Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 23.4.2009 12:45:49
mami ami
drage mamice, evo i ja da vam se pridruzim. I meni su rekli da ce danas biti ali mozda dok to prodje kroz banku ili tako nesto, na nasim racunima novac bude poslijepodne ili ujutro (zavisi od banke). Svejedno, stvarno je sramota sta nam rade, nije dosta sto su naknade premale (pa se zene najcesce vracaju na posao sto prije mogu), nego su sad i neredovne! Dobra ideja da pisemo Batku, on ce to znati podici na nivo
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 23.4.2009 13:12:34
Anoniman
E zeni dobra ideja da se posalje mail i na zabranjeni forum, ali bojim se da to ne pije bas puno vode... Pronaci ce izgovor i zaobilaznicu odgovorni budi sigurna.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 23.4.2009 18:40:02
zeni
draga lejlaze,valjda ce sutra,stvarno su bezobrazni,meni neki covjek koji se javio kaze da je danas prebaceno njima u min. pa sutra ce po centrima pa tek onda nama na racun
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 23.4.2009 19:25:14
šicka
razočarenje i danas i ja sam čula da bi moglo biti sutra akobogda ne znam više stvarno ako ne bude ne znam ako ste za da se organizujemo i odemo u kanton,da nam makar sad isplate ovo što nam duguju pa da ide redovno poslije ali opet će nas zavući ma fuj stvarno
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 23.4.2009 19:39:58
lejlaze
sicka nema od toga nista. samo moliti Boga da ostane koliko toliko redovno ovo. u septembru pocinjem raditi, pa cu primati i platu i zaostatak. ih sta cu onda sa parama . zeni, taj sto ti je rekao to je bezveze prica, da kupi jos koji dan, jer kao sto sam rekla kanton ima racun u IK Banci, danas nisu nista placali vezano za porodilje.
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 24.4.2009 11:06:55
zeni
mozete misliti u centru za soc.rad nisu napravili sapiskove,pare su prebacene juce iz min. ali nas centar koci.rekli su da ce spiskovi biti u banci za sat-dva pa da vidimo
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 24.4.2009 12:22:15
curicadejna
Pozdrav , ovo je stvarno neviđeno,ovoliko laži.Molim vas ako mi možete reći dali ste vi dobivali prvu naknadu i izostatak od mjeseca kada ste dobili rješenje jer umene je rješenje doneseno 03.03.pa se nadam da ču dobiti kad se bude isplačivala naknada za 3 mjesec.A pravo imam od 22.januara.Ja više njima ništa nevjerujem
RE: Porodiljska naknada ZE-DO kanton 24.4.2009 12:42:35
nita
Curicadejna, sve će ti biti uplaćeno, samo ne znam kada. Ja sam od sredine novembra 2008. na porodiljskom, a prvi novac sam dobila prošli mjesec. Međutim, djelimično sam i ja za to kriva, jer sam kasno predala zahtjev, pa su me prebacili na januar 2009. Znači, imali su me na spisku u januaru, a novac dobila tek u martu.