Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ako sam dobro shvatila jednu forumasicu je prije dvije godine druga nazvala jalovom i time je pivrijedila i otjerala s foruma. Ta forumasica je dvije godine provela posmatrajuci iz sjene i smisljajuci kako da se osveti. Na kraju se javlja opet na forum pod drugim nickom i trosi svo svoje vrijeme da bljuje vatru. Revenge na bosanski nacin. Meni je sve to toliko tuzno i zalosno, tim vise sto je sada trudna. Mrznja je ocigledno izjeda, zaista nema nijedan njen post koji zraci pozitivnoscu. Mnogo tuzno, nadam se da ce vremenom nauciti uzivati u zivotu.
Zene , kako skidate kg nakon trudnoce? Dajte nam savjete da znamo sta nas ceka kada se porodimo
Uhhh... prvi put sam u dva mjeseca smršala 30 kg. poslije poroda no razlozi su druge prirode.. Sada se patim sa 30 kg viška sedam mjeseci poslije poroda...već 15 dana pazim na ishranu i vježbam...pa vidjet ćemo...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Zene , kako skidate kg nakon trudnoce? Dajte nam savjete da znamo sta nas ceka kada se porodimo
Uhhh... prvi put sam u dva mjeseca smršala 30 kg. poslije poroda no razlozi su druge prirode.. Sada se patim sa 30 kg viška sedam mjeseci poslije poroda...već 15 dana pazim na ishranu i vježbam...pa vidjet ćemo...
Kazu dojenje pomazu u mrsavljenju... Ne znam dal je to tacno ?
Ja sam iz porodilišta izašla mršavija nego prije trudoće, a uz dojenje sam skinula još dodatno kilograma. I previše. Ja sam se počela debljati poslije dojenja. I nema tu neke mudrosti oko mršavljenja, mali, česti zdravi obroci i vježbanje. OK, porodilja ne može odmah vježbati, pogotovo ona koja je rodila na CR, ali slatkiše, gazirano, masno i začinjeno definitivno može izbaciti. Nikakve koristi od praznih kalorija.
Ja sam iz porodilišta izašla mršavija nego prije trudoće, a uz dojenje sam skinula još dodatno kilograma. I previše. Ja sam se počela debljati poslije dojenja. I nema tu neke mudrosti oko mršavljenja, mali, česti zdravi obroci i vježbanje. OK, porodilja ne može odmah vježbati, pogotovo ona koja je rodila na CR, ali slatkiše, gazirano, masno i začinjeno definitivno može izbaciti. Nikakve koristi od praznih kalorija.
ja se vec brinem sta poslije, jer sam inace sklona debljanju, a sad i u trudnoci dobijam vise nego sto treba...
ja se vec brinem sta poslije, jer sam inace sklona debljanju, a sad i u trudnoci dobijam vise nego sto treba...
Ne brini o tome,uživaj u Ja nisam puno udebljala i uz ležanje u oni 5kg viška poslije poroda ošlo samo uz dojenje, iako jedem sad više nego u trudnoći...
< Poruku je uredio Bubydina -- 6.5.2015 15:30:39 >
ja sam 22 sedmica i udebljala sam se 8 kg. Nekako mi puno :) Al nek je beba dobro :) Mislim da je tema koliko se ko udebljao, a ne da neko lijeci svoje frustracije. Ja ne znam da li neko moze da ukine sa RR likove koji nisu pri cistoj. Na svakoj temi jedna osoba pocne sa nekom pricom koja nema veze sa zivotom.