam dijeca ziva i zdrava. Sad ce polako doci red i na nas aBd :)

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1917
26.7.2015 22:14:48   
M.A.M.
Ah zene drage kako ste me obradovale s lijepim vijestimauser posted image user posted image
Mamice cestitam na bebarama,da su vam zive i zdrave,da se sto prije oporavite,nesto ste ubrzale,panika me uhvati hehe
Curice ljubi tu svoju cezu,ko med je masalahuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1918
26.7.2015 22:32:45   
mala curica
Hvala anita.
Cestitam da vam je ziva i zdrava 100 godina zajedno s vama.
Kako mi je drago kada je neko imao lagan porod i da je sve brzo proslo.user posted image

Hvala vam svima na divnim komentarima za moju 'cezu dragu....user posted image
Velika cura preko 4,500kg sada ima user posted image

Cure....vama kojima se blizi termin navijam i od srca zelim da sto prije u narucju drzite svoje blago.....
Zaista biti MAMA neopisiv je osjecaj....definitivno te promijeni,nisi vise ista osoba....jaca si ,snaznija,jos bolja osoba si....user posted image
Hvala dragom Bogu pa mi je podario tu titulu najvrijedniju......user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1919
26.7.2015 22:41:03   
*pcelica*

Ma ti kakva si ako odtanes mi cemo imati uzivo prenos poroda. Neces ti imati vremena da se samo porodis. Morat ces nas drzati update user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1920
26.7.2015 22:54:23   
ziel
E Pcelice tu se slazemo oko LTM user posted image
Zaboravih ja pitati vas jel neka od vas isla na 4D od 20-24.nedjelje? Ja se narucila za srijedu, bice mi 23 nedjelje +5 dana... kaze sestra nisam zakasnila kao radi se do.24. Pa sta se posebno gleda na tom pregledu?

< Poruku je uredio ziel -- 26.7.2015 22:57:02 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1921
26.7.2015 22:59:54   
rose

IZVORNA PORUKA: mala curica

Drage moje trudnice user posted image user posted image user posted image user posted image
Upravo i mene pogodi ona tema....poslije toliko dana koliko nisam ulazila na rr kao da mi neko zabode noz u srce kada sam procitala za malenog andzela.

Moja cura je u petak dosla kuci...bolje je.....ali moram stalno s njom na kontrole.Uskoro je moram voditi na uz srca,nasli su joj dvije rupice na srcu,ako same se ne zatvore u 2 godini zivota morat ce na operaciju.
Bubrezi i pluca takodze stalne kontrole....sve u svemu ne damo se,borimo se i nadamo se najboljem.mogucem ishodu .....
Ona je hvala Bogu dragim dobrica,lijepo jede,place samo kada je gladna....vesela beba,razgleda,igra se rukicama i nogicama.......
Moje srce je puno sto mi je ona kuci.....mazimo se i pazimo,treba joj dosta mira i da odmara bez naroda i buke.
Hvala vam od sveg srca sto se brinete za moju ljubav najvecu.
Da vam dragi Bog podari sto lakse porode,zive i zdrave bebice.
Ljubimo vas Layla i ja ♡

user posted image nek si se javila s lijepim vijestima a bit ce to aBd sve ok,nek je ona tebi kuci user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1922
26.7.2015 23:02:04   
rose

Drage moje
puno vas pozdravljam...

ma ne zbunjuj narod rose je jos 2 u 1 user posted image a tebi cestitke i super da je sve dobro proslo...nadam se da ce i meni moje vjezbe od prije 5 godia pomoci user posted image

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1923
26.7.2015 23:03:40   
rose

user posted image user posted image fakat a ko juce sam bila tamo negdje u augustu na redu a sad user posted image user posted image a vidjet ces cim prodje ljeto eto jeseni jos brze

Neposredna veza do poruke: 1924
26.7.2015 23:07:12   
rose

IZVORNA PORUKA: ziel

E Pcelice tu se slazemo oko LTM user posted image
Zaboravih ja pitati vas jel neka od vas isla na 4D od 20-24.nedjelje? Ja se narucila za srijedu, bice mi 23 nedjelje +5 dana... kaze sestra nisam zakasnila kao radi se do.24. Pa sta se posebno gleda na tom pregledu?

nista user posted image samo ti uzmu vise para user posted image ja nikad nisam radila taj 4D

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *