Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sam ih zvala kazu da nemaju da su prije davno imali,zvala sam intersport nema,lc waikiki nema.bojprom nema gdje da trazim a hitno nam je do ponedeljka trebamo imati abd kabanicu u lindexu imaju ona kao kisna odijela a to nam ne treba vec klasicna kabanica
pomoććććć.... mama sam dječaka, a treba mi nešto za djevojčice.... gdje kupiti Celestiu (moj mali Pony) to mi treba baš hitno, a uopšte nemam predstavu gdje ima? pozdrav
BBI centar , 5 sprat.
I ja sam ih vidjala u konzumu. Zatim imas u Babycentru u bbi, tu su isto oko 100 km, ima ih u Denisu ali ne znam koja je cijena. Bilo je i polovnih kod one zene na Dobrinji. Mada kada sam ja trazila svom kod nje je polovan hrdjavi Kettler bio 50 km onda sam radije kupila nov.
Ima li u SA igracaka Paw patrol, nisam jos trazila, rekoh da nije neko u tom fazonu da olaksa potragu 😁
Ja sam kod nas jedino vidjala gore u Ferhadiji kod onih ulicnih prodavaca plisane i male gumene likove. Ali zato u Hrvatskoj prolama, sto od garderobe u C&A pa do igracaka u Babycentru i Mulleru.
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.