Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zna li neko da li Djeciji svijet na ciglanama jos uvijek radi? Nema ih vise na fb ni na pik-u, djeluje mi kao da je radnja zatvorena a nije mi bas usput da provjerim.
Treba mi sto prije vreca za spavanje, postojecu smo prerasli, znate li gdje.ima kupiti deblja varijanta za uzrast od 3 godine?
imas u onoj radnji na Socijalnom kod Azela...ja sma A uzela prosle godine i moze mu jso uvijek..inace je za 8 godina platila je 30 KM...snajderica mi samo presjekla i napravila nogavice...spava u njoj bez pokrivaca jer je bas debela
Hvala ti puno, taman sutra odoh onda da pogledam, trazila u Azelu nekad je bilo divnih al valjda sezona sad, odmah se prodaju a i male su bile cini mi se.
Lavice bebisaurus šije fine vreće. Ima isa nogavicama, mobilni rukavi a kvalitetne se
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
I ja bih pohvalila babysaurus vrece zaista su kvalitetne, a narucis po mjeri. Ja sam uzimala najobicniju okruglu bez nogavoca I bez rukava, I bas bas duga za veliko dijete je bila 50 KM, nije to preskupo.
gdje kupiti zlatne ili zute cipelice/baletanke br 30-31 hitno mi trebaju
OVS BBI,,,,mi sinoć 35 broj zlatne uzeli... imaju i sa šljokicama i glat... a ima odeđeni broj srebrenih i zlatnih i u onoj novoj radnji preko puta hapy kids ( al ono preko puta izloga desnog) na istom spratu naravno... nisma tu sigurna u brojeve al boja ima...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Hvala puno, jesu jednobojne, jer takve mi trebaju? Ma imala sam to u malom prstu donedavno:-), sad na porodiljnom izletjeh s kolosjeka, a i sutra kad se razletimo beba i ja necu bas moci hodati kud i koliko zelim....
Jesu, jesu jednobojne i tanje i deblje i sa stopicama i bez..e imaju neke i sa nekim dezenom kao urađenim ali sve jednobojne... A i samoj mi je drutveni ivot ba na porodiljskom bio bogat tako da te razumijem...
< Poruku je uredio irenaSA -- 18.11.2015 12:01:27 >
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Pogledaj u Bimacu u SCC-u....ja sam uzimala, istina u Mepasu, u Mostaru, tamo Bimaco inace ima bolji izbor, u bojama su slova, s nekim zivotinjicama...
ja iskreno ne znam razliku izmedju gegica i bodija, ono sto se oblaci preko pelena bez nogara ili s nogarama, vidjela sam u h&mu pidzamu al bas bih voljela da nadjem 2-3 bodija za nocna presvlacenja mislim da bi bili super :)
ja iskreno ne znam razliku izmedju gegica i bodija, ono sto se oblaci preko pelena bez nogara ili s nogarama, vidjela sam u h&mu pidzamu al bas bih voljela da nadjem 2-3 bodija za nocna presvlacenja mislim da bi bili super :)
Bez nogavica je bodi, a sa njima su gegice. Bodi na rajfeslus nisam nikad vidjela, imaju oni na preklop, pa su prakticniji. Gegice sa drikerima na nogavicama su jos prakticnije za presvlacenje, mi smo ih uglavnom dobili.
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.