|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  322 323 [324] 325 326   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
20.4.2015 15:44:06   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Meni pišite 56,3-zadovoljna sam, da mi je jo 2 kilice i super bi bilo. Za doručak bila banana, ručku malo zeljanice, a večeri još ne znam šta će biti. Pozz

ne bih ja s tim izdrzala ni do 12 user posted image

ja inace dobr doruckujem a slabije jedem navece.

nabacila sam 2-3 kg zbog slatkisa, grickalica posebno navece i sad ne mogu da ih skinem cak ni kad sam se vratila n stari rezim ishrane user posted image

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 8076
22.4.2015 14:06:45   
azra I ADI
Kod mene do sada bila kafa i banana, kasnije ću tanjir graha sa kriškom domaćeg hljeba i kupus salatom.Uglavnom, za sada dobro ide, gura se nekako.Lijep dan vam svima želim..

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 8077
22.4.2015 14:19:04   
Edita1989
Dancic,kako ide..kod mene opet jutros mali minuscic,guram nekako..pijem puno vode,zeleni čaj,jučer sam zabrljala sa čokoladom malo,ali neću više

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

Neposredna veza do poruke: 8078
23.4.2015 12:30:14   
azra I ADI
Doručku bila jabuka, ručku sam već spremila rižoto sa povrćem, večeri će vjerovatno biti isto ako šta ostane od ručka. Uživajte u lijepom danu!

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 8079
23.4.2015 13:13:03   
Edita1989
Dancic...

Azra,ja od jabuke samo gladna budem hahahah...

Ja sam pojela bananu i popila ness,za ručak necu nista,možda samo voće,jer smo pozvani na večeru...

Gdje ste se sakrile mrsavice,nema vas...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

Neposredna veza do poruke: 8080
23.4.2015 13:34:29   
azra I ADI
Vjeruj Edita da i mene dugo nije glad ovako uhvatila, ali izdržat ću još sat vremena, dok mi mali ne dođe iz škole, pa ćemo zajedno ručati.

Neposredna veza do poruke: 8081
23.4.2015 13:36:54   
Daliyah92
Ja sam tu.. redovno citam.. manje se javljam, nemam bas sta pisati user posted image
Ide polahko.. kao i vi, guram nekako user posted image

Da vas pitam..
Ima nekoliko mjeseci kako ne kuham kolace nikako, i ne jedem ih.
Ali kad jednom u sedmici, ili dvije sedmice, pojedem jedan ili dva kolaca, boli me stomak navece.
E sad je li moguce da je to zato sto sam malo odvikla od kolaca user posted image
Ili mozda zato sto taj kolac najcesce zamijenim sa ruckom, tj. ne rucam taj dan ili pojedem tek malo user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

Neposredna veza do poruke: 8082
24.4.2015 10:35:28   
Edita1989
Jutro,kako ste danas mrsavice...
Ja rekoh sinoc da sam pozvana na veceru,eh otisla ja,nista mi se svidjelo nije,pojela sam koju kasiku radi reda i pojela salatu,elem ne zabrljah nista user posted image

Daliyah,ne znam,moguce da je zbog toga sto ne jedeš

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 8083
24.4.2015 10:45:24   
azra I ADI
Dobar dan mršavice...Ja još nisam doručkovala, bit će pahuljice sa malo mlijeka.Zadovoljna sam za sad, osjetim na sebi mali minuščić, vidjet ćemo u ponedjeljak.

Neposredna veza do poruke: 8084
25.4.2015 11:55:03   
Edita1989
Dancic,ja jutros doruckovala kiflu sa malo salame,pojma nemam sta bih,nista mi se ne jede...Sada evo kontam rucak...Dosla mi je i user posted image ,tako da sam bezveze....

< Poruku je uredio Edita1989 -- 25.4.2015 11:56:52 >

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 8085
25.4.2015 12:37:07   
canim
Jutric, ja vas skoro svaki dan prelistam, ali s moba mi mrsko kucati, pa evo da se javim.

Edita nemam komentar za ono slatko cose, i kod mene je slicna situacija, najbolje da postavim bravu na ormar user posted image

Ja sam ok ove sedmice, imala sam 2 slatka dana, sto nije ok, ali eto nije ni lose, vaga me jos uvijek voli user posted image

idemo dalje.

Neposredna veza do poruke: 8086
27.4.2015 8:00:13   
idana1812
Dobro jutro. Izvagah se jutros i ugledah -800gr. A nisam nista posebno mijenjala. Zezam se s mm da zivim sa svekrvom, koja mi je trenutno u posjeti, bila bih mrsava ko grana user posted image user posted image ..

Uglavnom ja zadovoljna. Neko je pitao za mijenjanje obroka kolacem. Moguce je da i kolicina secera tesko padne na zeludac. Ja kad sam na UN dijeti i kad trebm pojesti dva kolaca i red cokolade odjednom imam mucnine...

Edita se dobro drzi.. user posted image Bravo!!

Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8087
27.4.2015 8:05:49   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

vaganje , vaganje user posted image

minus 1 kg

za 4 sedmice -3,5 user posted image

plan: u naredne 4 sedmice izgubiti 2,5

da prijavim - 0,3 user posted image
nije moglo više ...zeznuli me Asjin rođendan i Uskrs

dakle nakon 5 sedmica - 3,8

mali minus 0,3 user posted image očekivano

dakle za 6 sedmica 4,100 user posted image

sad kad su prosli praznici mogu da se nadm većem minusu user posted image

mali minus 0,5 al očekivano jer sad već ide sporije

za 7 sedmica 4,6 u minusu
user posted image
juce i prekjuce zabrljala s komadom zeljanice (veličine mobitela user posted image )

jutros nista za prijaviti user posted image
dakle nakon 8 sedmica stoji 4,6

vikend mi je bio bez kontrole... evo danas opet startam s disciplinom user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 8088
27.4.2015 9:51:45   
Edita1989
Jutro... Ko mene jutros -700 g...moglo je boje,ali eto..

Zenice,vi ste bas podrska,ja bez vas ne mrsam user posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 8089
27.4.2015 11:07:32   
azra I ADI
Meni pišite 56, presretna sam!

Neposredna veza do poruke: 8090
27.4.2015 11:14:40   
canim
Jutric...joj jeli vec ponedeljak user posted image , ne izvagah se jutros, jedva ustadoh, ova moja nije htjela da spava zadugo, poslije ni ja nisam mogla spavati i tako uspavala se jutros i ne izvagah se, ujutro cu aBd.
Juce sam doduse jela pizzu, ali to mi je jedino sto sam konkretno jela, za dorucak banana, uzina bademi i oko 19h 2 kriskice pizze.

azra uh da je meni 56 kg user posted image svaka cast user posted image

Neposredna veza do poruke: 8091
27.4.2015 11:50:32   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: idana1812

Neko je pitao za mijenjanje obroka kolacem. Moguce je da i kolicina secera tesko padne na zeludac. Ja kad sam na UN dijeti i kad trebm pojesti dva kolaca i red cokolade odjednom imam mucnine...

Ja sma pitala user posted image E pa i meni bas tako bude. Ma radije cu haman skroz izbjegavati kolace, dok ne dodjem do cilja user posted image

user posted image za minuse, dobro vam ide.

Azra, i ja sam na 56 (malo preko) user posted image samo sam jos niza od tebe i treba meni jos do cilja user posted image

Juce kad sam se vagala bilo je -600 a danas je vec mali plusic jer sam juce malo pretjerala user posted image
Tako neka ostane ovo -600 user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu idana1812)
Neposredna veza do poruke: 8092
28.4.2015 14:52:18   
Edita1989
Dancic,kako ide...Kod mene jutros pola kifle i kafa,za rucak pravim piletinu sa rizom...

Bokal vode sam skoro popila,poslije cu zeleni caj..

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 8093
29.4.2015 10:31:15   
azra I ADI
Zdravo ženice, dručkovala bananu, popila kaficu...Ručku će biti kockica pogače sa sirom, kajmakom i salatom od mladog luka..Uživajte!

Neposredna veza do poruke: 8094
29.4.2015 14:46:45   
Edita1989
Hi ☺...Vrućine kod nas,Bože dragi..

Ja jutros pojela kiflu sa pavlakom,poslije ness...Eh onda voda,zeleni caj i fresh sok-narandža i limun...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 8095
29.4.2015 18:12:21   
minie

IZVORNA PORUKA: Edita1989

Ja jutros pojela kiflu sa pavlakom,poslije ness...Eh onda voda,zeleni caj i fresh sok-narandža i limun...

Ja zavrsila sa svojim jelom za danas :) Jutros bilo jedno jaje, przeno i casa jogurta. Rucak/vecera corbica od krompira i zdjelica salate i pola kriske farmera. Zgrijesih sa jednim keksom uz kafu kod drugarice, nije strasno user posted image

Edita ja gdje god sam citala, Ness se ne preporucuje, u biti sve te instant kafe nisu zdrave.
Prekosutra rostilj, valjda bez somuna user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

Neposredna veza do poruke: 8096
29.4.2015 19:01:15   
canim
kako me nervira kad mi se pojavi onaj bijeli error prozor, taman napisala i da posaljem user posted image

Kod mene danas

D;banana i kafica
U: salata sa mladim lukom i pavlakom, jogurt i tanka kriska razenog hljeba.
R:Heljdopita i komadic zeljanice, ostalo od cerke pa da se ne baci user posted image
V;Sad cu kaficu i to je to

Od fizicke aktivnosti nekih sat i po setlje i citav dan neko proljetno spremanje a imam osjecaj da nista nisam uradila, haus sam napravila user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 8097
30.4.2015 10:31:24   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: canim

kako me nervira kad mi se pojavi onaj bijeli error prozor, taman napisala i da posaljem user posted image

Kad ti se ovo desi, ako ti je bas mrsko pisati ponovo (a meni jest uvijek user posted image ) uradi ovako:
pritisni na tastaturi tipku back i vratice ti se na tvoj post,
onda ga kopiraj i nemoj izlaziti iz tog "prozora" odmah nego ga spusti dole,
kad se ulogujes ponovo samo tekst u novi prozor za pisanje "zalijepi" i posalji,
tek onda mozes izaci iz onog prvog prozora sa kojeg si kopirala.
Nadam se da si me skontala.. user posted image
Ja ovako uvijek radim user posted image

U skladu sa temom user posted image
ja juce dobro zabrljala...
da je bar bio neki dobar kolac ili tako nesto "vrijedno", nego sam citav dan nesto grickala bezveze user posted image
Danas sam ozbiljnija user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 8098
30.4.2015 10:35:15   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Edita1989

probaj izbaciti tu kiflu....user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 8099
2.5.2015 12:33:21   
Daliyah92
Dan user posted image
Kakva je sutnja na ovoj temi user posted image

Ja juce bila dobra, ali na kraju dana jela lubenice i danas plus na vagi user posted image
Danas cu biti bolja ako Bog da user posted image

Neposredna veza do poruke: 8100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  322 323 [324] 325 326   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  322 323 [324] 325 326   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *