|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli
2.7.2015 16:24:02   
maksi
Zene kako ste mi sve redom,

Ja bila na kontroli pa hodala po gradu. Beba super napreduje,sve je uredu hvala bogu ima 2600 kg dubi na glavici,plodne vode dovoljnjo posteljica jos nije pocela stariti. Po ultrazvuku smo 35 nedelja punih danas.
Za sedam dana na prvi ctg i tako.

LTM mila znam da si se rastuzila,ali bice sve uredu ako Bog da,kako kazes uskocice mama i svekrva ti pripremi sto trebas i odmaraj ne brini se. Jaka si ti izdrzaces. Saljem ti puno virtuelnih zagrljaja podrske user posted image user posted image user posted image

Drugo nisam nista upratila

Jedino jesam
Rose. Odjelce je med medeni user posted image user posted image user posted image

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 201
2.7.2015 16:26:02   
rose
zaredale kontrole...nama je aBd 9 jula...inace na prosloj kontroli je posteljica vec bila I stepen

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 202
2.7.2015 16:52:13   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: maksi

Zene kako ste mi sve redom,

Ja bila na kontroli pa hodala po gradu. Beba super napreduje,sve je uredu hvala bogu ima 2600 kg dubi na glavici,plodne vode dovoljnjo posteljica jos nije pocela stariti. Po ultrazvuku smo 35 nedelja punih danas.
Za sedam dana na prvi ctg i tako.

LTM mila znam da si se rastuzila,ali bice sve uredu ako Bog da,kako kazes uskocice mama i svekrva ti pripremi sto trebas i odmaraj ne brini se. Jaka si ti izdrzaces. Saljem ti puno virtuelnih zagrljaja podrske user posted image user posted image user posted image

Drugo nisam nista upratila

Jedino jesam
Rose. Odjelce je med medeni user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala draga maksi...ma izguracemo mi. jest da je to sok u prvi mah (koliko god da se ja svaki put pripremim za taj grlic) ali unisti mi svaki put pregled user posted image krene s nalazima, sve super, onda bebica, tyson napreduje, sve za 10 i onda dodje taj grlic i da prostite ujebe cijelu situaciju user posted image
jutros sam bas bila nekakva nikakva, jos i ta pupcana sto je na vratu user posted image ali kako sam sa malenom provela lijep dan, bila mi i mama, bebica se udara...sve nekako covjek potisne u drugi plan.

meni je on zakazao jos jedan pregled kad se vrati sa godisnjeg, jest da cu ja biti 36-37 sedmica ali bolje mi kod njega nego se po bolnici metiljati (mada cu morati svakako zbog bolovanja prije njegovog pregleda otici Nakasu)
rose ovo krenulo sa pregledima...
nadam se da je mala curica ok, ne upratih je danas da se javljala.

ja sam napravila i przenice (jele mi se sa eurokremom user posted image ) otkad sam vidjela na onom 24 kichen kako je to aman zaman specijalitet u francuskoj oplakah od sege user posted image sto kaze moj muz oni od svega naprave specijalitete user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 203
2.7.2015 17:26:25   
ninuska

IZVORNA PORUKA: aidana

IZVORNA PORUKA: ninuska

odoh na depilaciju. Mada ne znam koliko mi je pametno. Zbog ovih vena user posted image . Radim brazilku, a bas je na tom dijelu. Sjetih se vase price od neki dan. Ni ja ne podnosim dlake user posted image . Vec se brinem kako cu ucicati depilaciju oko poroda..da budem glat user posted image

Ja sam prije trudnoce prestala raditi brazilku, dobila eserihiju, dugo na terapiji i nisam iz predostroznosti isla. U tom zatrudnim i onda me bio strah od naprezanja jer sam se u medjuvremenu brijala. I sad je eto ne radim vec mjesecima, i bas mi je bezveze. Pogotovo kako ne vidim nista vise dole. Sad odem samo da mi uradi bikini zonu a ostalo brijem. A sad sam i noge prestala depilirati, upravo zbog vena. Strasno izgledaju, i mislim da bi to samo pogorsalo situaciju. Sad to ja aparaticem sredim. Meni nedostaje da odem i pocupam sve sto se da i mirna mjesec. Ovako stalno nesto cupkam, brijem....

I mogu reci da je moja kozmeticarka pravo bezobrazna. Idem njoj godinama, ostavim joj petobu mjesecno i sve divno bajno. Kako sam prestala raditi brazilku, od jednom je teze doci do nje, sad sam je jedva uhvatila da mi depilira bikini zonu. To je njoj 3 minute posla ali eto nema terminauser posted image Rekla sam da necu vise ni ici. Zadnja 3 mjeseca je moram bukvalno moliti za termin.
Pa eto ako neko ima preporuku, moze na pp

Ja radim samo brazilku jer ne mogu cekati da dlake narastu na nogama. Meni nije strasno, a i meni se pojavile vene. Znam da nije pametno, ali kad se obrijem vec sutra se vide..a, najgire mi je kad dodje do poroda..pa rana...bila bih cupava user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 204
2.7.2015 17:29:57   
ninuska

IZVORNA PORUKA: aidana

Ma otvaraj tu kesu carobno jutro user posted image .
joj, kad se sjetim sebe prije 4 godine. Nusam mogla iscekati da kupim stvarcice. Pa onda ih zagledam po nekoliko puta. I sad kad izrovim kese bice mi minijaturno. Navikla se vec na ove vece brojeve user posted image .
i ja cu morati kupiti dosta tofa..sto se tice garderobe. Iskoristicu bodihe, gegice neutraln8h boja i imam jaknu i skafander. Imam i nekih stvarcica od rodice mm, ali je njen mali rodjen u aprilu, pa valjda se mogne sta iskombinovati. Ima bas prelijepih bermuda i ljetnih pantola..

Nekako je lakse da curica naslijedi stvari od djecaka, tu se moze ipak iskombinovati lijepih outfita, ne mora biti sve uvijek roza. Eh sad, obrnuto je vec diskutabilno user posted image user posted image Nekako mi djecak nije za roze boje, volanica i masnica user posted image user posted image

Ja cu slijedece sedmice dobiti stvarcice od zaove i od prijateljice za curicu a imam i od malca stvari, pa cu onda vidjeti sta trebam jos dokupiti.

Upravo tako. Curici mozes i plavo, ali vala djecak u suknjici ne moze nikako.
nista..da se ti i ja m8jenjamo user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 205
2.7.2015 17:42:14   
ninuska
Ja odoh po malu u vrtic, pa po nalaze..hB uredni...malo bakterija, ali to je ok user posted image .
onda otisle do importane-a na trampolinu i ono gumeno cudo. Dosla i moja mama,,pa smo nas dvije kahvenisale dok se mala igrala. Sto je lijepo kad malo porastu user posted image . Sjedis i uzivas user posted image
ziel lijepo izgledas, a i frizura ti je super. Bas si mlada..
maksi je li dosla aida? Je li bilo puno zena? Rece mi kad dolazi, a nisam je zvala. Pa kontam ako jeste da odem sutra da je i ne zovem user posted image .

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 206
2.7.2015 17:48:35   
Carobno jutro

maksiuser posted image za kontrolu.

Jeli se MAM javlala, i ona i Araj su danas isto na kotrnoli

ninuska i tebi user posted image za nalaze

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 207
2.7.2015 19:19:25   
LieToMe RR
ja sta nas je danas na kontroli bilo user posted image isto da smo se dogovorile user posted image

user posted image svima za kontrole i nalaze.

ja odmaram, sjela konacno...mm i malena otisli kod sveki, ja samo raspremila od rucka i sudje oprala... malena se od juce gizda mojom bizuterijom (imam veliku kesu stvari koje sam dobijala godinama a kako imam alergiju na to nikad nisam nosala) dosta sm poklonila ali eto ostalo je nekih djidja pa juce iskopala
otisla je kod bake sa 2-3 ogrlice oko vrata user posted image jos stavila i neku manju na glavu (samo joj preko siski padne) kaze mm samo joj fali jos kristalna kugla user posted image user posted image

i ja se evo ispruzila laptop u krilo a navila anatomiju, po ne znam koji put gledam ove epizode...ako vam se vise ne javim zaspala sam garant user posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 208
2.7.2015 19:27:46   
ziel

Ja odoh po malu u vrtic, pa po nalaze..hB uredni...malo bakterija, ali to je ok user posted image .
onda otisle do importane-a na trampolinu i ono gumeno cudo. Dosla i moja mama,,pa smo nas dvije kahvenisale dok se mala igrala. Sto je lijepo kad malo porastu user posted image . Sjedis i uzivas user posted image
maksi je li dosla aida? Je li bilo puno zena? Rece mi kad dolazi, a nisam je zvala. Pa kontam ako jeste da odem sutra da je i ne zovem user posted image .

Drago mi je zbog dobrih kontrola i zdravih beba user posted image
Hvala Ninuska pa eto taman sam s godinama nije ni prerano za prvu bebu user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 209
2.7.2015 19:36:00   
ziel

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: ziel

Aidana hajde bona , cas_ti se sladoledom makar svaki 4. dan nece ti nista biti user posted image Super za kontrolu user posted image

A ja ne znam za vas zene, dal mi je mozda glup prijedlog , vi kazite user posted image Da svaka od nas postavi svoju sliku da vidimo s kim se druzimo user posted image Ako je glup prijedlog, recite user posted image A evo prvo moje slike, slika je od prije 4 dana kad sam sitne pramenove uradila neka bež boja, mozda se ne vidi bas najbolje na slici ali eto, ja sam zadovoljna frizurom user posted image
user posted image

Bas si lijepa i mladoliko izgledas. Ko djevojcica.
Ne znam zasto ali ja sam tebe zamisljala kao crnku, visoku kose do pola ledja uvijek svezane u onu rascupanu pundzu user posted image user posted image

Hehe nasmijala si me s tim zamisljanjem :-D ja bas kazem danas jos kad smrsam poslije poroda bicu jos mladolikija haha izmislih novu rijec :-D
Hvala LTM i tebi na komplimentu ;-)

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 210
2.7.2015 20:09:07   
LieToMe RR

Aidana hajde bona , cas_ti se sladoledom makar svaki 4. dan nece ti nista biti user posted image Super za kontrolu user posted image

A ja ne znam za vas zene, dal mi je mozda glup prijedlog , vi kazite user posted image Da svaka od nas postavi svoju sliku da vidimo s kim se druzimo user posted image Ako je glup prijedlog, recite user posted image A evo prvo moje slike, slika je od prije 4 dana kad sam sitne pramenove uradila neka bež boja, mozda se ne vidi bas najbolje na slici ali eto, ja sam zadovoljna frizurom user posted image
user posted image

Ne znam zasto ali ja sam tebe zamisljala kao crnku, visoku kose do pola ledja uvijek svezane u onu rascupanu pundzu user posted image user posted image

Hehe nasmijala si me s tim zamisljanjem :-D ja bas kazem danas jos kad smrsam poslije poroda bicu jos mladolikija haha izmislih novu rijec :-D

nema na cemu, i drugi put user posted image
bas si slatka user posted image

a tek sad upratih ovaj pcelicin komentar kako te zamisljala user posted image
meni je vrh bio kad sam prosle godine upoznala curu za razmjenu slicica ono prvenstvo kad je bilo...kaze zamisljala me plavu kratko posisanu a ja tamno smedja duge kose do ledja user posted image
ja rose zbog avatara zamisljala kao crvenokosu user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 211
2.7.2015 20:38:35   
rose
bila sam nekad davno...ovaj avatar je strip junakinja

http://www.comicvine.com/scorpio-rose/4005-30963/

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 212
2.7.2015 20:57:27   
ziel
IZVORNA PORUKA: LieToMe

user posted image

nema na cemu, i drugi put user posted image
bas si slatka user posted image

a tek sad upratih ovaj pcelicin komentar kako te zamisljala user posted image
meni je vrh bio kad sam prosle godine upoznala curu za razmjenu slicica ono prvenstvo kad je bilo...kaze zamisljala me plavu kratko posisanu a ja tamno smedja duge kose do ledja user posted image
ja rose zbog avatara zamisljala kao crvenokosu user posted image

I ja sam tako zamisljala Rose svega mi user posted image
Joj ja ispekla jaja s parizerom, mrsko mi bilo kuhati nesto drugo, a sad osjecam da sam pretjerala jer sam prije toga pojela dosta krusaka onih malih i jabuka domacih kiselih... sad lezim, gledam MALDIVE kako ljudi lako zaradjuju......

< Poruku je uredio ziel -- 2.7.2015 21:03:11 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 213
2.7.2015 21:26:16   
LieToMe RR
sve je dobro dok mene ne pocnete mene zamisljati kao tim rotha user posted image user posted image
jedino zajednicko nam je da smo tersovi i namcori user posted image inace je prenizak za mene user posted image
mada eto ima onu neku sirovu crtu i drskost sto volim kod muskaraca

meni ce one przenice na nos izaci user posted image ja nemam mjere nikako...

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 214
2.7.2015 21:28:38   
M.A.M.
Hej drage moje ja danas sa kontrole malo sa sekom hodala,pa dosla kod mame,hvala Bogu na kontroli sve ok jedino nam je glava malo veca haha ako ne grijesi uz,beba i dalje fura za sedmicu vise,posteljica ista kao prije 2 sedmice,pa opet za 15 dana na kontroluuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 215
2.7.2015 21:55:17   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Hej drage moje ja danas sa kontrole malo sa sekom hodala,pa dosla kod mame,hvala Bogu na kontroli sve ok jedino nam je glava malo veca haha ako ne grijesi uz,beba i dalje fura za sedmicu vise,posteljica ista kao prije 2 sedmice,pa opet za 15 dana na kontroluuser posted image

user posted image user posted image
bas mi je drago da je sve proslo ok user posted image bravo za bebicu user posted image
hajde sta se zalis za glavicu, meni danas rece da mi beba fura 3 sedmice, dobila kg od prosle kontrole i 1 cm glave u obimu user posted image user posted image
meni majke mi sve odzvanjaju one njegove rijeci radjam ja bebu od 5kg ko od sale user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 216
2.7.2015 22:03:12   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

user posted image user posted image
bas mi je drago da je sve proslo ok user posted image bravo za bebicu user posted image
hajde sta se zalis za glavicu, meni danas rece da mi beba fura 3 sedmice, dobila kg od prosle kontrole i 1 cm glave u obimu user posted image user posted image
meni majke mi sve odzvanjaju one njegove rijeci radjam ja bebu od 5kg ko od sale user posted image

Haha ma sega mi kad mi rece al hajd ima na koga biti masala ni mama ni babo ne zaostaju za kilama,nek su nama bebice dobro a kako se poroditi druga pricauser posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 217
2.7.2015 22:05:50   
ziel

sve je dobro dok mene ne pocnete mene zamisljati kao tim rotha user posted image user posted image
jedino zajednicko nam je da smo tersovi i namcori user posted image inace je prenizak za mene user posted image
mada eto ima onu neku sirovu crtu i drskost sto volim kod muskaraca

meni ce one przenice na nos izaci user posted image ja nemam mjere nikako...

Ja bas volim tu seriju jer je taj lik extra zanimljiv user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 218
2.7.2015 22:07:33   
maksi
Jeste dosla je Aida,pa bila je poprilicna guzva valjda kako je nije bilo dugo

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 219
2.7.2015 23:20:08   
ninuska

IZVORNA PORUKA: maksi

Jeste dosla je Aida,pa bila je poprilicna guzva valjda kako je nije bilo dugo

E, hvala draga. Rece mi i kum :). Odoh i ja sutra aBd.

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 220
3.7.2015 6:55:29   
LieToMe RR
jutro drage moje, ja opet medju prvima...sta cu kad sam ranoranilac...

opet sam se probudila prije 6 a i nesto sam iscjepkano spavala, bilo mi vruce, pa mi bilo svjezije... pa se okretala...
sad cu muza da ispratim na posao i da se malo provtrim po kuci, ima ovih sitnih poslica uvijek, vec sam i doruckovala, jos samo nesicu da si napravim i ocejfim. onda cu lijepo malenu da nadignem jer da se ona pita spavala bi do 11 aja mislila da izadjemo nas dvije malo krug po kvartu da napravimo, eventualno do jyska da odemo da vidimo sta ima, i kod frizerke na kafu...
ninuska sretno na pregledu (koliko upratih ides danas)
valjda ce se neka javiti od vas javiti (ziel ili rose obicno porane) da ne pricam sama sa sobom user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 221
3.7.2015 6:56:15   
lala88
jutro zene, ovo moje ustajanje u 6h postalo navika, najgore mi je sto cu do 9h izdrzati i onda moram opet spavati do 12h. Kod mene lijepo vrjeme, pijaca danas user posted image
Mala curice sretno ti danas, da sve hairli prodje i da svoju dusicu sto prije drzis u narucju.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 222
3.7.2015 7:19:48   
lala88
pisi ltm nisi sama. Sta bi danas mogla biti tema mozda paucina user posted image ili sta za rucak (omiljene teme trudnica)

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 223
3.7.2015 7:25:08   
ninuska
Jutrooo
ja sam ustala danas malo kasnije, oko pola sedam. Ali dok malu spremim i ispratim ih tek tad se mogu javiti user posted image .
sinoc bili na iftaru, bas nam lijepo bilo. A. Se zaigrala sa drugaricom i nece kuci. Tako da smo tek oko pola 11 posli. Zaspala je u autu. I samo je muz prebacio u krevet. Najgore mi je jer znam da mora rano ustati, pa onda bude knjezava ako kasno legne.
jutros sama izabrala sta ce obuci..hao, zene, rekla sam da je necu voditi u parkic..pa, majica i suknjica se i slazu, ali dole kratke carape minnie mouse i baletankice na leptirice user posted image . I, da...ispod toga helanke..nisam je mogla pustiti golih nogu..Bas nikako ne ide..
odoh na kontrolu. Hvala ltm. Nisam bila mjesec dana

< Poruku je uredio ninuska -- 3.7.2015 7:28:23 >

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 224
3.7.2015 7:25:54   
ziel
Evo i mene, poceo radni dan, vec 2 pacijenta me cekala pred vratima, kako ja otkljucavam i oni ulaze , to bas ne volim, jer od citavog dana oni moraju mene sacekati pred vratima u 7 user posted image
LTM i ti ranis , kao da radis user posted image
Lala88 nema nista draze od tog spavanja od 9-12 ili od 12 - 15 , uhh kad vikendom odmaram to obavezno sebi priustim kud puklo da puklo user posted image

Sta jedete vi za dorucak? I koliko hljeba pojedete za jedan dan?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *