rose
|
IZVORNA PORUKA: alman IZVORNA PORUKA: Marien IZVORNA PORUKA: alman jutro zenice kako ste mi od jutros, sigurno ce bit slabije javljanje ovaj vikend zbog prznika i radova, neka nam ovaj mjesec protekne u znaku urednih kontrola, iscekivanju novih bebica, terminusama zelim lagane porede, zive i zdrave bebice, valjda ce nam se javljati do termina, malo su su usutile a onda dolazi ako Bog da i nas mjesec Bella, mala curice leena ja mislim da se radi 12-13 sed, meni je dr. nuhalni mjerio u 12 sed, mozda je bolje da odgodis za jos jednu sedmicu Draga moja, tu su terminuse i uprate vas pomalo, puno pisete, svaka cast, bas vrijedne a kako se priblizavam terminu hiljadu nekih obaveza, sve se cini - nesto se nece stici. Usput, svaki dan mislim da cu se poroditi a eto imam jos desetak dana do termina, bas je proletilo, tako ce i vama zacas Vidim da su radovi u toku, krecenja i sl. i ja dok to nisam kotarisala, nisam nikako bila rahat a sad opusteno cekam, lijepo je kad se to glavno zavrsi. Pozdravljam vas sve puno, mazite stomacice i uzivajte! ko nam se ovo javio , a mi ovdje mislimo i radujemo se novim bebicama, hajd sad kad si poradila malo uzivaj i odmaraj na forumu, pisi nam sta se desava je li sve spremno za malu princezicu, Boga mi pravo ti je usitnilo, staa je sa Scarlet nema ni nje na forumu vec dugo eno skarlet vidjeh sinoc an temi torba za porodiliste..ustinilo joj pa se zena informise
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|