rose
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: lala88 uh draga slijepio bi te ko pljeskavicu, mm ima malo veci stomak, ali pravilno rasporedjen, nije opusten, vec ide od grudi. Bas sinoc govori udebljo sam se trebam mrsati. Ma reko smrsaces kad bebi dodje, on je jako brizan, imam osjecaj da ce svaki put kad bebi zaplace biti na nogama prije mene. Blago tebi, pomagace ti dosta. Mog strah , skoro smo bili kod jedne njegove rodice koja se porodila, bebi bilo 18 dana, ja mu kazem da bebu malo dodirni, pomiluj, on malo darnu nogicu i onda kroz 5 min. kaze meni HAJMO VANI DA IM VIDIS VOCNJAK. Mi vani , kad on rece: JOJ GLAVA MI JE OTRNILA, NISAM JOS DOSAO SEBI. STA JE ONO ONAKO, STO SU MU ONAKO MEHKE NOGE? Ja sam se valjala od smijeha Ma bona i tvoj ce pomagati aBd. Moj isto nikad nije smio uzeti bebu u ruke. A, kad se mala rodila da ga vidis..sve je on oko nje..od kupanja sa mojom mamom, mijenjanja pelena, tretiranja pupka... promijeni se to kad dobijes svoje dijete Ne znam vjeruj, sve je pred nama, ovako kako prica o tome, vidim da ga je strah ili ima neku kocnicu, a najvjerovatnije ce se promjeniti kad bude njegovo dijete u pitanju, postace TATA HEROJ Mene nerivra kad nekad pred svekrvom i svekrom pricamo o djeci, kad njih dvoje daju svoje neke komentare, ona: MA SINE JA CU NE SIKIRAJ SE, AKO JE TEBE STRAH. A svekar: ZENE SE BRINU O DJECI, MUSKARCI IMAJU DRUGOG POSLA. Fuj Ja samo znam da mm nece samo tako se izmicati od bebe, ucestvovace u svemu pa makar ga morala natjerati jer on i ja smo glavni nasem dijetu, nisu ni dede ni nene naravno..ali nezgodno je sto su ti svekijevci blizu...pa se moze izvlaciti..mm nije imao izbora..njegova mama je tu bila prvih 15 dana onda otisla svojoj kuci, 40 km dalje...zaposlena je...moji su svracali povremeno da vide malu ali nisu ucestvovali niti preuzimali cuvanje...a mi smo morali se uzdat u sebe...nije bilo druge varijante..i jos uvijek je tako
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|