maksi
|
Ja imam jos posla jos par stvarcica za bebu da kupim pa za sebe,a nisam jos nista oprala ni ispeglala sve mislim da mi je rano to cu nekada u julu polako da se ne prasi IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: maksi Kada ti je termin,meni je 5 avgusta tako da ja racunam sada petog jula da ulazim u 9 mjesec IZVORNA PORUKA: anitaa Preokrenuh stan naglavacke, i neka sam ipak sutra aBd i zvanicno sam usla u 9.-i...nadoh peskirica, posteljine, robice (istina br. 56, koja ne bi sudena S.) na ovim nekim alternativnim mjestima, gdje sam se morala istezati i savijati, mogla sam sacekati mm-a, ali kod mene sve odmah i sad, pa me cak presjece po sredini stomaka na tren (eh,pomislila sam onda sto ne nastavih tu pucati monologe), ali hB sad je sve ok...mislim, neki dan peglam karticu u BBI-ju, nigdje s glave snizenja, za neke stvari koje vec imam, ali hajde ostatak dana obustavljam radove, jedino kasnije pravim zapecene patlidzane s mljevenim mesom, nisam do sad pravila, izgleda jednostavno.. A ima neka tajna veza izmedu nas bikova i.hrane, nisam bas muhanata, vise slatkohrana, ali ono bas birkam, i rijetko volim te neke mikseve, visr sam za konkretizaciju, mada volim svasta nesto novo probati, pa se ponekad i.ugodno iznenadim...i moja S. je hajdemo reci znatizeljna s hranom, smijem se, pa kazem kad ude u teen godine hoce mi biti drago sto je otvorena prema novim opcijama i eksperime.tisanju...srecom oprezns je donekle, tj. jos nam ludo vjeruje, kad je neko ponudi gaziranim picem ili zvakom, odbija kao da joj nude drogu...:-) ja 14-og jula ulazim u 9-i ...drago mi je sto sam odradila to ciscenje dubinski..ooprala jednu turu bbecih stvari...sad imam samo jos neke sitnice kupiti i apoteku i eto...imam jos mjesec da radim ..a tako mi se spava danima