|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli
24.7.2015 21:25:21   
maksi
Domaci pekmez,i mogu ti reci da sam se bas najela,da jos malo iskoristim i jedem a kada se porodim valja kile skidatiuser posted image Doduse i kod mene ja jedem strudlu a i stariji sin malo pojede a muz i mladji nece
IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: maksi

Vece zene,

Ja napravila strudlu sa djemom od sljiva,evo se pece a ja obljecem ko maca oko vruce kaseuser posted image bas mi se jede

Rose nafata li doktora

Mogla bih te strudle. Jos ako je domaci pekmez..mljacccc.
meni svekrva dala dosta tegli pekmeza od sljiva, pa sam i ja cesto znala napraviti. Sad sam povukla rucnu user posted image . Svi uzmu malo, a ostalo ja pojedem user posted image . E, reko', necete vise user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1851
24.7.2015 22:06:51   
rose

IZVORNA PORUKA: Nana84

Pozdrav svima, ako može savjet: u nedjelju trebala doći user posted image ali nije te sam u ponedjeljak uradila test i pozitivan je. zadnja user posted image je bila 22.06. Imala sam missed (sponatni) u 10. mjesecu 2014. pila dabroston 6 mjeseci jer su mi jajnici bili kao svicarski sir (to je termin koji je moj doktor koristio). Folnu pijem od aprila, jedino ostaje dilema kad na pregled? šta vi mislite?
pozdrav

za neke dvije sedmice

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 1852
24.7.2015 22:10:57   
rose
pozz zene cca 2-3 sata cekanja na dr...bili u sali, dvije ope..elem uradih ctg sretoh poznatu babicu...dr me primio na 15 sec jerv sam juce radila pregled i rece da dodjem iduci petak u 13,00 druga opcija je srijeda ...mada bi bilo bolje petak jer sam tada 38 ounih a on rece da bi me tada i pregledao...pa vjerovatno uzmem slobodan dan da to odradim u petak user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1853
24.7.2015 23:04:50   
ziel
Evo i mene kod kuce, mm nije mogao vise ostati na moru, bolio ga zeludac nije ulazio u vodu danas, jucer usao na 5 min.i odmah je osjetio.jake.bolove i eto kuci smo dosli prije pola sata, ja vec legla umorna sutra cu ukljuciti ves na pranje i ostalo raspremiti... ovdje je puno.lakse disati manja temp.bas fino. Laku noc.sutra pisemo

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1854
24.7.2015 23:50:22   
LieToMe RR
i mi se vratili sa sjela, malena se uspavala masom i medvjedom. uzivala, skoro svo vrijeme sjedili u basti, curice se ljuljale, igrale s loptom

rose user posted image za ganjanje po gaku user posted image bitan je taj prvi termin i da samo uletis
ziel bobro nam dosla nazad. odmori se

ove sa strudlom user posted image samo vi papajte, ja se drzim sladoleda, nisam ljubitelj strudli i onih makovnjaca i tome slicno

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1855
25.7.2015 8:12:54   
aidana

IZVORNA PORUKA: Nana84

Pozdrav svima, ako može savjet: u nedjelju trebala doći user posted image ali nije te sam u ponedjeljak uradila test i pozitivan je. zadnja user posted image je bila 22.06. Imala sam missed (sponatni) u 10. mjesecu 2014. pila dabroston 6 mjeseci jer su mi jajnici bili kao svicarski sir (to je termin koji je moj doktor koristio). Folnu pijem od aprila, jedino ostaje dilema kad na pregled? šta vi mislite?
pozdrav

Ne treba ici prije punih 6 sedmica, dr prije ne moze bas puno vidjeti. Tako je meni receno u sve 3 trudnoce. user posted image user posted image
Sretno

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 1856
25.7.2015 8:17:16   
aidana

IZVORNA PORUKA: maksi

Vece zene,

Ja napravila strudlu sa djemom od sljiva,evo se pece a ja obljecem ko maca oko vruce kaseuser posted image bas mi se jede

Rose nafata li doktora

maksi sta pocini....da mi je sad komad user posted image

ja kako poce tipkati mm se probudi i pogleda me znacajno user posted image user posted image toliko od mene za sada

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1857
25.7.2015 9:19:50   
ziel

IZVORNA PORUKA: LieToMe

i mi se vratili sa sjela, malena se uspavala masom i medvjedom. uzivala, skoro svo vrijeme sjedili u basti, curice se ljuljale, igrale s loptom

rose user posted image za ganjanje po gaku user posted image bitan je taj prvi termin i da samo uletis
ziel bobro nam dosla nazad. odmori se

ove sa strudlom user posted image samo vi papajte, ja se drzim sladoleda, nisam ljubitelj strudli i onih makovnjaca i tome slicno

Hvala user posted image
Odmorila sam se malo preko noci, ali kasnije cu opet da odrijemam jednu turu user posted image
Evo jedna slikica s mora od moje sestrisne, ona spavala u sobi a mi sjedili na terasi i pricali i kad se ona probudila cula glasove i dosla mackica na ove roletne i viri, bas je bila simpaticna user posted image
user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1858
25.7.2015 9:50:41   
LieToMe RR
Dobro jutro ili dobar dan, kako se uzme user posted image
Do duse ja rano ustala, svasta po kuci pozavrsavala, nadigla i ukucane, doruckovali, sredili se... odosmo kod sveki jos da se mm srikta, ko kakva mlada user posted image

Uzivajte drage moje i cuvajte se sunca.
Imate mahanje

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1859
25.7.2015 10:55:51   
rose
nas dvije jutros do 9 odvalile...mm je odavno na poslu (jednom od poslova user posted image )...valjda ce uskoro kuci...ne da mi se igdje opet je upeklo

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1860
25.7.2015 11:02:42   
pandica
Jutro drage, samo da pozdravim i da pitam rose kako ti se cini dr? Jesi zadovoljna?
IZVORNA PORUKA: rose

pozz zene cca 2-3 sata cekanja na dr...bili u sali, dvije ope..elem uradih ctg sretoh poznatu babicu...dr me primio na 15 sec jerv sam juce radila pregled i rece da dodjem iduci petak u 13,00 druga opcija je srijeda ...mada bi bilo bolje petak jer sam tada 38 ounih a on rece da bi me tada i pregledao...pa vjerovatno uzmem slobodan dan da to odradim u petak user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1861
25.7.2015 11:15:15   
rose

IZVORNA PORUKA: pandica

Jutro drage, samo da pozdravim i da pitam rose kako ti se cini dr? Jesi zadovoljna?
IZVORNA PORUKA: rose

heh dr. bio u petoj brzini..mada je ovo moj treci susret sa njim od 2009e..sinoc je imao dvije operacije pa smo ga dugo cekali...pun cekaonica l je dobra stvar sto u tim dezuraja bude po 4 doktora tako da smo samo 3 bile kod murtezica...ovo sto ja upratih..od kojih sam ja bila prva na redu user posted image ..posto sam ja dan prije imala pregled nije me ni gledao samo rekao da bi slijedeci put mogao da me pregleda ginekoloski...i predlozi petak u 13.00 a ja kazem da radim..onda kaze hajd srijeda al posto je prije rekao da je srijeda prerano...moguce da cu ipak u petak otici u 13.00 ...kada budem punih 38...primjetih da je dosta posjedio...ja ga se sjecam crne kose ...pita ova jedna jel kod mene sekcija jer je on inace navodno vrstan hirurg i najboji za carske...reko nije user posted image

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1862
25.7.2015 11:26:52   
pandica
Kazu da je kod njega uvijek tako, brzina, ludnica user posted image Hajde valjda cu i ja uspjesno zavrsiti u ponedjeljak ako Bog dauser posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1863
25.7.2015 11:39:47   
rose

IZVORNA PORUKA: pandica

Kazu da je kod njega uvijek tako, brzina, ludnica user posted image Hajde valjda cu i ja uspjesno zavrsiti u ponedjeljak ako Bog dauser posted image

ma znas pri kraju smo ne treba nam puno detalja..meni ce sa njim trebati vrijeme da mu kazem da sam na isoptinu i ako treba da me uputi internisti na pregleda a ostalo nek ide svojim tokom user posted image

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1864
25.7.2015 13:08:11   
pandica
To mu obavezno spomeni. Fakat ja jos nisam svjesna da smo pri kraju user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1865
25.7.2015 13:17:29   
rose

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image

JULI

18.07. amelaaaa user posted image porodila se 17.07 user posted image
20.07. Lala88 user posted image porodila se 08.07. user posted image
22.07. Adano user posted image porodila se 20.07. user posted image
22.07. Memsi user posted image
30.07. Anitaa user posted image

31.07. anonimna♥

AUGUST

06.08. Maksi user posted image
14.08. Rose user posted image
15.08. Pandica user posted image
18.08. Putujuca user posted image
24.08. LieToMe user posted image
28.08. MAM user posted image
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime user posted image
12.09. Araj user posted image
20.09. Carobno Jutro user posted image
23.09. Ninuska user posted image
23.09. hexe user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur*
26.11. Farah 00 user posted image

DECEMBAR

07.12 Elastigirl
14.12. Leena user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1866
25.7.2015 14:08:01   
*pcelica*
Dobar dan.
Rose user posted image za ctg i doktora. Jesi li ga mirusila user posted image user posted image
Ziel dobrodosla nazad, sad odmaraj.
Ja sam od pola osam budna. MM me probudio,a cijelu noc smo bili dezurni. Malo on malo ja. Taman se namjestim i pocne me san hvatati user posted image se pocne vrtiti i sutirati. Onda promijenim polozaj i taman se ugnijezdim opet pocne udarati na mjestu na kojem lezim pa me strah da ga nisam pritisnula. Onda me mm probudio ustajao da pije vode. Kasnije mu grc uhvatio nogu. Tek nekad jutros zaspala i on me probudi. A nikakve koristi user posted image Onda sa starijom isla u kupovinu. Kupila joj japanke kupaci kostim ima samo jedan koji joj moze. Pa da joj dokupim jos. Kupila joj prelijepe bijele trofrtaljne pantalonice i kad smo dosle kuci ona da ih proba ne moze ih zakopcati user posted image Bas mi je zao jer su prelijepe. Ali nema veze nek stoje zatrebat ce nekad negdje user posted image
Nocas mi je i Atiju glava bolila. Valjda je juce sunce uhvatilo. Jos nije bila dugo ali dzaba. Zato je nisam ni vodila, ostala je s nanom kuci. Sad imam brigu kako ce na moru. Kad i ove godine zavrsimo kod doktora, da ne prekidamo tradiciju

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1867
25.7.2015 15:01:14   
ziel

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Dobar dan.
Rose user posted image za ctg i doktora. Jesi li ga mirusila user posted image user posted image
Ziel dobrodosla nazad, sad odmaraj.
Ja sam od pola osam budna. MM me probudio,a cijelu noc smo bili dezurni. Malo on malo ja. Taman se namjestim i pocne me san hvatati user posted image se pocne vrtiti i sutirati. Onda promijenim polozaj i taman se ugnijezdim opet pocne udarati na mjestu na kojem lezim pa me strah da ga nisam pritisnula. Onda me mm probudio ustajao da pije vode. Kasnije mu grc uhvatio nogu. Tek nekad jutros zaspala i on me probudi. A nikakve koristi user posted image Onda sa starijom isla u kupovinu. Kupila joj japanke kupaci kostim ima samo jedan koji joj moze. Pa da joj dokupim jos. Kupila joj prelijepe bijele trofrtaljne pantalonice i kad smo dosle kuci ona da ih proba ne moze ih zakopcati user posted image Bas mi je zao jer su prelijepe. Ali nema veze nek stoje zatrebat ce nekad negdje user posted image
Nocas mi je i Atiju glava bolila. Valjda je juce sunce uhvatilo. Jos nije bila dugo ali dzaba. Zato je nisam ni vodila, ostala je s nanom kuci. Sad imam brigu kako ce na moru. Kad i ove godine zavrsimo kod doktora, da ne prekidamo tradiciju

Uh draga dobro se pripremi za more, tamo ces jos gore da spavas ako ne budes ukljucivala klimu... bez klime se ne moze disati, mene su i stepenice uhakale a na plazi nisam mogla sjediti ni 5 min. odmah u vodu, i evo pocrnila sam fino, nemam opekotine a citavo vrijeme provela u vodi user posted image
E odoh sad da pojedem tanjir pekmeza s kajmakom bas mi se trazi user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1868
25.7.2015 15:49:05   
Anoniman
Pozdrav drage moje zenice,
nije me odavno bilo na rr...medjutim nasla sam se u maloj nevolji...i nemam kome da se obratim drugo trenutno sem vama, ne trazim konkretan savjet, jer znam da mi to ne moze pruziti neko sa strane, ali mi je potrebno da nekome ispricam....
trebala sam dobiti prosle nedelje, inace mi je na 28 dana menst. dva dana nakon kasnjenja sam uradila prvi test, koji je bio negativan, pa sam pomislila da kasni zbog ramazana, posta...smrsala sam, pa i ove vrucine...mene stomak boli kao da cu dobiti...grudi osjetljive, bolne, sve kao pred mens. Prijev 2 dana mi krenu mucnine...to mi ie vec bilo sumnjivo i sinoc uradim test, i ima jedva vidljiva druga linija...ponovit cu sutra opet, dok se beta udupla ( ukoliko sam stvarno trudna) inace bi me trudnica radovala, ali sad u avgustu sam trebala poceti raditi, nakon duze pauze, i jedva sam i do tog posla dosla...ne znam kako bi poslodavac reagovao na trudnicu...onda imam i zdravstvenih problema, neuroloskih i endokrinoloskih...zbog kojih sam trebala raditi lumbalnu punkciju...pa sad ne znam sta da radim...abortus nije opcija...jednostavno mi se sve sastavilo...ne mogu nikome jos nista reci dok ne budem 100% sigurna...sama sam na sebe ljuta i tuzna...zeljela bih da se mogu radovati trudnoci u potpunosti...a sve ovo ostalo baca sjenu na tu radost jer je velika naizvjesnost u pitanju, i zdravstveno i poslovno...jednostavno sam se morala pozaliti nekome...
hvala svima koje budu imale strpljenja citati 😊

(odgovor članu ziel)
  Neposredna veza do poruke: 1869
25.7.2015 16:08:54   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Pozdrav drage moje zenice,
nije me odavno bilo na rr...medjutim nasla sam se u maloj nevolji...i nemam kome da se obratim drugo trenutno sem vama, ne trazim konkretan savjet, jer znam da mi to ne moze pruziti neko sa strane, ali mi je potrebno da nekome ispricam....
trebala sam dobiti prosle nedelje, inace mi je na 28 dana menst. dva dana nakon kasnjenja sam uradila prvi test, koji je bio negativan, pa sam pomislila da kasni zbog ramazana, posta...smrsala sam, pa i ove vrucine...mene stomak boli kao da cu dobiti...grudi osjetljive, bolne, sve kao pred mens. Prijev 2 dana mi krenu mucnine...to mi ie vec bilo sumnjivo i sinoc uradim test, i ima jedva vidljiva druga linija...ponovit cu sutra opet, dok se beta udupla ( ukoliko sam stvarno trudna) inace bi me trudnica radovala, ali sad u avgustu sam trebala poceti raditi, nakon duze pauze, i jedva sam i do tog posla dosla...ne znam kako bi poslodavac reagovao na trudnicu...onda imam i zdravstvenih problema, neuroloskih i endokrinoloskih...zbog kojih sam trebala raditi lumbalnu punkciju...pa sad ne znam sta da radim...abortus nije opcija...jednostavno mi se sve sastavilo...ne mogu nikome jos nista reci dok ne budem 100% sigurna...sama sam na sebe ljuta i tuzna...zeljela bih da se mogu radovati trudnoci u potpunosti...a sve ovo ostalo baca sjenu na tu radost jer je velika naizvjesnost u pitanju, i zdravstveno i poslovno...jednostavno sam se morala pozaliti nekome...
hvala svima koje budu imale strpljenja citati 😊

Sve se desava s nekim razlogom. Opusti se i uzivaj u trudnoci ako test bude pozitivan. KOdmene je bio slucaj da sam definitivno bila da necu vise radjati. I onda jedan dan sok. Test pozitivan. Sedam dana sam bila ko zombi. Razmisljala sta cu kako cu. Onda skontam. Da svaki dan koji provedem u brigama sta i kako sutra je jedan dan manje uzivanja u ovom osjecaju koje proleti. Bog nam sve sto daje daje s razlogom. Mozda poslije trudnoce dobijes i bolji posao. U svakom slucaju zelim da ti bude onako kako ti zelis

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1870
25.7.2015 16:09:10   
Anoniman
I jos da dodam da imam jedno dijete ali sam zaboravila vise na simptome i sve...da li je normalno da imam ovako rano mucnine ( prosli put nisam imala) i da li je normalno da imam grceve kao da cu dobiti...vise ne znam sta cu sa sobom...i prije par dana su me kao uhvatila ledja bila...bas su me bolila donja ledja i na pokret...pa se bojim da to nema veze sa trudnocom ( eventualnom) da li je sve ok...
glava mi je "kao kuca" od briga...u jednu ruku i zelim i ne zelim dijete, brinem se za svoje ali i za bebino zdravlje...za posao...ako rodim trebala bi nam jos jedna plata, ali ne znam da li bi me uopste zadrzali...
muz je naravno za bebu...ali nece se njegov zivot u ovoj mjeri promjenii kao moj...
uhhh samo kukam user posted image a vec sam pocela da gledam ideje za uredjenje sobe user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1871
25.7.2015 16:22:15   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Anoniman

I jos da dodam da imam jedno dijete ali sam zaboravila vise na simptome i sve...da li je normalno da imam ovako rano mucnine ( prosli put nisam imala) i da li je normalno da imam grceve kao da cu dobiti...vise ne znam sta cu sa sobom...i prije par dana su me kao uhvatila ledja bila...bas su me bolila donja ledja i na pokret...pa se bojim da to nema veze sa trudnocom ( eventualnom) da li je sve ok...
glava mi je "kao kuca" od briga...u jednu ruku i zelim i ne zelim dijete, brinem se za svoje ali i za bebino zdravlje...za posao...ako rodim trebala bi nam jos jedna plata, ali ne znam da li bi me uopste zadrzali...
muz je naravno za bebu...ali nece se njegov zivot u ovoj mjeri promjenii kao moj...
uhhh samo kukam user posted image a vec sam pocela da gledam ideje za uredjenje sobe user posted image

Ne bih da te prepadam ali sve sam iste simptome i ja imala. Prvi put me mucnina uhvatila tacno mjesec dana nakon menstruacije. U istim sam brigama bila. Jer ni ja ne radim. Tada bili u pregovorima za jedan posao. Sad to otpalo. Dvoje djece mm radi. Milion briga. Jednostavno nisam mogla da se radujem. Kad vidim svoje svi sretni meni dodje da placem. Sve dok prvi put nisam cula kako kuca user posted image i dok nisam vidjelaprvi ultrazvuk. Opusti se bit ce onako kako je sudjeno. Kazes da abortus nije opcija, onda uzivaj u daru koji si dobila user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1872
25.7.2015 16:30:08   
ziel
Draga Anonimna, ja bih ti savjetovala da zadrzis trudnocu, prihvati posao, ne govori za trudnocu svom poslodavcu sve dok ti ne postane tesko raditi a to je tamo oko 8.mjeseca, ne znam koji posao ces obavljati bori se dok mozes, tako ces i nesto zaraditi za novog clana porodice... a kao sto kaze Pcelica mozda nadjes bolji posao nakon sto rodis.. Sretno user posted image .

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1873
25.7.2015 16:37:10   
*pcelica*
Ima li male curice? Kako li je njena princeza. Nadam se da su obje dobro.Sad sam gledala na drugoj temi da se slucajno nije javila i bolje da nisam user posted image Uglavnom nje nema.
Mala curiceeee javi se kad nadjes malo vremena user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1874
25.7.2015 16:43:48   
rose

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Dobar dan.

ma ne vjeujem da je mirusio nakon dvije operacije... user posted image bio je u petoj brzini....a jako sam se iynenadila kad sam vidjela da je sijed...yadnji put ga vidjeh 2010-e

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *