|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli
2.7.2015 11:31:43   
ziel

IZVORNA PORUKA: rose

evo odjelce za izlazak iz bolnice :)

http://i.imgur.com/gLaaTbx.jpg?1

Super user posted image
A sta je ovo ispod odjelca, tobogan za bebu? user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 151
2.7.2015 11:32:56   
ninuska

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: anitaa

Preslatko Rose,
kod mene je odijelce s pcelicom, tamno rozo, u stvari nisam nesto posebno planirala da u tom izade, to je zadnje.sto sam kupila, neki dan u Okaidiju...sad bih poslala, ali preko mobitela, zao mi je malo sam smoti za to...moja cura premirna, cak kad se preforsiram samo se Bogu pomolim da se sto prije javi, a njoj mrsko :-)...i na zadnjem pregledu legi i zijeva, beba melanhonik...zezam se, nesto razmisljam da ponovo odem kod svoje dr na pregled, jer puno mi bez pregleda jos 10, a ima nekih opcija i 15 dana, s tim da.sam zadnji put bila prije nekih 20ak dana, ipak je ovo finalni mjesec.

i ova bubamarica je u okaidiju kupljena user posted image bilo tih rozih tamnih ali ja nadjoh narandjasto pa mi ide fino uz korpu user posted image mislim mozda nadjem nesto ljepse ali ovo je za sada favorit user posted image

Svidja mi se odijelce. Koliko si platila? Ja evo sestri dajem smjernice za kupovinu..ona u svedskoj, pa ne znam sta bih prije user posted image

nepunih 15 KM user posted image nako je snizenje u okaidiju..vidkm da je hrpa stvari izlozena, nema oznaka uzrsata...bojim se da s ene zatvaraju user posted image

Nemoj zezat'. A, joj...vrlo moguce..a imaju bas dobrih stvari po povoljnim cijenama. Ako se zatvore nece nam.nista ni ostati..da valja...osim lindexa koji je bezobrazno skup

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 152
2.7.2015 11:35:44   
anitaa
Rose, otvorih ponovo tvoju sliku, pa vidim puno slicnosti, osim krila :-) ja platih 16, 70 KM, bilo 20,90....slatka i cura, vrati mi se prvi susret s mojom S., sta sam ja.u svojoj glavi zamisljala taj trenutak, da mi njezno gugucemo jedna drugoj, kad tamo sok i nevjerica, valjda i CR specifican, donijeli je vjerovatno gladnu poslije ko zna koliko, dere se, gleda me ljutitim pogledom u stilu ko mi tebe dade i ote mi cijev od infuzije, ja njezno da vratim, kad ona jos jace stisnu uz stomak i zaspa, valjda je podsjetilo na pupcanu..a meni se pomjerila braunila i cak mi malo nateklo...mi smo pravi klik imale tek poslije 10ak dana i traje i traje :-)

(odgovor članu putujuca)
Neposredna veza do poruke: 153
2.7.2015 11:38:56   
pandica
user posted image

Rose, otvorih ponovo tvoju sliku, pa vidim puno slicnosti, osim krila :-) ja platih 16, 70 KM, bilo 20,90....slatka i cura, vrati mi se prvi susret s mojom S., sta sam ja.u svojoj glavi zamisljala taj trenutak, da mi njezno gugucemo jedna drugoj, kad tamo sok i nevjerica, valjda i CR specifican, donijeli je vjerovatno gladnu poslije ko zna koliko, dere se, gleda me ljutitim pogledom u stilu ko mi tebe dade i ote mi cijev od infuzije, ja njezno da vratim, kad ona jos jace stisnu uz stomak i zaspa, valjda je podsjetilo na pupcanu..a meni se pomjerila braunila i cak mi malo nateklo...mi smo pravi klik imale tek poslije 10ak dana i traje i traje :-)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Oplakah majke mi kako zena docara svoj porod user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 154
2.7.2015 11:45:26   
Carobno jutro

user posted image user posted image user posted image oplakah

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 155
2.7.2015 11:47:16   
Carobno jutro

Preslatko Rose,
kod mene je odijelce s pcelicom, tamno rozo, u stvari nisam nesto posebno planirala da u tom izade, to je zadnje.sto sam kupila, neki dan u Okaidiju...sad bih poslala, ali preko mobitela, zao mi je malo sam smoti za to...moja cura premirna, cak kad se preforsiram samo se Bogu pomolim da se sto prije javi, a njoj mrsko :-)...i na zadnjem pregledu legi i zijeva, beba melanhonik...zezam se, nesto razmisljam da ponovo odem kod svoje dr na pregled, jer puno mi bez pregleda jos 10, a ima nekih opcija i 15 dana, s tim da.sam zadnji put bila prije nekih 20ak dana, ipak je ovo finalni mjesec.

i ova bubamarica je u okaidiju kupljena user posted image bilo tih rozih tamnih ali ja nadjoh narandjasto pa mi ide fino uz korpu user posted image mislim mozda nadjem nesto ljepse ali ovo je za sada favorit user posted image

Svidja mi se odijelce. Koliko si platila? Ja evo sestri dajem smjernice za kupovinu..ona u svedskoj, pa ne znam sta bih prije user posted image

nepunih 15 KM user posted image nako je snizenje u okaidiju..vidkm da je hrpa stvari izlozena, nema oznaka uzrsata...bojim se da s ene zatvaraju user posted image

Nemoj zezat'. A, joj...vrlo moguce..a imaju bas dobrih stvari po povoljnim cijenama. Ako se zatvore nece nam.nista ni ostati..da valja...osim lindexa koji je bezobrazno skup

lindex ima preslatkih stvarcica za bebice ali brate bas je skup...

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 156
2.7.2015 11:48:13   
anitaa
Tako ti je bilo, cak je tih prvih dana vise htjela kod moje mame i prijateljica s vecim grudima, ja sam bila samo neka dosada sto je tjera na siku, a i one mi nesto bile skromne, bez puno mlijeka...kasnije je uhvatili grcici, ja stavila jastuk na krilo, nju na jastuk,ona place i stisla moje palceve, ja je ljuljam i njezno pjevusim i uhvatim taj pogled, ono prepustila se, i kad kazu da male bebe nista ne kontaju :-)

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 157
2.7.2015 12:00:12   
rose
IZVORNA PORUKA: ziel

evo odjelce za izlazak iz bolnice :)

http://i.imgur.com/gLaaTbx.jpg?1

Super user posted image
A sta je ovo ispod odjelca, tobogan za bebu? user posted image

to je sekin tobogan user posted image ..najtamnija podloga koju imam u stanu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 158
2.7.2015 12:01:25   
rose

Preslatko Rose,

ima sad i ovaj blu kids...ali steta okaidi je bas fin, nije kitnjasta odjeca

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 159
2.7.2015 12:03:31   
aidana
Dd zene user posted image Ja ne nadjoh vremena za rr dugo dugo, ali bitno je da me rose nije izbrisalauser posted image

Bila sam u utorak na kontroli sve super, ja i beba, sto kaze doktor jos bolje nego prosli put. Posteljica mi se lijepo pomjera prema gore.... Jedino sto mi je pokvarilo dozivljaj je moja kilaza. Ja sam se od prosle kontrole udebljala 6 kila!!! Znaci... sok! Prvo je vaga pokazala 7 kg, ma reko nije vam dr ovo dobro neko je pomjeriouser posted image Dodje mm kaze jest bas, sad cu ja nastimati i pokaze kilu manje user posted image user posted image Pa ce meni dr, de ti jos jednom ne izgledas mi tako....Provjerim i bgm opet 76 kg user posted image user posted image
A snizenje sladoleda u Konzumu user posted image
I tako ja poslije vaganja legnem na da me pregleda, jos uvijek mi svi u cudu zbog kilaze. Ukljuci on uz i nakon par trenutaka kaze i ovo debeljuca u stomaku user posted image user posted image Moja beba sa 25+6 ima preko kile.
Sad strogo pazim sta unosim u sebe, nisam nijedan slatkis ni grickalicu pojela vec treci dan ( a vec umirem od zelje) user posted image user posted image

Idem sad malo unazad da vidim sta ste pisale.

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 160
2.7.2015 12:03:53   
rose

nase prvo grljenje je bilo nakon 2 sata...cupava moja beba user posted image

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 161
2.7.2015 12:05:30   
rose

IZVORNA PORUKA: aidana

Dd zene user posted image Ja ne nadjoh vremena za rr dugo dugo, ali bitno je da me rose nije izbrisalauser posted image

Bila sam u utorak na kontroli sve super, ja i beba, sto kaze doktor jos bolje nego prosli put. Posteljica mi se lijepo pomjera prema gore.... Jedino sto mi je pokvarilo dozivljaj je moja kilaza. Ja sam se od prosle kontrole udebljala 6 kila!!! Znaci... sok! Prvo je vaga pokazala 7 kg, ma reko nije vam dr ovo dobro neko je pomjeriouser posted image Dodje mm kaze jest bas, sad cu ja nastimati i pokaze kilu manje user posted image user posted image Pa ce meni dr, de ti jos jednom ne izgledas mi tako....Provjerim i bgm opet 76 kg user posted image user posted image
A snizenje sladoleda u Konzumu user posted image
I tako ja poslije vaganja legnem na da me pregleda, jos uvijek mi svi u cudu zbog kilaze. Ukljuci on uz i nakon par trenutaka kaze i ovo debeljuca u stomaku user posted image user posted image Moja beba sa 25+6 ima preko kile.
Sad strogo pazim sta unosim u sebe, nisam nijedan slatkis ni grickalicu pojela vec treci dan ( a vec umirem od zelje) user posted image user posted image

Idem sad malo unazad da vidim sta ste pisale.

samo zato sto si se par puta javljala da te ne izbrisem pa sam te zapamtila user posted image user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 162
2.7.2015 12:11:54   
aidana

odoh na depilaciju. Mada ne znam koliko mi je pametno. Zbog ovih vena user posted image . Radim brazilku, a bas je na tom dijelu. Sjetih se vase price od neki dan. Ni ja ne podnosim dlake user posted image . Vec se brinem kako cu ucicati depilaciju oko poroda..da budem glat user posted image

Ja sam prije trudnoce prestala raditi brazilku, dobila eserihiju, dugo na terapiji i nisam iz predostroznosti isla. U tom zatrudnim i onda me bio strah od naprezanja jer sam se u medjuvremenu brijala. I sad je eto ne radim vec mjesecima, i bas mi je bezveze. Pogotovo kako ne vidim nista vise dole. Sad odem samo da mi uradi bikini zonu a ostalo brijem. A sad sam i noge prestala depilirati, upravo zbog vena. Strasno izgledaju, i mislim da bi to samo pogorsalo situaciju. Sad to ja aparaticem sredim. Meni nedostaje da odem i pocupam sve sto se da i mirna mjesec. Ovako stalno nesto cupkam, brijem....

I mogu reci da je moja kozmeticarka pravo bezobrazna. Idem njoj godinama, ostavim joj petobu mjesecno i sve divno bajno. Kako sam prestala raditi brazilku, od jednom je teze doci do nje, sad sam je jedva uhvatila da mi depilira bikini zonu. To je njoj 3 minute posla ali eto nema terminauser posted image Rekla sam da necu vise ni ici. Zadnja 3 mjeseca je moram bukvalno moliti za termin.
Pa eto ako neko ima preporuku, moze na pp

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 163
2.7.2015 12:15:35   
aidana

Ma otvaraj tu kesu carobno jutro user posted image .
joj, kad se sjetim sebe prije 4 godine. Nusam mogla iscekati da kupim stvarcice. Pa onda ih zagledam po nekoliko puta. I sad kad izrovim kese bice mi minijaturno. Navikla se vec na ove vece brojeve user posted image .
i ja cu morati kupiti dosta tofa..sto se tice garderobe. Iskoristicu bodihe, gegice neutraln8h boja i imam jaknu i skafander. Imam i nekih stvarcica od rodice mm, ali je njen mali rodjen u aprilu, pa valjda se mogne sta iskombinovati. Ima bas prelijepih bermuda i ljetnih pantola..

Nekako je lakse da curica naslijedi stvari od djecaka, tu se moze ipak iskombinovati lijepih outfita, ne mora biti sve uvijek roza. Eh sad, obrnuto je vec diskutabilno user posted image user posted image Nekako mi djecak nije za roze boje, volanica i masnica user posted image user posted image

Ja cu slijedece sedmice dobiti stvarcice od zaove i od prijateljice za curicu a imam i od malca stvari, pa cu onda vidjeti sta trebam jos dokupiti.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 164
2.7.2015 12:16:55   
ziel

odoh na depilaciju. Mada ne znam koliko mi je pametno. Zbog ovih vena user posted image . Radim brazilku, a bas je na tom dijelu. Sjetih se vase price od neki dan. Ni ja ne podnosim dlake user posted image . Vec se brinem kako cu ucicati depilaciju oko poroda..da budem glat user posted image

Ja sam prije trudnoce prestala raditi brazilku, dobila eserihiju, dugo na terapiji i nisam iz predostroznosti isla. U tom zatrudnim i onda me bio strah od naprezanja jer sam se u medjuvremenu brijala. I sad je eto ne radim vec mjesecima, i bas mi je bezveze. Pogotovo kako ne vidim nista vise dole. Sad odem samo da mi uradi bikini zonu a ostalo brijem. A sad sam i noge prestala depilirati, upravo zbog vena. Strasno izgledaju, i mislim da bi to samo pogorsalo situaciju. Sad to ja aparaticem sredim. Meni nedostaje da odem i pocupam sve sto se da i mirna mjesec. Ovako stalno nesto cupkam, brijem....

I mogu reci da je moja kozmeticarka pravo bezobrazna. Idem njoj godinama, ostavim joj petobu mjesecno i sve divno bajno. Kako sam prestala raditi brazilku, od jednom je teze doci do nje, sad sam je jedva uhvatila da mi depilira bikini zonu. To je njoj 3 minute posla ali eto nema terminauser posted image Rekla sam da necu vise ni ici. Zadnja 3 mjeseca je moram bukvalno moliti za termin.
Pa eto ako neko ima preporuku, moze na pp

Ja sam mozda staromodna ali stvarno ne znam kako se radi ta brazilka, mozes li objasniti user posted image Ja do sad vjerovala samo bicevima user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 165
2.7.2015 12:18:20   
ziel
Aidana hajde bona , cas_ti se sladoledom makar svaki 4. dan nece ti nista biti user posted image Super za kontrolu user posted image

A ja ne znam za vas zene, dal mi je mozda glup prijedlog , vi kazite user posted image Da svaka od nas postavi svoju sliku da vidimo s kim se druzimo user posted image Ako je glup prijedlog, recite user posted image A evo prvo moje slike, slika je od prije 4 dana kad sam sitne pramenove uradila neka bež boja, mozda se ne vidi bas najbolje na slici ali eto, ja sam zadovoljna frizurom user posted image
user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 2.7.2015 12:20:07 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 166
2.7.2015 12:21:22   
aidana
Nisam uspjela sve procitati, hoce dijete da jede pa moram ici....na koga li je user posted image user posted image

LTM samo miruj i pazi na vas dvoje. Ja vjerujem da ce to biti sve ok, znas da je Divanovic i preoprezan.

Rose divno odjelceuser posted image i super info da je snizenje u

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 167
2.7.2015 12:21:45   
rose
brazilka je totalno uklanjanje dlaka user posted image odnosi se naravno samo na vaginu user posted image i mislim da boli prestravicno user posted image nisam pokusala niti bih user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 168
2.7.2015 12:22:21   
memsi
Dancek cure,kako ste mi danas.
Vidim raspisale se uveliko,znaci raspolozenje na visokom nivou.Novim clanicama zelim dobrodoslicu kao i uredne trudnoce,i bez sekiracije i briga naravno.Vrijeme ce vrlo brzo proci,evo vidim po sebi.Jos ne mogu da vjerujem da sam pri kraju....L.T.M.nemoj se nista brinuti sve ce to biti dobro akobogda.Sada malo vise odmaraj.Ja sam danas nekakva bas bezveze,valjda malo i ovo vrijeme se pocne muljati pa bi samo spavala.Obzirom da i ja krecem na ctg.da li neko zna da li se iskljucivo treba ici ujutro ili moze i poslijepodne.

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 169
2.7.2015 12:24:23   
aidana

Aidana hajde bona , cas_ti se sladoledom makar svaki 4. dan nece ti nista biti user posted image Super za kontrolu user posted image

A ja ne znam za vas zene, dal mi je mozda glup prijedlog , vi kazite user posted image Da svaka od nas postavi svoju sliku da vidimo s kim se druzimo user posted image Ako je glup prijedlog, recite user posted image A evo prvo moje slike, slika je od prije 4 dana kad sam sitne pramenove uradila neka bež boja, mozda se ne vidi bas najbolje na slici ali eto, ja sam zadovoljna frizurom user posted image
user posted image

Ziel lijepo izgledasuser posted image Ne sjecam se koje si godiste...ili si stvarno mlada ili bas mladolika user posted image user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 170
2.7.2015 12:25:01   
ziel

brazilka je totalno uklanjanje dlaka user posted image odnosi se naravno samo na vaginu user posted image i mislim da boli prestravicno user posted image nisam pokusala niti bih user posted image

A na koji nacin? Jel se koriste mozda one trakice sto se lijepe ili ?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 171
2.7.2015 12:26:40   
ziel

user posted image

Ziel lijepo izgledasuser posted image Ne sjecam se koje si godiste...ili si stvarno mlada ili bas mladolika user posted image user posted image

1991. ove god. napunila 24 user posted image ja sebi izgledam starije s obzirom na godine, zbog viska kg koje sam nabacila od proslog ljeta ali vec razradjujem taktiku za skidanje sala, kad se porodim bacam se na posao user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 172
2.7.2015 12:27:36   
aidana

mene je svaki put toliko boljelo da hocu odustati u po posla user posted image user posted image i ko biva bude lakse vremenom...meni nije. Ali je zato rezultat odlican, i bude ti drago sto si istrpjela.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 173
2.7.2015 12:30:36   
aidana

A na koji nacin? Jel se koriste mozda one trakice sto se lijepe ili ?

meni je radjeno secernom pastom, to je egipatska depilacija ali moze i voskom. Lijepo skines gace, legnes i onda te ona zalijepi pa povuce i pocupa sve dlake, pa dignes i rasiris noge, pa kleknes na koljena ono doggy style da te zalijepi gdje god moze i pocupa user posted image user posted image user posted image Eto bas sam ti lijepo detaljno objasnila user posted image user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 174
2.7.2015 12:31:49   
rose
http://www.wikihow.com/Give-Yourself-a-Brazilian-Wax

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *