M.A.M.
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Je'l me ko trazio Jeste me zaboravile Ja kako najavih krecenje, nestade me. Propadoh u zemlju . Da krrenem s kraja, juce smo sve konacno zavrsili, okacila sam zavjese i sad svve mirise lijepo. ALi se iskomplikovalo da Bog dragi sacuva. Satrala sam se. Okrecio ciko prvi dan dnevnu sobu, nesto izgletovao i tako ostavio da se susi da sutra moze zavrsiti. Znaci trebalo je da traje dva dana krecenje, jer nije mi stan od 300 kvadrata da traje sve sedam dana ali kad hoce nesto, djaba je. Sutra mi ustali, kad plafon komplet rokno u dnevnu, sve se srusilo Ne zna se kome je veca muka bila, meni ili njima. I hajmo sve isponove i onda gletuj, slajfaj, kreci, susi i tako da je trajalo dosta duze ali sada je sve cakum pakum. Vi ste se ispisali vidim pofino ALi sam vrijedna bila pa sve iscitala . LTM, vidim ode na more, grlic je slusao nadam se da joj je curica bolje sada, da su zubici izbli Rose, bila si koliko sam upratila i na konrtoli, sve ok Mala curice, ti se opasno pripremas, jos malo pazi ti s tim gacicama jesi cula Pcelice, sto ne zovnu na kafu kad si do Visokog bla juce, U nas je isica nesto malo sipila. Nista strasno. Ostale i da bila sam i ja na kontroli, mashAllah sve u redu . Rastemo, imamo oko 600 gr i tako smo nemirni i da, meni je isto bolji taj MEga... ngo Bioelectrinog. Ovaj drugi kao da ga ne popijem uopste Blago tebi pa si sve zavrsila,ja cu za vikend poceti Za kontrolu ,samo nek bebica napreduje Ni u Ilijasu nije puno padala,al se bilo smracilo,mislila sam da ce zgradu srusiti koliko je grmilo,sad odmaraj draga,zasluzila si