|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli
24.7.2015 15:21:24   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: pandica

Maksi 37 punih, od sutra 38... Ma ne znam nekako mu se nisam nadala ovoliko prije, pa kontam i ja da je to samo predpostavka, valjda nece toliko prije. Rose, meni dr.dao isto broj, rekli mi da dodjem u 13 u ponedjeljak, pa da cekam... Rose, ja ko da ocima gledam da cemo se mi sresti gore kad taduser posted image

pa i nije to rano. mislim tehnicki moze kad udjes u 36tu pa kad god. zavisi samo jel se bebi zuri ili ne.
ja sam u pon aBd punih 36, ulazim u 37u ali posto kod mene beba fura dimenzijama 2-3 sedmice mene malo panika uhvatila

cula se maloprije sa mm, i kaze on frka mu sljedece hefte, nece moci sa mnom na ctg, pa poce neke kalkulacije...reko samo ti kalkulisi ja mogu otici na ctg i da me samo ostave
na to on nemoj bar do sljedece sedmice, cekaj platu user posted image user posted image user posted image
i hajd ti budi normalan user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1826
24.7.2015 15:24:58   
rose

Maksi 37 punih, od sutra 38... Ma ne znam nekako mu se nisam nadala ovoliko prije, pa kontam i ja da je to samo predpostavka, valjda nece toliko prije. Rose, meni dr.dao isto broj, rekli mi da dodjem u 13 u ponedjeljak, pa da cekam... Rose, ja ko da ocima gledam da cemo se mi sresti gore kad taduser posted image

heheh kod kojeg te uputio...ja cu dolaziti samo u Murteziceve dezure,..ove dvije sedmice u vecernjoj varijantia onda vjerovatno dnevna?

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1827
24.7.2015 15:32:55   
maksi
Ne znam sta bi ti rekla i mene neka trema drma i fata panika,juce sam se bila pripremila i reko to je to i nema sada povratka,a danas vec druga prica da samo prodje starijem rodjendan valjda ce biti tako.
Ma ja mislim da ti neces puno ranije,kada ces ici da provjeris stanje grlica i otvaranje kod svog doktora
IZVORNA PORUKA: LieToMe

pa i nije to rano. mislim tehnicki moze kad udjes u 36tu pa kad god. zavisi samo jel se bebi zuri ili ne.
ja sam u pon aBd punih 36, ulazim u 37u ali posto kod mene beba fura dimenzijama 2-3 sedmice mene malo panika uhvatila

cula se maloprije sa mm, i kaze on frka mu sljedece hefte, nece moci sa mnom na ctg, pa poce neke kalkulacije...reko samo ti kalkulisi ja mogu otici na ctg i da me samo ostave
na to on nemoj bar do sljedece sedmice, cekaj platu user posted image user posted image user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1828
24.7.2015 15:44:25   
pandica
Kod Murtezica isto, pa eto vidjecemo sta kaze on. Ma hvala Bogu bebica je spremna, jedino sto mama jos nije, al sta da se radiuser posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1829
24.7.2015 15:52:19   
rose

Kod Murtezica isto, pa eto vidjecemo sta kaze on. Ma hvala Bogu bebica je spremna, jedino sto mama jos nije, al sta da se radiuser posted image

ja negdje procitah da on sada radi samo dezure pa da se ne zeznes u ponedjeljak?? ako ti nijne mrsko hajde veceras sa mnom, veceras je dezurni? nadjemo se ispred gak-a

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1830
24.7.2015 15:54:36   
rose
dezure za juli

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203049389595813&set=gm.687385011391740&type=1&theater

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1831
24.7.2015 15:55:18   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: maksi

Ne znam sta bi ti rekla i mene neka trema drma i fata panika,juce sam se bila pripremila i reko to je to i nema sada povratka,a danas vec druga prica da samo prodje starijem rodjendan valjda ce biti tako.
Ma ja mislim da ti neces puno ranije,kada ces ici da provjeris stanje grlica i otvaranje kod svog doktora

kod Divketa sam tek 4tog jer je on na godisnjem do onog tamo ponedjeljka. Generalno usla sam u taj safe mod. Bila sam 2.7. kod njega I rekao mi je tad samo 2-3 hefte da mirujem I da izguram zbog grlica. Narucio me ali eto ostavio I opciju da se mozda necemo vidjeti. Sljedece sedmice svakako sam punih 36 sedmica pa cu I na ctg otici I valjda ce me ko pregledati zbog grlica. A trebam I te briseve raditi.
pa znacu generalno sljedece sedmice sta konkretnije ako se u medjuvremenu ne porodim nicim izazvana user posted image
mada ja osjecam takav pritisak zadnjih par dana, I prepone me uzasno bole, a I beba se navalila opasno.
nek sam se ja depilirala pa makar user posted image
user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1832
24.7.2015 15:55:23   
ninuska

Ja sam se porodila u 38 sedmici.

Neposredna veza do poruke: 1833
24.7.2015 15:55:32   
pandica
Njega sam lično zvala, ustvari nazvao ga moj doktor da vidi kad moze da me primi i on rekao da dodjem u ponedjeljak u 13h, pa valjda me nece izraditi user posted image Ako izradi naredni put cu u dezuru user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1834
24.7.2015 15:56:41   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

ja negdje procitah da on sada radi samo dezure pa da se ne zeznes u ponedjeljak?? ako ti nijne mrsko hajde veceras sa mnom, veceras je dezurni? nadjemo se ispred gak-a

ja cu se sa maksi dogovoriti u utorak user posted image
kazem maksi eto mene ujutru na ctg pa reci koju finu svojoj doktorici za mene user posted image user posted image (ovo u slucaju da ne budem znala za nakasa do pon) user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1835
24.7.2015 15:56:48   
rose

Njega sam lično zvala, ustvari nazvao ga moj doktor da vidi kad moze da me primi i on rekao da dodjem u ponedjeljak u 13h, pa valjda me nece izraditi user posted image Ako izradi naredni put cu u dezuru user posted image

aaa ok onda...ti vec imas ostvaren kontakt :) onda cemo se definitivno sretati user posted image

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1836
24.7.2015 15:57:15   
pandica
Rose, ne moze se meni otvoriti ovaj link user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1837
24.7.2015 16:00:08   
rose

Rose, ne moze se meni otvoriti ovaj link user posted image

jel imas fb profil? ovo je lista dezura za juli neko uslikao i stavio u jednu grupu na fb

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1838
24.7.2015 16:06:22   
pandica
Koja je grupa, mozda zato sto nisam član pa neće da otvori? Imam profil

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1839
24.7.2015 16:08:35   
aidana
pandice samo smireno user posted image sve su ti rekle zene, to sto je beba zrela za poroda ne znaci da ces se stvarno poroditi ranije a i da se desi nema veze jer si vec u 9om mjesecu.
Ja sam se u prvoj trudnoci pocela otvarati u osmom mjesecu, morala na mirovanje i bilo je samo da izguram do ulaska u deveti. Beba bila nisko citavo vrijeme i krupna, U devetom se vratim na posao, normalno sve radila, hodala i na kraju zavrsila na indukciji user posted image user posted image 2 dana prije predvidjenog termina jer je bio dosta krupan i bio mu vakat da izadje user posted image user posted image
Dakle od tolike mogucnosti prijevremenog poroda sam ja zavrsila na indukovanom porodu

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1840
24.7.2015 16:10:43   
rose

Koja je grupa, mozda zato sto nisam član pa neće da otvori? Imam profil

Klub trudnica i mladih mama iz Sarajeva

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1841
24.7.2015 16:10:56   
aidana
nesto mi krivo sto taj omeksivac nema vise gdje kupiti .... ne znam kakav je ali koliko ste ga nahvalile mislila i ja kupiti user posted image user posted image mozda ce biti u nekoj drugoj radnji chicco proizvodi ako su oni skroz zatvorili

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1842
24.7.2015 16:11:23   
pandica
user posted image Hvala cure, malo ste me smirile.. Ma moram se ja pomiriti s tim da smo mi pri kraju kako god user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1843
24.7.2015 16:20:16   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: aidana

pandice samo smireno user posted image sve su ti rekle zene, to sto je beba zrela za poroda ne znaci da ces se stvarno poroditi ranije a i da se desi nema veze jer si vec u 9om mjesecu.
Ja sam se u prvoj trudnoci pocela otvarati u osmom mjesecu, morala na mirovanje i bilo je samo da izguram do ulaska u deveti. Beba bila nisko citavo vrijeme i krupna, U devetom se vratim na posao, normalno sve radila, hodala i na kraju zavrsila na indukciji user posted image user posted image 2 dana prije predvidjenog termina jer je bio dosta krupan i bio mu vakat da izadje user posted image user posted image
Dakle od tolike mogucnosti prijevremenog poroda sam ja zavrsila na indukovanom porodu

kod tebe slicno ko kod mene u prvoj user posted image ja od 7og bila otvorena, beba nisko, grlica nije bilo...bilo samo mirovanje da doguram do 9tog pa sta bog da... komisija mi bolovanje otvorila do porodiljskog. ja se porodila dan pred termin, najnormalnije user posted image
I sad mi je ista prica, bilo da doguram do 9tog... mada ja sad nesto imam osjecaj da cu prije user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1844
24.7.2015 16:26:43   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: aidana

nesto mi krivo sto taj omeksivac nema vise gdje kupiti .... ne znam kakav je ali koliko ste ga nahvalile mislila i ja kupiti user posted image user posted image mozda ce biti u nekoj drugoj radnji chicco proizvodi ako su oni skroz zatvorili

vjeruj mi I meni krivo, ja uzela jednu samo bocu, uzela u stvari dvije I jednu dam svekrvi ona stalno nesto perka stvarcice od L a kontala je nositi I bebino da se ja ne patim (mislim hajd reci nemoj)
tako da I meni pravo krivo, navukli smo se kolektivno na omeksivac

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1845
24.7.2015 16:38:26   
pandica
Rose nisam član pa zato ne mogu da otvorim user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1846
24.7.2015 20:09:59   
maksi
Vece zene,

Ja napravila strudlu sa djemom od sljiva,evo se pece a ja obljecem ko maca oko vruce kaseuser posted image bas mi se jede

Rose nafata li doktora

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1847
24.7.2015 20:23:30   
*pcelica*
Evo i mene. Ja danas izgorila user posted image Jos sam cijelo vrijeme bila u hladu. Ali mi ramena crvena i svrbe me. KO kad imam svijetal ten pa mi sekunda fali. Jedva sam djecu iz bazena istjerala. Smezurale se od vode vise user posted image .
Maksi, nisi se jos porodila jel user posted image Znaci juce bila lazna uzbuna user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1848
24.7.2015 20:45:52   
Nana84
Pozdrav svima, ako može savjet: u nedjelju trebala doći user posted image ali nije te sam u ponedjeljak uradila test i pozitivan je. zadnja user posted image je bila 22.06. Imala sam missed (sponatni) u 10. mjesecu 2014. pila dabroston 6 mjeseci jer su mi jajnici bili kao svicarski sir (to je termin koji je moj doktor koristio). Folnu pijem od aprila, jedino ostaje dilema kad na pregled? šta vi mislite?
pozdrav

24.10.2010. se rodila naša Mia :O)

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1849
24.7.2015 20:46:14   
ninuska

IZVORNA PORUKA: maksi

Vece zene,

Ja napravila strudlu sa djemom od sljiva,evo se pece a ja obljecem ko maca oko vruce kaseuser posted image bas mi se jede

Rose nafata li doktora

Mogla bih te strudle. Jos ako je domaci pekmez..mljacccc.
meni svekrva dala dosta tegli pekmeza od sljiva, pa sam i ja cesto znala napraviti. Sad sam povukla rucnu user posted image . Svi uzmu malo, a ostalo ja pojedem user posted image . E, reko', necete vise user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *