Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 10:52:24
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
LTM mila izdrzi jos koji dan,inace ti nebi ni mirovala drugacije,neka te bona malo u vodoravnom polozaju,a bebica ce biti dobro,znam da postoji strah kao kod mene sa prosle kontrole nisam spavala 2 dana,al eto sad odbrojavamo ,i ja sad zvala svog dr rece mi da danas dodjem na kontrolu vec mi se zeludac okrece,al znam ja da ce bebica biti dobro akoBogda Ljubim te draga i cuvaj se nemoj da ti dolazim tamo
MAM, sretno danas, javni nam a vidjet ces d aje sve ok i posteljica i sve, nece to kalcificirat vise..
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 10:59:59
LilianaR
Kako ste divno drustvance..voljela bih vam se pridruziti!Nakon tri godine lecenja steriliteta,kad sam izgubila svaku nadu..desilo se...!!Mojoj sreci nema kraja..ali tu je i strah koji ne popusta. .Bilo bi lepo druziti se sa vama...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 11:02:34
anitaa
Preslatko Rose, kod mene je odijelce s pcelicom, tamno rozo, u stvari nisam nesto posebno planirala da u tom izade, to je zadnje.sto sam kupila, neki dan u Okaidiju...sad bih poslala, ali preko mobitela, zao mi je malo sam smoti za to...moja cura premirna, cak kad se preforsiram samo se Bogu pomolim da se sto prije javi, a njoj mrsko :-)...i na zadnjem pregledu legi i zijeva, beba melanhonik...zezam se, nesto razmisljam da ponovo odem kod svoje dr na pregled, jer puno mi bez pregleda jos 10, a ima nekih opcija i 15 dana, s tim da.sam zadnji put bila prije nekih 20ak dana, ipak je ovo finalni mjesec.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 11:03:09
rose
IZVORNA PORUKA: LilianaR
Kako ste divno drustvance..voljela bih vam se pridruziti!Nakon tri godine lecenja steriliteta,kad sam izgubila svaku nadu..desilo se...!!Mojoj sreci nema kraja..ali tu je i strah koji ne popusta. .Bilo bi lepo druziti se sa vama...
pa druzi se , nemoj da te strah..sve smo to prosle na ovaj ili onaj nacin...koliko si sad, kad je termin?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 11:04:30
rose
IZVORNA PORUKA: anitaa
Preslatko Rose, kod mene je odijelce s pcelicom, tamno rozo, u stvari nisam nesto posebno planirala da u tom izade, to je zadnje.sto sam kupila, neki dan u Okaidiju...sad bih poslala, ali preko mobitela, zao mi je malo sam smoti za to...moja cura premirna, cak kad se preforsiram samo se Bogu pomolim da se sto prije javi, a njoj mrsko :-)...i na zadnjem pregledu legi i zijeva, beba melanhonik...zezam se, nesto razmisljam da ponovo odem kod svoje dr na pregled, jer puno mi bez pregleda jos 10, a ima nekih opcija i 15 dana, s tim da.sam zadnji put bila prije nekih 20ak dana, ipak je ovo finalni mjesec.
i ova bubamarica je u okaidiju kupljena bilo tih rozih tamnih ali ja nadjoh narandjasto pa mi ide fino uz korpu mislim mozda nadjem nesto ljepse ali ovo je za sada favorit
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 11:05:36
rose
a ja sam sliku s moba prebacaila na imgur..spojila se kablom na laptop i uploadovala sliku na imgur i kopirala link
LilianaR, dobro nam dosla ima nas ovdje tako prestrasenih jos. Sto kaze rose, sve smo prosle taj period straha i iscekivanja Evo ja svoju bebu ocekujem poslije cetiri godine svega i svacega, spontanih, sterliteta, ma svega. Straha ima jos ali guramo nekako. Mala curica isto tako, evo je pred porodjajem, ocekujemo svaki dan da se porodi,a i ona je dugo cekala svoje zlato, tako da pridruzi nam se i ima da to zacas prodje
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 11:08:54
anitaa
I kod nas je.prva cura bila u narandzastom, korpa, posteljina, kapica, ma sve...roza mi se nikad nije svidala, ali sam je kasnije kupovala za curu u izobilju, lijepo joj stoji, a i ona je voli, tako da kupih ovaj put rozo odijelce, trebala.bi onda.i sve.ostalo u tom stilu...uh, ako bude it's boy...
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 11:09:07
M.A.M.
Dobro nam dosla,znam kako je draga,sve sam to prosla i bas toliko cekala,a evo hvala Bogu jos malo pa cu drzati bebaru svoju
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 11:09:51
araj
LTM miruj draga. Proci ce to brzo. I meni je proslo 6 mjeseci lezanja u kuci :) ROse, preslatko odjelce. Ja svojoj bebi nista nisam kupila. Valjda ce mi doktor dati da malo izadjem iz kuce da kupim najosnovnije dijetetu. M.A.M sretno na kontroli i ja danas idem ako Bog da. LilianaR ja te razumijem u poptunosti. Sve ce to dobro biti aBd
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 11:11:03
ninuska
IZVORNA PORUKA: rose
i ova bubamarica je u okaidiju kupljena bilo tih rozih tamnih ali ja nadjoh narandjasto pa mi ide fino uz korpu mislim mozda nadjem nesto ljepse ali ovo je za sada favorit
Svidja mi se odijelce. Koliko si platila? Ja evo sestri dajem smjernice za kupovinu..ona u svedskoj, pa ne znam sta bih prije
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 11:14:19
*pcelica*
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 11:19:26
pandica
Dobro nam dosla draga, neka te sa nama da vidis kako će ti brzo proletjeti vrijeme. Dok se okrenes, imaćeš bebaru u svojim rukama ako Bog da Sretno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 11:22:53
putujuca
jutro i od mene (malo kasnije al dobro)
grrrr ode mi kilometarski post, jos me izlogava
LTM izdrzi jos malo, imas ionako iskustvo sa mirovanjem i mislim da ces ti to uspjeti a u sustini si dobila divne vijesti, sve zavisi kako se posmatra:) ono najvaznije je da beba super napreduje i sta ces vise, samo hrabro.
Rose divnooo :)
Liliana dobro nam dosla, pridruzi se i bice ti lakse uz ove zene koje su prosle slicno ili isto...ako te ne ohrabre nece ti odmoci:)
Sretno vama koje idete danas na kontrolu, da vas samo divne vijesti docekaju:)
Nama kontrola dalekooo tek 20.07. a tad cemo aBd vec uci u 9. Puno mi cekati al sta cu. Bitno je da mene moj djecak izudara posteno, nekad mi se zacrni pred ocima kako me zaboli kad me zvizne al neka hB, tad znam da je dobro.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 11:25:36
ninuska
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Dobro nam dosla. Iskrene cestitke
Da se pridruzim cestitkama. Evo, zene su ti rekle sve...prosle, nazalost, sto i ti,.a sad ocekuju svoje bebice...tako da...glavu gore i bez strahova, draga
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 2.7.2015 11:27:31
rose
IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: rose
Svidja mi se odijelce. Koliko si platila? Ja evo sestri dajem smjernice za kupovinu..ona u svedskoj, pa ne znam sta bih prije
nepunih 15 KM nako je snizenje u okaidiju..vidkm da je hrpa stvari izlozena, nema oznaka uzrsata...bojim se da s ene zatvaraju