Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 3.4.2009 18:36:07
fartar
Meni je rekla isto, ocigledno nam se ista zena javila, pa sam je ja pitala bili njoj bilo drago da je platu za januar dobila 24.03. Rekla sam joj i da je normalno da pitamo jer je danas 03.april a nama duguju novce za februar i da se iskreno nadam da ce i oni u Vladi svi dobiti platu za mart tamo nekad u junu ove godine. Onda vise nije nista rekla.Zvat cu je i u ponedjeljak da vidimo koliko ce biti "razgovorljiva"tada.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 7.4.2009 21:20:25
marelica9
Danas isplate demobilisanim borcima Prema informacijama iz Službe za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona, danas treba početi isplata naknada za demobilisane borce sa područja Zeničko-dobojskog kantona. Radi se o naknadama za februar 2009 godine u ukupnom iznosu od 1.758.137 KM, koje će primiti 11.611 nezaposlenih demobilisanih boraca sa područja Kantona. Sredstva su, u skladu sa svojim zakonskim obavezama, obezbijedile Služba za zapošljavanje Zeničko-dobojskog kantona i Vlada Federacije BiH. Press služba ZDK Nakon demobilisanih boraca na redu su invalidnine a tek onda porodilje...