Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gdje kupujete stickere za djecije sobe, one malo veće? :)
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
Gdje u Sarajevu da nadjem onaj tepih-stazu sto ima ulice i grad nacrtan (bilo je u plavoj, sivoj i crvenoj varijanti). Prije je bilo u Plavom oku na Grbavici, ali niti znam gdje ima niti gdje je Plavo oko preselilo sa Grbavice...gdej generalno ima veci izbor tih tepiha za djecije sobe (moze i sa nekim drugim motivima bitno je da moze da se reze na zeljene dimenzije)? Ako moze HELP Hvala vam unaprijed!
Gdje u Sarajevu da nadjem onaj tepih-stazu sto ima ulice i grad nacrtan (bilo je u plavoj, sivoj i crvenoj varijanti). Prije je bilo u Plavom oku na Grbavici, ali niti znam gdje ima niti gdje je Plavo oko preselilo sa Grbavice...gdej generalno ima veci izbor tih tepiha za djecije sobe (moze i sa nekim drugim motivima bitno je da moze da se reze na zeljene dimenzije)? Ako moze HELP Hvala vam unaprijed!
Prema Hadžićima imaš onih radnji tepiha, i viđala sam tu, a i u Rajlovcu, ista stvar.
Hvala puno za informaciju. dobih info da je plavo oko negdje prema Lukavici, nadjoh i taj neki broj na netu. Danas cemo zvati, skupila sam par brojeva (Elpi, Plavo oko, Hereke, Lamper, Merinos-brijesce) pa cemo prvo da se informisemo imaju li i gdje nam je najblize.
Plavo oko je još uvijek na Grbavici, Zvornička 41a, Elpi je preselio, s Grbavice, sad je kraj Nahle, Dž. Bijedića br. 138.
Hvala puno za informaciju. dobih info da je plavo oko negdje prema Lukavici, nadjoh i taj neki broj na netu. Danas cemo zvati, skupila sam par brojeva (Elpi, Plavo oko, Hereke, Lamper, Merinos-brijesce) pa cemo prvo da se informisemo imaju li i gdje nam je najblize.
Hvala puno!
Plavo Oko je pored Imzit pumpe kad se ide prema Lukavici, a imas ove staze i u radnji Šola doo (cini mi se da se tako zovu) u A-fazi na Alipasinom polju.
Samo da prijavim, kupili u Plavom oku na Grbavici (dezinformacija da su preselili, ostali su gdje su i bili). Uglavnom, mi zadovoljni, nasli smo onaj sto smo i htjeli (sivo-zeleni sa ulicama). Hvala vam svima!
Samo da prijavim, kupili u Plavom oku na Grbavici (dezinformacija da su preselili, ostali su gdje su i bili). Uglavnom, mi zadovoljni, nasli smo onaj sto smo i htjeli (sivo-zeleni sa ulicama). Hvala vam svima!
A ja kontam da sam pukla pa se ne ukljucujem...a evo 4 god trolom prolazim svaki dan po 2x pored njih...na grbavici... sad mi je lakse....
Ma mi ne prolazimo uopste tom stranom a kupilinekadprije 2 godine plavi. Nedavno neko rece sele ili preselili... Uglavnom eto nisu, tamo su i imaju divnih cilima i tepiha
Ma mi ne prolazimo uopste tom stranom a kupilinekadprije 2 godine plavi. Nedavno neko rece sele ili preselili... Uglavnom eto nisu, tamo su i imaju divnih cilima i tepiha
Ma mi ne prolazimo uopste tom stranom a kupili nekad prije 2 godine plavi. Nedavno neko rece sele ili preselili... Uglavnom eto nisu, tamo su i imaju divnih cilima i tepiha
koliko je kostao taj tepih?
nas je dimenzije 4X1,5 m dosao oko 50 KM (cini mi se tacno da je bilo 53 nisam sigurna)
Ašoni hvala za info, kupili super kacigu Nakamura za 18 KM e sad mi treba info gdje kupiti majice kratkih rukava jednobojne, a da nisu skupe, ne mora biti ni neki kvalitet, samo da je pamuk
Ašoni hvala za info, kupili super kacigu Nakamura za 18 KM e sad mi treba info gdje kupiti majice kratkih rukava jednobojne, a da nisu skupe, ne mora biti ni neki kvalitet, samo da je pamuk
mi smo malenoj uzimali neke pamucne jednobojne u fisu u halilovicima (ili kako se vec dole zove onaj dio). cini mi se da cijena varira od brojeva - broj 92 smo platili po 4 KM, cini mi se da je 98 5 KM ali poprilicno su velike tj dugacke. lijep pamuk, ima raznih boja (bijela, crvena, plava, zuta, narandzasta).