Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ma znam, al ne mogu da nadjem temu gdje kupiti za nas , a vidjeh gore vec da je neko pitao gdje kupiti nesto, dakle nevezano za djecu, pa zato postavih.
Zna li neko gdje se u Sarajevu može kupiti igračka helikopter na daljinski, za dječaka od 5 godina, znači ne baš neki kineski, žnj kvaliteta, a ne sad ni neki ekstra, možda do 60,70 KM?
bilo je u BBi na 2 spratu cini mi se...a imas u Alti prodavnicu u prizemlju(ako se nisu zatvorili)
Gledala sam i ja sad na internetu, nema ovaj sto smo mi kupili, mi svratili po neku igracku i naletili na taj romobil i kupili, slican model ovom http://ecx.images-amazon.com/images/I/41fCvlKaWeL.jpg nije kao onaj na slikama s tasnicama i sl.Tad je bila i neka boja za djecake i ova roza.Kupili smo prije nekih mjesec dana.