Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:31:55
alman
Pozz zenice kako ste mi sve redoma
evo i ja sjela da odmorim, pa malo virnula sta ima ovdje, kod mene danas bas radno, al ide sve po planu pa sam bas zadovoljna, spavaca, hodnik i jedan wc okreceni, ja sve izbrisala, jos cu jednom u cistoj vodi al dok odmorim, i onda dok mi jos okrece stubiste i to ocistiti i dosta za danas, za mene i mm
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:32:39
LieToMe RR
Meni je prije nekih mjesec dana kad sam izasla na pauzi i isla do apoteke, te leti vamo, leti tamo... i negdje u tom letu zamirisao mi kuhani kukuruz jaaaaoooooo e u zivotu mi nista nije zamirisalo kao tad taj kokuruz. Inace nemam tih napada da mi nesto na um padne.
Kod mene je danas plan poslije posla malo nategnut, kuci trcim na rucak, pa onda izbacivanje krevetica, brisanje poda, u to ce i Nobil sa krevetom u 7 se moram nacrtati na depilaciji (da budem lijepa za sutrasnji pregled ) A veceras kad dodjem kuci i kad sredimo sobu, vratimo cilim, sve prebrisem i poslozim ima da se nagradim sladoledom. Muz mi juce kupio veliiikuuuu kutiju mog omiljenog Quatra ima da radi supena kasika
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:34:00
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: alman
Pozz zenice kako ste mi sve redoma
evo i ja sjela da odmorim, pa malo virnula sta ima ovdje, kod mene danas bas radno, al ide sve po planu pa sam bas zadovoljna, spavaca, hodnik i jedan wc okreceni, ja sve izbrisala, jos cu jednom u cistoj vodi al dok odmorim, i onda dok mi jos okrece stubiste i to ocistiti i dosta za danas, za mene i mm
svaka cast, vidi se ko je vrijedan mi nekako isti dan vazda imamo radnu akciju. I kod nas ce danas poslije posla biti zivo i veselo i radno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:35:21
alman
a vidim da ste pisale za grceve i mene skoro pa svaku noc uhvati grc, cak sad me vise kako sam i ja po preporuci dr,. kupila ovaj mg direk sa B kompleksom, nisam nimalo zadovoljna, d dok sam koristila DM-ove pastile manje sam imala grceve,tako da cu od sad jednu pastili ujutro, na podne ovaj direkt i pred spavanje pastili, jer se one inace uzimaju 2 dnevno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:36:58
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Meni je prije nekih mjesec dana kad sam izasla na pauzi i isla do apoteke, te leti vamo, leti tamo... i negdje u tom letu zamirisao mi kuhani kukuruz jaaaaoooooo e u zivotu mi nista nije zamirisalo kao tad taj kokuruz. Inace nemam tih napada da mi nesto na um padne.
Kod mene je danas plan poslije posla malo nategnut, kuci trcim na rucak, pa onda izbacivanje krevetica, brisanje poda, u to ce i Nobil sa krevetom u 7 se moram nacrtati na depilaciji (da budem lijepa za sutrasnji pregled ) A veceras kad dodjem kuci i kad sredimo sobu, vratimo cilim, sve prebrisem i poslozim ima da se nagradim sladoledom. Muz mi juce kupio veliiikuuuu kutiju mog omiljenog Quatra ima da radi supena kasika
I uspio prenociti Kod mene ne dodje do frizidera. Cak iova mala spica tad velikom kasikom jede Nemam ni ja napada da mi nesto naumpadne. Niti mi zamirise. Jedino sto uvijek mogu i nikad ne odbijam je slata paradajzkrastavci i pavlaka i naravno sladoled. Po mogucnosti veliko porodicno pakovanje. Ovi korneti i stapici me samo namame
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:38:38
alman
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Ma i meni pcelice,valjda insan proklet da mu je ono sto nema ,al fakat od svega kukuruz jedva cekam
i meni se jeo kukuruz i ja kupim u bingu u kesi zaledjen u serpicu, sad pa sad se skuhao, posolila i ka kasiku, ma ko u po augusta samo sto nije na kliku
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:38:55
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
I uspio prenociti Kod mene ne dodje do frizidera. Cak iova mala spica tad velikom kasikom jede Nemam ni ja napada da mi nesto naumpadne. Niti mi zamirise. Jedino sto uvijek mogu i nikad ne odbijam je slata paradajzkrastavci i pavlaka i naravno sladoled. Po mogucnosti veliko porodicno pakovanje. Ovi korneti i stapici me samo namame
uspio jer sam sinoc napravila palacinke bilo ih je i jutros za dorucka a vala ne mogu si priustiti toliki luksuz da u jednom danu jedem i palacinke i quagtro supenom kasikom valja malo i na liniju pripaziti
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:39:59
M.A.M.
I kad neko kaze trudnice namisljaju,vidim da nije istina bar sto se tice sladoleda kod mene ,slatko volim vise i od slanog i mogu jesti 24 h al sladoled sam mogla nikada da ne pojedem,al sada u trudnoci bih mogla svaki dan jesti,sto ne prave neke light sladolede
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:41:47
M.A.M.
Ma i meni pcelice,valjda insan proklet da mu je ono sto nema ,al fakat od svega kukuruz jedva cekam
i meni se jeo kukuruz i ja kupim u bingu u kesi zaledjen u serpicu, sad pa sad se skuhao, posolila i ka kasiku, ma ko u po augusta samo sto nije na kliku
hehe i ja sam to gledala al nije cejf dok se ne boris da pojedes a sav se umrljas
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:41:52
alman
a super mala ce se sigurno oradovati novom krevetu, vec imam sliku u glavi kako skace po njemu kad ga postavite, a vi brisete podove i sredjujete
ja sam svog sinoc poslala drugoj nani, moj mama jos ova dva dana na godisnjem, pa neka ga malo i kod njih, i onako rijetko kad ide moima na konak
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:46:26
*pcelica*
I kad neko kaze trudnice namisljaju,vidim da nije istina bar sto se tice sladoleda kod mene ,slatko volim vise i od slanog i mogu jesti 24 h al sladoled sam mogla nikada da ne pojedem,al sada u trudnoci bih mogla svaki dan jesti,sto ne prave neke light sladolede
Sladoled mi nenaumpada dok ga nekupe. Kad pocnem jesti tad nastaje problem. Ne znam stati a inace nikad me nije ah.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:48:04
LieToMe RR
a super mala ce se sigurno oradovati novom krevetu, vec imam sliku u glavi kako skace po njemu kad ga postavite, a vi brisete podove i sredjujete
ja sam svog sinoc poslala drugoj nani, moj mama jos ova dva dana na godisnjem, pa neka ga malo i kod njih, i onako rijetko kad ide moima na konak
pravo da ti kazem ja najvise iscekujem njenu reakciju, kad vidi novi krevet, novi dusek, novu posteljinu koju je mama vec pripremila, ispeglala i samo da postavim eto ja se pravo radujem a vjerujem i da hoce. toliko je bila ushicena kad smo u nedjelju postavili novi cilim za igranje, toliko je ona po njemu skakala, skinula pape i carapice pa sve bosa trckarala presmjesno bilo moja se nedavno vratila sa turneje i nece ici bar dok se ne vratimo sa godisnjeg. mozda eventualno sljedece sedmice da samo noci kod svekrve, mm i meni 7 punih godina braka sljedeci vikend pa mozda isplaniramo nesto spesl
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:48:40
araj
Helou kod mene komplikacije od samog jutra. Posla preko glave, ne stigoh ni primirisati web-u
Slabo spavala, malenu mucili zubici, zaspala normalno prije pola 11 ali se nadigla oko 1 pa jutros do pola 5 sreca ne place nego plese i skace ali meni ni do plesa ni do skakanja. I jos napravim epic fail, ona zaspala mi sebi prikljucili seriju (pocela sam gledati Hanibala) i odlgedam epizodu i po i zaspem doslovno na pola sata kad ona. Na kraju su me njih dvoje iselili iz sobe u dnevnu da bar malo odspavam.
A danas nekakav lud dan, posla preko glave, moram na depilaciju, dolazi nam njen krevet... ima da trcim s kraja grada na kraj, sutra ujutru sabahom kod Divketa...
Iscitah sve sto ste pisale. Grcevi super, kako pijem duplu dozu i donat odlicno.
ziel cini mi se da si ti pitala od kad grcevi. Ja u zivotu nikad nisam imala grceve dok nisam ostala trudna. U prvoj me uhvatilo mozda dva puta (to sam pripisivala tome da sam pretjerala sa aktivnostima). ovo nedavno promjenih magnezij, uzeh onaj direkt i da prostite zajebah se ko nikad u zivotu. Od kako njega pijem nema dana skoro da me ne uhvati grc. Ali povecala sam dozu pa je ok. Ostale mi jos tri kesice pa se vracam naone svoje sumece.
E kad smo kod depilacije. Prije trudnoce sam isla redovno na depilaciju i meni je to super. Sad kako sam trudna, to ja nesto sa ziletom al nije to to. Da li smijem prije poroda otici na depilaciju i jesu li jaci bolovi u trudnoci :) Ja idem kod fine tete na pofalicima. Ona i cerka rade. Ocerupaju me kao kokos i ja mirna mjesec dana. Sad mi je ovo katarstrofa ziletom al bolje i to nego nikako :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:52:46
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: ziel
Ja Mg ponekad popijem. Ne pijem svaki dan jer onda od njega imam problema sa stolicom. Ionako mi je neredovna jos kad popijem mg onda em je nema em mi oci ispadnu
Probaj svako jutro natašte- sto kazu na gladan zeludac popiti iscjedjenu jednu polovicu limuna u casi vode, za nekoliko dana ces osjetiti pozitivne promjene, bar sam ja to isporbala i utvrdila, probaj i ti
meni ovo sa limunom pomogne i ziel bravo za posao, srecom te ne opteretise
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:53:09
alman
IZVORNA PORUKA: araj
Helou kod mene komplikacije od samog jutra. Posla preko glave, ne stigoh ni primirisati web-u
Slabo spavala, malenu mucili zubici, zaspala normalno prije pola 11 ali se nadigla oko 1 pa jutros do pola 5 sreca ne place nego plese i skace ali meni ni do plesa ni do skakanja. I jos napravim epic fail, ona zaspala mi sebi prikljucili seriju (pocela sam gledati Hanibala) i odlgedam epizodu i po i zaspem doslovno na pola sata kad ona. Na kraju su me njih dvoje iselili iz sobe u dnevnu da bar malo odspavam.
A danas nekakav lud dan, posla preko glave, moram na depilaciju, dolazi nam njen krevet... ima da trcim s kraja grada na kraj, sutra ujutru sabahom kod Divketa...
Iscitah sve sto ste pisale. Grcevi super, kako pijem duplu dozu i donat odlicno.
ziel cini mi se da si ti pitala od kad grcevi. Ja u zivotu nikad nisam imala grceve dok nisam ostala trudna. U prvoj me uhvatilo mozda dva puta (to sam pripisivala tome da sam pretjerala sa aktivnostima). ovo nedavno promjenih magnezij, uzeh onaj direkt i da prostite zajebah se ko nikad u zivotu. Od kako njega pijem nema dana skoro da me ne uhvati grc. Ali povecala sam dozu pa je ok. Ostale mi jos tri kesice pa se vracam naone svoje sumece.
E kad smo kod depilacije. Prije trudnoce sam isla redovno na depilaciju i meni je to super. Sad kako sam trudna, to ja nesto sa ziletom al nije to to. Da li smijem prije poroda otici na depilaciju i jesu li jaci bolovi u trudnoci :) Ja idem kod fine tete na pofalicima. Ona i cerka rade. Ocerupaju me kao kokos i ja mirna mjesec dana. Sad mi je ovo katarstrofa ziletom al bolje i to nego nikako :)
ja se depiliram voskom ili epilatorom, i nisam primjetila da su jaci bolovi, cak sam prosle sedmice uspjela da skoro cijelu gospodjicu ocupam, do sad je nisam cupala, nego je kremom sredjivala
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:53:15
M.A.M.
IZVORNA PORUKA: araj
A jel radis komplet noge ili samo do koljena?Ja neki dan kontala da odem,ali neznam kako cu na pupu leci jer radim citave noge
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:54:24
Carobno jutro
Ja Mg ponekad popijem. Ne pijem svaki dan jer onda od njega imam problema sa stolicom. Ionako mi je neredovna jos kad popijem mg onda em je nema em mi oci ispadnu
ne bi trebalo uopste, "predoziranje" magnezijem obicno rezultuje proljevom
Kod mene je inace sve naopako Kad mi je dr rekla da pocnem piti pila svaki dan i sedam dana nisam mogla ici u vc. Napuhala se ko balon. I kad je krenulo muka mojih. Oci mi ispale. Nije ni onim geyevima lahko
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:55:11
*pcelica*
LTM mogu misliti kako ce se djevojcica obradovati novom krevetu. Necetejemoci istjerati iz njega Meni nekad dodje otisla bi da me neko svu ocerupa jer s ovim brijacima ni dva dana ne mogu sastaviti. Rastu ko lude. Jos kupila sebi onaj elektricni depilator i samo skuplja prasinu. U kako ono boli jos kod mene jake dlake. Ali mi nekako nezgodno ovakva cupava da se nekome pojavim na oci
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj 14.5.2015 14:55:42
pandica
Ja bih prije rekla da muzevi namisljaju hahahah... Ja kako sam trudna onaj moj ko da je on. Samo cujes, joooj mogli smo ovo, mogli smo ono hahah... A ja nista Doduse, slatkom nikad, ali bas nikad nisam mogla odoliti: ni prije a ni u toku trudnoce