Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja imam baletanke, rozi tutu(suknjica) i bodi rozi. Imam i bijeli negdje u kući. To je za curicu od 6-7 godina. Vrlo malo nošeno. Javi se pp ako si zainteresirana.
Gdje možemo pronaci lijepe čizme ili gležnjače BEZ anatomskog uloška (imamo naše ortopedske) a da su malo kvalitetnije? U Deichmanu ne možemo ni u jedne nogu uvući nakon što stavimo uloške, mali kalupi su sve :-( Za curicu mi treba. I što je najgore, trebaju mi fine za školu i 'sniježne'. Ni jedne ne možemo naći, a da su cijene iole normalne.
nigdje...trazila...jedino ako imas stelu tj. firmu preko koje bi mogla kupiti u "kemo... zaboravih ime...preko puta auto praone slon na cvili...ili da ti prodaju oni sto imaju firme balona and co...ako imas nekog da ti donese...najbolje...jer je to vani dzabalesku
Gdje možemo pronaci lijepe čizme ili gležnjače BEZ anatomskog uloška (imamo naše ortopedske) a da su malo kvalitetnije? U Deichmanu ne možemo ni u jedne nogu uvući nakon što stavimo uloške, mali kalupi su sve :-( Za curicu mi treba. I što je najgore, trebaju mi fine za školu i 'sniježne'. Ni jedne ne možemo naći, a da su cijene iole normalne.
ako nadjes te kvalitetnije sa normalnom cijenom molim te javi gdje si ih zbavila U astri, borovu i planici sve isti modeli i ista cijena...za nas nije bilo nista ispod 120 km. Kad skontam da ce ih nositi samo 3 mjeseca i vise nikako zlo mi dodje. Na kraju sam kupila u office shoes, ista cijena...ima barem do aprila da bude u njima
Gdje kupiti kvalitetnije štramplice i helanke a ne nešto prestrašno skupe?
Ja kako sam bila na trudničkom i rodila ko da sam podivljala - sad kad izađem u tržni centar SENZACIJA udaram u ljude...ipak žene nigdje nisam hodala..ispala skorz iz fazona kupovine...novosti ...radnji i sniženja... Pa evo i sada smo skoro stalno u kući kada idemo idemo namjenski i ciljano a šetnjica mi nema do proljeća...
Ujedno se sjetih, gdje vi sebi kupujete trenerke?..ja sam do sada u Waikikiju i bile su mi dosta kvalitetne ...odemo neki dan sve brojevi S...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
U Waikikiju u Alti a imas i Waikiki u SCC, pa prosetaj u obje prodavnice, stalno im roba dolazi,pa moguce da nisu imali vel. kad si ti bila. A carape pored Waikikija imas u Penti u Importanne ili onaj blizu BKC-a.
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Pozdrav (buduce) mamice...zanima me ako neko od vas zna gdje se mogu kupiti ona ukrasna slova/cvjetici/leptirici sto se lijepe na zid u djecijoj sobici?ali ne naljepnice nego one od drveta....ako iko zna molim vas da mi odg...hvala unaprijed.LP
Pozdrav (buduce) mamice...zanima me ako neko od vas zna gdje se mogu kupiti ona ukrasna slova/cvjetici/leptirici sto se lijepe na zid u djecijoj sobici?ali ne naljepnice nego one od drveta....ako iko zna molim vas da mi odg...hvala unaprijed.LP
Bimaco SSC
< Poruku je uredio tajra26 -- 17.12.2014 22:14:14 >
Pozdrav (buduce) mamice...zanima me ako neko od vas zna gdje se mogu kupiti ona ukrasna slova/cvjetici/leptirici sto se lijepe na zid u djecijoj sobici?ali ne naljepnice nego one od drveta....ako iko zna molim vas da mi odg...hvala unaprijed.LP [/quote
mislim da sam ih vidjela u onoj djecijoj radnji na Dobrinji preko puta dm-a
Pozdrav (buduce) mamice...zanima me ako neko od vas zna gdje se mogu kupiti ona ukrasna slova/cvjetici/leptirici sto se lijepe na zid u djecijoj sobici?ali ne naljepnice nego one od drveta....ako iko zna molim vas da mi odg...hvala unaprijed.LP [/quote
mislim da sam ih vidjela u onoj djecijoj radnji na Dobrinji preko puta dm-a
SCC u prodavnici Bimaco jedno slovo 1.85 KM prekrasna drvena u boji i sa životinjicom za vrata a naljepnice na pik-u koliko hoćeš od 13 KM pa dalje...