|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
25.6.2015 10:16:48   
putujuca
Jutro!

Na temu mogu reci da je kod mene stomak povelik a i u prvoj trudnoci me cikica na sred ulice pitao jesu li to blizanci user posted image meni simpa bilo, ne smeta mi a drago mi da je velik i da znam da beba raste.

alman jel ti dosadilo cekati? jesi li se bila ponadala da je krenulo user posted image da aBd sve samo prodje u najboljem redu.

mala curice jel ti rece da ti je curila plodna ili sam ja nesto pogresno skontala? ako je tako ja ne bih kod kuce sjedila, curenje plodne ipak zahtjeva odlazak doktoru.

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1601
25.6.2015 10:18:42   
rose

IZVORNA PORUKA: putujuca

Jutro!

Na temu mogu reci da je kod mene stomak povelik a i u prvoj trudnoci me cikica na sred ulice pitao jesu li to blizanci user posted image meni simpa bilo, ne smeta mi a drago mi da je velik i da znam da beba raste.

alman jel ti dosadilo cekati? jesi li se bila ponadala da je krenulo user posted image da aBd sve samo prodje u najboljem redu.

mala curice jel ti rece da ti je curila plodna ili sam ja nesto pogresno skontala? ako je tako ja ne bih kod kuce sjedila, curenje plodne ipak zahtjeva odlazak doktoru.

ma mozda je pisnula user posted image ...beba je pritisnula..kasnije nije bilo curenja

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu putujuca)
Neposredna veza do poruke: 1602
25.6.2015 10:19:59   
araj
rose, da se javim :) ja sam na strogom mirovanj a nezgodno mi iz lezeceg polozaja pisati. Al se javim ponekad.
M.A.M pokusaj sa kantarionovim uljem i da tusiras (poslje tusiranja da dobro osusis)
LTM ja sam visoka 178 cm prije trudnoce imala 68 kg, a sad kako koja vaga pokazuje hahahha. Imam 79 kg. Al meni sve u noge ide i u guzove. Uvijek sam imala jake noge, a gore nista :) Sad su sike kao malo narasle :) Da hoce takve i ostati.
A sto se tice sexa, to je misaona imenica. Od pocetka trudnoce nista tj.od nove godine. Kazem muzu, hocemo li mi znati ista :) Nek samo sve hairli prodje, pa cemo nadoknaditi :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1603
25.6.2015 10:22:33   
ziel
E i ja sam se malo raspitala za vjezbe u TK, pa cu u avgustu i ja krenuti, bice mi 25. nedjelja... Mjesecno 50 KM, cini mi se da rece gdja 4x sedmicno se odrzava. Po sat vremena. Jel tako i kod vas?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1604
25.6.2015 10:24:08   
rose

IZVORNA PORUKA: araj

rose, da se javim :) ja sam na strogom mirovanj a nezgodno mi iz lezeceg polozaja pisati. Al se javim ponekad.
M.A.M pokusaj sa kantarionovim uljem i da tusiras (poslje tusiranja da dobro osusis)
LTM ja sam visoka 178 cm prije trudnoce imala 68 kg, a sad kako koja vaga pokazuje hahahha. Imam 79 kg. Al meni sve u noge ide i u guzove. Uvijek sam imala jake noge, a gore nista :) Sad su sike kao malo narasle :) Da hoce takve i ostati.
A sto se tice sexa, to je misaona imenica. Od pocetka trudnoce nista tj.od nove godine. Kazem muzu, hocemo li mi znati ista :) Nek samo sve hairli prodje, pa cemo nadoknaditi :)

sad gledam...nisam te brisala a putujucu sam vratila...ja sam pitala ako je neka upratila neke da se javljaju pa da ne brisem..kako ne bi takvih odgovora ja zve obrisah uz napomenu da cu vratiti ako se jave user posted image user posted image

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1605
25.6.2015 10:24:57   
ninuska

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: putujuca

Jutro!

ma mozda je pisnula user posted image ...beba je pritisnula..kasnije nije bilo curenja

Moguce user posted image . A, slazem se sa pandicom..ako procuri bolje dr..

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1606
25.6.2015 10:24:59   
putujuca

haj ga znaj, doduse ja ne bih znala isto razlikovati iako kazu da se nad plodnom nema kontrole, ne osjetis da imas...al i u slucaju pisha ja bih trknula da oni vide jesam li pisnula. pa makar se i osramotila user posted image

< Poruku je uredio putujuca -- 25.6.2015 10:25:37 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1607
25.6.2015 10:25:25   
rose

IZVORNA PORUKA: ziel

E i ja sam se malo raspitala za vjezbe u TK, pa cu u avgustu i ja krenuti, bice mi 25. nedjelja... Mjesecno 50 KM, cini mi se da rece gdja 4x sedmicno se odrzava. Po sat vremena. Jel tako i kod vas?

50KM!!! kod nas se to ne placa ...bezobraznici user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1608
25.6.2015 10:28:00   
ninuska
IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro bebele
Ja jutros kao zombi,jos lezim,juce popodne osjetim peckanje,imam sta i vidjeti hemoroid mi se pojavio user posted image ,toliko me izmucio da sam zaspala jutros tek oko 6,stavljala hladne obloge,maslinovo ulje al nista,i sad sam u nekom polozaju nit lezecem nit sjedecem,pomagajte ako znate kakav lijek,da mi je neko rekao da moze ovoliko boliti nebih vjerovala user posted image user posted image

Nemam iskustva sa hemoroidima. A znam da postoje neke kreme, da se ljuto izbjegava i sl..vidi u pretrazivacu..mozda ima tema user posted image .
da ti sto prije prodje...

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1609
25.6.2015 10:29:30   
araj

sad gledam...nisam te brisala a putujucu sam vratila...ja sam pitala ako je neka upratila neke da se javljaju pa da ne brisem..kako ne bi takvih odgovora ja zve obrisah uz napomenu da cu vratiti ako se jave user posted image user posted image

Nisi me obrisala, ja se javljam da me ne obrises sa spiska hahahahah

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1610
25.6.2015 10:32:03   
ninuska

50KM!!! kod nas se to ne placa ...bezobraznici user posted image

E, svasta..puno je to. Otisla bih samo jedan mjesec user posted image . A, koliko se razlikuje sve to po kantonima. Pa, i porodiljsku naknadu ne dobijaju u svim kantonima ili dobiju ali dosta manju..bas tuzno..
citam neki dan u luksemburgu hoce povecati doplatak koji se inace prima do 18-te godine..par stotina eura..a, kod nas moras biti na rubu da prezivis da bi dobio 40 KM u najboljem.slucaju

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1611
25.6.2015 10:33:50   
rose

Nisi me obrisala, ja se javljam da me ne obrises sa spiska hahahahah

ma necu...ono je polugodisnja revizija...ja obrisala one za koje nisam upratila da su se uopste javljae zadnja 3 mjeseca...zao mi sto putujucu obrisah jer kao da sam je vidjala ali nisam bila sigurna...sad je ok..ja ovaj spisak vodim do prvog augusta onda nek preuzme neka s kasnijim terminom user posted image

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1612
25.6.2015 10:34:32   
rose
ziel u kom si ti gradu...gdje su ti vjezbe?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1613
25.6.2015 10:36:43   
pandica
Boze sacuvaj, kako nasi koriste sve moguce to je nevjerovatno. Cuj 50KM... I onda mi pričamo o bijeloj kugi... Pa nisu nam osnovne uslove obezbjedili za normalan zivot. Ko to danas ne bi volio imati dijete, a nazalost sve manje raje se usude. Čuj 50KM, fuj!!!user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1614
25.6.2015 10:42:52   
rose
evo nece li se javiti da vidim...ima informacija o TK ali se nigdje ne pominje 50 KM..ali ima evo i neki prirucnika

http://www.ukctuzla.ba/ukctuzla/organizacija?layout=edit&id=2039

http://tuzla.danas.info/2014/04/10/cryo-save-promovisao-novo-besplatno-izdanje-prirucnika-za-trudnice-dostupno-30-000-primjeraka/

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1615
25.6.2015 10:46:00   
pandica
Ja iskreno prvi put čujem da vjezbe se negdje naplaćuju... Ali me ne bi iznenadilo nista

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1616
25.6.2015 10:47:55   
rose

IZVORNA PORUKA: pandica

Ja iskreno prvi put čujem da vjezbe se negdje naplaćuju... Ali me ne bi iznenadilo nista

ako je manje mjesto...moguce da se posebno organizuju privatno pa onda i naplate....

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1617
25.6.2015 10:48:58   
LieToMe RR
ja jeste aktivne user posted image ne mogu da vas upratim...kod mene nekog iznenadnog neodlozivog posla...pa nedovoljno ruku i za kucanjei na forumu i za posao user posted image

a ne znam cemu se vise cuditi (apropo ovih 50 Km) kad ni porodiljske naknade u nasem kantonu nisu bile jedinstvene.

kolegica i ja (znaci u istoj firmi radimo) dobile rjesenja za porodiljsku naknadu (porodile se u par dana) njoj se odbijalo od plate 350 KM a meni 461 ravno user posted image trebam li reci da su joj nekad znali isplatiti i 400 kao eto ima opstina para a u mojoj opstini kad sam sabrala i oduzela sve na kraju nakon 12 mjeseci ja u minusu 60 KM i odem u opstinu i napravim frku...trazila lijepo da mi isplate razliku jer nema smisla da neka opstina daje preko (i to ne malo) a da u nasoj opstini zakidaju za ono sto ti se odbija od plate, sto uzimaju od mog djeteta direktno. a drugarica u mojoj opstini (pola godine ranije se porodila) kad smo uporedjivale naknade pa to je strasno imala sam osjecaj da uzmu jednoj proodilji da bi namirili drugoj (u istom mjesecu recimo ona dobije 410 a ja dobijem 480 jer su me prethodni mjesec recimo zakinuli za 40-50 Km i konstantno si u minusu kako god okrenes user posted image )

sad mi rekose da je u svim opstinama jedinstvena cifra koja se odbija od plate (cini mi se da je kanton donio odluku o cifri kojaje 350 KM) nisam sigurna ali tako mi rece kolegica iz racunovodstva.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1618
25.6.2015 10:53:06   
pandica
Da jedinstvena je bar u KS, 360KM...

My Ovulation Chart

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1619
25.6.2015 10:59:41   
*nur*
Rose računala sam i ja i po toj nekoj računici kažu mi 22.11. aBd

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1620
25.6.2015 11:05:25   
ziel

Hej bas svasta saznam na ovom forumu , hvala zene user posted image
Ti rece da je kod vas besplatno pa ja nazvala D.ZDRAVLJA TUZLA, iako mi je lijecenje u Zivinicama, pa sam pitala za vjezbe, kaze neka seka da imaju vjezbe tek u septembru , 1x sedmicno, od pola 1 do 3, samo 4 utorka, znaci slaba organizacija cim je besplatno... user posted image A ovo sam zvala jednu kliniku u Tz privatnu pa se zato placa i cesce je tj. 4x sedmicno...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1621
25.6.2015 11:07:18   
*pcelica*
Dobar dan drage moje user posted image
Alman mala curice sretno u iscekivanju da sve prodje kako treba.
Sto se tice strija ja sam nasla na netu kako napraviti kremu protiv strija. Cak su postavljend i slike sad koliko su vjerodostojne ne znam. Ali eto ja vu probati napraviti nista me ne kosta. Do sad u ovoj ttudnoci nisu se nove pojavile ali imam podsjetnike iz proslih. Ugl. U kremu ide pavloviceva ili neka druga masnija krema i mumio tablete

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1622
25.6.2015 11:08:17   
pandica
Aha, pa ako je privatna ok, logično da se plaća...

My Ovulation Chart

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1623
25.6.2015 11:15:05   
rose

IZVORNA PORUKA: *nur*

Rose računala sam i ja i po toj nekoj računici kažu mi 22.11. aBd

pa tako cu te i upisati..evo svakako siz adnja na spisku u novembru

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1624
25.6.2015 11:16:13   
rose

Hej bas svasta saznam na ovom forumu , hvala zene user posted image
Ti rece da je kod vas besplatno pa ja nazvala D.ZDRAVLJA TUZLA, iako mi je lijecenje u Zivinicama, pa sam pitala za vjezbe, kaze neka seka da imaju vjezbe tek u septembru , 1x sedmicno, od pola 1 do 3, samo 4 utorka, znaci slaba organizacija cim je besplatno... user posted image A ovo sam zvala jednu kliniku u Tz privatnu pa se zato placa i cesce je tj. 4x sedmicno...

pa ne treba ti vise od 4 sesije...sve ce ti se ponavljati a placat ces

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *