Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 23.3.2009 12:40:25
Nana_Ze
Drage moje, zvala sam ovaj broj sto je naka od vas napisala i ta zena mi je dala jedan drugi broj, broj osobe koja popisuje naloge. Ako nekog interesuje broj neka mi posalje PP. I ta osoba mi je rekla da je uplaceno danas.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 23.3.2009 14:36:23
fartar
Ja sam zvala jutros na broj 201 750 a dala mi ga je neka gdja.koja se javlja na onaj broj koji je postavila neka od forumasica. Receno mi je da se ne zna kada ce biti uplaceno, da budzet nije usvojen, otprilike isto ono sto je, cini mi, se zeni napisala. Nisam provjerala na svom racunu ali se nadam da ste vi u pravu i da je ova gospodja pogrijesila.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 23.3.2009 14:57:42
Nana_Ze
Fartar, kad si zvala, ja zvala oko 12 ili 13 taj broj i rekli mi da je uplaćeno. Doduse meni je osim sto mi je dala taj broj koji si napisla rekla da trazim Adisu, je li i tebi tako?
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 23.3.2009 15:24:26
fartar
Ja sam zvala oko 11-11:30. Isto mi je rekla da trazim Adisu, javio mi se neki gospodin koji me je onda prespojio dalje. Ta gdja. ( ne znam kako se zove) koja se javila mi je rekla ono sto sam napisala i kako je i ona ostavila bebu staru par mjeseci kuci i jutros se vratila na posao. Ma vidjet cemo do sutra da li je sta bilo ili smo "na cekanju" do daljnjeg.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 23.3.2009 15:51:58
lejlaze
sestra radi u IK banci. samo me nazvala i rekla da je bila uplata. nisam pitala detalje. doduse ni meni na racun nije leglo jer imam onu sms provjeru. tako da mogu znati stanje u svako doba.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 23.3.2009 15:59:02
zeni
posto je to meni prva plata od poroda,je li to tako obicno bude,da bude uplata a na racun mozda sutra legne,ili da nas ne zeznu,poslali samo spiskove pa vi cekajte